این ویدیو کوتاهو ببینید . چقدر حرکات بازیکنا طبیعی شده !!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
این ویدیو کوتاهو ببینید . چقدر حرکات بازیکنا طبیعی شده !!
خدا کنه که impact engine مشکلاتش حل بشه تا شاهد چنین صحنه های صحنه داری نباشیم تا بازیش ممنوع الفروش نشه
:46:
واقعا فیفا بهتره یه کم رو چهره ها کار کنه تا گیم پلی. واقعا چهره ها طراحیشون افتضاحه.
نقل قول:
گیم پلی >>> فیس
حرف شما در مورد تشویق فیفا برای کار روی فیس صحیح هست اما ...
بهتره یه کم رو چهره ها کار کنه تا گیم پلی
این جمله امیدوارم هیچوقت به گوش EA نرسه و هیچوقت عمل نکنه بهش! فیس مگه چیه که بخواد گیم پلی رو فدای اون بکنه رمز شکست کونامی هم همینه یعنی به قول شما به جای اینکه روی گیم پلی کار کنه داره روی فیس کار می کنه... گرچه همین فیس هاش هم به مزاج بعضی ها شیرینه خیلی ها همون فیس هاش رو هم قبول ندارن چون بی روحن و فقط یک عکس ثابت از بازیکن رو روکش می کنه روی آبجکت سر غیر از پلک زدن بقیه چیزاش ثابته دیگه اینکه هنر و فعالیت شبانه روی لازم ندره... کونامی PES رو واسه خودش سرگرمی کرده توی این چند سال اخیر
آخ گفتی آرمین جان . هر کی میخواد از خوبی های PES بگه سریع میاد و از فیس ها اون مثال میزنه که البته همیچن آش دهان سوزی هم نیست.
راستی چطوریه که هیچ ویدئوی جدیدی از گیم پلی بازی منتشر نشده ؟! نسخه های قبلی چپ و راست ویدئو و تریلر برای اونا منتشر میشد ولی امسال توی سکوت مرموزی کار میکنن!
همین قیافرو از PES بگیری (که هیچیم نیس حتی الان) نمیدونم فنای این بازی چی واسه گفتن میخوان داشته باشن ...تو اون تاپیکم گفتم ..مهمترین بخش یه بازی تو این سبک گیم پلی هسش...که به قول دوسمون کیلومترها فیفا از PES جلوتر هسش تو این زمینه !نقل قول:
میشه گفت تمام فن های PES حرف که میزنی باهاشون بحث فیس و میندازن وسط با چمن فیفا.....
فیفا رو همینجوری که هست قبول داریم خدار و شکر سال به سالم داره پیشرفت میکنه...
محتوای مخفی: ...
کسی اسم pes رو نیاورد و کسی هم نگفت گیم پلی رو فدا کنه . EA کارش اینقدر درسته که لازم نیست چیزی رو فدای چیزی بکنه . الان مثلا قیافه مسی توی 12 خداییش به این میارزه . اصلا بحث مقایسه . نیست . pes اصلا میگیم اشغال . چرا فیفا نباید روی face کار کنه ؟ تیم طراحی صورت بازیکنها هم که حتما کلا از تیم گیم پلی جداست .نقل قول:
موندم چرا تا بحث صورت بازیکنها میاد pes رو هدف میگیرین . بابا اون که دیگه از فیفا هم بدتر کرده صورتها رو . من دارم صورتهای فیفا رو با واقعیت یا حتی نسخه های قبل میسنجم نه با اون pes :2: . اون عکس هم کاملا یه مقایسه اشتباهه . اگه فیفا گند زده به صورتها اونوقت pes اومده ر..ده بهشون .
کل دنیا دارن میگن FIFA بهتره ..نمیدونم چرا تو کشورما این همه ازین بازی PES طرفداری میشه ...! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 9,701,458 likes
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 330,746 likes
خیلی راحت میتونم بگم 90 درصد کسایی که PES میزنن اصن گیمر حرفه ای نیسن ! یا کلن گیمر نیسن!
من با برباتوف از وسط زمین تقریبآ ، برگردون زدم ، با اختلاف زیاد از بالای دروازه بیرون رفت .کلآ PES زیادی غیر طبیعیه.نقل قول:
Konami توی نصل قبل خیلی خوب بود. یعنی از زمان Winning Eleven 3 اما از 2006 به بعد بازم می خواست به سبک قدیمیش ادامه بده. خب معلومه که نتیجه نمی گیره. بازی های PES فوق العاده غیر طبیعی هست (هر چند خودم PES هم زیاد بازی می کنم :31:) ، و دیگه تو این نصل کاره ای نیست ، باید ببینیم از PES 2015-2016 به بعد چه تغییراتی می کنه.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
قرار نیست فیفا روی Manager mode یکم بیشتر کار کنه ؟ هنوز مشکل داره:13:
من کاملا با شما سر این موضوع موافقم ... فن های Pes اگه نگاه کنین اکثرا کسایی هستن که نمی خوان تو بازی به خودشون زحمت بدن و فقط می خوان به عبارتی شوتی ، گلی بازی رو ببرن جلو ... و اکثرا تا اونجایی که من دیدم کسانیکه فن های Pes بودن یا گیمر حرفه ای نبودن ، یا از زمان Ps1 یا شاید هم عقبتر به این بازی عادت کردن . گرچه Pes تا 2006 به نظرم حرف برای گفتن داشت ولی از اون زمان هر سال بدتر و بدتر شد ...نقل قول:
خودم زمان یادم که فیفا 98 اولین فیفایی بود که بازی کردم که شاید لذتش برام از Pes 2005 هم بیشتر بود
در مورد این مقایسه یا کلا در مورد این عکس ... خداییش چیزی که میگم تعصب نیست و نظرمه :
اگه چهره مسی توی pes 2013 رو نگاه کنین ... کاملا معلومه که بی روحه ( دقیقا عین این فیلما هست که روح از بدن جدا میشه یه حالت سفید مایل به سیاه داره ) ... اصلا احساس واقعا بودن رو به من یکی نمده .. فقط تکسچر بهتر داره ... شایدم به خاطر نور پردازی باشه که در این صورت اثباتی برای نورپردازی بهتر Fifa هست ..
چهره ی فیفا رو که نگا میکنم ، با این همه طراحی بدی که روش هست ولی احساس میکنم یه آدم زنده هست و روح داره ... احساس میکنم یه آدم واقعیه ...
در ضمن چیز دیگه هم که واضح معلومه طراحی پیراهن بازیکنان توی فیفا هستش که اصلا خدا و خرماس با Pes ... که البته گرافیک پیراهن تو بازی بیشتر مشخص تا گرافیک چهره
دوست عزیز خداییش سمت چپی رو نگاه کن بعد عکشو بزار رو وب بدون اینکه پیراهن بارسلونا تنش باشه بگیم مسی هستش کسی این قیافه رو به اسم مسی شناسایی میکنه یا نه بیشتر شبیه حامد بهداد:31: من خودم هر دو نسخه چه Fifa چه PESرو هرسال بازی کردم از نظر گیم پلی تکنیکی تر بودن خداییش Fifa بیست سی درصدی بهتره ولی از نظر طراحی چهره ها از وقتی که من یادمه Fifa همین بود طراحی چهره شاید از نظر گرافیکی بهتر باشه ولی از نظر شباهت به اون بازیکن واقعا همین بوده از اون اول البته تو نسخه آخر این مسئله کمی بهترشده بودنقل قول:
اگه میخواین چیزی رو بازی کنین که واقعا به فوتبال شبیه باشه انتخاب فیفاست . ولی اگه میخواین دور هم بخندین و یک بازی فانتزی انجام بدین باید PES رو انتخاب کنین.
دیگه بحثی نداریم .
اینقدر بحث تکراری فیس بازیکنان رو کش ندین .
تیم تاتنهام که از تیم های جدید طرف قرارداد با EA هست در حال حاضر در اردوی پیش فصل در کشور امریکا به سر می بره که با حضور افرادی از EA در اونجا کارهای مربوط به 3D Face Modeling بازیکنان تاتنهام انجام میشه.
مطمئنا چهره ی بازیکنان تاتنهام مثل منچستر سیتی در سال قبل پیشرفت قابل توجهی خواهد داشت.
تعدادی عکس حین فرآیند مدل کردن سه بعدی صورت بازیکنان تاتنهام:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد از انجام مدلسازی , بازیکنان به صورت دسته جمعی مشغول بازی فیفا شدند:
اون pes که کلا مرخصه هیچی . ولی خودمون فیفا هم انچنان شبیه فوتبال واقعی نبود امسال . مگه ببینیم توی 13 چه میکنه .نقل قول:
به نظر من تا واقعی شدن هنوز کارداره ...ولی EA Sport ثابت کرده که میتونه با یه راه درس درمون این راه رو طی کنه ...هر سال میبینیم که بهتر از سالای پیش میشه ...مطمئنم هر چی جلوتر بریم فیفا هم به واقعیت نزدیکتر میشه !
+
Konamy هم اگه به فکر تغییر باشه میشه به pes امید داشت ...، امیدوارم یه روزیم Pes بتونه رفته رفته خودشو پیدا کنه و یه رقیب سرسخت واسه Fifa شه ...:20:
سلام تایپک خوبیه
سلام کسی میتونه در مورد complete Dribbling بیشتر توضیح بده؟وقتی تو فوتبال واقعی میشه با تغییر جهت دریبل کرد چرا اینجا گفتن دیگه نمیشه؟
الان شما فکر میکنی فقط دو نوع دریبل داریم توی فیفا . یکی با همون تغییر جهت معمولی و یکی هم با skill move . درسته ؟ واسه همینه که میگی توی فوتبال واقعی که skill move خیلی نمیزنن و اگه بخوان دریبل کنن از تغییر جهت استفاده میکنن .نقل قول:
منم موافقم که توی فوتبال واقعی از skill move خیلی استفاده نمیشه . اما دریبل با تغییر جهت هم توی فوتبال واقعی نداریم .
اگه دقت کرده باشی بعضی مواقع دقیقا قبل از رسیدن بازیکن حریف که تغییر جهت بدی بازیکنت اگه دریبلر خوبی باشه بدون تغییر توی مسیرش به راحتی طرف رو جا میزاره . این دریبل نه تغییر جهتیه که شما میگی و نه skill move که واقعا هم کاربرد داره .
skilled dribling هم که درسته جزو skill move ها حساب میشه ولی چون سیستمش فرق میکنه یکی از طبیعی ترین دریبل ها توی فیفاست .
در ضمن یه سری skill move هست که حتی خود من هنوز یاد ندارم بزنم اما بعضی مواقع که میزنم دیدم که چقدر توی فوتبال واقعی ازش استفاد میکنن . اگه یادم باشه توی حرکت بازیکن یه حرکت مارپیچی میره مثل این : ~
میدونی تمام دریبلهای توی بازی صرفا جاخالی دادن از تکل حریفه ولی اون تغییر جهتی که میگی رو عمرا توی فوتبال واقعی نداریم . دلیل هم داره . دلیلش اینه که این حرکت فقط توی فوتبال مجازی صرفا فقط به خاطر گمراه کردن کسیه که داره تیمش رو کنترل میکنه نه به خاطر جاخالی دادن یک تکل . من خودم وقتی با اینجور ادما که یک سره از این نوع دریبل استفاده میکنن رو به رو میشم میخوام بزنم دسته ام رو بشکنم .
احتمال میدم EA توی فیفا 13 کاری که واسه این حرکات میخواد بکنه اینه که به اصطلاح یک penalty واسه این کار در نظر بگیره (منظور پنالتی نیست . یعنی همون افت) که یعنی اگه طرف خواست مثلا یه دفعه 90 درجه تغییر جهت بده مثل فوتبال واقعی یه افتی توی حرکتش برای یه مدتی به وجود بیاد . البته در شرایط خاص نه در همه شرایط .
خداییش اگه بشه مثلا با تغییر جهت دریبل داد پس حرکاتی نظیر مک گریدی یا تو سرتوپ ... به چه درد میخوره .
مقایسهی چهرههای بازیکنهای تیم میلان ایتالیا
فقط یه سوال . این چهره ابراهیموویچ چرا فرق میکرد . ما هم که fifa 12 داریم پس چرا چهره ابراهیموویچ فرق داره . اصلا موهاش که دمب اسبیه ولی توی این کلیپ فرق میکرد . در ضمن اون ریش و سبیلش هم فرق میکرد . چجوریاست اونوقت ؟نقل قول:
بقیه چهره ها درست بود اما این ابراهیموویچ چرا با نسخه من فرق میکرد .
Gregar عزیز مرسی از توضیحات شما ولی من اصلا چنین حرفی نزدم: واسه همینه که میگی توی فوتبال واقعی که skill move خیلی نمیزنن و اگه بخوان دریبل کنن از تغییر جهت استفاده میکنن .!!!!!
چون فوتبال رو هم حرفه ای بازی میکنم تقریبا خوشبختانه در جریان اتفاقات و اصطلاحات فوتبال هستم فقط می خواستم بدونم منظور از تغییر جهت که گفتن تو بازی فیفا نمیشه همون دریبل با تغییر جهت با کلیدهای up- left -down- right هستش؟
تقریبا بیشتر حرفایی که عنوان شده اصلا حرف من نبوده ولی با این حال ممنون از توضیحات کاملت
اره با همون کلیدها رو گفتمنقل قول:
تریلر جدیدی منتشر شده که بخش جدید "بازی های مهارت" را به نمایش می گذاره:
محتوای مخفی: Skill Games | Trailer
اگه در دیدن ویدئو مشکلی دارید می تونید از [ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ] دانلود کنید.
خبرنگار ویجی:همان طور که میدانیم فیفا ۱۳ ماه آینده منتشر میشود؛چه قدر به اهداف خود رسیدهاید و راضی هستید؟
“نیک کنوون”:ما سعی کردیم تغییرات زیادی در روند بازی صورت دهیم.با افزودن آیتمهای جدید به گیمپلی نسخه جدید سری فیفا قصد داریم که فوتبالی واقعی و خوب را منتشر کنیم و اکثر این تغییرات در گیمپلی بودهاند.
برای مثال دفاع و حمله بازیکننده باید از این پس بیش از پیش حساب شده باشد و این امری اساسی در فیفا ۱۳ است؛با بهتر شدن هوش مصنوعی و رفع باگها نیز میتوان به راحتی با یارن همتیمی پاسگاری کرد و حرکات تیمی زیبایی انجام داد.
تمرکز ما بیشتر بر روی تقویت هوش مصنوعی در هنگام حمله است چرا که در فیفا ۱۲ این امر را در دفاع به سرانجام رساندهایم.شما در فیفا ۱۳ میتوانید فرار کنید و درخواست پاس از همتیمی بکنید؛به همتیمی دستور بدهید که در عمق حرکت کند و خلاصه کلی کار تیمی زیبا انجام دهیم.ما باید تغییرات زیادی را روی بازی انجام میدادیم تا مردم از ما راضی باشند و تکنولوژی جدیدی ارائه کرده باشیم.برای مثال موتور بازیسازی ما که با استفاده از آن فیفا ۱۳ را میسازیم یعنی “ایمپک انجین” بیار قدرتمند است و برای بازسازی هر چه بهتر یک زمین فوتبال فوقالعاده به نظر میرسد
-تا چه حد هوش مصنوعی و تاثیرگذاری بازیکنان بر روی گیمپلی فیفا ۱۳ اثر داشته است؟
-بسیار زیاد!ما تلاش کردهایم که فیزیک این بازی آن قدر خوب باشد که بعید باشد کسی از برخورد دو بازیکن و یک صحنه خطا بدش بیاید و فکر کند که صحنه مصنوعی است.رفتارهای بازیکنان مختلف در زمین جالب توجّه است و حرکتهای بدون توپ آنها میتواند هر کسی را تحت تاثیر قرار دهد.
پاس دادن در فیفا ۱۳ خیلی دقیقتر و حساب شده تر است.باید خوب دقت کنید که از کدام طرف پاسی را دریافت میکنید و برای حرکت بعد از صاحب شدن توپ برنامه ریزی کنید و همچنین برای پاس دادن نیز باید همین برنامه ریزیها را انجام دهید.
هنوز خیلی وقت مانده است که دقیقا مانند خود فوتبال بازی بسازیم؛امّا ما در فیفا ۱۳ کاری کردهایم که بازیکننده با کنترل توپ و تصمیماتی که برای آن میگیرد احساس کند واقعا یک بازیکن فوتبال حرفهای است و حس خوبی به آن دست بدهد.
-شما چگونه توانستهاید سیستم کنترل بهینه توپ و استفاده خوب از آن را به صورت خوب تعبیه کنید؟
-این سیستم توانایی این را دارد که تنوع بسیار بالایی به گیمپلی ببخشد و البته برای این که این سیستم با نواقصی مانند باگ و هر اتفاق دیگری همراه نشود نیز باید تمامی تلاش خود را به کار بگیریم که بدون اشکال آن را بسازیم.کنترل دقیق توپ چیزی است که در بازی نیاز به یک سیستم جداگانه و حساب شده دارد
-گروهی میگویند که صحبت تقلید در میان است و شانس دلیل فروش خوب بده است؛نظر شما در این باره چیست؟و گروهی نیز میگویند که غیر قابل پیشبینی بودن حرکات بعدی نیز چندان خوب نیست و حرکات بعدی بازیکنان نباید چندان عجیب و غریب باشند؛در این باره چطور؟
-بهتر است درباره موضوع اول صحبت نکنیم!
ببینید وقتی تو به بازیکنی مانند مسی میرسد؛هر حرکتی از او بر میآید و در دنیای واقعی او توانایی دارد که پاس دهد،شوت بزند،دریبل کند و یا هر کاری دیگری؛بنا بر این در بازی ما نیز بازیکنان زیادی وجود دارند که میتوانند حرکات مختلفی انجام دهند و شما را غافلگیر کنند؛همچنین شما هم میتوانید این کار را انجام دهید.
وقتی توپ به روی پای بازیکنی میرود باید حس کرد که صحنه طبیعی است و بیروح نیست؛به همین دلیل باید حرکات بعدی نیز طوری باشد که از پیش برنامهریزی شده نباشند و ممکن است بازیکن حریف شما را هل دهد،تکل بزند،تحت فشار قرار دهد و یا…همچنین گاه مدافعان حریف حرکات اشتباهی نیز انجام میدهند که بر نمیگردد به هوش مصنوعی بازی و این نیز در راستا همان تصمیمات است و بعضی وقتها ممکن است در پی اشتباه یک مدافع حریف بتوانید دروازه تیم مقابل را باز کنید.
-سازندگان بازی بارها و بارها اشاره به هوش مصنوعی خوب بازیکنان در فیفا ۱۳ داشتهاند؛این بدان معنی است که مدافعان سایه به سایه مهاجمان را تعقیب میکنند و این موضوع تاثیر زیادی در درجه سختی بازی دارد؟
-باور کنید این چیز بدی نیست و بر عکس میتواند فکر شما را باز کند!با این روش که شما را مجبور میکند برای پیدا کردن راهی بهتر و آسانتر برای گل زدن و تاکتیکی جدید فکر کنید و این کمک زیادی به فوتبال دوستان میکند.
زمانی که یک مدافع حریف به سوی شما میآید تا توپ را از چنگ مهاجم شما در بیارد،شما دستتان باز است تا انتخاب کنید که پاس دهید؛دریبل کنید و یاحتی تمارز به خطا کنید و شما هم باید پا به پای هوش مصنوعی بازی با هوش باشید و حرکات عاقلانه انجام دهید.
-همان طور که گفتید نوآوری و آیتمهای جدید زیادی در فیفا ۱۳ گنجانده شدهاند و بیشتر بازیکنندهها نیز از این موضوع استقبال کامل میکنند و دوست دارند که این اتفاق بیفتد؛این تغییرات تا چه حد برای شما چالش برانگیز و سخت بوده است؟
-من و دیگر سازندگان فیفا تا کنون هیچ وقت احساس بهترین بودن نکردهایم و مغرور نشدهایم و تنها هدفمان این بوده است که سری فیفا را به نقطهای برسانیم که دست نیافتنی باشد.وقتی کسی بازی میسازد که میانگین نمراتش ۹۰ است مجبور است دنبالهای شایسته برای آن دست و پا کند.در نتیجه ما هیچ وقت مغرور نشدهایم و همواره نقاط بالاتر هدف ما بودهاند.
در فیفا ۱۲ اضافه شدن موتور ایمپک انجین که اشکالاتی داشت و ما آن را در فیفا ۱۳ رفع خواهیم کرد به همراه هوش مصنوعی خوب و سیستم دفاعی عالی؛توانست کمک زیادی به خشنودی طرفداران از فیفا کند؛ما نیز ملزم هستیم هم آن امکانات را قدرت ببخشیم و هم امکانات جدیدی اضافه کنیم.
علاوه بر اینها سیستم دریبلهای فیفا ۱۳ نیز به جرئت میتوان بگویم که عالی است.هر بازیکنی به سبک خودش دریبل میزند و دریبلها دیگر مصنوعی و بیروح نیستند و شما شاهد حرکات تکنیکی اعجاب انگیز و جالب و در عین حال واقعی در فیفا ۱۳ خواهید بود.
-پشتیبانی از کینکت میتواند در فیفا ۱۳ عالی باشد؛کمی درباره آن توضیح دهید و بگویید که آیا عکسالعمل داوران در برابر پرخاشگری بازیکنان نیز در بازی وجود دارد و طبیعی است؟
-ما بر این باور بودیم که استفاده از کینکت میتوان کمک بسیار بسیار زیادی به هیجان انگیزتر شدن فیفا ۱۳ بکند.بر زبان آوردن تاکتیکها،تعویضها،دستور دادن به بازیکنی برای نفوذ و همه اینها میتوانند بدون نگه داشتن بازی(Stop) فوقالعاده جالب باشند.
همچنین پشتیبانی از کینکت در فیفا ۱۳ در بخش مجبوب Career Mode نیز تاثیر زیادی خواهد داشت و غافلگیر کننده خواهد بود؛درباره دیگر سؤالتان بهتر است تا زمان عرضه بازی صبر کنید!
-بزرگترین مشکلات و موانعی که شما برای تولید سالانه بازی با آن همراه هستید چه هستند؟
-به نظر من بزرگترین مشکل ما چالش ما فرصت کم ما است؛باور کنید در یک سال خیلی سخت است که این همه تغییرات در بازی گنجاند و یک بازی همه فن حریف را عرضه کرد.
در طی این سالها ما مراحل سخت و دشوار فراوانی را سپری کردهایم و همه آنها را تحمل کردهایم تا رضایت طرفداران را به دست بیاوریم.
همچنین خوشبختانه کارکنان EA Sports بسیار خلاق هستند و همواره ایدههای جدیدی برای رو کردن دارند و در نتیجه ما هر سال میتوانیم ایده و چیز جدیدی را به بازی اضافه کنیم؛امیدوارم که این روند همیشه ادامه داشته باشد.
عنوان FIFA 13 در اوایل مهر ماه برای هرچیزی که بتوان با آن بازی کرد عرضه خواهد شد!
منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تریلر جدید از بازی:
ضبط موشن کپچر برخی شادی گل های مخصوص بازیکن ها مثل بالوتلی و هالک و ...
کد:http://www.youtube.com/watch?v=IYzxXZY-aAQ&feature=player_embedded
کد:http://www.vg247.com/2012/08/10/fifa-13s-new-mo-cap-trailer-shows-you-the-hulk/
تو نسخه 13 یورو هم هست؟
نه نیست . چون معمولا این جور تورنومنت ها همون سالی که قراره این رویداد برگزار بشه نسخه ای از بازی یا DLC اون منتشر میشه.
