ما هم همینکارو میکنیم اما هیچ صحبتی بینشون ردوبدل نمیشه وقتی باهاش نزدیک میشم بعدشم که راحت میکشتت :9:نقل قول:
Printable View
ما هم همینکارو میکنیم اما هیچ صحبتی بینشون ردوبدل نمیشه وقتی باهاش نزدیک میشم بعدشم که راحت میکشتت :9:نقل قول:
اره دیگه مشکل میدونی کجاست . نمیشه به هر کسی اعتماد کرد . بهترین فرد هم ممکنه که خیانت کنه . کی فکر میکرد اون پسره خیانت کنه .نقل قول:
هر چی هم طرف خوب و قابل اعتماد باشه تحت فشارهای روانی که توی بازی یا سریالش میبینیم واقعا ممکنه شخصیتش عوض بشه . مثل لیلی که زد یکی رو کشت همینجوری الکی . چون تحت فشار بود . کنی زده بود باباش رو کشته بود . کنی هم اونموقع تحت فشار بود .
ولی مثلا اگه من تنهایی با کلم باشم با تموم جونم ازش دفاع میکنم و اگه دیدم که توی خطره جون کس دیگه ای رو به خطر نمیندازم که اونو نجات بدم (هر چند من فکر میکنم که بالاخره یه جای بازی بایستی به خاطر جون کلمنتاین یکی رو فدا کرد اونجاست که دیگه میره رو اعصاب)
دوستان یا ما بلد نیستیم این قسمت مربوطه مریضو رد کنیم یا واقعا این قسمت بازی واسه من باگ هست؟؟دوستان راهنمایی کنننقل قول:
خب شما باید رو زنه کلیک کنی تا حرف بزنه.(مثل بقیه جاها). بدون کلیک کردن حرفی نمیزنه...نقل قول:
نقل قول:
درسته.مشکل همینجاست... ولی بازم میگم من دوست ندارم تنها باشم. از هر لحاظ که فک میکنم با گروه امنیت بیشتره. اگه قراره افراد گروه از هم جدا باشن و بوسیله مرده ها کشته بشن بهتر نیست همه با هم تو یه گروه باشیم و اگه کسی خواست خیانت بکنه یا کرد از گروه بندازیمش بیرون یا اگه لازم بود خودمون بکشیمش.
دوست عزیز شما هم مشکل قبلا منو داشتی.نقل قول:
اونجا که داری میری جلو، تند تند نرو.
سعی کن با حرکات میلی ثانیه ای بری جلو. مثلا هر 100میلی ثانیه یه بار W بزن، تند تند بزن. تا بیاد.
من اصلا تو فکر این بازی نبودم اما با تعریف هایی که شنیدم اپیزود 1 رو گرفتم.
امیدوارم بازی خوبی باشه.
محتوای مخفی: درباره داستان
این Episode رو هم گرفتم ...یه کم بازی کردم ...باید بگم بهترین بوده! داستان بهتر گیم پلی بهتر !
شک نکنید ک عالیه!:46:نقل قول:
من اصلا تو فکر این بازی نبودم اما با تعریف هایی که شنیدم اپیزود 1 رو گرفتم.
امیدوارم بازی خوبی باشه.
اقا من کنار قطار گیر کردم یعنی با همه حرف زدم داخل قسمت کنترل رفتم اون زامبی هم کشتم اون اچار ها را هم برداشتم ولی نمیدونم چه کنم؟ کمـــــــــــــــــــــــ ک!!!
راه حلش:نقل قول:
محتوای مخفی: .
دوستان من اپیزود 3 رو دانلود کردم ولی فایل هاش به پسوند .ttarch هستش و 6 تا پارت هستش که اسمشون اینطوریه 1_WalkingDead103_english_pc_anichore.ttarch و یه پارت هم برای کرک و یا پچ وجود داره توش . حجم کا فایل ها 660 مگابایت هستش .
حالا چطوری این فایل ها رو باز کنم و به فایل ست اپش دسترسی پیدا کنم برای نصب ؟؟؟؟
کل پوشه اسمش هست WalkingDead103 خب. اینو کپی کن تو پوشه Pack تو محل بازی. همین...نقل قول:
مرسی دوست من . حل شد . دمت گرم حالا اگه اپیزود های بعدی هم بیاد به همین شکل میشه عمل کرد دیگه >؟نقل قول:
اقا من قبلا اپیزود 1 بازی رو نصب و بازی کرده بودم و بعد پاکش کردم الان اپیزود 2 و 3 رو دانلود کردم و اپیزود 2 رو که حجمی حدود 1.5 گیگ داشت و به صورت نصبی بود نصب کردم و اون پپوشه اپیزود 3 رو هم کپی کردم تو محل مورد نظر ولی الان رو ایکون بازی که به اسم WalkingDead101 هستش کلیک میکنم بازی اجرا نمیشه ؟؟؟!!! البته حدس میزنم این برای اجرا اپیزود 1 رو هم نیاز داره :( که اگه اینجور ابهش دوباره مجبورم اپیزود 1 رو دانلود کنم یعنی ؟
خواهش میکنم رفیق. آره همینطوریه...نقل قول:
چون میگی دانلود کردی و 1.5 گیگ بوده به نظرم هر دوتا اپیزود اول با هم بوده.(خود اپیزود 2 به تنهایی 1.5 گیگ نیست). شما پوشه 103 رو پاک کن ببین میاد تو بازی. اگه بازم نمیومد دوباره بنصب ببینیم چی میشه.نقل قول:
پاکش کردم و دوباره نصب کردم بازم اجرا نشد منم شکم تو این هستش که چرا رو فایل اجرایی نوشته WalkingDead101 در حالی که اوصلا نباید 102 بود ؟
ولی در حالی تو فایل نصب و هنگام عملیات نصب می نویسه اپیزود 2 داره نصب میشه . حجم فایل ایزو اپیزود 2 هم دارم نصب می کنم دقیقا 1.44 گیگابایت هستش .
بعد نصب رو ایکون بازی که کلیک می کنم اصلا هیچ اتفاقی نمیافته و هیچ عکسالعملی اتفاق نمیافته
1.44 گیگ هر دو اپیزود با هم دیگش. دقیقا مثل مال من. منم دو اپیزود اولم با هم بود... فایلی که دانلود کردی رو کس دیگه ای هم امتحان کرده که ببینه درسته؟ شاید خراب باشه...
------
اگه اپیزود یک تنها رو داری نصب کن. بعد از پوشه پک این یکی که الان نصبه پوشه 102 رو کپی کن تو جایی که اپیزود یک تنها هست. ببین درست میشه.
والا من از دانلود ها دانلود کردم اسم پوشه اخرش هم اینه The Walking Dead Episode 2 ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Walking Dead Episode 2 ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Walking Dead Episode 2 Starved for Help-TiNYiSO
حالا نمی دونم هر دوش با همه یا یکیشه ولی هر کدوم باشه :) هیچ کدوم اجرا نمیشه :) ( چی گفتم :)
نه مطمئن باش با همه. خب اگه بقیه دوستان کمک کنن خیلی خوب میشه. من که دیگه عقلم قد نمیده! :دینقل قول:
ببین بازی رو که برای اولین بار نصبش میکنی حالا میخواد فقط اپیزود یک باشه یا اپیزودهای دیگه هم باهاش باشه یه پوشه داره به نام همون packs . فایل اجرایی هم همون 101 هستش و هیچ وقت اسمش عوض نمیشه . ولی خودش عوض میشه .نقل قول:
وقتی یه اپیزود جدید نصب میکنی (یعنی پوشه اش رو میریزی توی فلدر packs) دیگه اون فایل اجرایی اول کار نمیکنه که بتونه این اپیزود جدید رو بخونه و اجرا کنه . شما باید کرکی که همراه بازی گذاشته شده رو توی محل نصب بازی کپی کنی . همه محتویاتش رو . باز هم میگم اسم فایل اجرایی بازی همون walkingdead101 هستش و عوض نمیشه . ولی باید کرک جدید بعد از نصب هر اپیزود که میاد بریزی .
اقا حل شد . :) مشکل این بود که من پوشه کرک رو کپی نمیکردم تو محل بازی :) که بعد از کپی کردن بازی اجرا شد .
حالا یه مشکل جدید چون این نسخه ای که من دانلود کردم اپیزود 1 رو هم داره با خودش و من سیو های اون رو ندارم و حوصله دوباره بازی کردن اپیزود اول رو ندارم :) لطفا یکی از دوستان سیو های مرحله اخر اپیزود اول یا سیو مرحله اول اپیزود 2 روو بده تا از اپیزود 2 بازی رو شروع کنم :( حوصله دوباره بازی کردن ندارم
بچه ها اپیزود 3 رو از کجا دانلود کنم؟
منم تموم کردم:
این نسخه بیشتر بازی احساسی بود و کمی هم درام گونه ولی بعضی قسمت ها ادم واقعا شوکه مثلا قسمتی که خواب دیدیم که اون دختر(نمیگم شاید کسی هنوز بازی نکرده) یا اون قسمتی که می خوایم نفت برداریم . این شماره بالاخره کمی هم فکری شد مثلا راه اندازی قطار ولی درسته تقد من کامل نیست ولی از همین نوشته ها هم میشه فهمید که به چه شکل بوده!
پی سی ورلد لینکشو سانسور می کنه:31:نقل قول:
برو توی سایت دانلودها اونجا با لینک مستقیم هست.
از اینجا رفیق:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها لطفا یکی سیو تموم شده اپیزود 1 خودش رو برام اپلود کنه دیگه .
می خوام از اول اپیزود 2 بازی رو شروع کنم ولی سیو هام رو خیلی وقت پیش پاک کردم . :7:
اپیزود 1 کوتاهه.حداکثر 2 ساعت کار داره. به نظر من خودت بری بهتره که انتخاب های خودت باشه...نقل قول:
جان من بیخیال من نمی خوام یه داستان رو دوباره برم . شما لطف کن از سیو های اپیزود 1 احراش یا سیو های اوایل اپیزود 2 رو برام اپلود کن ممنون میشم .نقل قول:
بچه ها فکر نکنم سیو های بازی حجمش به 1 مگابایت هم برسه ها ! کسی نیست برامون اپلود کنه ؟؟
این بازی لذتش به انتخابهاشه . چه لذتی داره که از سیو یه نفر دیگه بری . من بودم نمیرفتم اصلا اگه حال نداشتم . من میخوام بعد از تموم کردن این بازی یک یا دوبار تا اخرش دوباره برم . حوصله اش رو داشته باشی بازی واست لذت داره . نداشته باشی بقیه قسمتهاش هم لذت بخش میشه .نقل قول:
در ضمن میتونی یه جور دیگه بازی کنی و یه سرنوشت دیگه داشته باشی که تکراری نشه واست .
من متاسفانه فایلهام قاطی شده ولی فک کنم اپیزود اول باشهنقل قول:
ممنون دوست من کاش یه جای دیگه اپلود کنی از این جا اصلا نتوستم بگیرم . اگه ممکنه تو مدیا فایر اپلود کن . مرسینقل قول:
سایت ایرانی:31:نقل قول:
سیو بازی تا آخر اپیزود 3 ولی میتونی از اول اپیزود 2 شروع کنی...
می دونم زوده ولی خبری در انتشار نسخه 4 نیست؟؟!!
اون زمانی که اپیزود اول تازه اومده بود من سرعتم کم بود و نمی تونستم بازی رو دانلود کنم و فکر هم میکردم که بازی مزخرفی باشه و تعجب میکردم چرا ملت به یه همچین بازی میگن خیلی خوبه
خلاصه از رو بیکاری یه روز تو یه مغازه دیدم تا اپیزود دومش رو رایت کرده رو DVD رو داره می فروشه. رفتم گرفتم و اومدم خونه و گفتم حالا بزار نصبش کنیم ببینیم چه مزخرفیه
خلاصه بازی رو نصب کردم و وارد بازی شدم و اپیزود اول رو شروع کردم. همون لحظه که وارد بازی شدم و نحوه بازی و انتخاب دیالوگ ها رو دیدم فهمیدم چیز شاهکاریه
تا اینکه اپیزود اول رو تموم کردم و باورم نمیشد تا این حد بازی خوب باشه
امتیاز به اپیزود اول 9
اپیزود دوم رو با اشتیاق زیاد شروع کردم و همونطور که پیش بینی میکردم خیلی خیلی عالی از آب در اومده بود. جوری که بعد از تموم کردنش هر ساعت تو سایت TT رفلش می کردم
تا ببینم اپیزود بعدی کی میاد
امتیاز به اپیزود دوم 9.5
بعد از کلی صبر بالاخره اپیزود سوم اومد اما سرعت اینترنت من معمولا زیر 10 بود ! اما مهم نبود چیزی که مهم این بود که به هر نحوی شده باید هر چه زودتر بازیش کنم
با همون سرعت دانلود کردم و بعد از 3 روز بالاخره دانلودش تموم شد و بازیش کردم
این اپیزود ( اپیزود سوم ) از دو تا اپیزود دیگه هم بهتر بود و خیلی عالی ساخته شده بود. واقعا عالی بود و خیلی درگیر کننده
هر اپیزودش داره از اپیزود قبلی بهتر میشه اگه همینجوری پیش بره goty میشه :31:
من مانیتورم خراب شده بود و حسابی داغون شده بود و داشت می سوخت و اصلا دوست نداشتم اپیزود سوم رو با این مانیتور بازی کنم اما خدا اینجا یه کمکی بهم کرد و دقیقا وقتی دانلود اپیزود سوم تموم شد من چند ساعت بعدش بدون اینکه خودم بخوام به یه تلوزیون LED سی و دو اینچ رسیدم و اپیزود سوم رو با کیفیت HD تو این تلوزیون بازی کردم و واقعا کیف داد
امتیاز به اپیزود سوم 9.8
سلام به همه دوستانمن بازی رو تو قسمت pack نصب کردم اما بازی رو اجرا می کنم ولی برای سیوهای اپیزود دومم اجرا نمی شه می گه دوباره باید از اول باید سیو کنی حتی تو پوشه سیوها که در my document رفتم و کپی کردم ولی هر بار که اپیزود سه رو اجرا می کنم سیو هامو نشون نمیده انگار که اصلا سیوی وجود نداره ممنون می شم اگه کمکم کنید
میشه یک عکس بزاری از جایی اونجایی که میخواد بازی لود بشه ؟ چون کلا همه اش روی یه سیو اسلات سیو میکنی دیگه و بعد همون رو ادامه میدی و داستان ادامه پیدا میکنه . اگه بگی ارورش چیه یا عکس بزاری خوب میشه .نقل قول:
محتوای مخفی: داستان
فقط از این کلمنتاین مراقبت میکنم.حداقل این دیگه نامرد از آب در نمیاد.
تو خواب نامرد شد... لرزه ام برید...نقل قول: