6670 کارت خوبی هست و در حد 9600GT هست اگه بخواهیم با مدل های قدیمی مقایسه کنیمش
ولی برای مانیتور فول HD اصلاً توصیه نمیشه اگر هم دارید که خوب باید رزولیشن و جزئیات رو بیارید پایین توی اکثر بازی ها :11:
Printable View
6670 کارت خوبی هست و در حد 9600GT هست اگه بخواهیم با مدل های قدیمی مقایسه کنیمش
ولی برای مانیتور فول HD اصلاً توصیه نمیشه اگر هم دارید که خوب باید رزولیشن و جزئیات رو بیارید پایین توی اکثر بازی ها :11:
سلام به دوستان اگه سوالم و جای اشتباه مطرح میکنم ببخشید
من یه گرافیک میخوام بردارم از بین این سه مدل ولی هیچ کدوم نیست تو بازار حالا میخواستم بدونم واقعا انتخابم درسته؟
XFX HD 6870 CNFC 2GB GDDR5
XFX HD 6870 1GB DDR5
XFX HD 6850 1GB DDR5
اگه کسی قیمت داره ممنون میشم
یه سوال 6870 میگن بُرد مرجعِ حالا مهم نیست کدوم مارک باشه؟ میشه یکی من و درست راهنمایی کنه من سیستم و گرفتم همه چیش و فقط گیر یه گرافیکم :13:Cpu : AMD X6 6100 3.3
Main : Asus M5A97
Ram : Corsair 1*8GB 1600
Power : Green 685b
Case : Green Falcon
??? : VGA
سلام . بنظر شما R7850 Twin Frozr 2GD5-2GB DDR5 از MSI رو 543 تومن بگيرم و خوبه ؟ بهتر از اين پيدا ميشه با اين رنج قيمت ؟
آره خوبه از کارت 6950 قویتره و مصرفش هم کمتره حدودا 130 وات...
به ایشون پیشنهاد میشه حداقل 6770 xfx بردارند.پیشنهاد من : gtx 460 1gbنقل قول:
سلام
این گرافیکا کدومشون توی بازار گیر میاد؟ من مشهدی ام :31:
واسه فقط گیم کدوم مناسبتره و ارزش خرید داره (؟ با توجه به بودجه 900 :21:)
RADEON HD 7970
RADEON HD 7970 GHZ EDITION
RADEON HD 7950
RADEON HD 7870
RADEON HD 7870 GHZ EDITION
RADEON HD 7850
GTX 670 OR GTX 680
Gtx 670 که 1.200.000 توی تهران هست.7970 گیگاهرتز خوبه ولی قیمتش همون حدوده.شما 7950 به قیمت 900 گیر بیارید خوبه
من نظرم اینه :
HD 7870 GHZ EDITION
خوب نظری دارم؟
به نظرتون ارزش داره صبر کنم تا GTX 660 TI بیاد اونو بگیرم؟
سلام من میخواستم یه 6870 بگیرم نظرتون راجع به این کارت چیه من geforce gts 450 1gig دارم
چه برندی بهتره ؟ 2گیگ بگیرم چطوره ؟
همون یک گیگ بگیرید.تو 6950 به اون غولی فرق خاصی نداره...
نه دوست عزیز همون 7870GHz خیلی بهتر و قوی تر از 660Ti هست.نقل قول:
سلام دوستان میخواستم فرق بین این دو تا کارت رو بدونم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و
و اینکه قیمتشون تو بازار چنده
XFX HD 6870 CNFC 2GB GDDR5
این مدل کارت گرافیک چیزه خوبیه من حدود 3 ماه دارم استفاده میکنم همه جوره هم تستش کردم تا حالا توی هیچ بازی کم نیاورده بیشترین دمایی که تو تست ازش دیدم 95 بوده توی سنگین ترین بازی هم دماش بیشتر از 70 نشده.
سلام من یه 6850 دارم میخوام بفروشم به نظر شما چند می ارزه ؟
به نظر من یه 660 قویتر از یه 7870 :12:نقل قول:
تو این اوضاع خراب فروش این کار عاقلانه نیست ودر صورت فروش کارت بهتر از این تو این رنج پیدا نمیکنی یعنی بعدا مجبور میشی هرینه اضافه کنینقل قول:
نه دوست عزیز 660Ti از 7870 ضعیفتره خصوصا با اومدن درایور جدید 12.11 که به تازگی توسط AMD منتشر شده قدرت واقعی معماری GCN به رخ انودیا کشیده شد و 680 کاملا از کارت 7970 شکست خورد!همچنین سری 7800 و 7700 هم به دلیل استفاده از معماری GCN از این قاعده جدا نیستند.مطمئن باشید با اومدن درایورهای جدید تر کارایی این کارت ها بیشتر هم خواهند شد!نقل قول:
موفق باشید!:12:
okkkkkkkkkنقل قول:
رفتم نتایج جدید رو تو سایت ها دیدم واقعا AMDتو این زمینه ترکونده یه 7950 پرفورمنسی نزدیک به یه 680 انودیا داره ویه 7870 کاملا برتر از یه 660 عمل کرده-
ممنون دوست عزیز:12:
سلام واقعا amd امسال ترکونده ...من یه 7770 گرفتم با سی پی یو 2 هسته ای 2.7 که دارم تمام بازی ها رو دارم الترا بازی میکنم . تازه درایور 12.10 هست.12.11 نصب بشه چی میشه !!!!!!
مدتی بود اطلاعی از اوضاع قطعات گرافیکی نداشتم بیشتر خوبی کارت های انودیا از نظر خیلیا همون کودا ووفیزیکش بود که تو سریه 600 باتوجه به اینکه انودیا تو گیمینگ بیشتر تمرکز کرده از کودا وفیزیک کمی چشم پوشی کرده واین فکر کنم کمی به ضررش تموم بشه الینه تو تست هایی که دیدم از مقایسه دوکارت سریه 7000 ای ام دی با دو رقیب خودش از انودیا قدرت گیمینگ دو کارت انودیا بیشتر از رقیباش تو ای تی ای بود وبرتری کارت های ای ام دی بیشتر جنبه کلی داشت توشرایط متفاوت واین یعنی باز تو گیمینگ انودیا یه چیز دیگست ولی چیزی که باعث میشه باز انودیا این وسط ضرر کنه اینه که قیمت کارت هاش واقعا بیخودی بالاست مثلا وقتی 7950 پرفورمنسی نزدیک به یه 680 داره باقیمت حدود 1.200چرا ادم بره یه 680 با قیمت حدودی 1.800برداره به نظر من AMD با این سیاستش به خوبی تونسته بازار ومشتریاشو نگه داره
دوستان الان بهترین گرافیک ati تو نج قیمت 500 تومن چیه؟
دوستان من یه کارت گرافیک sapphire 6670 1gig ddr 5 دارم که آخرای تیر خریدم که مثلا بزنم تو کاره بازی کردن ولی اصلا حس بازی نیست و کلا 2 -3 بار pes12 بازی کردم باهاش
تا 8 jan 2015 گارانتی فیوچر داره و کاملا سالمه سالمه و به خاطر اینکه مادربردم گرافیک on board داره نیازی به این کارت گرافیک ندارم . خداییشم من که تو PES بازی کردن و یه بازی ماشین که خیلی خفن بود میگفتن و یه بار برای تست نصبش کردم مشکلی نداشت و خیلی خوب و درست اجرا میکرد که البته نیازی به گفتن هم نداره و تو رنج خودش گرافیک خوبی هست ، من کلی تحقیق کردم و به این کارت رسیدم که خوبه واسه رنج قیمتی که میخواستم .
دلیله فروشم هم نیاز به هارد هستش . خلاصه اگه کسی خواست من فروشندم . ایمیل : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تهران هستم اگه بخواید پست میکنم اگه پست رو مطمئن میدونید به جهت حفظ کالا و اینکه آسیب نمیخوره تو راه . بهتره از تهران باشه که راحت ببینه کارت رو و بخره
من اینجور که نگاه کردم DDR 3 قیمتش 330 هست الان . دوستان اهل فن میدونن که ddr 5 چقدر بهتره و البته خوب این دست دوم محسوب میشه ولی خداییش اصلا استفاده نشده ازش . با هارد 1 ترابایت هم تعویض میکنم.
خوب 6870-و7770 کارتهایی که میتونی بگیرینقل قول:
6870 باید 470 قیمتش باشه وکارت تکمیلیه
کارت شما رو در بهترین حالت بیشتر از 300 نمی ارزه دوست گرامی حداقل باید حدود 400 تومن بزارید روش تا بتونید یه گرافیک درست درمون بگیرید که فعلاً ارزش نداره اینکارنقل قول:
موفق باشید
نقل قول:
کارت شما هم در بهترین حالت 150-170 تومن میارزه البته برای مصرف کننده
به قیمتهای توی نت هم اصلاً توجه نکنید در اکثر مواقع بروزر نیستن
موفق باشید
دوستان یه hd 6670 1gb gddr5 میخام آکبند مارکش مهم نیس فقط گارانتی باشه قیمتش الآن چنده مشهد ؟
ممنون
شما نوش رو 200 بیار من خریدارم....نقل قول:
قیمت نداری انگار ;)
داشتی خصوصی بزن خریدارم اصلا به جا فروختن. هارد 1 ترابایت هم خریدارم حالا که اینقدر ارزون فروشی شما
منتظر خصوصیت هستم
با کمی جستجوی بیشتر میبینید که این کارت در یکی از سایتها که اتفاقا به تازگی هم بروز کرده 150 تومن قیمت خورده البته مارک پاور کالرنقل قول:
کارت 7870 کارت خوبی هست ولی مقایسش با کارت 680 انویدیا درست نیست
مشخصات رو نوشتن کاراییها مشخص هست باز یک عده فقط از روی تعصب میگن 7870 از 680 قویتره
کجا این حرف زده شده-مشخصه که 7870 از 680 ضعیفتره- انودیا اونقدر ها هم گند نزده-وamd هم اونقدرا هم نترکونده:n09:
شما سایتش رو بده لطفا . بهتره یه سرچ هم راجع به فرق ddr3 و ddr5 بزنی ;) رو هر سایتی دیدم امروز زیر 300 نبود
سلام دوستان عزیز
من دیروز رفتم بازار یک 6850 xfx گرفتم
مشخصات سیستم من ها اینه
cpu i3 3220
ram 4*2gb 1600
main asus p8b75-v
hdd wd green 1tr
power green 530eu
حالا سوال من اینه که با توجه به این که گرافیک دو تا 6 پین میخوره و پاور فقط یک 8 پین داره اگر از تبدیل مولکس استفاده کنم مشکلی داره و این که چطوری استفاده کنم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تاپیک بزن !نقل قول:
7870 با 7850 خیلی فرق داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!
سلام دوستان
میخوام یه گرافیک AMD مدل 6850 رو بگیرم ولی نمیدونم فرق بین این برند ها چیه میشه یه کم توضیح بدید ؟به ترتیب چه برندی رو پیشنهاد میدید ؟
Specifications
- Graphics Processor ATI Radeon HD 6850
- Pipeline 1,120 stream processors (775MHz), 32 ROPs
- Memory 1GB GDDR5, 4GHz effective
- Bandwidth 128GB/sec, 256-bit interface
- Compatability DirectX 11, OpenGL 3.1
- Outputs/Inputs Single-link DVI, dual-link DVI, DisplayPort, HDMI
- Size 235mm long, dual-slot
- Power Connectors 1 x 6-pin PCI-E, end-mounted
- Warranty Five yea
اینم لینکش
و
و
GV-R685D5-1GD
و
GV-R685OC-1GD
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شما توی این مدل 6850 چه برند دیگه ای رو پیشنهاد میدید ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ز این کارت گرافیک میشه دو تا خروجی HDMI گرفتش ؟
ممنون
مدل 6850 بین برندهای مختلف با هم فرقی ندارند و پیشنهاد میکنم برندی که ارزونتر بود رو تهیه کنین. در ضمن برند سافایر هم گزینه خوبیه.
بعضی شرکتها مدل اورکلاک شده با خنک کننده بهینه این کارت رو هم تولید کرده اند.
من خودم اگه بخوام بخرم برند msi cyclone اشو میخرمنقل قول:
سلام دوست عزیز
از نظر بنده برند XFX انتخاب کنین , من خودم 2ماهی میشه XFX 6870 2GB DDr5 256Bit خریدم به مبلغ 800 تومان ازش راضیم , و تمام بازی های جدید را با بالاترین رزولوشن اجرا کردم , XFX 6850 هم تا جایی که یادمه 2مدل بود 128Bit و 256... نظر بنده روی XFX هست
یا علی
همین 6770 XFX مشکل دما داره.6870 خودتون هم از نظر دما در حالت لود چک کنید بد نیست.متاسفانه کولر 6770 XFX ضعیفه.:n06:نقل قول:
والا 2روزی میشه 1مشکلاتی برام پیش اومده تو این تاپیک زدم . ولی از چند نفر پرسیدم گفتم مشکلی نیست!نقل قول: