این طرح برای چه ماهی بوده؟ عکس یا لینک بزارین ممنون.نقل قول:
اگر بوده خوب ممنون که گفتین.
Printable View
این طرح برای چه ماهی بوده؟ عکس یا لینک بزارین ممنون.نقل قول:
اگر بوده خوب ممنون که گفتین.
206رو كي نمايندگي ميفروشه
هردوتا طرح مال فروردین ماه امسالننقل قول:
طرح اول 20فروردین اعلام کردن که7-8روزه پر شد
طرح دوم مال 30 فروردین
فعلا که تو اجرای تعهدات قبلیشون موندن و دارن همه ثبت نامهای 207و206 باتاخیر تحویل میدن مدیرفروش ایرانخودرو هم اعلام کرده تاموقعی که تعهدات قبلی انجام ندن ثبت نام جدید نمیکنن که فکر نمی نم حالاحالاها بتونن تعهداتشون انجام بدن.....حداقل تا آخرتابستوننقل قول:
206رو قبلا كه اقساطي ميفروختن ,چقدر پيش پرداخت بود ,چقدر چك هاش
نقل قول:
دوست من شرایط فروش 206 تو هر ماهی متفاوت بوده شما کدوم ماه رو منظورتون هست؟
درسته ، شما کی مد نظرتونه ؟نقل قول:
یادمه دو سال پیش میخواستم بخرم تیپ 6 رو 9 تومن پیش قسط میگرفتن و حدود 8 الی 9 تومنم اقساط 24 ماهه ... یادش بخیر !!
من اخرين باري كه اقساطي ميداد ميگم ,,,و اينكه كي بود ,,تيپ 6و2رو بگين
نقل قول:
تیپ 6 رو من خرین بار سال گذشته بود دیدم تو شرایط هست و فروش فقط نقدی
تیپ 2 هم آخرین بار ماه گذشته بود که حدود 10 میلیون تومن نفدی و مابقی 3 فقره چک یعنی دقیقا تسویه حساب یکساله بود.
دوستان نظرتون راجع به خودرو سراتو کیا چیه ؟نقل قول:
تقریبا توی همین رنج قیمت هستش
راستش من قصد خرید حوالی همین بودجه دوستمون رو دارم با معیار هاش
از سراتو 2012 خیلی خوشم اومد
مدل های مختلفی هم داره قیمت صفرش از 50 تا 55 تومن هستش
1600 سدان از همه ارزون تره
اگه یه سایت یا منبعی رو معرفی کنید که کلیه امکانات و توانایی هاشو قرار داده باشه ممنون میشم همچنین عکس هایی از داخل اتاق خودرو
خودروی سراتو یکی از پرفروشترین خودروهای کیا در بازار اروپا بوده و به دلیل قیمت مناسب و ارزان ( در بازار جهانی ) کیفیت خوب و امکامات نسبتا کامل تبدیل به خودرویی مردمی شده ، در ایران هم طرفدارای زیادی داره و مدل کم مصرف 1600 سی سی هم بد از آب در نیومده و قدرت و شتاب مناسب ، الایندگی و مصرف پایین رو برای این مدل از محصولات کیا رو به ارمغان آورده .نقل قول:
مشخصات فنی و امکانات سراتو 2012
4 سیلندر 1600 سی سی، 6 دنده اتوماتیک
فرمان هیدرولیک با تنظیم ارتفاع دستی
سیستم صوتی با قابلیت پخش CD و MP3
آنتن سقفی
سپرهای همرنگ بدنه
آینه آرایشی روی آفتابگیر با چراغ
آینه های همرنگ بدنه
صندلی های تاشو عقب با کنسول وسط
شیشه ها و آینه های برقی
رابط USB و iPod
جلوپنجره کروم
دستگیره و تزیینات کروم
سیستم مدیریت پیمایش
شیشه های ضد اشعه
تنظیم ارتفاع صندلی راننده
پوشش چرم صندلی ها
مه شکن جلو
سانروف برقی
فرمان و دسته دنده چرم
پشت آمپر فلورسنتی
سیستم کنترل خودکار روشنایی چراغها
سنسور پارک عقب با نمایشگر
قفل مرکزی و سیستم ورود بدون کلید
سیستم ترمز ABS
اگزوز کروم
ایربگ راننده و سرنشین جلو
کنترل سیستم صوتی روی فرمان
رینگ آلیاژی 17 اینچی
کروز کنترل اتوماتیک
سیستم ورود بدون کلید با دکمه استارتر
دوربین عقب با نمایشگر روی آینه
سیستم نویگیشن
حداکثر سرعت 190 کیلومتر
شتاب 10.3 ثانیه
مصرف سوخت 6.5 لیتر خارج شهر 7.8 داخل شهر ( یورو 4 )
قدرت 122 اسب بخار
حجم مخزن باک بنزین 60 لیتر
برای عکس ها به لینک زیر مراجعه کنید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لازم به ذکر است این نسل از کیا در بازار اروپا به اسم forte شناخته میشود .
