نه آخه من میخوام کارت دانشجویی تحویل بدمنقل قول:
آپلود میکنم پس
مرسی
Printable View
نه آخه من میخوام کارت دانشجویی تحویل بدمنقل قول:
آپلود میکنم پس
مرسی
کدوم قسمت ecare ؟ من چیزی ندیدم....نقل قول:
نرخاش بالا نیست؟
صرفا جهت مقایسه :
سیم کارت دیتا رایتل 512 پرداخت 3 ماه یکبار(36 تومن 3 گیگ روزانه و سه گیگ شبانه)
در عمل اونهایی که دنبال دانلود هستن براشون اصلا ارزون تموم نمیشه هر گیگ اضافه هم ماهی 9500 که گرونه.
ولی اونهایی که از از بسته های 10 تومنی همراه اول استفاده میکنن ، به نظر من این به صرفه تره چون 2 تومن بیشتر میدید ولی عملا خیلی خیلی بشتر لذت میبرید.... من همین دیشب Gprs همراه اولم رو غیر فعال کردم ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینترنت ADSL مخابرات 128 کیلو بایت ماهی 10 تومن عملا فقط به درد وب گردی میخوره.
128 با سه گیگ ماهی 10 تومنه! رایتل برای کم مصرف ها خوبهنقل قول:
دوستان کسی میتونه سزعت دانلود سرویس های مختلف رو بگه؟
من 256 داشتم و 512. دقیقاً همون سرعتی رو که باید میدن. یعنی 256 حدود 32 و 512 حدود 64!نقل قول:
تهران. زمانشو دقیق یادم نیست. فکر کنم آخرین روزش 22 آذر بود.نقل قول:
نامه رو خیلی جدی نگیرید.نقل قول:
اگر طرح 256 4 گیگ هم داشتا ! من می خریدم.
حجم هاش خیلی کمه.
واقعأ یعنی کسی تست نکرده!نقل قول:
دوستان من الان بسته 128 دارم.
می ارزه 512 بگیرم.سرعتش خیلی بیشتره؟
درست میگید از قرار معلوم از اول 512 دادن.
Sent from my LT22i using Tapatalk
'این که افتضاحه!!!! فکر کردم بیشتر ببندننقل قول:
دوست عزیز پینگتون با کجاست که اینقدر خوبه ؟!؟! سیم کارت و همچین پینگی عالیه !!!نقل قول:
تعرفه های چه جوریه ؟!
نظرتون در مورد سیم کارت دیتا ش چیه ؟! بگیرم ؟
الان هم که ایرانسل دارم فقط پیام رسان دارم....
توی سایتش چرا دو نوع تعرفه هست با قیمتهای متفاوت... چه جوریاست ؟!
جسارته من نمیدونم پینگ چیه ! شرمنده...
من فقط ازنرم افزار speedtest ، استفاده کردم ببینم سرعت آپلود و دانلود ADSL منزلمون با رایتل چقدر تفاوت داره که این نتیجش بود.
در مورد قیمتها هم شما اگر سیم کارت دیتا بخری فقط به این سه تا عکس توجه کن ....
دقت کنید دقیقا مثل وایمکس مبین نت شما هر بسته مصرفی که بخرید اگر قبل از مهلت انقضاش از کل ترافیکتون استفاده کرده باشید باید حجم افزایشی مرتبط با همون رو خریداری کنید.
یعنی 512 رو اولش بهت گیگی 12 تومن میفروشن بعت برای اینکه ترغیب شی بیشتر مصرف کنی و قبل از سه ماه 3 گیگت رو تموم کنی ،حجم افزایشیش رو گیگی 9.500 میفروشن. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
پینگ با سرور تهران هست که اولا 90 خیلی بالاست دوما کلا ملاک نیست.
برای سیم کارت همراه پینگ 100خیلی بالاست ؟؟؟؟نقل قول:
Sent from my Nexus 7
بازم بگم پینگ 100 با کجا !؟نقل قول:
در ضمن تکنولوژی 3g است نه وایمکس !! 3g تکنولوژی پیشرفته ای هست و در کشور های خارجی پینگ زیر 80 ( از دی ان اس ها ! ) دارد. طبق تست کسانی که رایتل داشتند پینگش مثل ای د اس ال ما 200-260 می مونه.
من الان 1 ماهه که رایتل گرفتم و اینترنت اون رو تست کردم!!!
سرعت من 128 بود که البته 256 سرعت میده!!!
سرعتش خیلی بستگی به آنتن داره و مثلا جایی که گوشی 2 تا آنتن داره خیلی کند میشه!!!
اما اگه آنتن خوب بده سرعتش قابل قبوله و دقیقا همون 256 هستش!!!
کیفیت اینترنت رایتل هم خوبه پینگ اون با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای من حدود 200 تا 250 ms بود که خوبه!!!
پینگ وایمکسم آشغاله 400 تا 500 ms!!!
به نظرم به عنوان اینترنت همراه عالیه اما با توجه به تعرفه بسیار بالاش جهت استفاده یک کاربر متوسط مصرف با مصرف 5 گیگ در ماه خیلی گرونه!!!
** اشتباه شد **
دوستان خونه ی ما داخل پوشش خارجی رایتل هست برای مودم 3g میخوام که با pc وصل بشم به اینترنت مشکلی نداره؟ (که داخل پوشش خارجی هستم) آنتن میده؟ من طبقه 3 هستم شیراز
دوستان رایتل هم مثل ایرانسل و همراه اول میکرو سیمکارت داره؟
پوشش خارجی رو اصلا جز آنتن دهی حساب نکن فقط پوشش داخلی.نقل قول:
آنتن نمی ده محل شما
اتفاقاً من در جایی که با نزدیک ترین دکل 20 کیلومتر فاصله داشت به اینترنت وصل شدم. در ضمن خونه ی یکی از بستگان هست که 14 کیلومتر با نزدیک ترین دکل فاصله داره، اصلاً جزء پوشش نیست، اما همونجا با کیفیت مطلوب از اینترنت استفاده کردم. ایشونم که طبقه ی سوم هستن. نباید مشکلی داشته باشن.نقل قول:
من تو تهران دور این مناطقی که تو عکس مشخص کردم بامودم و گوشی و سیمکارت دائمی و دیتای رایتل هم اینترنت رفتم هم تماس گرفتم.در همه حالت خوب بوده . حتی با 2 خط آنتن!نقل قول:
والا چیز یکه من از یه متخصصش شندیم این بود که فقط تو منظقه پوشش داخلی انتظار آنتن دهی رو داشته باشیننقل قول:
مناطق آنتن خارجی فقط برای استفاده شبکه با تجهیزات خاصه نه مشترکا :n13:
متخصصا خیلی چیزا میگن:n06:من کارم شبکه هستش و با همه نوع فرستنده و گیرنده کار کردم...مثلا 2 تا رادیو Outdoor که متخصصاش و حتی خود کارخونش گفتن حدود 50 کیلومتر لینک میکنه ، من تا 96 کیلومتر لینک زدم باهاش..این که متخصصا میگن فقط تو جای پرنگ آنتن میده دلیل نمیشه که حرفشون درسته...چیزیو که تو کتابا میخونن رو مثل نوار میگن..خیلیاشون تجربه ندارن :n06:حتی خود رایتل هم دقیق نزده..اینا مناطقی که سیگنال رو تضمین میکنن و میگن این مناطق در همه شرایط تحت پوششه مینویسن..الان خونه خودمون تو پوشش داخلیه ، گوشیرو توی کمد هم میزاری آنتن میده ، اما تو مناطق خارج از پوشش دهی تو جیبت باشه احتمال کارکردش 5% هستش. از جیب که میاریش بیرون آنتن میاد...هر چقدر هم که ارتفاع بالا بره بهتر میشه .نقل قول:
موفق باشید.
1- اگر اینطور باشه که پس الان رایتل اصلاً آنتن دهی نداره!نقل قول:
2- گوشی من اصلاً جز تجهیزات خاص محسوب نمیشه (6220c)
3- جالبه بدونی در مورد وایمکس هم من بیرون از پوشش بیرونی با مودم داخلی با کیفیت مطلوب به اینترنت دسترسی دارم!
نه اشتباه میکنی!!نقل قول:
منطقه ما توی پوشش خارجی,تازه یکم دیگه اونورتر بودیم,میزد بیرون از پوشش خارجی
ولی آنتن میده!!!حداقل واسه من که خوبه فعلا خداروشکر
نقل قول:نقل قول:اون متخصص ایشون بودننقل قول:
که طی این پست این مططلب رو گفتن
:n18:
منم ایشون رو به اسم میشناسم. نمیدونم چی بگم. از ایشون بعیده! یا ما که میگیم در پوشش بیرونی یا خارج از پوشش استفاده کردیم توهم زدیم، یا ایشون سوادش نم کشیده!نقل قول:
ازکجا بدونم سرعت رو روی چند بستن واسم؟کجای سایت هستش؟
من سرعت دانلودم میانگین50.رو بهترین حالت80-100!!!!!
راستی با#140*فقط حجم باقیمانده اینترنت رو میزنه.نشون نمیده چقدرشارژ مونده واسه پیامک زدن و تماس
چجوری باید بفهمم؟مرسی
برای من شارژ باقیمونده رو با همین کد نشون میده، فقط من سیم کارتمو از الکامپ گرفتم، هر چقد شارژ کنم، همونقدر شارژ جایزه بهم میده (البته محدودیت زمانی داره)، این مبلغ جایزه رو نه این کد نشون میده، نه تو کنترل حساب دیده میشه. البته از پیامک باقی مونده هم چیزی نشون نمیده.نقل قول:
منظورت از سرعت چیه دقیقاً؟
اگر طرح فعلیت منظورته، اونم تو کنترل حساب قابل مشاهده س:
محصولات من--- طرح ها و سرویس ها--- فهرست بسته های خریداری شده.
در مورد سرعت دانلود هم من تا حالا جایی که آنتن دهی قوی داشته باشه تست نکردم، اما خارج از پوشش آنتن دهی وضعیتم اینه: البته زده داتک، ولی شوخی میکنه. تو این تست حدود 14 کیلومتر با نزدیک ترین دکل فاصله دارم، طبقه ی دومم هستم.
شوخی نمیکنه :n01: رایتل 80 درصد پهنای باندشو فعلا از داتک میگیره.نقل قول:
بله، به مسائل فنیش کاری ندارم، منظورم این بود که کسی اشتباه فکر نکنه. مبین نتم اون اولا تو تست سرعت یه وقتایی آی اس پی رو افرانت میزد:n01:نقل قول:
ببخشید شما از کجا می دونید با نزدیکترین دکل 14 کیلومتر فاصله دارید؟نقل قول:
چند سوال داشتم از کسانی که رایتل دارند:
1- اگه بسته نخریم میشه به صورت ازاد از اینترنت استفاده کرد و اگر میشه سرعتش چقدر هست؟
2-برای اینترنت میشه از هر گوشی استفاده کرد یا حتما باید 3g باشه؟
از روی نقشه ی رایتل و به کمک جی پی اس!نقل قول:
1- بدون بسته به صرفه نیست! سرعت پایه 256 کیلوبیته، اما اگر طرح 512 فعال کنی و بسته ت تموم بشه، دیگه مصرف آزادت هم 512 کیلوبیت خواهد بود.نقل قول:
2- حتماً باید 3G رو ساپورت کنه.