ROA مدل 87 رنگ نوک مدادی 2 'گانه سوز از کارخانه 53000 کارکرد بدون رنگ چند بده خوبه با تشکر .
Printable View
ROA مدل 87 رنگ نوک مدادی 2 'گانه سوز از کارخانه 53000 کارکرد بدون رنگ چند بده خوبه با تشکر .
نقل قول:
پژو روآ دوگانه سوز مدل 87 قیمت 7000000 تومان
سلام
جواب پست 280 مارو کسی نمیده با تشکر.
فرقش رو خود شما که گفتی! موتور V2 پایه گازسوزه، ولی V8 فقط بنزین سوز.نقل قول:
مخزن گاز باعث میشه که ماشین سنگین تر شه و شتابش بیاد پایین.
آپشنای V2 مثل تیپ 2 هست ولی V8 مثل تیپ 5.
آینههای برقی، شیشههای عقب برقی، تهویه اتوماتیک و... آپشپناییه که V8 داره و V2 نداره.
بین تندر 90 فول وپرشیا دوگانه سوز هر دو سفید صفر کدامیک را انتخاب کنم لطفا راهنمایی کنیدخودم 206 تیپ 5 را دوست داشنم ولی ایران خودرو ندارد
تندر 90 شک هم نکن ایران خورو الان میده 17.08نقل قول:
نقل قول:
دوست من ملاک های خودتون رو برای انتخاب خودرو ذکر کنید
تا راحت تر به نتیجه برسید. به هر حال گاهی اوقات خودرویی که انتظار ندارین
گزینه منتخب خواهد بود.
واقعا باید برای این صنعت خودرو ، متاسف بود که آپشن فقط خلاصه شده تو ؛ آیینه های برقی و معمولی:42: شیشه های برقی و معمولی:42: تنظیم ارتفاع صندلی:42: راهنمای روی گلگیر:42: ؛ چراغ ترمز سوم:42: و .............................نقل قول:
آخه دیگه آیینه دستی و شیشه دستی رو ماشین مدل 2012 ؛ نهایت ستم ـــه
دوستان یه مشاوره میخوام.
ما یه پراید انژکتوری(مدل 83) و یه پژو 405 دوگانه سوز داریم(مدل 87). پراید دیگه داره به خرج میوفته، از بس که من و داداشم باش گاز دادیم و تو دست انداز رفتیم باش و با سرعت توی پیچ رفتیم و ... داریم به این نتیجه میرسیم که پراید رو بفروشیم و یه ماشین جدید بخریم در حد 15-20 تومن. حالا دو تا گزینه داریم.
1) پراید رو بفروشیم و یه L90 یا 206 یا 207 بگیریم. چون برای توی شهر ماشنی کوچیک میخوایم و سریع و فرز.
2) پراید رو بفروشیم، 405 رو برای توی شهر استفاده کنیم و یه ماشین برای جاده بخریم، مثلا MVM 530 که از استایلش خوشم میاد.
حالا:
1) ماشین بهتری هم تو رنج قیمت 15-22 میلیون برای جاده هست؟
2) پژو 405 خوبه برای توی شهر؟ آخه کمی بزرگتر از پرایده و ...
3) کدوم یکی از روش های بالا بهتره؟
4) MVM 530 خوبه؟ شتابش و راحتی و جاداریش؟ چون 405 با اون مخزن بزرگش واقعا اذیت میکرد برای سفر.
5) پیشنهاد خود شما چیه؟
به نظر من راه اول بهترهنقل قول:
207 رو میتونی بخری البته صفرش بالای 22 میلیون تومان هست مگر اینکه کارکرده بخری که فکر نکنم
گیرت بیاد چون بازارش داغه.
اما خوب بازم برای شهر خیلی عالیه.
در مورد mvm530 هم تو این رنچ مناسبه اما میتونی به لیفان 620 هم فکر کنی.
در مورد ستاب و جاداری و راحتی mvm530 باید بگم گزینه خوبیه.
این MVM530 ماشین قشنگیهنقل قول:
قیمتش چنده؟
نقل قول:
MVM 530 مدل 91 قیمت حدود 21000000 تومان
درودنقل قول:
الان تندر لوگان دوگانه سوز E2 فول 18500هست ظاهرا درسته؟
بعد MVM 530 حدود 21 میلیون.
چقدر تفاوت بین این دو ماشین هست؟ ارزش داره 2500 میلیون بذاری MVM 530 بگیری؟؟ یا لوگان بهتره؟
فرقشون خیلی زیاده... به نظر من که MVM برای جاده بهتره و لوگان برای تو شهر. من تعریف MVM رو برای مسافرت خیلی شنیدم با توجه به اینکه بزرگتره و جاداره.نقل قول:
تندر E2- Full لوکس دوگانه سوز توی هیچ نمایندگی اهواز نبود و گفتند نداریم اصلا همچین چیزی!!!نقل قول:
توی تهران نمایندگی ها گیر میاد بیاییم تهران همون موقع پولو بریزیم ماشینو بگیریم بیاییم اهواز؟؟یا باید 30 روز صبر کنیم؟
در مورد MVM همونطور که میدونین فقط بنزین سوزه.قیمت قطعات و کلا خدماتش چطوره؟؟اروزنه؟؟گرونه؟؟
تندر یا سمند؟ ایمنی کدوم بیشتره؟ کدوم راحت تر و نرم تره و اتاقش بیشتر جاداره؟
چون تا حالا سوار تندر نشدم می پرسم. در حال حاضر سمند LX مدل 85 دارم.
از نظر ایمنی سرنشیت تندر های فول با 2 ایربگ امنیت بهتری رو فراهم کردننقل قول:
اما خوب اتاق سمند هم تو تصادفات اکثرا خوب جدوام داشته و حوادث جانی به مراتب کمتر دیده شده
اتاق سمند جادارتر هست.
اما در کل عملکرد تندر 90 بهتر خواهد بود
سلام کسی میدونه از زمانی که وضعیت قرارد داد فروش فوری خط تیره بشه چند روز بعد ماشین میاد؟
نقل قول:
اکر اهواز نبوده خوب تهران هم نیست چون نمایندگی ها سراسری هستن.
هرکجا که ثبت نام کنید طبق قوانین شرکت باید صبر کنید.
mvm530 خودروی تازه واردی هست که خوب جا افتاده چون نسبت به قیمتش
ماشین خوبی هست و امکانات قابل قبولی داره
خدمات پس از فروشش فعلا تعریفی نداره اما داره بهتر میشه.
سلام
يك ماشين خوب، ارزون و كم مصرف ميخوام. امنيت خوبي داشته باشه. كم صدا و مناسب. با حدود 15 ميليون بودجه
تيبا نميخوام، ايراد فني زياد داره. پيش خريد كرده بودم، انصراف دادم. 13 ميليون با ايراداي فني كه داره و لوازم يدكي ناياب!
پيشنهادتون چيه؟
درود
آقا محمد عزیز جایی پرسیدم MvM 530 کارتکس همه رنگ تحویل فوری در عرض چند ساعت با قیمت 22800 و 50% تخفیف بیمه بدنه.
گفت بازم میتونیم تو سر قیمت بزنیم بیاییم پایین.
به نظرتون می ارزه؟من حوصله ثبت نام و 45 روز صبر کردنو ندارم از جهتی هم نمیخوام غیر کارتکس بگیرم.نظرت چیه؟چند می ارزه؟؟
تهران هست طرف.باید برم ماشینو بیارم.
دو سئوال دیگه هم داشتم
یه سئوال اینکه دقیقا 530 چه رنگهایی داره؟
و سئوال بعدی آیا عاقلانه هست که کارتکس از شهرستان بخریم؟چون تجربه خرید از شهرستانو نداشتم
نقل قول:
با این بودجه پزو 405 با موتور TU5 رو بهتون پیشنهاد میکنم
کاملا با ملاک های شما همخوانی داره
---------- Post added at 11:27 AM ---------- Previous post was at 11:22 AM ----------
قیمت رو بیارین پایین تر اما خوب با این شرایط هم مناسبهنقل قول:
اگر عجله دارین بله ارزش داره.
خود نمایندگی 1 میلیون تومان ارزونتر از این میده اما خوب باید مدتی صبر کنید
تازه قیمت خودرو هم مشخص نیست.
رنگ هایی که من دیدم تا الان از این خودرو:
سفید
مشکی
آبی
خاکستری
عدسی
کارتکس رو از هرجا بخری مشکلی نداره فقط سریعا برای سند اقدام کن
درودنقل قول:
امروز رنگ دلفینی خریدم.فردا صبح میرم میارمش چون 18 ساعت گفتن وقت میخوان تا از POS که کارت کشیدم وجه بره و تایید کنند.
یه روکش صندلی هم براش خریدم.
حالا سئوال دارم از حضورتون.
1-این پخش ماشین USB نمیخوره و معمولیه.آیا اگر ببرم بیرون میخرن ازم و بجاش یه تصویری بخرم تا بعد یه ال سی دی هم اضافه کنم؟چون اگر نخرن میمونه رو دستم با این حساب.چقدر فکر میکنید بیارزه که بفروشمش؟چند بفروشمش؟
2-کفی ماشینو گفتم فعلا 5 تکه بذارن برام.گفت یه نوع خوب هست اسمشو خاطرم نیست گفت 1 ماه دیگه میرسه.
3-در مورد کمک ها و سیستم تعلیق هم گفتم بهشون که مثل قدیمیهاست گفتن بله گفتم کی فراخوان میدن برای تعویض گفتن که حدود 1 ماه دیگه.حالا میخوام ببینم این بوش که میگن چیه؟؟الان باید بگم انجام بدن چجوریه جریانش؟
4-باد لاستیک هارو بدم نیتروژنی کنن به جای باد معمولی؟میگن نرمتر میشه ماشین؟
5-لاستیک فابریکش خوبه یا عوضشون کنم؟اگه عوض کنم اینو ازم میخرن؟چجوریه؟چی بگیرم؟
6-به من کارت ماشین یا بیمه و کارت گارانتی و اینا هیچی نداد فقط یه فاکتور داد.گفت پلاک 10 روز دیگه میرسه.الان چی باید ازشون بگیرم فردا که رفتم ماشینو تحویل بگیرم؟؟دقیقا چیا بگیرم؟
فعلا همینا.
مرسی از وقتی که میذاری.:11:
1.هر کاری بخواین در مورد سیستم صوتی و تصویریش انجام بدین میشه و اصلا مشکلی نداره.نقل قول:
3.در مورد فراخوان هم خوب خودشون که گفتن 1 ماه دیگه میگیم بیا. مشکلی نیست.
احتمالا بوش و طبق رو باهم عوض میکنن.
4. نیتروژن بزنی خیلی بهتر هست و برای تابستونم عملکرد ماشین بهتر میشه.
5.در مورد قیمت لاستیک فعلا اطلاعی ندارم اما اگر مبخوای ایمن تر و نرم تر باشه عوضش کن.
6.فردا که ماشین رو تحویل گرفتین هر کدام از مدارکش آماده بود بهت تحویل میدن اگر نبود
اشکالی نداره به مرور زمان به دستت میرسه.
این تاپیک رو بخونی خوبه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد مام کارهایی که میخوای انجام بدی تو انجمن اتوبیل بخش های مختلف مطالب مفید
و مناسبی دوستان میزارن که به دردت میخوره.
[QUOTE=mohamad skystar;6999472]با این بودجه پزو 405 با موتور TU5 رو بهتون پیشنهاد میکنم
کاملا با ملاک های شما همخوانی داره
---------- Post added at 11:27 AM ---------- Previous post was at 11:22 AM ----------
ممنون از راهنماییتون. امروز یه ال90 فول ای 1 صفر مدل نود پلاک نشده پیدا کردم، با قیمت 15700. میگفت تو پارکینگ بوده. البته هنوز ماشین رو ندیدم.به نظر شما ریسک خرید این ال 90 ارزش داره یا پژو اس ال ایکس؟
ال 90 کارکرده بهتره یا پژو اس ال ایکس صفر؟
ممنون
[QUOTE=8815;7003592]نقل قول:
تندر 90 پلاک نشده با این قیمت ارزش خرید داره
تندر 90 هم خیلی خودروی خوبی هست و به نظر من نسبت به slx به صرفه تر هست
سلام , میشه یه سری اطلاعات درمورد فولکس گل بدین لطفا؟
اخرین مدلی که تولید شده کی بوده , چند میارزه , ماشین خوبی هست به جای 206؟
گل یک موتور 1800 سی سی 8 سوپاپ داره که مصرف سوختش از 206 بالاترهنقل قول:
گل در مقابل تیپ 5 هیچ حرفی برای گفتن نداره اما در برابر تیپ2 موتور قوی تر پر سرعت تر و پر شتاب تره از لحاظ امکانات هم گل کمی امکانات بیشتری داره.
همچنین 206 بازار فروش بهتری داره
اما کلی بخوام بگم 206 تیپ 2 گزینه بهتریه برای خرید
اخرین سال تولیدش هم فکر کنم 87 بود
فولکس گل یکی از خودروهای موفق بود که متاسفانه به دلایلی خط تولیدش جمع شد.نقل قول:
موتور 1800 CC پر قدرت و پر شتابی داشت اما در مقابل 206 به مراتب مصرف سوختش بالا
و استهلاکش هم زیادتر هست.
از نظر فضای کابین از 206 جادار تره ایمنی هم در حد 206 داره اما خدمات پس از فروش مطلوبی نداره.
با 206 هم که آشنایی دارین.
انتخاب یکی از این 2 خودرو بستگی به ملاک های شما برای انتخاب خودرو داره
ممنون از همتون , من خودم زیاد از 206 خوشم نمیاد , اگه پولم رسید که 100% تیپ 5 میخرم , اما به جای تیپ 2 , گل رو ترجیح میدم ,خوب یه فولکس سالم تر و تمیز 87 یا 86 چقد میارزه؟
نقل قول:
دوست عزیز تیپ 5 دیگه تولید نمیشه!!
به نظرم گل نخر
خوب راسش من ماشین هاچ بک دوست دارم , تو این رنج هم به جز 206 فقط گل گیرم میاد نمیدنم چکار کنم!
دوستان با ۱۵ تومان میشه زانتیا تمیز خرید؟
چه مدلی میشه خرید؟
زانتیا مدل 83 گیر میاودنقل قول:
سلام دوستان یه سمند ال ایکس تقریبا ترو تمیز هست مدل 89 دوگانه سوز کارخونه که بیمش حدودا 3 ماه مونده چند بخرم خوبه؟
نقل قول:
سمند LX دوگانه سوز مدل 89 قیمت 13500000 تومان
دوستان شرمنده که این سوال را اینجا مطرح میکنم میخواستم بدونم بیمه بدنه ماشین را چطوری حساب میکنن و من اگه بخوام ماشینم را بیمه بدنه کنم یچه بیمه ای خوب هست و اگه یوقت بخوام تعویض پلاک یا سند بنام یکی دیگه بزنم بیمه بدنه معتبر هست یا باید مشخصات جدید ماشین از جمله پلاک و اسم صاحب ماشین را هم باید تغییر بدم.
نقل قول:
بیمه بدنه رو بر اساس مدل ماشین همچنین شرایط بدنه ماشین در نظر میگیرن.
بین شرکت های بیمه الان پارسیان و توسعه خوبن و تعریف زیاد میکنن ازشون.
بیمه بدنه به نام شماست و روی هر خودرویی که دارین منتقل میشه
سلام
یه ماشین خانوادگی 4 نفره برای شهر و بیرون شهر معرفی کنید
تا 13 میلیون(حالا 14 هم شد موردی نیست)
تا 14 میلیون توماننقل قول:
تندر 90 E2 مدل 88
پژو 405 با موتور TU5
سمند LX EF7 مدل 89