یک نرم افزار شبیه kmplayer میخوام زیرنویسا رو خوب نشون بده
بجز vlc ...
یک نرم افزار شبیه kmplayer میخوام زیرنویسا رو خوب نشون بده
بجز vlc ...
سلام. برنامه پایین رو پیشنهاد می کنم::n01:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید:n12:
سلام. از قسمت دانلودها خود سایت سازنده این نرم افزار می تونید دریافت کنید ::n01:نقل قول:
موفق باشید:n12:کد:http://www.iristed.com/Downloads
سلاام
برنامه ای مخوام که مثلن قسمت پایین یه فایل ویدیو رو ببرم
مرسی
سلام محمدجان.
با نرم افزار پایین میتونی این کار رو انجام بدی ::n01:
اگر سوالی پیش اومد اینجا مطرح کن.
موفق باشی:n12:
با سلام
نرم افزار propellerhead reason 5 رو با کرکش میخواستم.
ممنون
سلام. یه نرم افزار میخوام برای اینکه چند تا عکس رو تبدیل به کلیپ کنم. نیاز به افکت های خوب دارم... بهترین نرم افزار چیه؟ امکاناتش زیاد باشه و بشه یه کلیپ حرفه ای از عکس ها درست کرد... در من زیاد سخت نباشه!:n26:
سلامنقل قول:
[HTML]http://www.p30world.com/archive/3138-download_photodex_proshow_gold_full.php[/HTML]
سلام دوستان
من یه برنامه نیاز دارم تا بتونه فایل های TS رو بدون کانورت کردن ، خیلی راحت اسپلیت کنه
مثلا فایل 60 دقیقه ای چندبار اون وسط هاش نیاز داره که حذف بشه
برنامه زیاد استفاده کردم ولی یا Ts رو نمیخوندن یا بعدش کانورت میکردن یا زیادی حرفه ای بودن و کار کردن باهاشون خیلی ساخت بود
ممنون میشم یه برنامه برای ایتکار معرفی کنید.
مرسی.
سلام دوستان
دنبال یه نرم افزار ویرایش ویدیو هستم که :
1) قابلیت برش قسمت های مختلف رو داشته باشه، یعنی مثلا 3 ثانیه از وسط، 2 ثانیه از اول و یه قسمتی از آخرش، خلاصه این امکان رو داشته باشه که هر جا رو خواستم برش بزنم
2)کار کردن باهاش آسون باشه نسبتا، یعنی امکاناتش دم دست باشه
3)سرعتش خوب باشه و الکی حجم فایل ها رو زیاد نکنه ترجیحا
4)امکان حذف نوشته، لوگو یا تصویر وجود داشته باشه، همچنین اضافه کردن این موارد
5)اگه بشه زیرنویس هم مستقیما داخل همین برنامه ست کرد و قرار داد که عالی هست، البته زیرنویس فارسی دیگه...
ممنونم
سلام.
من به دنیال یه نرم افزار هستم مثل Sony Vegas Movie Studio که بتونم فایلای mkv رو واردش کنم و روش کار کنم. نمی خوام که تبدیل کنم و اینپورت کنم چون اینجوری بعد از چندین بار تبدیل واقعا کیفیتش پایین میاد. درواقع قرض من اینه که یه تیزر رو بچسبونم اول یه فیلم MKV. حالا اگر لازم باشه وارد برنامه های ادیتوری مثل سونی کرد یا... یا اینکه پلاگینی نیست که سونی mkv رو پشتیبانی کنه؟
من نیاز مبهمی بهش دارم لطفا راهنماییم کنید.
کسی نیست؟؟؟؟؟
سلام خسته نباشید
یه برنامه میخوام که بتونه فیلم دی وی دی منو دار رو منوش رو از بین ببره و فیلم رو جدا و زیرنویس هم جدا تحویل بده میخوام برگرده به حالت اوش بدون منو باشه
باتشکر فراوان
این نرم افزار مشکلت رو حل میکنه داداشنقل قول:
سلام یه نرم افزار میخوام برای افزایش صدا و کیفیت فایل های صوتی رکورد شده با رکوردر و همچنین حذف نویز که کارکردن باهاش هم راحت باشه.
سلام.نقل قول:
از برنامه های پایین میتونید استفاده کنید::n01:
و
لطفا یکی جواب منو بده!!!!!!!!!!!!!!!!!! :n23:
سلام. برنامه پایین رو امتحان کنید ::n01:
خب این برنامه که فقط تبدیل می کنه! میخوام بچسبونه.نقل قول:
خب شما میتونید توسط این برنامه که معرفی کردم فرمت mkv رو به یه فرمت دیگه تبدیل کنید. بعد میتونید وارد Sony Vegas Movie Studio کنید.نقل قول:
یا اینکه از برنامه های پایین هم میتونید استفاده کنید :
Movie Maker
دوست عزیز مثل اینکه منظور من رو متوجه نشدید. وقتی تبدیل می کنم دیگه کیفیتش میاد پایین تر. میخوام یه برنامه باشه که mkv رو دریافت کنه و یه تیکه به اولش اضافه کنم و دوباره با همون فرمت یا با هر فرقمت دیگه ذخیره کنه. اگر هم حجمش رفت بالا خودم با برنامه های خاص انکود میارمش پایین بدون اینکه افت کیفیت کنه.
راهی که به ذهنم رسید رو گفتم. فکر نمیکنم زیاد تاثیر در کیفیت بزاره.نقل قول:
به هرحال برای اینکار که شما گفتید برنامه پایین رو پیشنهاد میکنم : ( هم خیلی کم حجمه و هم فرمت mkv رو پشتیبانی میکنه ) :n01:
این هم پچ نرم افزار :
با عرض سلام وخسته نباشید خدمت همه دوستان لطفا یک ویدئو پلیر قوی برای پخش فایل tsv معرفی کنید . چون من یک فایل تصویری دارم با فرمت tsv که توسط ----- ضبط شده و نمیتونم با پلیرهای رایج وحتی با نصب انواع کدک ها اونو اجرا کنمش. حالا اگر یک convertor خوب هم برای تبدیل فرمت این فایل سراغ دارین حتما معرفی کنید پبا تشکر
سلام
برای باز کردن این فایل ها که KmPlayer باید بتونه بازش کنه
برای تبدیل هم نرم افزار Any Video Converter فکر می کنم بتونه تبدیلش کنه
من هم قبلا برای باز کردن این نوع پسوند فایل ، کدک های media player va Km player
برای هر دو نصب کردم و به راحتی قابل نمایش بود
میشه لینک دانلودmedia player va Km player رو واسم بزاری داداشی
KmPlayer هم بازشون نمیکنه آخرین ورژنش رو هم نصب کردم ولی بازم باغز نکردش کسی نیست کمک کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
برنامه ای میخوام که بشه باهاش عکسها رو ویدئو کرد و همچنین برای هر عکس بتونم زمانی تعریف کنم که هر عکس رو چقدر نشون بده و همچنین دو عکس رو راحت کنار هم بچسبونه و بتونم آهنگ بذارم براشون و برنامه ای باشه که بشه عکس و صدا و ویدئو رو با هم مخلوط کرد و یه ویدئو باهاشون ساخت و همچنین بتونه ویدئوها رو تکه تکه کنه برنامه هر چه سبکتر و ساده تر باشه بهتره اگر حالا حجمش زیاد بود مهم نیست فقط آسون باشه که من اعصاب و حوصله ندارم:n02:
برنامه ای که دنبالشید اینه دقیقا: MKVToolNix خیلی سبک و سادس زیرنویس و دوبله و ویدئو رو به هم میچسبونه با سرعت زیاد اصلا هم ربطی به تبدیل فرمت نداره و کوچکترین تاثیری در ویدئو خروجی نداره کار باهاش هم سادس اما اگه آموزشش رو خواستی یه سرچ کنی زیاد هست:n01:نقل قول:
سلام
Xilisoft Movie Maker نرم افزار ساده و در عین حال قوی ای هست.
BlazeVideo SmartShow این هم نرم افزار خوبیه.
هر دو نرم افزار از نرم افزار هایی هستند که کار کردن باهاشون راحت هست.
من توی گوگل هرچی سرچ کردم فقط آمورش ادغام زیرنویس و صوت بود که خودم بلدم! من میخوام یه فیلم رو به اول یه فیلمی اضافه کنم، باید چیکار کنم؟ خواهشا پاسخ بدید.نقل قول:
سلام
نرم افزار زیر را هم امتحان نمایید.
کد:http://www.p30world.com/3138/download-photodex-proshow-gold-full
نقل قول:
...قسمت اول فایل ویدیویی رو add میکنیم.
2...با استفاده از گزینه append پارتهای بعدی رو وارد نرم افزار میکنیم.
3...فرمت دلخواه رو به صورت دستی انتخاب کنید.
خواستم لینک آموزش کاملش رو بذارم اما اینجا لینک رو سانسور میکنن تو یاهو مسنجر ادم کن تا لینکو بدم
اون دوتا بالایی که یکیشون با سون مشکل داشت دومی هم عکس وارد نمیکرد ببینم این سومی چطوره
دوست عزیز نرم افزار هایی که بنده و دوستمون معرفی کردیم از نرم افزار های معروف اینکار هستند. اینکه با سون کار نکرد بعید می دونم مشکل از نرم افزار باشه احتمال زیاد شما روی دستگاه تون برنامه هایی که نیاز هستند تا این برنامه اجرا بشه رو ندارید یا حتی ممکنه از کرک اون برنامه هم باشه.نقل قول:
من احتمال میدم از کرک برنامه باشه یا جایی رو اشتباه کردید که نتونست عکس وارد کنه یا نرم افزاری که دانلود کردید مشکل داشته یا خوب نصب نشده ولی خود نرم افزار مشکلی ندارد.
موفق باشید
سلام. در ویندوز xp برنامه ای با نام Movie Maker بود که میشد اینکارها رو که شما گفتید رو انجام بدید.
ولی در ویندوز 7 این برنامه حذف شد. شما مجموعه Microsoft Windows Essentials که پایین لینک قرار دادم رو دریافت کنید. در هنگام نصب، برای نصب فقط برنامهMovie Maker ، شما تیک Photo Gallery and Movie Make رو انتخاب کنید . بقیه تیک ها رو بگیرید. سپس برنامه رو نصب کنید!
نسخه آفلاین:
نسخه آنلاین:کد:http://g.live.com/1rewlive5-all/en/wlsetup-all.exe
موفق باشید:n12:کد:http://forum.p30world.com/attachment.php?attachmentid=58547&d=1354040454
سلام
دوستان میتونید نرم افزاری حرفه ای بهم معرفی کنید که صدای یک فیلم رو به صورت ارجینال یعنی همون فرمتی که داره از فیلم خارج کنه؟؟ البته نرم افزاری به جز MKV Marge GUI چون صدای خروجی رو با فرمت MKA ذخیره میکنه که بیشتر نرم افزار های ویرایش صوت این فرمت رو پشتیبانی نمیکنند.
ممنون میشم راهنمایی کنید.
شما mkv extract رو دانلود کنید ... در محلی که mkv merge رو نصب کردید این برنامه رو باید اجرا کنید ... فیلم رو Add کنید توش ... گزینه هایی که میخواهید رو ازش extract کنیدنقل قول:
موفق باشی
خیلی ممنونم از راهنماییتون همون چیزیه که میخواستم
موفق باشید:n16: