[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
من طرح نا محدودم تمام شده. محدود گرفتم برای چک کردن حجم باید کجای سایت مخابرات برم؟ یوزر و پسورد هم ندارم باید تو سایت مخابرات ثبت نام کنم؟؟
زنگ بزن 2020 برات یوزر پس میسازننقل قول:
* قسمت لاگینم اینه: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از فن آوا میتونید نامحدود بخرید. مخابرات دیگر نامحدود پلن ندارد.:n06:
fanava. net
برای من باز میشه شماها چی؟:n20:
سلام
کسی میدونه تو گنبد به خط های فیبر نوری که شماره با 558 شروع میشه ( مثل منطقه بلوار دانشجو ) کدوم شرکت ها غیر از مخابرات اینترنت پرسرعت میدن ؟
فعلا هیچ شرکتی روی فیبر نوری نمیتونه adsl بده جز مخابراتنقل قول:
داداش دپرسم کردینقل قول:
من قبلا نامحدود داشتم امروز مهلتم تموم شد و گفتن دیگه نامحدود نمیدن
آخه با 5 گیگ چیکار میشه کرد :n27:
سلام
آقا ما زنگ زدیم 2020 یوزر و پسورد رو گرفتیم وارد هم میشیم
اما سر در نیاوردم که چقدر از حجم استفاده کردم و یا اینکه چقدر از حجم مونده :n05:
والا منم اولین بار که همچین طرحایی رو دیدم کپ کردم!! ولی الان عادت کردم!! چون راهه دیگه ای نیست به جز مبین نت... اونم که جدیدا ....نقل قول:
اول 1 مگ گرفتم تا 240 کیلوبایت میداد ولی با اون حجم!!! همون سرعتو نداشتم بهتر بود! برا همین ماه جدید 128 گرفتم تا 30 میده کافیه مخصوصا برا نت گردی چون دانلود رو که باید بیخیال شد وقتی شبانه نداره... کلا 256 به نظر مناسبه هم نتگردی و هم یکم دانلود
از اون بغل [سرویس ها] -> [مشخصات سرویس] -> سرویست رو انتخاب می کنی که بهت میگه چقدر مونده... از همون بغل پرداخت ها و .. میتونی آنلاین گیگ بخری حتی اگه حجمت تموم شد و فقط اینترنت داشتی.نقل قول:
دوستانی که نا محدود هنوز دارن مشکل نصف شدن سرعت رو دارن؟
کسی اینجا نیست؟
من امروز یا فردا اخرین روزی هست که نامحدود 512 دارم و اینجور که دوستان اینجا میگن دیگه نامحدود نمیتونم بگیرم...:n02:
مشکل سرعت هم ندارم...الان با همون 50 تا 60 همیشگی دارم دانلود میکنم...
من رفتم 10 گیگ حجم بگیرم .ولی هر گیگ 3600 باهام حساب کرد!!!مگه نباید 10 گیگ به بالا گیگی 1700 باشه؟
منم از مخابرات گنبد 256 نامحدود دارم دقیقا نصف سرعت! ینی 16-17 هستش سرعت دانلودم ...حتی ثابت هم نیست و میاد پایین تر روی 10-12 و همه ش نوسان داره ....در صورتی که باید سرعتش 32 باید باشه ...نقل قول:
نمیدونم به کی شکایت کنم از دست این حرام خورها ...قیمت هم که از همه ی دنیا گرون تریم ...ینی خیلی خیلی خیلی گرون تریم با توجه به سرعتی که در اختیار داریم...
دارن این کار رو میکنن که دیگه کسی نامحدود نگیرهنقل قول:
من هم خودم تا هفته پیش نامحدود 256 مخابرات گنبد داشتم سرعت دانلود هم بین 30 تا 40 بود
الان 256 با حجم 5 گیگ گرفتم سرعت هم بین 60 تا 70 هست و به شدت ناراضی ام از وضع موجود
دقیقا ...وقتی زنگ زدم به پشتیبانی هم همینو گفت ...گفت که سیاستمونه که مردم برن به سمت حجمی ..واقعا که ...نقل قول:
تو خارج اصن حجمی فک نکنم باشه...همه جا نامحدوده و با سرعتای بالای 4 مگ ...اونم حدود یه دلار تو ماه و حتی کمتر ...
من از وقتی که از مخابرات گرفتم همون سرعت بوده و هست .ماله تو اگه 30-40 بوده که خیلی عالیه ..
تو از گنبدی؟ چرا حجمی گرفتی؟ حجمی زود تموم میشه ..اصلا حجمی رو میذارن که فقط پول بکنن از جیبامون ...
دوستان گلستانی سلام
بیاین دست به دست هم بدین و به فناوا زنگ بزنیم که بیاد توی استان ما و شهرهای ما که گنبد و مینودشت و کلاله و ... هست سرویس بده!
خداییش سرویس 512 نامحدود با سرعت 50 کیلوبایت :n16:سگش شرف داره به 10 مگ با سرعت 1.5مگ و محدودیت 8 گیگ در ماه!:n21:
دوستانی که موافق هستن یه پی امی چیزی بدیم به همدیگه که هماهنگیارو بکنیم!:n28:
داداش ما پایه ایم ...ولی شرکتای خصوصی مگه نامحدود میدن؟ اگه هم میدن معلوم نیست شاید برشدارن ...ولی مخابرات نامحدود رو داره ....نقل قول:
شرکت فن اوا نامحدود میده اما اینجور که من فهمیدم فک کنم واسه 512 نامحدود 90 تومن میگیره واسه یک ماه !!:n04:
اینجوری که نمیصرفه...چون 512 نامحدود مخابرات من 25 تومن میدادم...
اینم عکس پلن های مخابرات گلستان...من تصمیم گرفتم 512 با 15 گیگ حجم بخرم...:n03: ( خودم تو خونه ماهی 30 گیگ استفادمه..به غیر از اعضای دیگه:n02:)
از این به بعد فقط باید سایت چک کنیم...دانلود مانلود تعطیل...:n15:
تو سایتشون که قیمت ررو زنده 24500 که؟نقل قول:
آخه با این محدودیتهایی که مخابرات لحاظ کرده عملا اینترنت فقط وبگردی شده!اونم سایتهایی که توی عکس مکس نباشه و فقط خبرخوندن باشه!کد:http://dp.fanava.ir/images/newsletter/288.png
دوستان الان مخابرات گرگان محدود شده ؟
نامحدود دیگه نمیدن اصلا ؟
مسخره کردن مارو ؟!!!
1 مگ و دو مگ حجم 0 باز چه صیغه ایه ؟!
نقل قول:
آقا ما هم هستیم .
یه شرکت که خوبه رو روش بحث کنیم و معرفی کنید اگر اینجا شعبه داره که بریم از همون بگیریم اگر نداره به زور بیاریمشون .
حاجی خطم فیبر نوری هست ( بلوار دانشجو با کد 558 ) مجبورم که از مخابرات سرویس بگیرم _ مخابرات هم که دیگه نامحدود نمیدهنقل قول:
حداقل دانلود رایگان شبانه رو برگردونه من راضی میشم دیگه چاره چیه
آقا 512 نامحدود من امروز تموم میشه مصرف منم خیلی زیاده به نظرتون با این اوصاف چیکار کنم
رفتم جهان لپ تاپ میگه 1 مگ یه ساله 5 گیگ به بالا بگیر 15 گیگ حجم دانلود رایگان 1 شب الی 7 صبح رایگان و مودم وایرلس رایگان
به نظرتون چطوره اگر نه چه تعرفه ای بگیرم
والا من که تقریبا همه شرکت ها رو دیدم و تنها شرکتی که نامحدود با قیمت مناسب داره همین فناواست!نقل قول:
فک کنم دانلود شبانشون رو اوکی کردن ولی ساعت و ایناش رو باید بپرسین!نقل قول:
این که خوبه!نقل قول:
یعنی 6 ساعت دانلود رایگان؟سرعتش چطوره رایگانش؟
کدوم شهر هستین؟
گول نخورین شبانه رایگانی وجود نداره
من یه ساله 1 مگ 5 گیگ گرفتم خبری از شبانه نیست جالبیش میگفتن هست !!!!!!!!!!
عجب مسخره بازیه حتی تو خود سایت نوشته 10 گیگ به بالا حجم اضافه باید 1600 بزنه ولی 3800 میزنه هیچ کیم جوابگو نیست
لعنت به همشون یک ماه فقط 15 گیگ مصرف داشتم حجمم تموم شه دیگه نت نمیگیرم شمام دلتون به شرکتای دیگه خوش نباشه
فقط مخابرات خوب بود که اونم ....
:25:
نقل قول:
خوب این فن آوا گلستان هست و خدمات میده ؟
یعنی همه شرکت ها تو کل کشور نامحدود رو برداشتن و همه محدودن ؟!
اگه از مخابرات نگيريم از كجا بگيريم
من از گنبدم
Sent from my iPhone using Tapatalk
چقدر سرعت پایینه
گندش بزنه این مخابرات خراب شده
اگه شبانه رایگان باشه خوبه اگه نباشه طرح های نامحدودش اصلا سرعت نداره
بچه ها بنظر من فشار بیارید طرح شبانه رایگان حتما باشه
من یکی از رفیقام از صبا نت داره میگه دانلود شبانه رایگان هم دارهنقل قول:
های وب هم فکر میکنم خوبه رو سایتش رفتم طرح نامحدود داشت اما نمیدونم که تو گنبد هم نامحدود داره یا نه
سلام
چند سال پیش نمایندگی پارس تو گرگان (ارتباطات موازی) سرویس دهیش به شدت افتضاح بود
الان چند سالی میشه از اینترنت مخابرات استفاده میکردم، ولی اونم افتضاح شده
ماه پیش سرویس دهنده رو عوض کردم، بین پارس و های وب مونده بودم
های وب رو خیلی تعریفشو شنیدم ولی دیدم اسم نمایندگی پارس عوض شده و گذاشتن البرز آریانت گفتم شاید آدم شده باشن رفتم یه ماهه 512 محدود گرفتم، دیدم نه، هنوز همون بی وجدانایی هستن که بودن فقط پالان عوض کردن، سرعت دانلود از 20 بالاتر نمیره
اگه میخواید آی اس پی عوض کنین اصلا سراغ البرز آریانت نرید که افتضاحه
چندتا از آشناها تعریف های وب رو کردن، این ماه میرم سراغش
های وب منم شنیدم میگن خوبه .نقل قول:
گرفتی خبرش رو بده به ما هم .
اونم فقط حجمی میده ؟قیمت هاش ؟
چی میگی داداش؟ من خودم از مخابرات نامحدود 256 دارم ....ادرس جایی که نت گرفتی رو بگو ببینم؟نقل قول:
های وب همون نوین نت عزیزان یکی دو ماه اول سرعت و همه چی اوکی سایت رایگان و ...
بعد 180 درجه میچرخه تو رایگان عملا چیزی نمیتونین دانلود کنین کلا اعصابتون به هم خواهد ریخت
رو چشمنقل قول:
نه هم حجمی داره هم نامحدود، قیمتاشم تقریبا با پارس یکیه
مثلا 128 نامحدودش 25500 درمیاد ماهانه
این لیست قیمتاش:
[HTML]http://www.hiweb.ir/services/pricelist[/HTML]
فقط یه بدی داره اینه که ترافیک رایگانش از 2 تا 5 صبحه، معمولا باقی شرکتا از 1 تا 7 صبح ترافیک مجانی حساب میکنن
دست عزیز مخابرات از ماه پیش نامحدوداش تعطیل شدن، اونایی که از قبل داشتن رو که نمیتونن کاری کنن، ولی الان بری درخواست بدی بهت میگن نداریمنقل قول:
حتا بیمارستان 5 آذر هم دیگه با مخابرات تمدید نمیکنه
های وب داشتین شما؟ آخه همه خوب تعریف میکنننقل قول:
ترافیک رایگان مال قراردادهای 6 ماه به بالاست، سه ماهه و یک ماهه ترافیک رایگان شبانه ندارهنقل قول:
نوشته شده توسط [B
چرا اینقد گرونه تعرفه های های وب ؟
256 نامحدود 42000 ؟!!!
مخابرات حدود 16 بود .
محدود هاش هم که ساعات رایگانش خیلی کمه ( 3 ساعت اونم 2-5 )
لابد سرعت 256 محدودش هم دانلودش 33-35 بالاتر نمیره ؟
وقتی طرحت تموم شد رفتی برای تمدید بهت میگن که دیگه نامحدود نمیدننقل قول:
از اسفند 92 اینطوری کردنش اما من تا اول اردیبهشت چون طرح داشتم مونده بود
من از جهان لپ تاپ شارژ میکنم ( برای مخابرات گنبد باید بری جهان لپ تاپ )
والا چند صفحه پیش یه بنده خدایی میگفت که طرح 6 ماهه یا فکر کنم یک ساله گرفته اما بهش ترافیک رایگان شبانه ندادننقل قول:
نخیرم دادا ...ماله مخابرات باید بری خیابان سپاس ...تقریبا نزدیک پ پارک شهرداری ...برج سپاس ...اگه بری خوده مخابرات هم یه برگه بهت میده و روش همین ادرس نوشته ....بری اونجا بهت میگه که نامحدود میدن یا نمیدن ...من دارم بهت میگم نامحدود میدن باز تو بگو من از جهان لپ تاپ گرفتم ..اونا همشون شکرت خصوصی ان و الکی میگن مال مخابرات! ماله مخابرات فقط و فقط تو خیابان سپاس هستش که خوده مخابرات هم فقط ادرس همونجا رو میده ...تو برو مخابرات مرکزی نزدیک فلکه 17 شهریور ...بگو واس ثبت نام اینترنت اومدم ..بهت یه برگه میده که ادرسش خیابان سپاسه ...نقل قول:
من 23 اردیبهشت شارژم تموم میشه و بازم نامحدود میگیرم از همونجا ... ولی سرعتش افتضاحه ...چون خب مخابراته دیگه ...ولی خوبیش اینه که نامحدوده! 4 گیگ رو که من تو یه روز تموم میکنم!