خدايي تبليغش منو پونكوند - چلقوند... (پوكوند-له كرد):40:نقل قول:
اصلا منو تخت تقصير قرار داد... اصلا تيليش تيليشم كرد (تكه تكه):40:
Printable View
خدايي تبليغش منو پونكوند - چلقوند... (پوكوند-له كرد):40:نقل قول:
اصلا منو تخت تقصير قرار داد... اصلا تيليش تيليشم كرد (تكه تكه):40:
مگه شیرازی هستی ؟ :31:نقل قول:
آره دیگه:دی
---------- Post added at 08:08 AM ---------- Previous post was at 08:05 AM ----------
خودمونیم عجب تبلیغی بود
فون آرنا گوشی را بررسی کرده و امتیازه فوق العاده 9.3 رو به گوشی داده .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این تبلیغ که تبلیغ فروشی بود من فکر کردم که تبلیغ امکانات گوشی هست و توش با گوشی داره کار میکنه
ولی خوب جالب بود
آقا کی این گوشی وارد بازار می شه؟
تازه 12 روز دیگه عرضه میشهنقل قول:
تا ایران بیاد فکر کنم تا یه ماه دیگه
و قیمت حدودی و حدسی؟نقل قول:
ورود با 1.400 و افت تا 1.100
سلام دوستان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش رویترز , روزنامه Economic Daily کره امروز خبر داده است که سامسونگ حدود 9 میلیون پیش خرید برای Galaxy S III دریافت کرده است.
به گفته ی این روزنامه , این تعداد پیش سفارش از بیش از 100 اپراتور جهانی منعکس شده است و
بسیار بیشتر از میزان پیش سفارشی است که سامسونگ برای Galaxy S (یک میلیون پیش خرید) و Galaxy S II ( سه میلیون پیش خرید ) دریافت کرده بود.
سامسونگ این گوشی را ابتدا در 29 ماه میلادی جاری(مه) در انگلیس و بدنبال آن در سایر کشورها در ماه آینده میلادی(ژوئن) عرضه خواهد نمود.
کد:
تاچ ویز این خوشگله ها!:دی
نه به نظرم که ناخن هاش رو باید کمی کوتاه کنه و کمتر از شوینده ها استفاده کنه تا پوست دستش بخصوص کنار ناخن هاش دچار.... :31:
راستی اون گوشی که تو تصویر کنار اون انگشت ها دیده میشه مدلش چیه..!!!؟؟ :18:
خوش باشید.. :8: - :31:
آقا واقعا تبليغ قشنگ و تاثير گذاري بود
دمش گرم سامي چيكار كرده
تركونده
ولی طرحش یخورده مثل نوکیا c7 هست.........
Samsung I9300 Galaxy S III vs. HTC One X: Alien vs. Predator
میگم ها بیاین همه با هم به سامسونگ نامه بدیم این گوشی رو برای ایران هم 29 می بده بیرون ، نظرتون چیه ؟ :8:
خدااییش محو این گوشی شدم .... کسی میدونه اومد تو ایران قیمتش حدودا چند میشه ؟
لطفا جنبه سیاسیش رو بیخیال شین :دی یه نظرتون 3 خرداد میشه که تحریم ها برداشته بشه ، قیمت ها بیاد پایین /؟ :37::42:
گوشی کاملا حرفیه .... و واقعا برای اونایی که میگن فقط Cpu تغییر کرده متاسفم :24:
گوشی در کل نسبت به one x برتری داره .... بزرگی صفحه نمایش S3 باعث شد که امتیاز کمتری در مقابل One x بگیره ولی از لحاظ دوربین هم S3 برتر است بدون هیچ تبلیغی تا الان بهترین دوربین رو سامی زده ، کیفیتشو :10:
بله؟! =)))))))))))))))نقل قول:
بزرگی صفحه نمایش S3 باعث شد که امتیاز کمتری در مقابل One x بگیره
عزیز اون چیزی که نیاز به ریسورس رو بالا میبره ، رزولوشنه ، نه اندازه صفحه. علاوه بر اون تست های معتبر مثل تست های Anand به صورت Offscreen و در رزولوشن 720p گرفته میشه.
هم اکنون fllipboard ، S-voice ، رینگتون ها ، والپیپر های این گوشی پورت شدن و بر روی تمامی گوشی های دارای ICS قابل نصب هستن
این S voice چیزه خاصی نداره ، 3 روزه دارم ازش استفاه میکنم ، یکم با لحجه من سازگار نیست :دی ! باید بره زبانش رو خوب کنه :پی
بدنه گلکسی اس 3 از پلی کربنات است و نه پلاستیک این را سایت معتبر Phonearena تایید کرده است .
درسته من اطلاعاتم کم بود :31: یه سرچ کردم اومد دستم ... ممنوننقل قول:
بله؟! =)))))))))))))))
عزیز اون چیزی که نیاز به ریسورس رو بالا میبره ، رزولوشنه ، نه اندازه صفحه. علاوه بر اون تست های معتبر مثل تست های Anand به صورت Offscreen و در رزولوشن 720p گرفته میشه.
میگن سامسونگ امروز بستش...ببین هنوز کارمیکنه یا نه؟؟نقل قول:
هم اکنون fllipboard ، S-voice ، رینگتون ها ، والپیپر های این گوشی پورت شدن و بر روی تمامی گوشی های دارای ICS قابل نصب هستن
این S voice چیزه خاصی نداره ، 3 روزه دارم ازش استفاه میکنم ، یکم با لحجه من سازگار نیست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ! باید بره زبانش رو خوب کنه :پی
چند ساعت پس از اینکه اعلام شد سامسونگ نرم افزار پورت شده s-voice v رو بلاک کرده وسرورهای ویلینگو فقط برای گوشی های اس 3 جواب می دن، نخبگان xda موفق شدن راه حلی برای این مساله پیدا کنن.
شما کافیه بعد از اینکه s-voice رو نصب کردین به وسیله root explorer فایل build.prop رو ادیت کنین و در سطر پنجم اون به جای:
ro.product.model=Galaxy Nexus ( your Phone )
بنویسید:
ro.product.model=GT-I9300
همین کار رو دوباره با خط ro.product.device هم انجام بدین. بعدش فایل رو ذخیره کنین. نرم افزار رو امتحان کنین. قطعا نتیچه خواهید گرفت!!
اپن سورسه دیگه :دینقل قول:
هر کاری کنن رقیبه دولوپر ها نمیشن!
پست بالا رو اگر انجام بدی به خوبی کار میکنه
حالا این s-voice چه کارایی داره ؟
چه بدرد میخوره ؟ یکی اگه توضیح بده ممنون میشم
خیلی با این ویژگیش حال میکنمنقل قول:
سامسونگ کیلو چنده :خخخخخ
کسی مشکل Problem With parsing package با S voice رو نداره؟!
سلام
من به سامسونگ داخل فیسبوک پیغام دادم و سامسونگ هم جواب داد ....
متن من :
'' Hi Galaxy ''
im So Sorry , I was soon to judge ....
New Galaxy Is A New King . I see your changes .
Galaxy SIII Is A King in hardware & software .
A Big Change In The quality of the phone body By Using polycarbonate .
After years , i can say " i like Touchwiz " With a strong reason .
Your phone's camera surprises me Without the smallest ads .
Overall, I am very happy to introduce the King and i Congratulate For Your Today Place .
After this, I do not know why design for HUMANS? Previous phones were for the animals? lol :))
I'm waiting for this phone May 29....
Can I buy this phone on May 29 in Iran?
We Are Waiting For this But We happy If Buy this in 29 may in iran .
Behalf of 18 people in my hometown and 16 people in a forum, and Perhaps Behalf of all Iranians gave this message .
Tnx
Vahid Panjali
پاسخ سامسونگ :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Hi Vahid, specific country availability for the Galaxy S III has not yet been announced, but stay tuned and follow Samsung in your region for updates: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . Thanks!
تو دوبی اومده.کسی نخریده؟
آره مثل اینکه تو دوبی یه هفته زودتر اومده
پس با این اوصاف gs 3 زودتر از اینها وارد ایران میشه
درسته توی دوبی اومده اما این برای XDA هست و معلوم نیست که آیا نسخه اصلی و نهایی گوشی یا نسخه ها آزمایشی که به فروشگاه ها میدن و یا 3 می به فروش رفت .......
من که میگم به هیچ وجه فعلا خرید نکنین چون اطمینان نداره ولی خود دانین ، دلیل هم بیشتر واسه اینه که سامسونگ شب معرفی چندی از این گجت رو فروخته بود که اون نسخه آزمایشی هست که به همه داده و حتی سایت گوشی بازار هم 1800 میفروخت ازش ......
راستی سامی قول داده نسخه نهایی گوشی بهتر تو بنچمارک ها عمل کنه و ما هم امیدواریم .
--------------------------------------------
دوستان خبر بهم رسید قیمت گوشی توی دوبی 680 دلار .... شک نکنین گوشی تست نمایشگاهی بوده ..... آخه آمازون گوشی اصلی رو 799 دلار پیشفروش کرده
احتمالش زیاده که گوشی های تست باشن
حتما نسخه نهایی بهتره ولی الان مگه بده ؟:دی بی رقیبه
سلام
مثل اینکه موبایل علاالدین اورده
سفید 1599
مشکی 1649
مگه قرار نبود 29 می بیاد؟
عجب............. خیلی گرونه ک ... نخرین ک پشیمون میشینا :31: تازه معلوم نیست جریانش چیه آخه من دوباره به سامسونگ گفتم ، گفتش ما اطلاعی نداریم که چطور اومده بیرون و احتمالا تست هست و همچنین گفت تاریخ رسمی عرضه در ایران پایان june هستش
گوشی شاپم زده 1580 تحویل 5روزه
فک نمیکنم نسخه آزمایشی باشه
مگه چندتاش هست که بخان اینهمه بفروشن؟
سامسونگ کلا نفوذ به بیرون فوق العاده ای داره!
از ایرانیا هر چی بگی برمیاد.میخری میبینی s2 رو ورداشتن قاب s3 گذاشتن روش:31:
اینایی که میگید گارانتی هم داره ؟؟؟
نه
===
کسی نفهمید s VOice رو چه کنم؟!
Problem with parsing package میده
galaxy s III از نظر سخت افزاری قویتر به حساب میاد یا htc one xاز همه نظر منظورمه؟این گوشی بازار بیاد به نظرتون چند ماه طول میکشه به یک میلیون تومان تمام برسه قیمتش ممنون میشم اگه توضیح بدین :11:
Galaxy S3 از همه نظر!
فعلا بخواد با 799 عرضه بشه حدود 1.250 میاد
یکم بازار جابجا بشه حدود 1.100 میشه 2-3 هفته بعد ورود
تبلت شاپ هم تو سایتش زده ، قیمتش حدوده یک و نیم برای 16 گیگ هست .