سلام.قیمت پره بوتان می خواستم؟اصلا شرکت فروش داره؟
Printable View
سلام.قیمت پره بوتان می خواستم؟اصلا شرکت فروش داره؟
من خودم روز پنجشنبه مدل ایل پریمونقل قول:
گرفتم 24000 تومان
باید چک کنی ببینی رادیاتورها هوا نداشته باشه .و یاآب داخل مدار خوب چرخش داشته باشه که باید صافی ذیر پکیج رو تمیز کنی.برای هوا گیری اول پکیجو از برق در میاری بعد تک تک رادیاتورهارو هوا گیری میکنی دوباره میزنی برق اینجوری بهتر هواگیری میشه.نقل قول:
اگر تعدادی از پرهای رادیاتور خوب گرم نشده باید هوا گیری کنی اگر هواگیری کردی و نشد باید با یک تعمیر کار صحبت کنی که مدارو بشوره و فیلتر شوفاژو تمیز کنه.نقل قول:
با سلام خدمت شما دوست عزیز و خوشحالم از اینکه میتونم مشکلمو از طریق شما حل کنم.
پکیج دیواری آخگر داریم که موقع روشن کردن آب گرم عمل نمیکنه.در ابتدا ترموستاتش خراب بود وآب میریخت بیرون که تعویض کردم درست شد.همه جای پکیجو وارسی کردم از ریگلاتور گاز و ...تا سوزنای شعله همه درست بودن.کلید قطع و وصلش که فندکی و دکمه استارت گاز روشه درس کار نمیکنه یعنی شمعی روشن میشه ثابتم میمونه ولی آب گرمو باز میکنی عمل نمیکنه.از چیش میتونه باشه.
یه سوالم اینکه میگن اینو عوض کنیم یه دونه از حالت به شکل لباسشویی هست با مارک اخگر به قیمت 1500000تومان.خونه 95 متر طرف شهرک غرب طبقه 3.پکیج واقع در تراس.بوتان چطوره.میگن قطعات کاملا ایرانی چینی نیست؟
خونه 95 متر طرف شهرک غرب طبقه 3.پکیج واقع در تراس.بوتان چطوره.میگن قطعاتنقل قول:
نقل قول:
يه راهنمايي ميخواستم از دوستان عزيزي كه تو اين تاپيك فعال هستند. كل تاپيك رو خوندم اما سئوال من كمي با بقيه فرق ميكنه. سيستم آپارتمان ما موتورخانه اي هستش و اخيرا" منبع آب دچار فرسودگي شده و دائما" سوراخ ميشه و هزينه تعميرش خيلي زياده چون شايد مجبور به تعويض بشيم.
به ذهنم رسيد به همسايه ها پيشنهاد بدم بحث جداسازي كنتورهاي گاز و نصب پكيج رو اجرا كنيم اما نياز دارم تا يكسري اطلاعات اوليه داشته باشم تا به اونها هم درست خبر بدم اما سئوالها :
1- با توجه به اين كه لوله اصلي آب سرد و گرم كليه واحدها مشترك هست امكان نصب پكيج وجود داره يا نه ؟
2- امكان جداسازي مدار رادياتورها در هر واحد منفك از ساير واحدها وجود داره يا نه؟
سلام به همگی .یه چند تا سوال فنی داشتم ممنون میشم اگه پاسخ بدید
- نحوه هواگیری اصولی چه طوریه؟هنگام هواگیری باید آب هم بیرون بیاد؟ آخه مال من میاد.
- من دو سال پیاپی در تابستان شیر ورودی رادیاتور رو می بستم از کجا بفهمم مشکلی برای پکیج به وجود نیامده؟مثلا برای پمپش؟
- در تابستان باید آب داخل پکیج خالی شود یا روی همون یک بار بمونه؟
- علامت پکیج رسوب گرفته چیه؟ توضیح اینکه تا حالا چند بار شیرحموم که از نوع اهرمیه جرم گرفته یا شیر پیسوارظرفشویی، به طوریه که اصلا آب نمیومد!!!!!!!
- درجه مربوط به آب مصرفی روی آخر باشه بهتره یا مثلا وسط باشه؟
- اگه از یک شوفاژ مثلاداخل اتاق نخوایم برای مدتی استفاده کنیم شیر ورودی شوفاژرو ببندیم کافیه یا خروجی رو هم باید ببندیم؟
- وقتی شیر آب گرم بسته میشه تا یه مدتی مثلا 30 ثانیه پکیج هنوز کار میکنه (حالا نمودنم پمپه ،فنه یا مشعلشه زیاد وارد نیستم!ولی صداش طبیعیه و غیر عادی نیست) در حالیکه سال اول این جوری نبود(پکیج بلافاصله خاموش میشد) آیا این میتونه نشون دهنده مشکل خاصی باشه؟
مدل پکیج هم بوتان calda venezia است دو سال ونیم هم است داره کار میکنه تا حالا هم سرویس نشده!
ببخشید اگه سوالتم زیاد شد!
سلام دوست عزیزنقل قول:
در مورد سوال اول شما باید بگم از اونجای که لوله های آب سردو گرم شما مشترک هست و احتمال زیاد بصورت رایزری کار شده باید محلی رو که لوله آبگرم به هر واحدی وارد شده رو پیدا کنید و از اونجا قطعش کنید تا آبگرم واحد شما از باقی واحدها جدا بشه.
در مورد جدا سازی مدار رادیاتورها اگر به صورت تک رایزری کار شده باشه میشه محل ورود به واحدو پیدا کرد و لوله ای هر واحدو جدا کرد.اما اگر چندتا رایزر داشته باشیم(مثلا تمام اتاقهای روی هم رو از یک لوله انشعاب گرفته باشن ویا همه حمام های هر واحد که روی هم هستند رو از یک رایزر اصلی انشعاب گرفته باشن) اصلا امکان جدا سازی وجود نداره و باید از نو لوله کشی کنی .
من پیش نهاد میکنم اگر میتونی با همسایه ها صحبت کنید و یک حال حسابی به موتورخونه بدید چون موتور خونه خیلی بهتر از پکیج
ممنون از جوابتون.
با توجه به اين كه تجربه شما در زمينه موتورخانه هم هست لطفا" راهنمايي كنيد.
به من گفتن كه درجه مشعل با درجه پمپ بايد 10 درجه اختلاف داشته باشه. توي اين روزا كه هنوز هوا خيلي سرد نشده من ميتونم درجه پمپ رو 45 و درجه مشعل رو 55 بذارم؟ چون يكي ميگفت نبايد از 50 كمتر باشه
يه راهنمايي ديگه هم لطف كنيد . فلكه هاي موتورخانه رو به صورت ساده ميتوني توضيح بدي و اين كه كدومها بايد توي زمستون باز باشند و كدومها بسته؟
ممنون
جواب هر دوتا سوال رو دوستمون عرض کردن خدمتون.نقل قول:
اما باید اضافه کنم که بدون شک سیستم پکیج بسیار بهتر از موتور خونس و اینکه دوستمون میگه موتور خونه بهتره جای تعجب داره. از هر لحاظ که بخای میتونم واست مقایسه کنم که پکیج بهتره. اما مهمترین دلایلش استقلال هر واحد و راندمان خیلی خیلی بالاتر نسبت به موتور خونه و هزینه های تعمیر و نگهداری کمتره.
شما حتما و حتما به فکر جدا کردن کنتور ها باشید چون بدون شک تا چند وقت دیگه بقیه این درخواست رو خواهند داد و این اتفاق میوفته. در مورد لوله کشی رادیاتور ها هم اگه از لوله فلزی استفاده شده حتما لوله کشی رو عوض کنید. اما اگه لوله سبز یا سفیده با یه شستشوی مدار به صورت کامل مشکلتون حل میشه (البته همونطوری که دوستمون گفت بشه از سیستم لوله کشیتون استفاده کرد.)
با سلام و تشکر از همه دوستان
من هفته گذشته بعد از اطلاعاتی که از این فروم گرفتم، یک پکیج ایمرگاز 24 مدل EOLO STAR خردیم به قیمت 2450 که تک مبدل هست. البته دو مبدله همین مدل 200 تومن گرون تر بود اما چون تو این فروم بعضی از بچه ها به مشکلات تعمیر پکیج دو مبدله اشاره کرده بودند من تک مبدل گرفتم. متراژ خونه هم 130 متر است طبقه سوم با پنجره های دوجداره PVC.
قبلا" پکیج آریستون مدل اجیس داشتم که خب راضی بودم ولی قیمت آریستون ماتیز که جایگزین اجیس شده حدود 3 میلیون شده به خاطر همین ایمر گرفتم و بنظرم این پکیج کاملا" ایتالیایی تا نظر دوستان متخصص چی باشه.
سوالاتم اینه:
1) با توجه به اینکه آپارتمان ما در کنار پارک واقع شده آیا انتخاب خوبی کردم؟
2) آیا در مورد خرید تک مبدله تصمیم درستی گرفتم؟
3) موقع خرید فروشنده لوازم نصب پکیج که شامل سختی گیر، شلنگ ها، محافظ برق و شیرها می شد را با قیمت 170 هزار تومن!! پیشنهاد داد که من نخریدم و خیلی اصرار داشت که حتما" همین لوازم باید استفاده بشه وگرنه شرکت آلزان پکیجو گارانتی نمیکنه؟ آیا این موضوع درسته یا من میتونم جداگانه این لوازمو تهیه کنم با قیمت حدود 100 تومن.
4) آیا این مدل از آریستون ماتیز بهتره؟ کلا" تو این رنج قیمت آیا انتخاب خوبی کردم یا نه؟
اگه بتونی ازشون عکس بگیری و بزاری اینجا میشه بهتر راهنمائی کرد. این که گرمای خوبی نداره چندتا دلیل میتونه داشته باشه که یکشو خودتون میتونید حل کنید . ببینید که رادیاتور ها هوا نداشته باشند. در ضمن چک کنید وقتی که پکیج روشن میشه لوله ی پاین رادیاتور زودتر گرم میشه یا لوله بالا. (لوله هائی سرشون شیر نصب شده)نقل قول:
سلام بر دوستان.مطالبتون رو خوندم.در مجموع مفید بود.البته از لحاظ فنی.بقیش بیشتر شبیه تبلیغات بود که چون من کارم تهویه است خیلیاش دور از واقع است. اما محفل مفیدیه، سعی میکنم بهش سر بزنم و اگه کمکیم از دستم بر اومد در خدمت دوستان هستم.
1.چند پره رادیاتور دارید و خونتون طبقه سوم از چند طبقس؟نقل قول:
2.در مورد تک مبدله هم من میگم تصمیم درستیه چون یکم سلیقه ای هم هست. اما تجربه من میگه شما در ادامه کار مشکلات و هزینه های کمتری رو خواهید داشت. من در هفته اخیر 5 مشتری داشتم با مشکل شیر سه طرفه و موتور شیر طرفه (از قطعات دستگاه های دو مبدله).
3.تا چند وقت پیش که مشکلی نبود و گارانتی میکردن... اما اینو هم بگم که شاید کیفیت لوازمی که داره به شما میده خیلی خوب باشه. قطر و جنس شلنگها خیلی مهمه اما شیر ها فرقی نداره چی باشه...
4. اینکه بهتره یا نه رو من نمیتونم بگم اما در کل انتخاب خیلی خوبی انجام دادید.
آقا تبلیغ که نمیشه گفت اما خوب یه سری سلیقه ها و تجربه های شخصی و سمپاتی ها در مورد بعضی از مسائل وجود داره... اما چون سودی از این مسائل نمیبریم تبلیغ به حساب نمیاد :46:نقل قول:
نقل قول:
واقعا" از پاسخ سریعتون ممنونم.
باز هم طبق راهنمایی هایی دوستان و از جمله شما، رادیاتور الپریمو بوتان آکس 500 به تعداد 65 پره گرفتم شامل:
- هر اتاق خواب با متراژ حدود 10 متر 10 پره : مجموع 30 پره
- حال و پذیرایی حدود 60 متر که یه آشپزخانه ی 13 متری هم در کنار آنهاست: مجموع 35 پره
آپارتمان طبقه 3 از 5 طبقه
- حوله خشک کن هم آرال ترک گرفتم.
9نقل قول:
1. پکیج رو بزارید رو حالت استندبای یا خاموش کنید و شروع کنید به هواگیری. در طول مدت هواگیری دائم چک کنید که فشار مدار بین 1 تا 1.5 بار باشه. هنگتم هوا گیری هروقت از رادیاتور آب اومد (آب بدون هوا. آب به صورت کاملا یکدست بیرون میاد) یعنی دیگه هوا نداره.
2.وقتی پمپ داره کار میکنه و همه رادیاتور ها رو گرم میکنه یعنی سالمه. اما اینکه ضعیف شده یا نه رو سرویس کار باید تشخیص بده. اما احتمال خیلی زیاد سالمه.
3. حتما باید بین 1 تا 1.5 بار باشه همیشه.
4.هر وقت دیدید که در همه شیر ها فشار آبگرم خیلی کمتر از آب سرد شده یعنی مدار آبگرم مصرفی پکیج رسوب گرفته. همه شیرها. و هر وقت دیدید پکیجتون هنگام گرم کردن رادیاتور ها تند تند خاموش روشن میشه، ممکنه که مدار گرمایش رسوب گرفته باشه.
5. چون ماکسیموم دمای آّبگرم مصرفی 60 درجه هست مشکلی ایجاد نمیشه اگه همیشه روی آخر باشه. اما دل بخواهیه.
6. اگه میخواهید آب اصلا داخلش جریان نداشته باشه شیر پائین رئ هم ببندید اما اگه میخواهید فقط گرم نشه بستن شیر رفت (بالا) کافیه.
7.کاملا طبیعیه این مساله و سیستم کارکرد پکیج اینه و از همون لحظه اول هم اینجوری بوده اما شما دقت نمیکردید.
دو سال و نیم بدون سرویس عالیه... اما ترجیحا بگید بیان و سرویس کنن دستگاه رو قبل از اینکه بخواد خراب بشه
یه موضوع یادم رفت بگم. چون پذیرایی رو 25 پره می خوام ببندم(ناچارم چون یه جا بیشتر برای نصب رادیات نداره) فروشنده رادیات ها گفت باید بصورت ضربدری ببندی تا تمام پره ها گرم شه.
خواهش میکنم :20:نقل قول:
احتمالا با توجه به این که شیشه ها دو جداره و قاب ها pvc هست و رادیاتور هاتون جنسش خوبه جواب میده اما اگه 15 پره بیشتر میگرفتید عالی میشد. چون طبق فرمول شما به 99 پره احتیاج خواهید اما من میگه 80 تا.
حرف فروشنده کاملا درسته.نقل قول:
pediجان موافقم.اما تجربه ها فرق میکنه.از روزی که آریستون تو یزد شروع کرد منم پروژه تهویه دانشگاهمو با پکیج کار کردم و تا امروز با اکثر پکیج های بازار کار کردم چون میزارم خود کارفرما پکیجشو انتخاب کنه و من فقط بهشون راهنمایی و مشورت میدم.قبل از خرید یا معرفی پکیج ، داکت و... واسه هر پروژه کلی از داخل و خارج کشور (سایت اصلی تولید کنندگان) تحقیق میکنم. بعدشم بخاطر دریافت حسن انجام کارم در جریان خرابیها و موارد دیگه قرار میگیرم.اما برخی از مطالب که اگه بخوای سر فرصت برا شما و بقیه دوستان توضیح میدم با اطلاعات این 6-7 سال من جور در نمیاد .اما فرومی که راه انداختی کار ارزشمندیه که با کمک هم یه مقدار اطلاعات تاسیساتی جامعه رو ببریم بالا.یه وقتایی یه چیزایی از بعضی از این کارفرماها میشنوم سرم دود میکنه.
حرفت کاملا درسته. تجربه ها فرق میکنه.نقل قول:
دقیقا حستو درک میکنم . امیدوارم با حضور دوستانی مثل شما این تاپیک پربار تر بشه.
سلام ... ما پکیج ایساتوس داریم... دیشب به اشتباه شیر مربوط به فشار دستگاه رو باز کردیم وفشارش رفت رو 3.4 ... همون موقع سریع بستیمش ولی فشارش رو همون 3.4 مونده...حالا چطوری میشه فشارش رو به همون 1.5 برگردوند؟
اگه در حمام رادیاتور دارید شیر هواگیریشو باز کنید و اجازه بدید انقد آب بره تا درجه برسه به 1.5نقل قول:
اگه هم تو حمام ندارید یه ظرف بگیرید زیر یکی از شیر های رادیاتورهای خونه.
سلام من خیلی وقته فروم شما رو دنبال می کنم و اولش خیال کردم فروم کاملا فنی اما بعد از مباحثات پیش آمده دیدم نه بابا محیط کاملا بازاری وبا وجود بعضی آدمهای بی سواد در این محفل منم به خودم اجازه دادم وارد بحث بشم من سالهاست در بازار تاسیسات طالقانی هستم و از بچگی با پدرم در مغازه بزرگ شدم امیدوارم نظراتم به دلیل سابقه ام در بازار تاسیسات کمک کنه هموطنانم گول آدمهایی که اینجا می خوان پکیج بفروشن رو نخورن آقا جان من خودم ختم بازارم........
آقای ختم بازار با این تفاسیر تا زمانی که فکر میکردی این تاپیک فنیه به خودت اجازه نمیدادی بیای. اما حالا که فکر میکنی یه مشت بی سواد میخان مردم رو گول بزنن شما هم اومدی داخل؟؟؟نقل قول:
اگه بتونی کمکی به این تاپیک بکنی حتی در زمینه فروش جای تشکر داره و خوش اومدی.
آقاختم بازارنقل قول:
امثال منی که اینجا به یسری سوال در مورد نحوه انتخاب دوستان و یا راهنمای های در باره تنظیم یا تعمییر پکیج ها جواب میدیم هیچ چشم داشتی نداریم.
ای کاش بجای اینکه فقط جو رو خراب کنید بیاد وسط و کمک کنید. نظر خودتونو بگید . ما الان تا این فروم حدود 5 یا 6 نفر فنی داریم که دارن تو بازار کار میکنن همیشه نظر خودشونو دادن اما هیچوقت کسیو خراب نکردن.
شما هم بجای این حرفا بیاد و کمک کنید تا این فروم بهتر بشه.
آقای ختم بازارنقل قول:
چرا زمانی که فکر میکردی این فروم کاملا فنیه و بحث های فنی توش انجام میشه نیامدی از نظراتتون استفاده کنیم.
الانم که فهمیدی محیط کاملا بازاری و بعضی از آدمای بی سواد تو این محفل نظر میدن .بفرمایید نظراتتونو بگید تا متا هم استفاده کنیم.
منی که حرفی میزنم یک تعمیر کارام با چندتا برند دارم کار میکنم مشکلات و میبینم.
خوشحال میشم از نظراتت استفاده کنم.
اولا خدمت دوستان متذکر بشم که گفتم بعضی از دوستان چرا همه ناراحت شدن آخه این مطالبی که من دارم می خونم احساس کردم دارن یه سری شرکتها رو خراب و یه سری رو الکی بزرگ می کنند ،شما خودتون رو به زارید به جای اون بنده خدایی که می خواد پکیج بخره و میاد این مطالب رو می خونه و تصمیم می گیره متاسفانه در این بازار به هر قیمتی وبا هر ترفندی می توان پول در آورد منم خودم توی بازارم و میفهمم کی فنی و کی بازاری جالبه هر محصولی که اروپایی میگن چینی و هر محصولی که چینی می گن اروپایی . یکی از دوستان که رسما نوشته بود من در فرولی ایتالیا بودم و مدیر اونجا می گفت ای کاش ما مثل ویسمن وایمر گاز بودیم آخه این دیگه تابلو ست بخدا،توی ایران خودرو هم مدیرش روبروی بازدید کنندگان از خط تولیدش نمی گه ای کاش ما مثل مرسدس بنز بودیم چه برسه به یه مدیر ایتالیایی و یا اینکه در جای دیگری گفته فرولی چینی بعد می گه من خودم ایتالیا توی کارخانه فرولی بودم در صورتیکه قراره اینجا تبلیغات نشه اما همش داره برندفرولی آریستون و یا ... تخریب می شه وویسمن و وایلانت که داره از سه راه وارد ایران می شه و هیچ حمایت اساسی برای مشتریان در خدماتشون وجود نداره تبلیغ می شه ویسمن اول توسط پارس مشعل واردشد با کلی شلوغ کردن در بازار بعد از 1 سال دیگه وسمن رو به پارس مشعل ندادن و بعد دادن به تهویه نیا اون هم شرکت بزرگی است اما در سرمایش نه تاسیسات گرمایشی و یه سری هم دارن به صورت قاچاق از عراق به همراه وایلانت وارد ایران می کنند این برند رو خوب خدا می دونه بعد از تهویه نیا کی می خواد این برند رو بگیره حالا اون مصرف کننده بنده خدا که از پکیج ویسمن پارس مشعل خریده قطعه اش رو تهویه نیا می خواد تا مین کنه امکان نداره هیچ شرکتی اون هم توی این شرایط نمی تونه مشتریان یه شرکت دیگر رو تامین و ساپورت کنه به خاطر این چنین مسایلی است که وارد فروم شدم چون خدا رو خوش نمیاد مردم فریب بدیم اول به خودم می گم منظور حضرات عالیه نیستند در نهایت اعتقادم بر این است که پول همیشه جایی بالاتر از قد ما قرار داره پس مواظب باشیم برای اینکه دستمان به آن برسد پا رو هر چیزی نزاریم مخلص همه دوستان در این فروم هستم
سلام الان که زمستون شده فشار بار رادیاتور باید روی چند باشه ایا زمستون تابستون فشار بار فرق میکنه هر فصل باید روی چند باشه
با سلام خدمت دوستان، بنده هم به تازگي خدمت رسيدم تا بتونم از دانش و تخصص و تجربيات دوستان استفاده كنم، اگرم چيزي بلد بوديم درس پس بديم و بتونيم بواسطه تجربمون نو بازار ايران و مشاهده از نزديك مسائل و مشكلات مصرف كننده ها، كمكي بكنيم كه تو اين گروني و دردسراي مماش تو اين مملكت، بيشتر از اين سرمون نياد. ارادتمند همه عزيزان.
سلام ،خوشحالم که با اینجا آشنا شدم
من 5 سالی است در منزل از پکیج بوتان استفاده میکنم
در این 2 سال دستگاه با صدا ی بلندتری کار میکند و در این چند ماه اخیر از زیر دستگاه نشتی وجود دارد و گاهی اوقات خاموش و روشن شدن دستگاه به صورت خودکار وقتی از آب گرم استفاده میشود کمی دچار مشکل شده ، ظاهرا هر از چند گاهی بدلیل مشکل نشتی افت فشار هم دارد که من آن را به صورت دستی تنظیم میکنم ،حدود دو ماه پیش به یک تعمیر کار زنگ زدم که بعد از دیدن دستگاه همه ایرادی روش گذاشت و گفت بهتره کلا عوض بشه و صداش بدلیل خراب شدن بردشه آیا این درست است و من مجبورم عوضش کنم و عوض کردن قطعات اشتباست لطفا راهنمایی بفرمایید
دوست عزیز ما اینجا از دور هر مشورتی بدیم به موثقی تعمیر کاری که از نزدیک دستگاه رو دیده نیست مثلا اینکه نشتی مال مبدله یا یه لوله خیلی رو فرق هزیه تعمیر اثر داره و از راه دور نمیشه فهمید.ولی بطور کلی قیمت قطعه بالاست و اگه خرابی زیاد باشه با توجه به عمر دستگاهت که کم کم ممکنه قطعات دیگه هم خراب بشه منم پیشنهادم تعویض پکیجه.اما برا اینکه هزینت زیاد نشه برو سراغ شرکتهایی که طرح جایگزینی پکیج فرسوده دارند.نقل قول:
دوست عزیزنقل قول:
من از طرف خودم ورود شما به این فروم رو تبریک میگم و امیدوارام دوستان خوبی برای هم باشیم.
شما حق بدید ، چون در یک زمانی در مورد اینکه دوستان پکیج فروش هستن صحبت کردین که زمان خیلی زیادی از صحبت های ما در مورد ویسمن و نحوه خدمات شرکت نیا (یا حضور اون دوست عزیز که در شرکت فرولی گفته بوده و اون صحبت های عجیب رو کرده بود) میگذره و.....
من خودم نظراتم در مورد شرکتهای فروشنده پکیج تو این محفل با خیلی از دوستان متفاوت اما تا حالا هیچکس کسیو نکوبیده بود.
به هر حال خوش آمدید امیدوارم بتونیم از نظرات هم استفاده کنیم.
زمستون یا تابستان فرقی نمیکنه فشار بار پکیج در هر حالت باید 1.5 باشه.نقل قول:
دوست عزیز تجربه ها و حرفاتون کاملا محترمه و تقریبا درست. اما در مورد پکیج چینی و اروپائی باید بگم که همونطور که همه میدونیم هر پکیج چینی بد نیست. آقا به خدا چین محصول خوب و پکیج خوب هم داره. و همینطور همه پکیج های اروپائی خوب نیستن. به خصوص اگه خدمات خوب نداشته باشن.نقل قول:
حالا در مورد محصولات فرولی هم بگم که هیچ یک از این محصولات و این مدل هائی که در بازار ایران موجوده اصلا در بازار اروپا وجود نداره. اما این به معنای بد بودن پکیج های فرولی در ایران نیست. مسلما این دستگاه کیفیت دستگاه هائی مثل روکای اسپانیا یا باکسی یا ایمر یا وستن رو نداره ( دوستانی که با این برند ها کار کرده اند میدونن). اما خوبیه فرولی اینه که انصافا خدمات خوبی داره و با سرویس کاراش بهتر از بقیه مثلا ایران رادیاتور حساب کتاب میککنه و این باعث میشه سرویس کار بهتر کار انجام بده...
به هر حال که خوش اومدی و امیدوارم با کمک همه دوستان این تاپیک هر روز پر بار تر بشه.
سلام
من میخوام رادیاتورهای خانه ام را عوض کنم. فروشنده ها سه مارک ایران رادیاتور( مدل های کال و تمپو) و بوتان و یک مدل خارجی به نام فارمو را پیشنهاد کرده اند. کیفیت رادیاتور بسیار برام مهمه. ممنون میشم اگر هرچه سریعتر راهنماییم کنید که کدوم رادیاتور بهتره؟ اگر مارک دیگری نیز مد نظرتون هست ممنون میشم بگید. در ضمن سیستم گرمایشی هم موتورخانه است. ممنون میشم اگر تعداد پره های لازم برای هر اتاق 9 متری و سالن 140 متری با 6 جای بلوک رادیاتور را بفرمایید.
اگه مدل دستکاهتو هم بگی بیشتر میتونیم کمکت کنیم. و این که در کدوم شهر ساکنی.نقل قول:
دوست عزیز در صفحات قبلی بحث کامل و جامعی در مورد رادیتور ها شده. یه نگاه بنداز.نقل قول:
ایران رادیاتور رو کلا بیخیال شو. چون که اولا ضریب گرما دهیش به پای بوتان نمیرسه یعنی گرمای کمتری میده و هم اینکه اگه یه روزی سیستم خونت شد پکیج، چون رادیاتور های آلمنیومیه ایران رادیاتور از داخل لایه محافظ نداره باعث میشه زود به زود هوا بگیره. پس بین ایران رادیاتور و بوتان شک نکن بوتان بهتره. البته الان بوتان خیلی گرون شده. پره ای 25 هزار تومن( از قیمت ایران خبر ندارم). در مورد فارمو هم اطلاعاتی ندارم.