تو نسخه دمو و پیش نمایش اینجوری بود.نقل قول:
یکی از مزایای خوب فیفا اینه که دیسک های اصلی بازی رو بعد از تمام شدن فصل نقل و انتقال ها و چند هفته از شروع فصل گذشته واسه رایت میبره.واسه همین تغییرات جزئی مخصوصا در بازیکن های مطرح رو میتونن سریع تغییر بدن.
تریلر جدید منتشر شده در نمایشگاه گیمز کام:
قایلیت های جدید مولتی پلیر و دریبل ها و تغییرات بازی ، طرفداران مسی حتما ببینن این تریلرو مخصوصا اول شو :27:
لینک غیر فـیلتر:کد:http://www.youtube.com/watch?v=cNnmAlEnUt0&feature=player_embedded
کد:http://cyber-tube.ir/dl/FIFA_13___Gamescom_2012_Trailer-%5BcNnmAlEnUt0%5D%5Bf35%5D_cyber-tube.ir.flv
تاریخ دمو معلوم شدSeptember 11 برو روی Xbox , Ps3 , Pc
تیم های دمو
AC Milan - Arsenal - Man City - Dortmond - Juventus
اسادیوم
Etihad – Manchester City (Weather – Dry/Daytime
وقت بازی
Half Length – 3 minutes
منبع
FIFA 13 و PES 2013
نبرد برای اعتبار و افتخار ، کدام یک برنده ی این میدان است؟
نبرد جذاب بین PES و FIFA امسال هم ادامه دارد و این گیمر ها هستند که حق انتخاب دارند و از بین این دو ، یکی را انتخاب کنند.
به جرات میتوان گفت : اکثر نبرد های قبلی را عنوان شرکت EA یعنی FIFA با پیروزی به پایان برده است ،
عنوانی که کم کم و به تدریج خود را به هیجان انگیز ترین و واقعی ترین بازی فوتبال روی سه پلتفرم اصلی تبدیل کرد.
شاید بتوان اینگونه گفت که کونامی با PES 2012 توانست ویژگی هایی که طرفداران PES آن را دوست دارند را پیدا کرده و سعی در پیشرفت و گسترش آن ویژگی ها دارد.
اما چیزی که تفاوت عظیم بین این دو عنوان را بیش از پیش بیان میکند رسیدن FIFA 12 به عنوان "بهترین بازی فوتبال " است.
با همه ی تفاسیر میتوان امسال را نزدیکترین نبرد و به نوعی زیباترین رقابت در بین چند سال اخیر نام برد...
در اینجا به برخی ویژگی های هر دو بازی میپردازیم ، ویژگی ها و المان هایی که باعث برتری یکی بر دیگری میشود:
ویژگی های FIFA 13:
- هوش مصنوعی مناسب و جایگیری های خوب برای روش های بهتر حمله و استفاده ی حداکثر از کمترین موقعیت ها...
- فیزیک عالی توپ و کنترل کامل روی توپ هنگام پا به توپ شدن...
- استفاده از موتور فیزیکی گسترش یافته ی نسل دوم در بازی که نمونه های مشهود آن را در مبارزه ای سر توپ بین بازیکن هاو برخورد های واقعی تر و نقش بهتر مدافعان برای برگرداندن مالکیت توپ خواهیم دید.
- خلق موقعیت های خطر ناک و غیرقابل پیش بینی از طریق شروع مجددها و ضربات آزاد. جابجایی های فراوان بازیکنان و سردرگم کردن مدافعان حریف ، همچنین امکانات بیشتر و آپشن های متنوع برای ضربات آزاد.
- گسترش بخش Career Mode که از جمله ی آن میتوان به گنجانده شدن بازی های ملی در آن اشاره کرد.
- وجود 32 عدد بازی کوچک یا مینی گیم برای آموزش و یادگیری هر چه بهتر مهارت ها بازی اعم از دریبل ها ، دفاع ها و هر چیزی که در FIFA13 نیاز است.
- وجود عناوین و جوایز فراوان در بازی و همه ی چیزهایی که در فوتبال واقعی اتفاق می افتد که میتوان آن ها را با نتایج دوستان خود مقایسه کنیم.
- وجود لایسنس اصلیه بیش از 500 تیم باشگاهی و ملی و لایسنس بیش از 15000 بازیکن در بازی.
- استفاده ی مناسب از امکانات کینکت در نسخه ی Xbox 360.
ویژگی های PES 2013:
- کنترل کامل بازیکنان روی حرکات خود مانند میزان قدرت پاس و شوت و سانتر و ... همچنین استفاده از آنالوگ راست برای کنترل بازیکن دوم برای خلق موقعیت های بهتر
- تشخیص بهتر بازیکن های توی زمین از طریق ویژگی های فردی آنها.
- هوش مصنوعی آنی در بازی: کونامی قول این را به طرفداران داده است که تناسبی بین بخش های مختلف یک مسابقه مثل حمله و دفاع و همچنین سازماندهی بهتر روی تیم و عکس و العمل های تیم مثلا وقتی تیم عقب است یا وقتی که جلو است و ...
امسال برنده ی این رقابت کدام است؟
EA یا KONAMI ؟
؟
کد:http://www.gamepur.com/poll/8862-fifa-13-and-pes-2013-battle-prestige-and-pride-who-will-win.html
نقل قول:
ایول من سیتیم هست تو لیست دم فیفا گرم :دی ورزشگاهم که اتحاد پس دیگه 100 درصد ترکونده فیفا :دی
آخه نکته اینجاس که خنده هم نمیشه دور هم انجام داد ! واقعا بازیش جز عذاب هیچی نیست،من که هروقت بازی میکنم،آخرش سردرد میگیرمنقل قول:
11 سپتامبر !!!!
اوههه خیلی مونده دارم کف میکنم
سیستم پیشنهادی اعلام شد: + تصاویر جدید:
- CPU with Dual core processor (Core duo 2 or better). t
- Intel Core2Duo @ 2.4Ghz on Windows XP / Windows Vista / Windows 7. t
- 2Gigabyte of RAM
- DirectX 9.0c Compatible 3D accelerated 256 MB video card or equivalent (must support Shader Model 3.0 or above). t
- ATI RADEON HD 2900. t
- NVIDIA GEFORCE 8800 GTt
دوست عزیز میشه منبع سیستم پیشنهادی بازی رو رو بذارین؟
همه ی خبرهام منبع داره:نقل قول:
خدمت شما:
همچنین گفته شده که با موس و کیبورد هم میشه بازی کرد و 22 بازیکن آنلاین رو هم ساپورت میکنه///کد:http://www.gamepur.com/news/8911-fifa-13-first-pc-screenshots-and-recommended-specificiation-revealed.html
فکر کنم همون سیستم پارساله البته پارسال اینو گفتن ولی سی پیو قوی تری میخواست!
چهار ویدئوی جدید از گیم پلی فیفا 13 منتشر شده که میتونید از لینک های زیر دانلود کنید
این ویدئو 1:30 در مورد بازی من سیتی و qpr است.
مشاهده از یوتیوب
دانلود : حجم 8 مگابایت
.................................................. ........
ویدئوی 11 دقیقه ای از دیدار میلان در مقابل آرسنال
مشاهده از یوتیوب
دانلود : حجم 55 مگابات
این ویدئوی حدودا 6 دقیقه ای به بازی بین دو تیم یوونتوس و بورسیا دورتموند اختصاص داره
مشاهده از یوتیوب
دانلود : حجم 26 مگابایت
ویدئوی آخر هم به بازی دو تیم من سیتی و دورتموند مربوط میشه
مشاهده از یوتیوب
دانلود : حجم 22 مگابایت
اگر اشتباهی در توضیحات بود من پیشاپیش معذرت میخوام . چون که هنوز خودم ویدئوها رو ندیدم و تازه اونا رو آپلود کردم و حالا دارم دانلود میکنم :31: