نمــــایندگی فــایده نــدارینقل قول:
اگــه بری ایرانخودرو مـــرکز ( کیلومتر 14 ) ممکنه یـــکم زودتر بدن
اگـــر که وقت داری برو.ضرر نداره
Printable View
نمــــایندگی فــایده نــدارینقل قول:
اگــه بری ایرانخودرو مـــرکز ( کیلومتر 14 ) ممکنه یـــکم زودتر بدن
اگـــر که وقت داری برو.ضرر نداره
آغاز فروش تندر 90 اتوماتیک از امروز + قیمت
فروش قطعی تندر90 اتوماتیک ایران خودرواز امروز چهارشنبه در نمایندگی های مجاز این شرکت در سراسر کشور آغاز می شود.عبدالله بابایی، معاون بازاریابی و فروش ایرانخودرو با اعلام خبر بالا گفت: ثبت نام تندر 90 اتوماتیک از روز چهارشنبه 23 اسفندماه درنمایندگیهای مجاز خودرو آغازو تا تکمیل ظرفیت این فروش ادامه خواهد شد.
وی افزود: تندرهای اتوماتیک از فروردین تا خرداد سال آینده براساس اولویت ثبت نام تحویل مشتریان می شود.بابایی، مبلغ پیشپرداخت تندر90 اتوماتیک را معادل 40 میلون تومان وقیمت تمام شده این خودرو را 44 میلیون و 600 هزارتومان عنوان کرد.به گفته وی گیربکس اتومات تندر90 از نوع dp2 است که جزو آخرین نسل از گیربکس های اتومات به شمار می رود و از مزایای آن می توان به قابلیت تیپ ترونیک اشاره کرد.
منبع : مجله ماشین 91/12/23
فروش محصولات ایران خودرو با قیمتهای جدید آغاز شد
معاون بازاریابی و فروش گروه صنعتی ایران خودرو از آغاز فروش محصولات این شرکت با نرخهای جدید از روز جاری خبر داد.اظهار کرد: از امروز فروش چهار محصول خانواده پژو 405، پژو پارس، سمند و وانت پیکان با قیمتهای جدید آغاز میشود.وی با بیان اینکه در خصوص برخی از این خودروها ابتدا تعهدات قبلی پاس میشود، خاطرنشان کرد: برخی دیگر از این محصولات که موجودی فروش دارند به صورت نقدی عرضه خواهند شد.معاون بازاریابی و فروش گروه صنعتی ایران خودرو ادامه داد: قیمت جدید این محصولات براساس دستورالعمل قیمتگذاری شورای رقابت و با در نظر گرفتن شاخصهای نرخ پایه سال 91، نرخ تورم و ضریب کیفی خودروها تعیین شده است.وی درباره قیمتهای قبلی اعلامی از سوی مرکز ملی رقابت، اظهار کرد: آن قیمتها براساس شاخصهای نادرستی محاسبه شده بود و قابل اجرا نیست اما قیمتهای جدید براساس دستورالعمل ابلاغی شورای رقابت محاسبه شده است.بابایی تصریح کرد: در حال حاضر تنها ابهاماتی در رابطه با هزینههای مالی خودروسازان مطرح است که به زودی در تعامل با شورای رقابت حل خواهد شد.
منبع : مجله ماشین 92/2/14
خب یعنی چند الان؟نقل قول:
لیست قیمتش رو از کجا گیر بیاریم؟
باید صبر کنیم قیمت ها نهایی بشن و اعلام بشننقل قول:
بعدش دیگه تو سایت شرکت اعلام میشه برای شرایط فروش انواع خودروها
با سلام
من میخواستم سمند نقدو اقساط از سایت ایران خودرو بخرم مثلا نوشته بود 10 م پیش 3 تا چک 4 م با سودش هم باید بدی. فرضا من خرید کنم بخوام 2 ماه دیگه ماشینو بفروشم و بخوام چک هام رو زودتر پاس کنم آیا باز هم سود به باقی چکهایی که موعدشون نرسیده تعلق میگیره؟ یا چکها رو با سودشون باید پرداخت کنم؟
از ایران خودرو خرید نکید کلاه برداری بیش نیستند من 6 ماه پولم خوابید ابان مانوشتم وقتی قیمت ال نود بود 24 میلیون تو بازار قیمت کارخانه 21 تومان 70 درصد پول خودرو رو دادم هنوز که هنوزه هیچ خبری نیست تحویل اسفند هم بودم به میگند حدود 15 میلیون دیگه باید بریزی معلوم هم نیست کی میدند . امروز رفتم انصراف دادم ازاین کلاه بردارها عزیزم هرچی میخواهی بخری از بازار بگیر بهتره سعی کن یه مدت هم این خودرو مونتاز کارهای چینی رو تحریم کنینقل قول:
کسی خبر نداره بقیه ماشین ها کی فروش میرسن مثلا 405 tu5 یا باید دیگه بیخیالش شد
این که فقط سمند میفروشه
یکی از دوستام پاس tu5 داشت فقط 1 و2 خوبی داشت دیگه 345 اصلا خوب نبود ماشین را نمیرفت.
توی سایت آپکو 206 تیپ 6 زده 21 میلیون باید عضو بشی من شدم بعد نوشته بود درب منزل تحویل میدن اینا درسته یا کشکه؟
آدرس سایت: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم مدتهاست عضو سایت آپکو هستم. متاسفانه بخش فروش خودروش مدتهاست بروز نشده. مال خیلی وقت پیشه دوست من.نقل قول:
دوستان به نظر شما چقدر طول میکشه ایران خودرو دوباره فروش نقدی بذاره؟
در حال حاضر فقط سمند SE داره ولی من می خوام LX بخرم :(
ای بابا بخشکه این شانس! مگه فروش نقدی LX رو برداشتن؟!!!:n03:نقل قول:
بعد یه عمری خواستیم یه ماشین بگیریم اینم که برداشته شد! من که فکر میکردم حالا حالا ها ادامه داشته باشه بعد از اینکه قبول کردن با این قیمتها بفروشن . نکنه باز میخوان ببرن بالا که از رو سایت برش داشتن؟:n29:
دوست عزیز شما حضوری به نمایندگی ها مراجعه کنید ، معمولا سمند LX EF7 پایه گازسوز همیشه در نمایندگی ها به صورت کارتکسی موجود است...نقل قول:
خیلی سریع ظرفیت ها پر شد. مردم خیلی مشتاق خرید هستند. باید آن لاین باشید تا باز شد سریع خرید کنید.نقل قول:
من چند روز پیش رفتم نمایندگی گفتند LX رنگ سفید فقط ثبت نام می کنیم ، فرداش ماشینمو فروختم رفتم نمایندگی که ثبت نام کنم گفتند بسته شده!نقل قول:
احتمالا به بهانه یورو 4 بازم قیمت رو بالا می برند
چند تا نمایندگی رفتم هیچ کدوم نداشتندنقل قول:
قبلا بسته شده بود و امیدی بود که باز بشه ، ولی از دیروز به جز SE بقیه رو کلا حذف کردند ، فکر نمی کنم به زودی باز بشهنقل قول:
بله هم ایران خودرو و هم سایپا بسته شده فروش شان
و به احتمال زیاد بعد از انتخابات شاهد افزایش قیمت ها باشید ...
من میخاستم دو هفته قبل سمند قسطی ثبتنام کنم فوری بسته شد.
به دلیل اینکه تقاضا از طرف مشتری خیلی خیلی بیشتر از تیراز تولید خودروساز هستنقل قول:
برای همین مشتری سر در گم میشه و باید دائم منتظر باز شدن سایت باشه که متاسفانه
این باز شدن سایت و ثبت نام ها هم مشکلی شده. چون اول نمایندگی ها و اطرافیانشون ثبت نام میکنن.
امروز یک شهرستانی بودم (یک شهرستان کوچک) ، شاید حدود 30 تا سمند LX توی پارکینگش به صورت کارتکسی داشت/
حالا بگذریم ، احتمال دارد امروز مجددا سایت فروش باز شود ، در عیر اینصورت ابندای خرداد حتما باز خواهد شد .
این کارتکسی هایی که میگین نمایندگی ها خودشون دارن ، قیمتهاشون با قیمت فروش نقدی سایت ایرانخودرو فرق میکنه یا نه همونه؟نقل قول:
از تحویل خودروهای اردیبهشت ماه و خردادماه خبری نیست؟
روز شنبه ساعت 9 صبح سایت ایرانخودرو باز میشه احتمالا پارس و 206 نقدی هم بگذارن ولی تا 10 پر میشه 100 درصد
اگه قصد خرید دارین اماده باشین :n02:
دوستان کسی خبر دقیقتر داره؟ جزئیات فروش چطوریه؟ قسطی هم هست؟نقل قول:
دوست عزیز ، شرایط کامل این فروش رو می تونید از داخل فایل پیوست زیر مطالعه کنید:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
متشکر لطفا اگر بخشنامه های دیگه ای شبیه این داشتید بازم بزاریدنقل قول:
بازم تشکر
ممنون دوست عزیزنقل قول:
یعنی همش همینه!؟
شرایط دیگه ای نیست؟
من قصد خرید ماشین داشتم امروز، پس با این شرایط فردا میرم ماشین رو میخرم
ممنون دوست عزیز اما مثل اینکه باز قیمتارو بردن بالا:n04:نقل قول:
خواهش می کنم ، حتمانقل قول:
شرایطی که به عنوان "فروش ويژه به مناسبت ميلاد باسعادت مولاي متقيان حضرت علی (ع) و سالروز آزاد سازی خرمشهر" در نظر گرفتن و شنبه قراره فروشش آغاز بشود ، همین موارد هست و فعلا هم شرایط دیگری ندارند.نقل قول:
البته این قیمت ها هر کدام با یک آپشن خاصی هست و به همین خاطر بیشتر از قیمت های اعلام هست ، مثلا در سمندها ایربگ شاگرد یا مالتی پلکس یا یورو 4 بودن باعث تفاوت قیمت هست.نقل قول:
پارس هم که هم سفارشی هست و هم TU5 ولی در مورد 405 قیمت ها دقیقا با قیمت های اعلامی یکی هست.
نقل قول:
بله بعضی از ماشینها آپشن دارن اما همه قیمتها رو با کلک بردن بالا مثلا قیمت 405 معمولی فقط بخاطر یورو 4 زدن 2510000 که قیمت قبلش 22180000 بوده یا سمند EF7 گاز سوز با یورو 4 زدن 28690000 که قیمت قبلش 25690000 بوده :n13: روی هر ماشینی 3 م گذاشتن فقط بخاطر یورو 4 :n08:
دوستان، با سلام،
1- آیا در هنگام ثبت نام اینترنتی بایستی وجه نیز بصورت اینترنتی پرداخت شود یا می توان با رفتن به بانک و پرداخت آن و اخذ شماره پرداخت اینکار را انجام داد؟
2- آیا اگر حالت دوم (رفتن به بانک) باشد ممکنست در حین اینکار سهمیه ها پر شود؟
سلامنقل قول:
به دلیل همین چیزی که در شماره 2 ذکر کرید یعنی همین پر شدن سهمیه ها ، مدتی است که فقط وجه به صورت اینترنتی قابل پرداخت است.
پارسال که بنده ماشین خریدم اگه اینترنتی واریز می کردی همونجا برات ثبت می شد. اما اگه واریز نمی کردی و می خواستی بری بانک چیزی برات رزرو نمی شد و ممکن بود ظرفیت پر بشه. الان فکر کنم کلا اینترنتی شده و باید همون لحظه پولو با کارت بریزید.نقل قول:
استاندارد یورو 4 چی داره که 2 3 میلیون قیمتها تغییر کرده؟
دوست مننقل قول:
به لینک زیر مراجعه کنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فرقش یه تغییرات کوچک هست و نهایتا 1 میلیون فرقش هست و این بهانه ای شده که شرکت ایران خودرو ، محصولش رو گرون بفروشهنقل قول:
می خواستم توی دو جمله عصارشو بدونم.نقل قول:
این هم نتیجه این همه جنجال و سرکار گذاشتن مردم ، سمند LX بنزینی 25 میلیون و 500 هزار تومن
دوستان به نظر شما فروش پژو پارس امروز فردا دوباره ممکنه فعال بشه؟دیروز من تا خاستم اطلاعاتمو وارد کنم سایت بسته شد....:n28:
خیلی بعیده. باید تا ماه بعد صبر کنید.نقل قول:
تا ماه بعد باید صبر کنیدنقل قول:
از ماه آینده هزینه یورو 4 هم اضافه میشه + هزینه کیسه هوای سرنشین (برای خودرو هایی که فقط ایربگ راننده دارند)