نقل قول:
نباید از لانچر بازی آپدیت کنید، دیگه نمیتونید برید توی بازی...
از سایت های دیگه آپدیت رو دانلود کنید بعدش هم کرکِ مربوط به اون آپدیت رو بریزید.
Printable View
نقل قول:
نباید از لانچر بازی آپدیت کنید، دیگه نمیتونید برید توی بازی...
از سایت های دیگه آپدیت رو دانلود کنید بعدش هم کرکِ مربوط به اون آپدیت رو بریزید.
خواهش می کنم عزیزمنقل قول:
آره برگشتم از مرز عراق. الان که کرمانشاه هستم و در منزل و انشالله تا 1 ماه آینده بر می گردم به تهران.
والله بازی اوریجینال رو نتونستم بگیرم. اون جایی که قرار بود برام تهیه کنه گفتش که بازی تو امارات ممنوع شده و فعلا مشکل داره و من هم بی خیال شدم و بازی رو اول خواستم دانلود کنم و اما دیدم طول می کشه و الان خریدمش.
ویندوزم 7 هستش و 64 بیتی و دارای سرویس پک 1. تا اون جا که من می دونم، راکستار با دادن پچ 1.0.0.22 مشکل سرویس پک داشتن رو حل کرده و احتیاج به سرویس پک نیست.
اون کرک هم کرک ریلودد هستش و من تا الان که یه مقدار بازی کردم، هیچ مشکلی نداشتم. البته کم بازی کردن و از الان تازه می خوام درست و حسابی شروع کنم.
در مورد 28 گیگ هم بله مال من هم همینطور بود اما اینکه DLC داره یا نه دقیق نمی دونم. البته فکر می کنم DLC برای مولتی هستش و اگه بخوای سینگل بازی کنی به دردت نمی خوره (البته فکر می کنم)
ورژن Social Club هم فکر می کنم 1.0.9.5 باشه. چشم سعی می کنم لینکش رو تو پست اول هم بذارم.
موفق باشی
سلام
دوستان این بازی برای نصب به فضا در درایو c احتیاج داره؟
من نسخه بلک باکس رو گرفتم
از حالت فشرده خارج کردم
وقتی که خواستم نصب کنم اواسط نصب یه اروری داد و دیدم که فضای درایو c پر شده در صورتی که من در درایو E دارم بازی رو نصب میکنم
درایو c من تقریبا 3.5 گیگ جای خالی داره ولی نمیدونم چرا پیغام ارور میده
چجوری میتونم این مشکل رو حل کنم؟
سلام دوستان
من با نسخه فشرده به مشکل برخوردم
setup رو روی rus as... قرار دادم ،بعد نصب 2 ساعته بازی و نصب همه موارد به این مشکل برخوردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم با بلوک کردن بازی امتحان کردم هم با اتصال به اینترنت
خلاسه دهنمون سرویس شده
نسخه ا27 گیگی رو هم خریدم تو نصب دیسک 2 وسطاش یه ارور میده و اکی میزنم خارج میشه از نصب
با تشکر لطفا جوابمو بدید
تا اون جا که من می دونم برای نمسخه بلک باکس باید تا یه حدودی فضای آزاد روی درایو C داشته باش. البته بعد از نصب کامل بازی، درایو C مجدد خالی میشه.نقل قول:
اما لینک دانلود Social Club v1.0.9.5 به پست اول اضافه شد.
نه دوست عزیز 100 رفتم ولی د،ست نشد که نشد،لطفا کمک کنید و یه راهی برای کحل این مشکل جلو روم بذاریدنقل قول:
خواهش میکن
نقل قول:
مرسی
یه مقداری فضای درایو C رو خالیتر کردم انگاری درست شده
دوستان بازیسنتر انگاری راهی برای آنلاین بازی کردنم هم پیدا کردن
من که هنوز منتظر نصب بازی هستم
شما یه تستی بکنید:
جای نقطه ها بازی سنتر جایگذاری کنید!!
سلام به همگی
دوستان فایلی یا چیزی هست مثل gta iv بشه محدودیت گرافیکی مکس پین 3 رو برداشت !؟ خیلی مهمه برام !
نمی دونم این چه مسخره بازیه که راکستار در میاره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان چون منتقل شد به اینجا جهت مطالعه ی دوباره up ...نقل قول:
کسی نیست به من جواب بده؟؟؟!!!
سلام
لطفا کمکم کنید
آقا من نمیدونم چجوریه واردش که میشم میگه باید به ایمیلت بری کرکشو که زدم خودش یجوری با یه آی دی وارد میشه ولی چجوری باید بازی کرد
گذینه ای برای شروع بازی نداره!!
اون یکی آیکون رو هم میزنم این ارور رو میده
ویندوزم 7 32 بیت
سلام دوستان ، موقع نصب آپدیت بازی این ارور رو میده trying to run max payne 3 instal ،
نقل قول:منم این دو تا پیغام رو دارمنقل قول:
یا میره تو بازی میپره بیرون همون اولش
اخرین کرک اسکید رو هم نصب کردم
خواهشا این مشکل منو حل کنید
کسی نیست به من جواب بده؟؟؟!!!
سلام
لطفا کمکم کنید
آقا من نمیدونم چجوریه واردش که میشم میگه باید به ایمیلت بری کرکشو که زدم خودش یجوری با یه آی دی وارد میشه ولی چجوری باید بازی کرد
گذینه ای برای شروع بازی نداره!!
اون یکی آیکون رو هم میزنم این ارور رو میده
ویندوزم 7 32 بیت
جدیدا هم فقط تو تسک منر میاد ولی اجرا نمیشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!
سلام.
من در مرحله لودینگ بازی گیر میکنم چکار باید بکنم؟
پروفایل رو اگه کپی کردی، باید اینترنت رو هم قطع کنی.نقل قول:
پست 261-265نقل قول:
سلام
میشه یکی مشکل منون حل کنه؟
من وقتی وارد بازی میشم یه صفحه باز میکنه و نوشته MAX PAYNE 3 پایینشم نوشته INTIALIZING هرچی وامیستم نمیره داخل بازی.چیکارکنم؟
ممنون
سلام به دوستان .
منم مشکل عدم اجرا دارم ! نسخه ای که من دارم black box هست و بعد نصب حدود 23 گیگ هست ! فرق این با نسخه 7 دی وی دی چیه ؟! ایرادی داره این ؟
کیفیت فیلما پایین اومده
زبان های اضافی حذف شده اند
سلام من ارور the program cant start because D3DCOMPILER_43.DLL IS MISSIN
دایرکس پیش من نصب نمیشه اگه میشه همین فایل رو بزارید لطفا
یعنی کیفیتشون خیلی ملموس پایین اومده ؟1 مخصوصا برا رزئلیشن full hd مد نظرمه ؟! چون میخوام اگه زیادی ضایست بدم همون 7 دی وی دی رو بگیرم !نقل قول:
کیفیت فیلما پایین اومده
زبان های اضافی حذف شده اند
سلام
من نسخه بلک لاکس دارم
این آپدیت ها و دی ال سی هایی که صفحه اول هست برای نسخه کامل بازی هست یا روی بلک باکس هم جواب میده ؟
بازی رو که اجرا میکنم تا اینکه لود بشه
no conntion میاد بعد از اون نمیتونم کاری رو بکنم
چیکار کنم ؟
مرسی
کسی نیست؟نقل قول:
لطفا کمکم کنید:19:
لطفا کمک کنیدنقل قول:
خیلیم نه.از 1080p شدن 720pنقل قول:
سلام
من بازی رو نصب کردم ولی سرعتش خیلی پایینه - تنظیمات گرافیک رو که می خوام عوض کنم اجازه نمیده-توی بازی هم تیک داره-دارکس رو هم نصب کردم
مشخصات سیستمم :
cpu:intel core i3 2.27GHz
ram:4GB
windows 7
graphic card:ATI Mobility radeon HD 5650 1GB
لطفا کمکم کنید1
شما روی لب تاپ داری بازی میکنی و سی پی یو شما هم سندی بریج داره و بازی میاد به صورت پیشفرض از گرافیک سی پی یو شما بازی رو لود میکنه.نقل قول:
باید تنظیمات بازی رو بیاری روی کارت گرافیک اصلیت.
کارت گرافیک های رادئون رو نمی دونم چطوریه
اما توی گرافیک های انویدیا روی دسکتاپ راست کلیک میکنی
انویدیا کنترل پنل رو باز میکنی
بخش manage 3d setting رو میزنی بخش program setting رو انتخاب میکنی بعد add رو میزنی بعد فایل اجرایی مکس پین3 رو از جایی که نصب شده رو انتخاب میکنی.
اینطوری بازی با کارت گرافیکت اجرا میشه و از گرافیک سی پی یو که خیلیییییی ضعیفتره استفاده نمیشه.
با سلام خدمت اساتید
یه ورژن از بازی خریداری شده 6 دی وی دی سهت و محصول شرکت ایرانی هست
نصب کردیم -پروفایل رو کپی کردیم رفتیم تو بازی دیدیم خیلی اسلو موشن هست رو تنضیمات گرافیک هم هر چی دستکاری میکنم سیو نمیشه و یه جوری رو حالت دیفالت میمونه تغییر نمیشه داد
---------------------------------------------
بگین چی کار کنم
مشخصات کامپیوترم تو امضا هست
بهترین حالت تنضیمات رو بگین
مانیتورم هم 22 اینچ هست و رزولیشن رو 1920*1080 هست
سلام من نسخه blackbox بازی رو دارم وقتی اکسترکت کردمش رو فایل اجرایی بازی که میزنم این ارور رو میده ، دو بار هم بازی رو حذف و نصب کردم هر دفعه هم حدودا ۲ ساعت طول میکشه تا نصب بشه اصلا این عادیه؟؟
اینم ارور:
This application has failed to start because D3DCOMPLIER_43.dll was not found. Re-installing the application may fix this problem
راستي تو ويندوز xp sp3 دارم امتحان ميكنم چون تو ويندوز سون همينكه پوشه بازي را باز ميكنم صفحه آبي مياد و هنگ ميكنه
شما مشکل directx داری. آخرین ورژن directx رو نصب کن. یا این که فایل d3dcompiler_43.dll رو از اینجا دانلود کن و طبق دستور العملی که توی همین آدرس نوشته عمل کن: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سلام من نسخه blackbox بازی رو دارم وقتی اکسترکت کردمش رو فایل اجرایی بازی که میزنم این ارور رو میده ، دو بار هم بازی رو حذف و نصب کردم هر دفعه هم حدودا ۲ ساعت طول میکشه تا نصب بشه اصلا این عادیه؟؟
اینم ارور:
This application has failed to start because D3DCOMPLIER_43.dll was not found. Re-installing the application may fix this problem
راستي تو ويندوز xp sp3 دارم امتحان ميكنم چون تو ويندوز سون همينكه پوشه بازي را باز ميكنم صفحه آبي مياد و هنگ ميكنه
کانکشن اینترنت رو قطع کن بعد بازی رو اجرا کن. من مشکلم اینجوری حل شد. :31:نقل قول:
بازی رو که اجرا میکنم تا اینکه لود بشه
no conntion میاد بعد از اون نمیتونم کاری رو بکنم
چیکار کنم ؟
مرسی
مر30 امیرجان ...نقل قول:
من هم ایشاا... تا 3 تیر امتحانام تموم می شه و می رم سراغ مکس ...
دلم خیلی براش تنگ شده خدایی ...
اینترنتم قطعه زمان اجرا پیغام بالایی میاد ولی زمانیکه روشنه شروع میکنه به آپدیت !
مشکلش کجاست؟؟!
ممنون
سلام:11:
من نسخه Black_ Box روخریدم حالا اجرامیکنم این اررور رومیده
لطفا راهنمایی کنید
سلام من capter 6 part 1 تموم کردم(اونجایی که تو دموی بازی نشون میده مکس موهاشو میزنه)بعدش یه صفحه سیاه میاد و هیچ کاری نمی تونم انجام بدمدوستان کمک کننداگه کسی save مرحله بعدش (chapter 6 part 2)داره لطف کنید برام بذارید شاید درست شد
اگه راه حل دیگه ای داره کمک کنید
سیو بازی Max Payne 3
میتونیدازاینجادانلودکنید
کد:http://www.p30source.com/?p=3158#more-3158
ممنون اون مشكل حل شد اما الان وقتي رو آيكون MaxPayne3 ميزنم ارور launcher ميده و وقتي رو آيكون play MaxPayne3 ميزنم اين ارور رو ميده :
Unable to find a version of the runtime to run this application
حالا چيكار كنم؟؟:18:
الان اون مشكل هم حل شد ولي الان كه رو آيكون play max pyne ميزنم اين ارور رو ميده
could not locate max payne 3 game executable on local machine please re-install from original media
لب تاپ من یک کارت گرافیک داره(مدل لب تاپ vaio vpceb27fg)-توی device manager یک آدابتور گرافیک نصبه(ATI Mobility radeon HD 5650 1GB)
الان توی بازی که میرم ، وقتی می خوام تنظیمات گرافیک رو عوض کنم بهم اجازه نمیده
در ضمن پایین صفحه تنظیمات گرافیک بازی می نویسه که تنظیمات بالاتر از حد سیستم است
دایرکس 11 رو هم گرفتم و نصبش کردم
لطفا کمک کنید
دوستان سیو که کپی میکنم و بازیو اجرا میکنم صفحه سیا میاد و دیگه وارد بازی نمیشه