با این بودجه که سراتو 2012 نمی تونید بگیرید (بین 25 تا 35) نسل قدیمش میشهنقل قول:
من یه جا که مقایسه فنی سراتو با آوانته رو داشتن خوندم که کروز کنترل ندارهنقل قول:
همچنین مدلی که گارانتی داره ترمز های عقبش کاسه ای هستش
و ESP هم نداره
خیلی بده آخه یه ماشین تو این رنج قیمت چطور ESP نباید داشته باشه ؟؟؟
این مدل فولش هست ، شرکت اطلس تا جایی که میدونم همه ی مدلاش فول آپشن هستن ، اون مدلی که شما میگید بدون آپشن هست و سانروف هم نداره و وارداتی هست ، قیمتش هم پایین تره .نقل قول:
شاید باور نکنید اما من سوناتا 2012 در منطقه آزاد دیدم که ABS نداشت . سانروف نداشت ، همینطور آینه ها دستی و شیشه های عقب دستی ، دکمه استارت نداشت و خیلی امکانات دیگه ! تو اوج گرونی 25 ملیون تومان قیمتش بود .
سلام . حدود 45 م بودجمه . شما میگید 1. مزدا 3 قدیم تر تمیز بگیرم 2. مگان صفر 3 . سوناتا 2007 تر تمیز 4. یه چیز دیگه که شما پیشنهاد میدین . (خودم قیافه مزدا رو خیلی دوس دارم ) الان 206 دارم . میگن مزدا جا نشستنش تنگه و خشکه و از این حرفا
ممنونم .
در وهله اول خودري صفر پيشنهاد ميشه ( هرچي باشه )
كمي بودجه رو افزايش بديد نيو مزدا ٣ تيپ ١ ميتونيد بخريد ( حدود ٥٢ تومن )
مگان صفر
مزدا ٣
سوناتا با اين مدل (٢٠٠٧) زياد پيشنهاد نميشه ، ماشين پر استهلاكي هم هست .
مزدا٣ ماشين اسپرتي هست و قاعدتاً كمي خشك هست ، از ٢٠٦ جادارتر و راحت تر هست اما در كل ماشين جمع و جور حساب ميشه .نسل جديدش اين عيب رو نداره و فضاي كابين بسيار عالي و بزرگ + صندوق جادار .
نه .52 که نیتونم . غیر از اینا گزینه دیگه ای نیست ؟ پشت آی سی نشستم واقعا مثل تراکتور خشک بود .
با 45 میلیون تومننقل قول:
هیوندای آزرا مدل 2008
هیوندای سوناتا مدل 2009
تویوتا کمری GLX مدل 2007
البته من ملاک های شما رو نمیدونم تا یکی از این 3 خودرو رو پیشنهاد بدم.
ملاک هاتون رو مشخص کنید .
اطلس خودرو سراتو تیپ 6 آورده کم آپشن 39 میلیون ، شاید منظورشون اون بودهنقل قول:
نقل قول:
کجا اعلام کرده؟ لینک بدین
پارس خودرو خبر ندارین خودش فروش میزنه یا نه؟
آخه همش دست دلال هاس
الان مگان 2000 در دو مدل آپشن و غیر آپشن قیمتش چقدره تو بازار؟
رنو مگان 2000 اتوماتیک مدل 91 قیمت 42 میلیون تومننقل قول:
1-مرسی ، آپشنال اش هم قیمت دارید؟ هست؟
2-پارس خودرو به نظرتون فروش خواهد داشت؟
اعلام نشده به صورت رسمی ، توی شرایط فروششون هست ،اطلس سراتو ، کادنزا و اپتیما کم آپشن رو به شرایطش اضافه کرده که قیمت سراتو با مالیات 40 تومن و اپتیما حدود 70 تومن ، تا جایی که اطلاع دارم سراتو تکمیل شده ظرفیتش اما از بقیش خبری ندارم توی سایت فروش آنلاینشون چک کنید هنگام انتخاب نوع فروش تیپ های کم آپشن با * مشخص شدندنقل قول:
1.6 هست؟!نقل قول:
راستی سراتو 1.6 دنده اتومات هست؟ موتور و گیربکسش بهم مچ هستند ؟ قدرت و شتابش و کلا خود خودرو خوب هست؟
چند وقته دارم قیمتارو می بینم جنتو از 16 هست تا 21 که دیگه بستگی به تمیزی و اوتومات بودن و سال داره
کلا جنتو چه سالهایی داره؟ من فقط 2007 و 2008 دیدم تو روزنامه
با یه نفر که اوتومات داشت صحبت کردم گفت شتابش کمه نسبت به دنده هاش اما راحتی بیشتره، گرچه فکر خرابی گیربکس و مخارج زیادش هم باید بود
نظرتون راجب MVM X33 تمیز کم کارکرد چیه؟
ماه رمضون 10 روز دیگه شروع میشه به نظرتون صبر بکنم اون موقع بخرم چون شنیدم بخاطر کسادی بازار کمی به قیمت بهتر میشه گرفت
نقل قول:
آپشنال رو قیمت ندارم.
برای آگاهی از زمان ثبت نام باید دائما از طریق نمایندگی پارس خودرو مطلع بشید.
بله اتومایتک 6 دنده هست.نقل قول:
سراتو 2000 با 1600 تمام مشخصاتشون مثل همه فقط 400 CC اختلاف حجم موتور دارن
که این به مراتب تو قدرت و شتاب تاثیر گذاشته. بورس 2000 CC خیلی بهتره خصوصا برای سراتو کوپه
GEN 2 بعد از سری وارداتی در داخل کشور مونتاز شد و مدلهاش رو به سال شمسی خودمون میشناسن.نقل قول:
در مورد MVM X33 باید بگم اگر فقط دوستا دارین ماشین شاسی بلند سوار بشین خوبه اما عملکردش و سایر خصوصیاتش با
یک شاسی بلند امروزی خیلی فرق داره و نمیتونه با شاسی بلندهای دیگه رقابت کنه.
ماه رمضان افت قیمت داریم اما نه در حد چشمگیر چون تابستون همیشه بازار خودرو داغه
خب یعنی خود این سراتو 1600 که این دوستمون می گند 40000 هست ، از لحاظ بازدهی ( رانندگی با کیفیت ( هن نباشه ، گیربکس خوب کارکنه ، موتور خوب جوابگوی نیاز و .. باشه)) چطوره (بدون مقایسه با 2000)نقل قول:
در مقایسه با مگان 2000 کدوم برتر هستند؟
یک دنیا ممنون
مگان 2000 از نرمی بهتری برخورداره استهلاکشم کمتره.نقل قول:
اما سراتو خودرویی با طراحی جدید - امکانات بهتر - به روز بودن سیستم ها و آپشن ها
مگانی که الان داریم میبینیم مدل 2003 فرانسه هست و به مراتب در حالت کلی خودرویی قدیمی محسوب میشه.
