خوب نظر شخصیه منم اینکه ایرفونای ارزون سنهایزر نسبت به برندهای دیگه مثل جی وی سی یا پاناسونیک و سونی و...ضعیفتره حالا نظر دوستان رو نمیدونم اون مدل اودیو تکنیکا هم چندوقت پیش 50 تومن بود ...مبارکتون باشه:)نقل قول:
Printable View
خوب نظر شخصیه منم اینکه ایرفونای ارزون سنهایزر نسبت به برندهای دیگه مثل جی وی سی یا پاناسونیک و سونی و...ضعیفتره حالا نظر دوستان رو نمیدونم اون مدل اودیو تکنیکا هم چندوقت پیش 50 تومن بود ...مبارکتون باشه:)نقل قول:
از بس این هدست های سیمی برای گوشی خریدم و خراب شده دیگه خسته شدم.لطفا راهنمایی بفرمایید تا یه هدست بلوتوث بخرم.مارک جبرا مورد نظرم هست
این CK303m نیازی به Burn-In و این حرف ها داره؟ اگه بله، چه طور باید انجا بشه؟
کلا اگه کار خاصی باید انجام بدم لطفا بگید یا لینک بدید... ممنون.
سلام دوستان
هدست بیتس تو ایران اصلا جایی پیدا میشه؟
چه طور میشه مدل اصل و فرع رو تشخیص داد؟
اگه امکانش هست یه هدست خوب به من معرفی می کنید؟ شاید میشه گفت روزی 10 -12 ساعت موسیقی گوش میدم و کمبود یه هدست خوب احساس میشه
ممنون.
سلام
یه هدفون معرفی میکنید تا 200 تومن؟
قبلا میخواستم m50 بخرم که نشد و الان گرون شده
کاربرد بازی فیلم انواع و اقسام موزیک !!!!!! :31:
مرسی کلی
سلامنقل قول:
نه نیازی نداره .شاید چند ساعت اول استفاده کمی صدا تیز باشه و بیس عمق نداشته باشه ولی خیلی سریع این مرحله رو رد میکنه.مبارک تون باشه.
سلامنقل قول:
تشخیص اصل و بدل راحته یعنی از رو جعبه و کیفیت ساخت خود هدفون راحت میشه تشخیص داد ولی اصل و های کپی کمی مشکل هست تشخیصش.
یه فروشگاه تو قیطریه هست که اصل رو موجود داره .روبروی پارک.
شما سبک موسیقی مورد نظرتون رو و سورس پلیرتون رو بفرمایین تا دوستان بهتر راهنماییتون کنن.
با تشکر
سلامنقل قول:
خوب میتونین برادر کوچکتر m50 یعنی m30 رو تهیه کنین.
ولی پیشنهاد میشه برای موردهای استفاده که فرمودین akg k99 رو تهیه کنین که کاملا پاسخگویه نیازتون هست.
راستش رو بخوایید سبک خاصی نیست، همه جوره هست... ولی بیشتر پاپ گوش میدم
سلام.نقل قول:
طبق توضیحی که آقا سالار دادند و این اگر خودم هم بودم دقیقا" همان را می نوشتم باید بگویم بیش از 99.99% محصولات بیتس و مانستر در ایران تقلبی هستند و من شخصا" به جز مدل Beats Tour هیچ کدام از مدلها را تست نکرده ام چون در تقلبی بودن آن ها شکی ندارم.
به نظر من بد نیست مدل HJE350 از برنداناسونیک هم مورد مقایسه قرار داهیم. اولا" به نظر من باید هر مدلی را با رده قیمت خودش مقایسه کنیم.
ابتدا مدلهای برند Creative را مقایسه می کنیم:
1. در بین مدلهای بالا، بدون شک Aurvana2 حرفه ای ترین مدل به شمار می آید از نظر قدرت بیس و جزئیات مید از مدلهای دیگر بهتر است. اما چون دامنه پاسخ به فرکانس آن به 16Khz محدود می شود، Roll Off یا از دست رفتن قسمتی از فرکانس بالا (های) رخ خواهد داد. البته مدلهای دیگر هر چند دامنه پاسخگویی وسیع تری دارند وضعیت خیلی بهتری ندارند ولی با در نظر گرفتن قیمت2 Aurvana، ارزش خرید این مدل پایین می آید.
از طرفی امپدانس این مدل هم 42 اهم است و با پلیر های پرتابل و گوشی های موبایل به خوبی قابل راه اندازی نبوده و کیفیت و حجم صدای کافی نخواهد داشت.
2. EP-830 صدایی نسبتا" گرم و بیس نسبتا" قوی (ولی نه بومی) دارد اما از نظر جزئیات مید ضعیف عمل می کند و مید آن محو شده به نظر می رسد. های آن هم متوسط است و تعریفی ندارد.
3. EP-660 تقریبا" مشابه EP-830 است فقط از نظر بیس کمی قوی تر است.
4. من صدای EP-3NC را نشنیده ام ولی از مشخصات آن بر می آید که صدایی مشابه EP-830 دارد ولی به دلیل وجود تکنولوژی Active Noise Cancelling فقط در صورتی که واقعا" برایتان کاربرد دارد به آن بیندیشید چون این قابلیت باعث ایجاد نویز در صدا می شود که گاهی اوقات کاملا" مشهود است. از طرفی هنگامی که این قابلیت غیر فعال شود شما فقط یک EP-830 با قیمت بالاتر دارید.
5. توضیحی هم در مورد Beats Tour بدهم: این مدل بیس بسیار قوی و بومی دارد ولی در مید و های حرفی برای گفتن ندارد در ضمن با توجه به قیمت بالایش اصلا" ارزش خرید ندارد.
6. Panasonic HJE 350 از نظر قدرت بیس از همه ی مدلهای بالا ضعیف تر است ولی فرکانس های میانی را بسیار دلنشین تر از مدل های EP-660 و EP-830 و Beats Tour تولید می کند. در های هم خوب به شمار می رود ولی Roll Off در آن وجود دارد که در این رده قیمت چیز عجیبی نیست.
اما نتیجه نهایی:
من نمی دانم منظور شما از رده قیمت پایین و بالا چیست. اما موارد زیر با این فرض انتخاب شده اند که رده قیمت پایین زیر 50 هزار تومان رده قیمت متوسط بین 50 تا صد هزار تومان و رده قیمت بالا بیشتر از صد هزار تومان باشد.
بهترین مدل در رده قیمت پایین بین مدلهای ذکر شده: Creative EP-660
بهترین مدل متوسط: Panasonic HJE 350
بهترین مدل در رده بالا: از بین این سه برندی که ذکر شد Creative Aurvana In-Ear 2 ولی این مدل ارزش خرید زیادی ندارد و در این رده قیمت Klipsch S4 و AKG K370 پیشنهاد می شود.
اما برای موبایل از بین مدلهای ذکر شده Aurvana 2 قابل استفاده نیست و تنها گزینه های باقیمانده HJE 350 و EP-830 هستند. Klipsch S4 هم خارج از مدلهای ذکر شده پیشنهاد می شود.
در مورد امپدانس هم پست زیر را بخوانید و بدانید که بیشتر تلفن های همراه تا امپدانس 16 اهم را به خوبی درایو می کنند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید.
ممنوننقل قول:
اتفاقا داشتم صفحه های قبل رو میخوندم به فکر k99 هم افتادم
akg نمایندگیش چه شرکتیه ؟ آواسان؟
سلام. اگر به سایت AKG مراجعه کنید مشاهده می کنید که محصولات این برند به دو دسته تقسیم می شوند:نقل قول:
Personal Audio: مدلهایی مثل K512 , K701, K370, K518 DJ و... که این دسته از محصولات را شما می توانید با گارانتی آواسان خریداری کنید.
Professional Audio : از این دسته من فقط مدلهای K99 , K44 و K77 را می شناسم. محصولات این گروه را آواسان عرضه نمی کند و شما باید آن ها را با گارانتی متفرقه یا بدون گارانتی تهیه کنید.
موفق باشید.
عجب.....
فروشگاه مطمئن تو تهران نمیشناسید؟ اصلا تقلبی داره یا نداره ؟ برم جمهوری ؟ یا بازار ایران ولیعصر ؟ پایتخت ؟
سلام دوستان عزیز
البوم Dr. Chesky's Sensational که براتون لینک داده بودم رو به هیچ عنوان از دست ندین.
واقعا رکورد فوق العاده ای داره .
درسته که طوری صدا برداری شده که با هدفون imaging اون کاملا محسوس باشه ولی در کل واقعا عالی هست .ارزش هدفونها با این نوع اهنگها چندین برابر میشه.
افکت صداها کاملا زنده هست و با soundstage وسیعش واقعا ادم رو به وجد میاره.
تقریبا بهترین البومی بود که تا بحال از لحاظ نزدیکی به صدای زنده در صحنه شنیده بودم.
به همه دوستاران صدا شدیدا توصیه میشه.
کدوم لینک ؟لینک مستقیم نداری سالارجان؟
سلامنقل قول:
دوستانی که نتونستن سایت رو باز کنن ایمیلشون رو برام بفرستن تا فایل تورنت رو براشون میل کنم.
با تشکر
امروز رفتم پایتخت ... یه سری ear phone تست کردم و آخرش bose IE2 رو با قیمت 205 تومن گرفتم ( آواسان) . گرون گرفتم ؟
از صداش خیلی خوشم اومد . کاملا متعادل هست و بیس بالایی نداره . به همین خاطر به نظرم بهترین انتخاب برای راک و متال هست .
و به نظرم تنها نکته منفی noise isolation نداشتن هست ... و کاملا صدای اطراف رو می شه شنید ...
یکی از دوستان هم سراغ t-jays three رو گرفته بود ... یه دونه تو فروشگاه نگاره پیدا کردم که 210 میداد ! اونجا تونستم t-jays two رو تست کردم ، بیس خوبی داشت ولی صدا متعادل نبود ... و خوب fit نمی شد .
دمت گرم . مبارک ـت باشه ببرتت فضا ! :31: . کلیپش رو قیمت نگرفتی ؟نقل قول:
سلام. مبارکتان باشد. به قیمت خوبی هم خریده اید (من دو هفته پیش این مدل را 210 هزار تومان قیمت کردم) لطفا" Review این مدل را بگذارید زیرا بد جوری چشمم را گرفته بود. ببخشید منظورتان از قسمت پر رنگ شده T-jays three است؟ چون این مدل خیلی خوب فیت می شود.نقل قول:
موفق باشید.
نه خیر ! T-Jays Two هستنقل قول:
ممنون ... کلیپش s4 که پیدا نمیشه و احتمالا تا ماه بعد هم پیدا نخواهد شد ! s3 رو هم 80-90 تومن می دادند ! یه دونه هم دیدم که روش زده بود gaming ... که 140 می داد !نقل قول:
لول ! یعنی چی ؟!!نقل قول:
ممنون ... نمی دونم من که با طراحی t-jays ها راحت نیستم ... به خاطر همون زایده ! کناریش . به عنوان review ( البته شخصی ) میتونم بگم :نقل قول:
صدای نرم و متعادل ... موسیقی رو همونطوری که ظبط شده گوش می کنی ! یعنی بیس طبیعی داره ...
تفکیک صدا بسیار عالیه و حتی در ولوم بالا تعادل میان ساز ها بهم نمی خوره !
طراحی جالبی داره البته برای کسی که به noise issolation توجهی نداره ! چون صدای اطراف کاملا شنیده میشه !
لوازم جانبی خاصی هم نداره ... یه کیف بزرگ که از گوشی و کیف پول بیشتر جا میگیره و حمل اش منطقی نیست !
امپدانس به تنهایی چیز خاصی از سخت یا راحت درایو شدن هدفون نمیگه، حتی اگر spl رو هم بدونیم بازم نیازه که این دو با هم در نظر گرفته بشننقل قول:
نه امپدانس بالا نشانۀ سخت درایو شدنه و نه امپدانس پایین نشانۀ راحت درایو شدن
اون عددی که روی پلیر ها و آمپ ها هم به عنوان حداکثر امپدانس مجاز میزنه هم چیز بیفایده اییه؛ چونکه:
1- امپدانس هدفون متغیره با فرکانس
2- از رابطۀ P=V^2/R میشه خروجی پلیر برای امپدانس های ورودی مختلف رو حدودی حساب کرد
امپدانس اگر زیاد باشه، توان زیادی میکشه که پلیر رو به سختی میندازه؛ اگر هم کم باشه، اون توان مورد نیاز رو بیشتر از طریق جریان از پلیر طلب می کنه که پلیر ها هم از لحاظ تأمین جریان دچار مضیقه هستن
سلام.نقل قول:
فرمایشات شما کاملا" درست است و امپدانس بیشتر همیشه به معنای سخت درایو شدن نیست (مثل ex1000 )ولی تا قیمت 200 هزار تومان این مسئله به نظر من صدق می کند و کاربر آماتور راحت تر می تواند انتخاب کند و می تواند دریابد که ایا از هدفونش با پلیر یا موبایل می تواند استفاده کند یا خیر ولی در مورد کاربر حرفه ای فرمایش شما کاملا" درست است.
موفق باشید.
سلام
یه هدفون فول سایز با کیفیت صدای خوب تا 200 تومن میخوام بگیرم.حالا 20 - 30 تومن بالاتر مشکل نداره.
چی بگیرم خوبه؟
ممنون
سلامنقل قول:
برای چه سبکی و با چه سورس پلیری؟
با سلام خدمت اساتید محترم.
میخواستم یه هدفون in-ear بگیرم. قیمت بین 50-80. سورس پلیر iPod کلاسیک و موبایل (Sony xperia ray) . بیشتر آهنگهای slow rock گوش میدم (مثل lithium از evanescence) یا power ballad (مثل wind of change از scorpins). بعضی وقتا هم country. ممنون از راهنماییتون :)
Sent from my ST18i using Tapatalk 2
سلامنقل قول:
Audio technica ck303
Creative ep830
panasonic hje350
موفق باشين
من پیشنهادم به شما پاناسونیک hjE350 یا creative ep 830هستنقل قول:
راستی خود پخش موزیک ری چطوره؟با کیفیته !راضی هستید؟
ممنون. :) اسپیکرش اصلا جالب نیست. ولی خروجی 3.5 خوبی داره. میدش با اسپیکر pc راضی کننده ست ولی زیاد گرم نیست. های ش بهتر از بیسه. کلا یه کم از واکمن پایینتره. ولی با 3.5 و jetaudio تقریبا مث Nokia 5800 بود. البته تا حالا فقط هدفون iPod داشتم و با هدفون خوب هنوز هیچ کدومشونو تست نکردم!نقل قول:
Sent from my ST18i using Tapatalk 2
بچه ها کسی اینجا از هدفونای وایرلس استفاده کرده ؟از نظر کیفیت صدا در حد عالی مشه برندی پیدا کرد؟یا فقط اولویت وایرلس بودنشونه؟
سلام
یه هدفون وایرلس می خوام که راحت به TV وصل شه و قیمتش تا 200 تومن باشه
برام سبک وزن بود و راحتی الویت هست و بعدش کیفت صدا و کیفیت ساختش
به نطرتون بهترین برند هدفون وایرلس چی هست ؟
سلامنقل قول:
کیفیت در حد عالی نه ولی در حد خوب هدفونهای sennheiser و sony و pioneer و ... موجود هستن و کیفیت قابل قبولی دارن .ولی برای مصارف حرفه ای هدفونهای وایرلس پاسخگو نیستن.
سلام
دوستان کسی تجربه ی استفاده از هدفون سنهایزر HD 202 رو داره ؟
واسه کامپیوتر میخوام بیشتر هم موزیک و فیلم .
صداش بلند و با کیفیت هست یا نه ؟ قبلش پایونیر SE-M390 داشتم صداش خوب بود ولی خیلی سنگین بود چون زیاد ازش استفاده میکنم واسه ی من مناسب نبود .
لطفا راهنمایی کنید
سلامنقل قول:
بله هدفون خوب و راحتي هست و كيفيت صداي خوبي هم داره ولي بستگي داره چه سبكي از موسيقي رو دنبال ميكنين.
كلا محصولات سنهايزر خوش ساخت و راحت هستن.
ولي پيشنهاد بهتر از اون ميتونه akg k99 يا k77 باشه كه براي موزيك و فيلم استفاده ميكنم و راحتي استفاده خيلي خوبي داره و صداي مانيتور و شفافي رو هم داره .
موفق باشين
ممنونم دوست عزیزنقل قول:
قیمت این دو مدل که فرمودین رو ندارین ؟
طراحی سنهایزر به شکلی هست که گوش دقیقا داخل گوشی ها قرار میگیره و مثل اکثر هدفون ها از جمله M390 به گوش نمیچسبه و دیگه بخاطر استفاده زیاد به گوش فشار نمیاد ، این دو مدل هم به همین شکل هستن ؟
دوستان دنبال یه هدفون مناسب در محدوده ی قیمت 15-20 هزار تومن برای موبایل هستم(نوکیا 603).همه جور اهنگی هم گوش میدم.هم پاپ هم سنتی.واسه اهنگ های پاپ جوری باشه که بیسش نه زیاد باشه نه کم اخه بعضی از هدفون ها هستند که ادم بعد از 10 دقیقه از بیسشون سر درد میگیره و مخ ادممیاد تو دهنش و جوری نباشه که به ادم حس نده .بلندی صداش زیاد مهم نیست بیشتر با کیفیت باشه چون هدفون زیاد تو گوشمه جوری باشه که زیاد اسیب نرسونه به گوش .(خودم یه هدفون mdr-xd100 دارم واسه لپ تاپ که ازش راضیم)ایا سونی تو این رنج چیز بدردبخوری داره؟از برندهای دیگه چی پیشنهاد میدین؟
سلامنقل قول:
نه akg زیاد کاپ گوشیهاش بزرگ نیت ولی فشار زیادی به گوش وارد نمیکنه و با تجربه ای که از استفادش دارم تا بحال باعث اذیت نشده ولی با همه این احوال هیچ وقت به راحتی سنهایزر نخواهد بود.قیمت حدودی k99 تقریبا 135 هزار تومان و k77 حدود 100 هزار تومان هستن.
سلامنقل قول:
شما میتونین از سنهایزر مدل mx170 و از audio technica ck101 و یا akg k301 و creative ep630 تهیه بفرمایین.