سلام
خب قيمت دلار چنده و سكه چنده؟؟؟
با تشكر
Printable View
سلام
خب قيمت دلار چنده و سكه چنده؟؟؟
با تشكر
نرخ دولتی و آزاد درهم و دلار ؟
لطفا جواب بدید
دولتی:335_حدود_نقل قول:
آزاد:500_حدود_
---------- Post added at 09:37 PM ---------- Previous post was at 09:36 PM ----------
قیمت ها حدودا مثل دیروز بود.نقل قول:
نوشته شده توسط aria_electric_fars [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته درهم قیمت آزادشو همون 500 شنیده بودمنقل قول:
ولی از هر صرافی قیمت گرفتم حدود 600 تومن بود
فقط یه صرافی بهم قیمت 520 داد
که اونم تا 500 درهم میتونست بده
به هر حال قیمت آزادی که سایت میزنن
بازم به ندرت اون قیمت گیر میاد
یه چند تومنی بالاتر از اون قیمت هستش
بله-ولی مگه صرافی ها ارز می فروشن؟نقل قول:
قیمت قعطعات واردی خیلی نجومی شده به نظرتون قیمت دلار پایین تر میاد اصلا این قیمت نجومی ربطی به دلار داره یا خدشون این قیمت میدن !؟
ببه نظر ميرسه كه دولت ارز كافي نداره كه در اختيار وارد كننده ها بزاره. پس طي ماههاي اينده قيمت دلار احتمالا بالاتر هم خواهد رفت.
متاسفانه بعضی فروشنده ها دارن تو این وضع از آب گلالود ماهی میگیرن !نقل قول:
سلام
چه اوضاعي شده واقعا
من الان نزديك 5 ماه هست بيكار هستم و نمي تونم نه جنس بخرم و نه بفروشم
سكه هم گويا داره قيمت جهانيش مياد پائين !!!
سلام من 28 دلار دارم...می خواستم بدونم اگر ببرم بازار چند میخرن ازم؟
الان جرم که نداره فروش دلار؟ ای 28 دلار رو از پدرم گرفتم که از مسافرت خارجی قبلیش مونده بود تو خونه...1 بیست دلاری 1 5 دلاری 3 تا 1 دلاری
23 دلار ارزش فروش نداره.بهتره یه پسنداز کوچک برای یه روزی بزاری.ایشالله بری سفر خارجی و استفاده می کنی.نقل قول:
سلام
بچه ها من یه 206 تیپ 5 دارم حدود 17 -17.5 میکنه, می خواستم بفزوشم سکه بگیرم.
البته از این سکه های ثبت نامی, حالا به نظر شما کاره درستیه؟
از مشاوره شما پیشاپیش ممنون
داداش 28 دلاره....برای من پول زیادیه..می خواستم بدونم ببرم بازار بفروشم می گیرنم به جرم حمل دلار؟نقل قول:
بعد چند بفروشم خوبه...مزنش چنده ؟ 1800 تومنه؟ یا 1200؟
شهرما كاروان هاي حج و زيارتش كه 1800 تومن رو هوا مي برن!!نقل قول:
دوستان بنده در نظر دارم حدود 3یا 4 ماهه دیگه یه کیس جمع کنم اخه اون موقع انتل و انویدیا محصولات جدبدشون عرضه میکنند
حالا به نظر شما احتمال داره تا اون وضعیت دلار سفید بشه؟ یا دولت دلار 1226 تومنی در اختیار وارد کنندگانpc
بذاره اخه شنیدم ایران قراره تحریم دلار هم بشه که اگر بشه خیلی خیلی خیلی وضعیت بد میشه ایا این قضییه هم صحت داره؟
پس یعنی 50 هزار تومن باید پول بگیرم جای 28 دلار....فقط یه چیزی این که میگن دلار تو دست مردم همینجوری نباید باشه و باید مجوز داشته باشند ...قضیش چیه؟؟ من از این میترسم؟ 28 دلار خیلی کمه ولی میترسم موقع فروش به جرم داشتن دلار تو جیبم دستگیر بشم...از این لحاظ مشکلی نداره؟نقل قول:
اگر نداره که فردا برم بازار پول بگیرم؟:11:
نه دیگه !! به خاطر 28 دلار فکر نکنم دستگیر کنن :31:نقل قول:
اون قضیه دستگیر کردن اینه که میگن دلار رو باید با فاکتور بگیرین تا مشخص بشه دلال بازی صورت نگرفته :2:
منتها به کی میخوای بفروشی ؟! صرافی که با این قیمت نمیخره و باید به یه شخصی که دنبال دلار میگرده بفروشی
فکر نکنی یا مطمئنی؟ من فردا برم دستگیر نشم؟ چند میخره صرافی؟ خوب من فاکتور هم ندارم دلار آزاد بودهنقل قول:
وضعیت قرمز هست وقرمز میمونه حتی صورتی هم نمیشه :31:نقل قول:
ایران قراره تحریم بشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ولی فکر کنم ایران تحریم شده
من نمی دونم اما فکر نمی کنم به این شدت باشه.البته بهتره که به آشنا بفروشید.نقل قول:
نمیدونم ولی اخه 28 دلار فکر نکنم مشکلی ایجاد کنه !!! ولی نگران نباش دستگیر بشی به همراه چند تا از بچه های تاپیک مییایم ازادت میکنیم !:31:نقل قول:
تا اونجایی که میدونم صرافی با قیمت دلار ازاد نمیخره و باید به یه شخص بفروشی
بابا برو یکی از دفاتر زیارتی، سیاحتی (مخصوصا اگه از آشناهاتون هست) بگو 28 تا دارم می خوای؟؟نقل قول:
الان کلی ملت دارن می رن همه جا و دلار کمشونه!می خرن!
قیمت 1860 و یا تو همین حدود هست!
به نظر منم بهتره به اشنا بفروشه من خودم یه هفته پیش 100 دلار دادم به پسر عموم 185 تومن ازش گرفتم ولی فکر کنم زیاد گرفتم:31:نقل قول:
و یه سوال صرافی ها تا کی نمیخرن؟؟ منتظرن چه اتفاقی بیفته؟؟
اصلا توصیه نمیشه:13:فقط در صورتی که یه ماشین دیگه دارین و به پول اون نیازی ندارین این کار رو انجام بدین.نقل قول:
الان قیمت نیم سکه فوق العاده برای خرید هست.سکه بانکی هم نظری ندارم اما اگر من باشم نمی خرم.
چرا ؟؟؟ یعنی ضرره؟نقل قول:
سلام میشه فوری اخرین قیمت دلار رو بگید
دلار آمریکا 12260 ریال فروش
فوری؟؟ نمیدونم کی گفتی فوری که الان مینویسم برات فوریه یا نه:31:نقل قول:
بازار تهران 19,250
1390/12/02 - 11:51
بانک ملی 12,260
1390/12/02 - 09:41
ببینید الان هیچ کسی نمیتونه بهتون بگه سکه گرون میشه یا ارز ارزون میشه و بالعکس
چون تحلیل سیاسی داره....
اگر این روند ادامه پیدا کنه من بهتون قول میدم دلار به3000 تومنم برسه....
اشتباهی که فروشندگان لوازم برقی میکنن اینه که لبتاپی که تا دیروز 900 تومن بود الان 1300 تا 1400 میفروشن خوب حداقل این فروشندگان نگاه نمیکنن وقتی تو دست مردم پول نباشه شما انتظار داری با بالا بردن قیمت ناشی از عدم کنترل یا بهتر بگم خارج شدن کنترل از طرف دولت...بتونن لوازم الکترونیکی خودشون بفروشن...البته حق دارن ولی اینجوری مشتری همشون میپره
من میخوام لبتاپ بگیرم و فوقالعاده هم ضروری و لی نه با افزایش قیمت +700 تا +800 هزارتومن
خدا بخیر بگذرونه....بد از عید سکه و ارز با احتمال بالای 75 درصد بیشتر میشه....
هیچ کس به طور قطع نمی تونه بگه قیمت ارز و سکه، بطور مثال تا هشت ماه آینده،کم یا زیاد میشه
فقط درصد ریسک ها برای افراد مختلف با اطلاعات و دیدگاه ها و یا رانت های مختلف فرق می کنه!!!
حتی اشخاصی که به اطلاعات سطح بالا دسترسی دارن نمی تونن دقیقا پیش بینی کنن که چه اتفاقی قرار در آینده بیفته
پیش بینی تو ایران از سخت ترین کارهاست،چون عکس العمل ها بسیار پیچیده اند
ما برای بررسی یک موضوع،پارامترهایی برای اون در نظر میگیریم که میتونه رو اون موضوع تاثیرگذار باشه،تو ایران این پارامترها بعلاوه یکسری پارامترهای پنهان که ما اونا رو نمیبینیم،دارای یکسری کنش و واکنش های بسیار پیچیده و درهم تنیده اند که قابلیت پیش بینی رو به سمت صفر میل میده.
من که خودم هیچی نفهمیدم!!!
تا نظر دوستان چی باشه
این چی میگه یعنی میخوان نظام بانکی و پولی یا همون ارز حذف کنن ؟!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من شهرستان هستم و چند تا سکه دارم. ولی هر موقع میرم بفروشم حداقل 10 تومن کمتر از قیمت روز می خان بخرن. پارسالم که میخاستم بخرم 5 تومن بالای قیمت بازار دادن. چرا اینجوریه ؟ آیا کلاه برداریه ؟ چرا به همون قیمتی که همون لحظه تو مثقال زده نمیخرنش ازم؟
اگه طلافروش آشنا باشه به قیمت همون لحظه می خره ازم ؟
دوست عزیز اولا که تو شهرستان ها همیشه گرونتر از تهران می باشد.نقل قول:
دوما اینکه همیشه یه قیمتی به عنوان کارمزد کم می شه.
و سوماً اینکه احیاناً ممکنه شما قیمت فروش رو دیده باشید، در صورتی که اونا به قیمت خرید (که از قیمت فروش کمتره) سکه رو میخرن ... :11:
یه پیشنهاد برای اونایی که می خوان برای چند ماه آینده چیزی مثل موبایل ,لپ تاپ و... بخرن:
من خودم همینکار ر.وانجام دادم از تقریبا 5-6 ماهه پیش میخواستم لپ تاپ بخرم.با اون پولی که داشتم که به اندازه یه لپ تاپ 1400 بود
دلار خریدم حالا دلارارو به یه مسافر (از بستگان)فروختم که غیر قانونی هم نباشه.با همون 1400 یه لپ تاپ 2 میلیونی خریدم.حالا هم یه دونه نیم سکه برای خرید گوشی موبایل تو تیر ماه برنامه ریزی کردم.
امیدوارم مورد پسندتون باشه.البته همیشه گفتم و بازم می گم این نظر شخصی من هست.
سلام دوستان
گويا سكه بازم بالا رفته؟؟!!! قيمت امروز چنده؟؟؟ به نظرتون بعد از عيد چطور مي شه؟؟
با تشكر
دوستان تو شهر ما(كاشان) گويا طلا فروش ها سكه رو گرمي مي خرند!!
اين كه خيلي ستمه!! نه؟؟
دوست من شما دلارو موقعی که که بازار اروم بوده خریدی وتو طوفان قیمت فروختینقل قول:
ولی برای الان روشی که شما میگی با توجه به این که قیمت سکه الان رو اوج هستش وریسکش خیلی بالاست وشرایطش با اون کاری که دفعه قبل کردیخیلی فرق میکنه
در کل این که احتمال اینکه قیمت سکه بیاد پایین تر اصلا کم نیست
مطمئن باشید توی بالارفتن بعدی سکه روی 1 میلیون تومان ثابت می ماند.
قیمت سکه همچنان ثابت است و زمان خوب برای خرید می باشد.
سکه تا حالا ضرر نداشته و اینو هم بگم که کسانی که سکه می خوان بخرند سود سکه در کمتر از 6 ماه مشخص نمی شود.
الان برای سرمایهگذاری خرید دو تا ربع بهتره یا یه نیم ؟!
من با چند تا طلا فروش که صحبت میکردم، هر کدوم یه چیز میگفتن
یکی میگفت دو تا ربع بخری دو بار ضرر میکنی ! یعنی رو هر کدوم کلی پایینتر میخرن ازت
ولی یه نیم بگیری، مقدار ضررش کمتره !!
یکی دیگه میگفت ربع راست بازاره، بیشتر خریداری میشه، بازارش بهتره ...
دو تا ربع بگیر ...
قیمتا هم هر یه ساعت یه بار میرفت بالا !
آخرین لحظه، ربع رسید به 214 و نیم هم روی 408 تومن بود
اصلاً الان خرید سکه منطقیه ؟!
دم عید بالا میره یا میاد پایین ؟!