خوب موتور 2000 مگان قویتر از 1600 سراتو هست. البته تفاوت آنچنانی هم ندارن، مگان 10 اسب بیشتره که توی رانندگی سراتو زیاد خودشو نشون نمیده.نقل قول:
اما توجه کنید که مگان توی ایران خودرو تولید و کیفیت قطعاتش هم هر سال داره میاد پایین تر.
از نظر امکانات سراتو کروز کنترل و سانروف و سنسور دنده عقب و ... داره که مگان نداره.
نظر من روی سراتو هست.
دوست عزیز مگان رو پارسخودرو مونتاژمیکنه که بهترین وباکیفیت ترین خودروسازداخلیه وتاحالا هم قطعات مگان افت کیفیت محسوسی نداشته چون بیشتر قطعاتش یاازخود فرانسه وشرکتای تابعه رنو تواروپامیاد ویا درداخل تحت نظارت دقیق رنوپارس تولیدمیشه...نقل قول:
ممنون، منظورم همون پارس بود.نقل قول:
بهترین و باکیفیت ترین رو نمیدونم از کجا اوردید. به فهرست خودروها بر اساس کیفیت نگاه کنید و نمره های منفی مگان رو چک کنید.
منبع حرف من هم مجله ماشین، اولین شماره سال 91 هست، مفصل توضیح داده که قطعاتش یواش یواش دارن چینی میشن و به جمع خودروهای مشابه دیگه مثل 206 میپونده. همچنین توضیح داده که مگان های 90 به بعد درصد خرابیهاش خیلی بیشتره و پارس خودرو هم اصلاً جوابگو نیست.
با احترام، ولی من حرف مجله ماشین رو خیلی بیشتر از این فوروم قبول دارم.
این امکانات کروز کنترل و سانروف و ... روی اون مدل low option ای که دوستمون گفتند هم هست؟نقل قول:
از کجا میشه اون مدل رو بررسی و یا خرید کرد؟ توی سایت اطلس خودرو نبود
فکر نکنم باشهنقل قول:
باید از نمایندی بپرسید چون احتمالا تو سایتش درج نکردن هنوز
منظورم خودکارخونه بود نه مگان که شما میگی نمره منفیاشو چک کنیمنقل قول:
اگه پارسخودرو باکیفیت ترین نیست پس به نظرتون سایپا باپرایداش باکیفیت ترینه؟!!
راجع به قطعات مگانم فکرنمیکنم رنو اجازه چینی شدنشو بده چون تازه داره جای پاشو تو بازار ایران محکم می کنه
درمورد ال90شاید ولی مگان.....:31:
نمیخوام بحث ادامه بدم اما خوب پارس خودرو و در کنارش گروه بهمن رو میشه گفت بهترین مونتاژ کاران خودرو در کشور هستن.نقل قول:
البته فراموش نکنیم که مگان های الانم نسبت به سری های قبلی از افت کیفیت برخوردار بودن.
پس چرا مدلهای دیگه غیر 2007 و 2008 جنتو تو بازار نیست؟ چند وقته دارم همشهری رو میبینمنقل قول:
کیفیت قطعات، مخارج ، قیمت قطعات مصرفی چطور هست؟
فکر میکنم بحث به بیراهه داره میره. دقیقاً خواستم جوابی که محمد داد رو بگم!نقل قول:
اینکه مگان بالای پراید و ال90 و صدتا ماشین بی کیفیت هست چه ربطی به بحثمون داره؟
شما نگاه کن توی هم رده های مگان کدوم بالا و کدوم پایینه؟
مسلماً مزدا3 و سراتو و i30 و MG550 و ... هر کدوم انتخاب شه از لحاظ کیفیتی بالاتر از مگانی هست که الان پارس خودرو یواش یواش داره تبدیلش میکنه به ال90. اگه مجله ماشین رو قبول ندارید، میتونید یه سرچ کنید در مورد "مشکلات مگان" و نتایج رو ببینید!
اگه اجازه بدید این بحث رو ادامه ندیم.