اگه مدیران محترم اجازه بدند من تعدادی ---- Real 3D دارم که میتونم برای بچه ها آپلود کنم .
Printable View
اگه مدیران محترم اجازه بدند من تعدادی ---- Real 3D دارم که میتونم برای بچه ها آپلود کنم .
نیکیو پرسش خوب بذار دیگه دوست عزیز
نقل قول:
کاره خوبی میکنی.....لطفا از اپلود باز اپ کن که سرعتش خوب هست.....
چرا معطلی پس؟!!!
آقا يه مسئله من يه يك ماهي هست كه رفتم تو كار سه بعدي ديشب تازه فهميدم سر كار بودم مثل اينكه! ديشب پدرو براي بار اول عينك زد نشستيم فيلم آواتارو ببينيم تو يه صحنه هايي ميگفت كامل زده بيرون اگه دستش رو دراز كنه ميگيره ولي از ديد من تصوير فقط عمق داشت! همچين چيزي ممكنه؟ يعني دو نفر يه چيز رو متفاوت ببينن؟ مثلا اونجايي كه براي بار اول ميرن تو جنگل و اون حيونه بهشون حمله ميكنه ميگفت مسلسل كاملا بيرون از صفحه و نزديكه منه ولي من همچين چيزي نميديدم يا يه سري صحنه هاي ديگه:41:
همچین چیزی نشنیدم
اما حتما زاویه دید ها رو چک کن
در جهت های مختلف بشین و تست کن
اصولا در روبرو باید جواب بده
در ضمن سه بعدی شما پسیو هست یا اکتیو
ممکن هست باتری عینکت مشکل دار شده باشه
در ضمن چند عدد کلیپ دانلو د کن از اون هایی می زنه بیرون ببین مشکلت حل میشه یا نه؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به این سایت سر بزن پر هست از این کلیپ ها که میزنه بیرون تی وی
پسيو هست جاي نشستن رو هم چك كردم فرقي نكرد!نقل قول:
اتفاقا من یه دفعه یه مطلبی می خوندم نوشته بود عده کمی از افراد هستند که نمی تونند سه بعدی ببینند. شاید شما جزو همون دسته این. اون کلیپ بادکنک از صفحه اول رو دانلود کن واقعا 2-3 متر میزنه بیرون اگر نتونستی سه بعدی اونو ببینی ولی بغل دستی هات تونستن ببینن شما جزو اون دسته از افرادی.نقل قول:
نقل قول:
هیچ فرقی نمیکنه کلا 3d برای همه یکی نشون میده و و کاری هم به زاویه دید نداره
فقط اونایی از لحاظ بینایی چشماشون ظعیف تره (عینکی هستن) تو دیدن 3d اگه
بخواین عینک رو برداری و عینک سه بعدی رو بزنی شاید نتونی درست ببینی
و باید عینکای 3d رو روی همون عینک بزنی....
لینکا های صفحه اول چرا اینجوری شدن؟!نمیشه دانلود کرد!
کسی از این نوع کلیپها سراغ نداره؟نقل قول:
داداش منظورتو واضح تر بگو خب ! قطار میاد رو بیننده منظورت اینه که از صفحه میزد بیرون ؟!
نقل قول:
برو تو این سایت .....
از نظر شما مگه مثلا قطار جور دیگه ای هم میشه از تصویر 3 بعدی بیاد رو بیننده .خوب گلم باید از صفحه بیاد بیرون دیگه.نقل قول:
مگه تا حالا این سینما های 3 بعدیه تو شهر بازیهارو نرفتی.دیگه چیشو باید واضح میگفتم که شما متوجه بشی!!!
خب داداش چرا لقمه رو دور سرت تاب میدی ؟! بگو میخوام تصویر بزنه بیرون ! اینا که سرگیجه آور نیستن !!! نمیدونم شاید توی شرایط سینما جور دیگه ای باشه ولی توی خونه که من دیدم چنین مشکل سرگیجه نداشت ، بعد یه مسئله دیگه اینکه اونی که زمان بچگی دیدی احتمالا آناگلیف بوده ولی فیلمای این تاپیک فلسفه شون چیز دیگه هست و باید با تلوزیون 3 بعدی دیده بشن ! اون عینک آناگلیف رو همینجوری هم بزاری رو چشمت سرگیجه میگیری چه برسه به اینکه باهاش فیلم ببینی ! :31:
توی همین تاپیک توی بعضی فیلما چنین صحنه هایی هست ! مثلا اگر اشتباه نکنم توی فیلم Journey to the center of earth من یکی دوتا از این صحنه ها دیدم !
پ.ن : این عکس یاپ استام زمان میلانه ؟! یادش بخیر :37:
آره دوست عزیز میدونم اونا آناگلیف بوده واسه همینم عرض کردم (توی این سه بعدی ها چیزی شبیه اونها پیدا نمیشه؟)
((آره این عکس یاپ استامه ولی واسه زمانه میلان نیست ماله اواخر بازیشه در آژاکس وقتی من تو این سایت عضو شدم هنوز داشت بازی میکرد این اسطوره))
ببخشید خارج از موضوع بود
خیلی جالبه تا نوک دماغتون میاد جلو......
فرمت:mp4 720p side by sid
حجم:55مگابایت
مدت: 1 دقیقه و 50 ثانیه
کد:http://www.uploadbaz.com/4w4qf1wxc4ll
خیلی عالی بود. من 8 متر از صفحه تلویزیون فاصلم بود نوک چاقو داشت می رفت تو چشم:18:نقل قول:
با اینکه تصاویر چپ و راست هم خیلی با هم تفاوت داشتند ولی من با عینک اکتیو کراستاک خیلی ناچیزی حس کردم. برای تست 3D کلیپ خوبیه.
دوستان یک سوال من بلوری3دی دارم چون بلوری پلیر ندارم میخوام از پلی استیشن 3 استفاده کنم آیا شدنی؟ اگه اره زیرنویسش رو چطور پخش کنم؟؟؟؟؟؟
یک سوال دیگه: ایا اینکه تصاویر بیرون بزنن هزینه بیشتری برای تولید کننده داره که 95 درصد رو عمق کار میکنن در حالی که بیرون زدگی تصویر بیشتر حال میده؟
فکر نکنم هزینه داشته باشه
فقط به خاطر اینکه این صحنه ها زیاد فیلم رو تحت تاثیر قرار ندن این کار رو نمی کنن و حداکثر یکی دو مورد از این صحنه ها در یک فیلم می زارن
وگرنه اگه بخوان با دوربین سه بعدی فیلم برداری کن که فرقی براشون نداره
این همون قضیه اون استاده ست که یه مشت کشمش میده دست دانشجو ها میگه بخورینش بعد نفری یه دونه کشمش میده میگه اینو به آرامی بخورید بعد میپرسه کدوم بیشتر مزه داد و اکثریت میگن اون یه دونه ! اینی که شما میگی هم همینه ! اگر قرار بود کل فیلم یه چیزی بیاد تو صورت بیننده این مسئله لوث میشد و کل لذتش از بین میرفت ! اینجوری که یه جای فیلم و کاملا یهویی چیزی به سمت بیننده میاد واقعا جذاب تره !نقل قول:
از این گزشته اواخر سال 2008 یا اوایل 2009 اگر اشتباه نکنم یه مصاحبه از کامرون دیدم توی بی بی سی که در مورد آواتار بود چند ماه قبل از اکران ! گفت این فیلم ها به صورت دو بعدی هم نمایش داده میشن و اگر قرار باشه مثلا شمشیر یارو بیاد به سمت بیننده این کار بعد از یکی دوبار برای بیننده فیلم دو بعدی خیلی اذیت کننده میشه و اون پیش خودش میگه که این سرباز چرا همش شمشیرش رو گرفته روی صورت من ؟! :31:
ابری با احتمال بارش کوفته قلقلی رو دیدم هم خود فیلم و هم سه بعدیش واقعا جذاب و دیدنی و خنده دار بود !!! :27: توصیه میکنم ببینید ! اون هوگو 10 گیگی هم تازه دانلودش تموم شده یه صحنه هاییش رو دیدم سه بعدیش خیلی جلب بود !
حجم: 3.8 گیگابایت
ابعاد تصویر : 1080p
فرمت تصویر : mkv
کد:http://www.uploadbaz.com/l1s7a5uws163
http://www.uploadbaz.com/qo1mzggm9oxc
http://www.uploadbaz.com/9mzasaupmalu
http://www.uploadbaz.com/d4hr4nndlw4w
http://www.uploadbaz.com/sdrfifga585r
http://www.uploadbaz.com/psha9djpax59
http://www.uploadbaz.com/jxt01yzn6nc6
http://www.uploadbaz.com/yj1siogrya0r
دوستان ببخشید که یکم دیر شد .
با اجازه مدیران محترم
Fast & S..y 3D
MKV | 8,33 GB | 71:06 min | 1920x1080 | Side by Side
Catwalk Poison 2
MKV | 6,56 GB | 74:43 min | 1920x1080 | Side by Side
دوستان ترسیدم اسکرین شات بذارم واسه فروم مشکل ساز بشه ، به بزرگی خودتون ببخشید .
قشنگن خیالتون راحت باشه . فقط تشکر فراموش نشه .
[QUOTE=COWBOYS;7112455] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حجم: 3.8 گیگابایت
ابعاد تصویر : 1080p
فرمت تصویر : mkv
با سلام
من این مستند رو در 3dfa.ir با 1.7 گیگ دانلود کردم
40 دقیقه
اون هم نوشته 1080p می خوام بدونم اختلاف کجاست؟؟؟
پسوردشون چیه عزیز؟پارت 1 و 5 پسورد میخوادنقل قول:
[QUOTE=m2r164;7112612]خب با حجم بالای 10 گیگ هم نوشته 1080p ولی از لحاظ کیفیت تصویر و صدا خیلی فرق دارن......نقل قول:
چرا پسوردشو نمیزاری این همه دانلود کردیم سرکاریه؟نقل قول:
دوستان میشه فیلم های side by side با زیرنویس پخش کرد؟تو تلوزیون سامسونگ؟
اگر 3D باشه بله میشه.نقل قول:
سلام بر اساس تجربه دیشبم پیشنهاد میکنم برای تماشای فیلم Clash of the tittans سراغ ورژن سه بعدیش نرید.اصلاً ارزش سه بعدی دیدن نداره و فقط عینک رو باید تحمل کنید نه عمقی داره و نه بیرون زدگی تصویر:23:بدون عینک هم میشد دیدش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی بعنوان فیلم با جلوه های ویژه بدک نیست!!
اگه3d پلیر بگیرم و فیلم های 3d با حجم 50 گیگ ببینم عمقش با فیلمی که با 1 گیگ داره فرق میکنه ؟
یعنی حجم بیشتر بشه تاتیری درعمق داره ؟
نه من مقایسه کردم چیزی نیست که بشه گفت تفاوت فاحشه.اما خب تو کیفیت صدا و تصویر و ... تفاوت رو داره.اما عمق و بیرون زدگی چیزیه که موقع ساخت فیلم کارگردانی شده.نقل قول:
طبق تجربه من اون حالت دو تايي و تار بودن فيلم سه بعدي وقتي بدون عينك بهش نگاه ميكني هر چي بيشتر باشه عمق تصويرم بيشتر ميشه
سلام من فیلم سه بعدی دانلود کردم با فلش تو tv میبینم چی جوری زیر نویس رو بیارم تو فلش میریزم هم نام با فیلم هم میکنم ولی نمیاد tv sony دارم
اقا دستت درد نکنه ولی چرا تو پارت های 1گیگی؟حجم پارت هارو کم میکردی می تونستیم رایگان دانلود کنیم
دستت درد نکنه ولی اگه حجم پارتهارو یه ذره کم میکردی میتونستیم رایگان دانلود کنیم
سلام هر کار ی میکنم دانلود نمیشه چی کار کنم کمک کمک
دوستان از الان فیلم های 3d در سایت باران مووی و این وبلاگ قرار میگیره:3dclip.blogfa.com
کسی نی جواب مارو بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوستان برای لذت از دیدن تصاویر سه بعدی مستند های imax رو گیر بیارید که بورت حرفه ای فیلمبرداری شدهاند و عمق بسیار خوبی دارند