سلام .نقل قول:
مرسی
خب اینو خودمم دیدم حالا سوالم اینه که این تبلتی که من میخوام بگیرم قابلیت دانگل کردن داره ؟ تو مشخصاتش چیزی از دانگل ننوشته و فقط نوشته OTG رو ساپورت میکنه
اصلا معنی دانگل رو نمیفهمم :n03: منظورش همون استفاده از کابل OTG هست ؟
Printable View
سلام .نقل قول:
مرسی
خب اینو خودمم دیدم حالا سوالم اینه که این تبلتی که من میخوام بگیرم قابلیت دانگل کردن داره ؟ تو مشخصاتش چیزی از دانگل ننوشته و فقط نوشته OTG رو ساپورت میکنه
اصلا معنی دانگل رو نمیفهمم :n03: منظورش همون استفاده از کابل OTG هست ؟
سلام
برای رفتن به دو حالتsafe mode و recovery mode مشکل دارم.سرچ هم کردم ولی جواب دقیقی پیدانکردم. درsamsung galaxy note 10.1 n8000 با سیستم عامل اندروید 4.1.2 چطوری میشه به دو حالت recovery mode و safe modeرفت؟
دوستان سایت نیست که خبرهای ابدیت اندروید دستگاهای مختلف مثل تبلت گوشی و.... رو بده؟؟
سلام ممنون میشم کمکم کنید. من تبلت Asus fonpad 7 dual sim me175 خردیدم. اول یکی دو ساعت وای فای رو تشخیص میداد و راحت اینترنت میرفت اما بعدش اصلا وای وای پیدا نمی کنه. قبلش یه سوال کرد که میخوان وای فای آپدیت بشه که من نه رو زدم. الان اون سوال هم اصلا نمی آید.به فروشنده نشون دادم ریست کرد ولی جواب نداد. گفت باید بره گارانتی که اونم یکی دو هفته طول می کشه که خیلی زیاده.کسی می دونه باید چکار کرد خیلی لازم دارم. ممنون
یکی گفته که باید روت بشه؟ درسته اگه آره آموزشش چجوریه؟ و ایا واقعا از گارنتی خارج میشه؟ تنکیووووووووووووووووو
سلام چرا هیچکی جواب نمی ده؟ همه میان سوال میپرسن؟ !!!!!
سلام ممنون میشم کمکم کنید. من تبلت Asus fonpad 7 dual sim me175 خردیدم. اول یکی دو ساعت وای فای رو تشخیص میداد و راحت اینترنت میرفت اما بعدش اصلا وای وای پیدا نمی کنه. قبلش یه سوال کرد که میخوان وای فای آپدیت بشه که من نه رو زدم. الان اون سوال هم اصلا نمی آید.به فروشنده نشون دادم ریست کرد ولی جواب نداد. گفت باید بره گارانتی که اونم یکی دو هفته طول می کشه که خیلی زیاده.کسی می دونه باید چکار کرد خیلی لازم دارم. ممنون
یکی گفته که باید روت بشه؟ درسته اگه آره آموزشش چجوریه؟ و ایا واقعا از گارنتی خارج میشه؟ تنکیووووووووووووووووو
درود به همه دوستان
من یه تبلت فون پد ایسوس گرفتم که دو سیم کارت هست
امروز از سر کنجکاوی جای دو سیم کارت رو با هم عوض کردم
الان دیگه وای فای روشن نمیشه
رفتم و دیدم جلوی ورژن وای فای کلمه unknown نوشته شده .
من چطور می تونم مشکلمو حل کنم ؟
سپاس از راهنمایی همه :n16::n16::n16:
اینم اطلاعات وای فای هست : Wi-Fi 802.11 a/b/g/n, dual band
فایل نصب ویندوزش رو پیدا کردم
اما اندرویدی رو هنوز نه
سلام دوستا ن یه سوال من تازه تبلت اندرویدی خریدم یه مشکلی برای gprs و اینترنت دارم من دو تا سیمکارت دارم همراه اول یکی دائمی و یکی اعتباری هر دو هم اینترنتشون فعاله منتها سیمکارت دایمی تو تبلت هرکار میکنم اصلا فعال نیس یعنی اون E کنار انتن نشون نمیده ولی تو گوشیم نشون میده سیمکارت اعتباری هم تو تبلت هم گوشی فعال میشه و میشه رفت اینترنت ولی
حالا من چیکار کنم بتونم با سیمکارت دائمی م تو تبلت استفاده کنم ؟
سلام به همه بدون مقدمه میرم سراغ اصل مطلب
من یه تب لت لنو A3000 دارم که سه تا مشکل داره اول این که حافظهای داخلیش ۱۲ گیگ زده و دومی بعد چند روز استفاده به شدت سرعت تب لت در منو اندروید امده پاییین
سومیش این که زمانی میزنمش به لب تاپ درایو usb نمیشناسه
سرچ کردم دیدم دوستان میگن اپدیت و روت و فلان ...
من اصلا از این مسایلش سر در نمیارم و اولین گجت اندوریدی هست که باهاش کار میکنم
لطفا راهنمایی کنید که چیکا کنم خیلی ممنون
موفق باشید
سلام دوستان
یه تبلت Huyndai P700 3G دارم که یه سری مشکل داره ، تبلت موقعی که 10~15 دقیقه شروع به کار میکنه تاچش گرم میشه و کار نمیکنه .
گفتن اگه آپدیت بشه درست میشه ، نسخه فعلیش Android 4.1 گوگل هست .
برای این تبلت نسخه جدیدی اعلام شده ؟ اگه هست لطفا لینک دانلودش رو دوستان عزیز و اساتید لطف کنید بزارید
من 811 دارم و شیشه اش شکسته . تاچش هم اصلا کار نمیکنه .چکار کنم ؟ تعمیر میشه ؟
الان هم وقتی با کامپیوتر وصلش میکنم به فایلهاش دسترسی ندارم . چطور اطلاعاتش رو پاک کنم ؟ :n03:
سلام
یه تبلت هنگ کرده و خاموش نمیشه
چطوری میتونم ریستش کنم ؟
سلام من يه تبلت هيونداي a7 hd دارم
ميخوام روت كنمش ولي نه مي دونم چه چوري و نه اينكه بعدش كار ميكنه يا نه
اپديت اندرويد هم فكر كنم نداره
ميشه كمكم كنيد
سلام دوستان چند تا سوال داشتم اگه لطف کنید جواب بدید ممنون میشم:
تبلت مدل لونوو A3000 H /آندروید4.2.2
1- من زیاد از آندروید سردرنمیام /////چه طور میتوم خودم تبلتمو به آخرین نسخه آندروید ارتقا بدم
2- تبلت من گارانتیش سازگاره/// و زبان فارسی هم داره آیا بعد از ارتقا بازم دوباره زبان فارسی رو ساپورت می کنه یا نه ودرضمن کلا مشکلی برای تبلت یش نیمیاد؟
3-من وقتی که با برنامه Facebook آندروید میخوام وارد فیس بوک بشم پیغام میده که مشکل اینترنت دارید در صورتی که WiFi من وصله و بدون هیچ مشکلی بقیه صفحه ها رو باز میکنه ولی با این برنامه نمتونم وصل شم ارور میده
ممنون میشم جواب بدید
سلام
من cg372 asus دارم . به اندروید ۴.۴.۲ اپذیتش کردم . حالا نمیتونم اصلا دیگه با برنامه های جانبی رو اس دی کارت بنویسم!پس اجبارا باید روت کنم.
کسی این مدل رو روت کرده مشکلی نداره!؟میشه انروت کرد یا نه ممنون
با سلام خدمت دوستان و اساتید
من امروز Fonepad 7 (2014) FE170CG Dual SIM خریداری کردم ! در مغازه هم اکثر گزینه ها را تست کردم ولی بعد از اومدن به خونه و نصب بازی مثل pou گوشی دچار مشکل شد و موقع اجرا بازی صفحه دچار نویز یا پارازیت میشه ؟
حالا به نظرتون چیکار کنم ؟
مشکل از گوشی هستش ؟
اپدیتش هم کردم ولی درست نشد
سلام
من یک تبلت crony 7004 دارم. حدود یک ماهه خریداری کردم.
چند روز پیش که خاموشش کرده بودم وقتی روشنش کردم باز یهو خودش بعد چند دقیقه خاموش شد و دیگه هروقت روشنش میکنم تا به آرم اندروید میرسه وامیسته و بالا نمیاد.
باید چکار کنم؟؟؟
دوستان ببخشید . اینو اون تاپیک پرسیدم انگار اشتباه بوده.
مدل تبلتم gt-n5100 هست. تازه خریدمش. الان کیبورد فارسی نداره. میشه بذارید دانلود کنم خودم پیدا نکردم. نمیخوام منوش فارسی بشه فقط برای کیبورد میخوام.
GO Keyboard یکی از بهترین کیبورد ها:نقل قول:
[HTML]http://dl.androidkade.com/2014/June/software/GO%20Keyboard_www.androidkade.com.apk[/HTML]
سلام
اگر تبلت نوت 8 رو بزارم از قسمت تنظیمات --->درباره ی دستگاه ---> به روز آوری نرم افزار
آپدیت بشه چه اتفاقی میوفته ؟ یک آپدیت 700 مگی داره میگیره
ورژن اندرویدش از 4.1.2 ارتقا پیدا میکنه به چیز دیگه ؟
با توجه به اینکه تب روت نیست اینکار خوبه یا بده ؟
اطلاعات روی تب نمیپره ؟ زبان فارسی چی ؟
پینوشت : خوب جوابم رو پیدا کردم ، ممنون
سلام اگه اپدینت کنید اندروید تبتون از 4.1.2 به بالا تر ارتقا پیدا میکنه و باعث میشه که تب روون تر بشه در مورد پاک شدن اطلاعات اگه شما فکتوری ریست کنی قبل اپدیت خب معلومه اطلاعاتتون همه پاک میشه اما اگه این کارو نکنین ، خیر اطلاعاتتون پاک نمیشه ولی بهتریین کار اینه که فکتوری ریست بکنیدنقل قول:
سلام شما اگه این مشکلات رو دارین یه بار فکتوری ریست از محیط ریکاوری کنید تا درست شهنقل قول:
سلام اگه بلد نیستید و تبتون گارانتی داره ببرید گارانتی تا براتون اپ کنهنقل قول:
تبلت سامسونگ من به وای فای خونه وصل نمیشه در حالی که لپ تاپ و ... به وای فای وصل میشم و جاهای دیگه هم با تبلتم به اینترنت وصل میشم فقط تو خونه اینجوریه
شبکه رو پیدا میکنه وصل نمیشه هیچ اروری نمیده
فقط وقتی میخوام استفاده کنم نمیتونم
سلام
دوستان یه تبلت هست مدل arnova 7b G3
8 گیگ حافظه داخلی داره
بعد از یک سال بالاخره فرمتش کردم (تنظیمات کارخانه ) . الان وقتی وارد قسمت ذخیره سازی میشم چند بخش هست ، یکی APP STORAGE که نوشته کل فضا 504 مگا بایت !!!!
ولی یکم پایین تر در بخش حافظه داخلی نوشته کل فضا 5.87 گیگ (البته این قسمت درست نوشته ، چون حافظه داخلی 8گیگ هست که بخاطر سیستم عامل و دیگر نرم افزارهای فابریک تبلت فقط 5.87 گیگ در دسترسه )
حالا مشکل اینجاست که وقتی نرم افزار ها رو میریزم روی تبلت از حجم 8گیگ کم میشه که طبیعیه ولی وقتی که نصب میکنم میره از فضای APP STORAGE اشغال میکنه که فقط 504 مگ فضا داره ، اصلا این APP STORAGE چیه ؟ الان چند تا نرم افزار که نصب میکنم سریع پر میشه و دیگه اجازه نصب نمیده ،
اینم بگم که اصلا روی هر برنامه ای هم که میرم نمیتونم انتقالش بدم . اصلا کارت حافظه ندارم
به نظرتون مشکل چیه ؟ چند روزه رو اصابه :n03:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام اون برنامه مقدار حجمی رو داره نشون میده که داخلش برنامه هستنقل قول:
سلام دوستان یه سوال داشتم در مورد تبلت سامسونگ مدل M9800 فک کنم چینی باشه
cpu ARM cortex -A7 دو هستهایی
mali 400 گرافیکشه
اندروید 4.2.2 روش نصبه میخام روتش کنم با anlook roo ...vrooot..farmrooot ...kingrooot
تست کردم جواب درستی نگرفتم
میشه راهنمایی کنید در مورد روتش
دوست عزیز مشکل چیز دیگسنقل قول:
مشکل اینه که من بیش از 5 گیگ فضای خالی دارم ، ولی بیشتر از 500 مگ نمیتونم چیزی نصب کنم
خب یه بار تبتونو فکتوری ریست کنید اگه حل نشد فلشش کنیدنقل قول:
فکتوری ریست کردم ، درست نشدهنقل قول:
مطمئنید این مشکل با فلش حل میشه ؟ باید بدم بیرون ؟
با فلش که صد درصد حل میشه شک نکنیدنقل قول:
از اونجایی که اینجا متاسفانه هیچ کس پاسخگو نبود با کلی گشت و تفریح تو نت تونستم این مدلو روت کنم با mtk droid tool عکسشم اپ می کنم اگه کسی خواست از بکاپ رامش برای فلش استفاده کنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میل بده براش اپ کنمنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :n19:
دوستان وقتی فایل آپدیت رو از سایت گرفتم بعد کجا باید کپی کنم ؟
داخل تبلت یا کامپیوتر فرقی ندارهنقل قول:
منظورمو متوجه نشدی دوست عزیزنقل قول:
میگم الان فایل آپدیت رو دانلود کردم ، حالا چیکارش کنم ؟
خب نصبش کنید بریزید تو کامپیوتر یا تبلت دیگه !نقل قول:
شما متوجه نشدی!
مشکل اینجاست که وقتی روش کلیک میکنم، با هیچ نرم افزاری باز نمیشه ! فقط یه پنجره باز میشه که میگه این فایل رو رایت کنید !نقل قول:
ببخشید میشه بپرسم اسم تبتون چیه؟نقل قول:
ARNOVA 7b G3نقل قول: