با درود
دوستان نود 5 نصب كردم واسه آپديت چيكار كنم قبلا از نود لاگين استفاده ميكردم كه حلا نود نميزاره باز شه
Printable View
با درود
دوستان نود 5 نصب كردم واسه آپديت چيكار كنم قبلا از نود لاگين استفاده ميكردم كه حلا نود نميزاره باز شه
سلام
دنبال یک راهی میگردم که توضیح میدم الان کسی نظری داشت بگه
یک سرور داریم با آی پی استاتیک حالا میخوایم آپدیت ها رو روی این سرور داشته باشیم و یک سری کلاینت از هرجا چی شبکه داخلی چی خارجی
به این سرور متصل برای دریافت آپدیت بشند چه راهی به نظرتون میرسه ؟
سرور آپدیتی که برای ناد باید تنظیم کردچطوری باید باشه ؟
من خودم دارم تحقیق میکنم بازم گفتم دوستان نظری دارند بگند
چند وقتی ESET SMART SECURITY 5 خودش هی سعی میکنه آپدیت بشه ولی نمیشه هرچی من روی Update Virus Signature Database کلیک میکنم که آپدیت بشه ولی نمیشه ! بعد هم ویندوز مدام پیام میده که آنتی ویروست و آپدیت کن !
سلام nod5 نصب کردم و سریال و آپدیت همه چی اکی شده
اما نمی دونم چرا در صفحه اول جلوی inactive یک علامت نارنجی است چرا؟؟
سلام
میشه لطف کنید لینک آخرین نسخه منتشر شده رو برای دانلود قرار بدین؟
ممنون از لطف شما.این نسخه آزمایشیه؟
ساخت دانلود آفلاین
سلام
آیا میشه از روی آپدیت نود 32 یک کامپیوتر که به روز شده دانلود آفلاین ساخت ؟
سلام توی یک شبکه داخلی سرور آپدیت بشه کلاینت ها رو راحت میشه آپدیت کردنقل قول:
ولی برای کلاینت هایی که خارج از شبکه باشند و بخوایم از این سرور آپدیت هاشون رو بگیرند همون روشی که من چند پست بالاتر اشاره کردم و دنبالش هستم
این تاپیک سریال نود رو نمی تونم باز کنم.
تاپیک پاک شده یا اینکه قوانین فوروم تغییر کرده و دسترسی ها متفاوت شده؟
تنها تاپیکی بود که به خاطرش به پی سی سر میزدما :13:
من خودم تا حالا ازش استفاده نکردم ولی اگه نمیزاره باز بشه باید نود رو غیرفعال کنید و بعد اجراش کنید...نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو نگاه کنید.نقل قول:
پیغام خاصی نمیده؟ اگه قبلا آفلاین آپدیت کردید چک کنید ببینید سرورش رو دوباره به اتوماتیک تغییر داده باشید.نقل قول:
اگه میشه از صفحه اول نود یه عکس بزارید.نقل قول:
نقل قول:ورژن 6 آزمایشی هست و بهتره ازش فعلا استفاده نکنید ولی اگه میخواید تستش کنید که مشکلی نیست.نقل قول:
آخرین ورژنش 5.2.91 هست که میتونید از لینکای زیر بگیرید:
ESET Smart Security 5_32-bit
ESET NOD32 Antivirus 5_32-bitکد:http://download.eset.com/download/win/ess/ess_nt32_enu.msi
ESET Smart Security 5_64-bitکد:http://download.eset.com/download/win/eav/eav_nt32_enu.msi
ESET NOD32 Antivirus 5_64-bitکد:http://download.eset.com/download/win/ess/ess_nt64_enu.msi
کد:http://download.eset.com/download/win/eav/eav_nt64_enu.msi
تاپیک سریال های nod چرا پاک شده؟
تو پست قبلیم هم گفتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو ببینید...نقل قول:
مشکل همنیجاست هیچ پیغام خاصی نمیده ! روی آپدیت که میزنی این تایم لاین آپدیتش میاد یه لحظه وای میسه بعد میره ! اصلا به مرحله دریافت یوزر و پسورد نمیرسه !نقل قول:
الان اکتیو هست؟ (یوزنیم و پسورد داره؟)نقل قول:
تو تنظیماتش چک کنید ببینید پروک/سی وارد نشده باشه...
با سلام. من از نسخه ی 4 آنتی ویروس NOD32 استفاده میکنم.بعد از اسکن 210 تا ویروس پیدا میکنه اما مقابل Number of cleaned objects عدد 0 رو نشون میده یعنی هیچ ویروسی رو پاک نکرده.
مشکل کجاست؟؟ چرا پیدا میکنه ولی پاک نمیکنه؟؟
سلامنقل قول:
آنتی ویروس رو باز کنید و F5 رو بزنید و طبق عکس تنظیم کنید (عکس مربوط به ورژن 5 هست، شاید یکم با 4 تفاوت داشته باشه)
بچه ها از کجا میشه یوزر و پسوورد 1 ماهه یا 6 ماهه eset security home edition 5 رو گرفت
تو بعضی سایتا که میخوام برم بلاک میکنه ...چیکار باید بکنم؟ تو قسمت url adress هم بهش ادرس دادم که بلاک نکنه.....مشکل از کجاس؟
یک ماهه:نقل قول:
کد:http://www.esetindia.com/activation/free-trial-license-generation/
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ولی اینکه اخطار میده که ایمیل شما قبلا ثبت شده و سریال گرفته سایت دیگه ای نمیشناسی؟نقل قول:
سلام دوستان.
این پیغام از یکی دو روز بعد از اینکه وایمکسمو وصل کردم هر چند دقیقه پیداش میشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میخوان هکم کنن؟ چی کار کنم؟
سلام من از نسخه ی 4 آنتی ویروس nod32 استفاده میکنم ولی انگار در آپ دیت اتوماتیک است و هر روز بدون پرسش از من آپ دیت میکنه از کجا میتونم آپ دیت اتوماتیک را غیر فعال کنم تا فقط هر موقع خودم خواستم آپ کنم؟؟
سلامنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو ببینید
نه متاسفانه...نقل قول:
با یه ایمیل دیگه تست کنید (میتونید از ایمیل های موقت مثل سایت emeil.ir استفاده کنید)
تیک هر سه گزینه مشخص شده تو عکس رو بردارید، البته بعدش آیکن اسمارت قرمز میشه که اگه مایل نیستید قرمز بشه مثل عکس تیک اون گزینه که هست رو بر ندارید ولی انتخابش کنید و Edit رو بزنید و براش مشخص کنید که چه زمان هایی آپدیت کنه...نقل قول:
سلام دوستان
من یک انتی ویروس نود یک ساله خریدم که یک سریال نامبر داره ولی نمی تونم اکتیوش کنم!
میشه لطف کنید و روش فعال کردنشا با سریال نامبر بگید؟
از دوستان میخوام معرفی کنن سایتی رو که به صورت انلاین یوزر و پسورد معتبر میفروشه
کسی نیست جواب بده؟نقل قول:
در صفحه اصلی نود کلید f5 رو بزنید و در قسمت آپدیت یوزر نیم و پسورد رو وارد کنیدنقل قول:
چون نود نمایندگی در ایران نداره پس ما نمیتونیم هیچ کدام از سایت ها رو تایید کنیم ولی سایت های زیر هستند که میشه از اونها یوزر و پسورد اورجینال خریدنقل قول:
سلام...
تاپيك كرك و سريال محصولات Nod چرا پاك شده؟ كجا رفته؟
با تشكر
سلام
ناد ويروس attrib ميشناسه يا نه
مشكل سيستم من چيز ديگس چون ناد آپديت نميشناسدش
سلام دوستان
میشه بهترین تنظیمات eset smart Security 5.2.9.1 بزارید؟؟
ممنون
آنتی ویروس من داره میترکه :31: کمکش کنید
دوستان لطف میکنید بگید آخر ورژن نود 32 چی هست؟
و اگه لینک برای دانلودش دارید ممنون میشم بزارید.
و یه چیز دیگه
اگه سابت به روز دارید که یوزر نیم و پسوورد برای آپدیت میزاره لطف کنید بگید.
ممنون.
دوستان عزیز برای آپدیت آفلاین از لینک زیر استفاده کنید. شاید سریال هم داشته باشه!
برای دریافت سریال آزمایشی یکماهه از لینک زیر استفاده کنید:
پست دوم تاپیک رو همیشه بخونید.
ممنون
کسی نبود جواب بده؟؟نقل قول:
من به جوابم نرسیدم
سلام
من نسخه 6 اسمارت ناد32 را نصب کردم چطوری میتونم آفلاین آپدیت را انجام بدم
با تشکر
جواب نميدين:41:نقل قول: