احتمالا شما هم مثل من م÷ هارو نداری از سایتی که 2 تا ÷ست بالاتر قراردادم فایلهایی رو که تو فولدر zone نداری دانلود کن انشالا که مشکلت حل میشه
Printable View
احتمالا شما هم مثل من م÷ هارو نداری از سایتی که 2 تا ÷ست بالاتر قراردادم فایلهایی رو که تو فولدر zone نداری دانلود کن انشالا که مشکلت حل میشه
از من این پیغام رو میده
file different from the server
دوستانی که مشکل Files different from server دارند بنده مدت ها باهاش سر و کله زدم، چندین ورژن بازی رو امتحان کردم تنها نسخه Hami corporation برای آنلاین بازی کردن جواب میده و گرنه هر راهی رو امتحان کنید همین ارور رو خواهید دید.
آقا کسی راه حلی برای بازی کردن دو نفر همزمان آنلاین روی یک شبکه سراغ نداشت؟ گیر کردیم...
یک مشکل دیگه جدیدا بصورت ناگهانی به هیچ سروری نمی تونم وصل شم ارور unable to connect to host رو میده، آنتی ویروس و فایروالم همه غیر فعال اند. دیوانه کرد مارو این...
سلام من ای دی تکنو گادزم عوض شده تمام CUSTUM و لولم پریده از دوستان کسی چهار رقم آخره ای دیش e149 نیست؟ اولشو یادم نیست
من تو منوی اصلی روی گزینه سرور که کلیک میکنم بد ریفرش میزنم هیچی برام نمیاره !!!:41:
چیکار باید بکنم ؟
چطور میشه اسلحه های جدید بدست اورد .... من خیلی وقته دارم بازی میکنم ولی اسلحه هام همونه ... از کجا بدونم لولم چنده... 1 ماهه هر روز بازی میکنم لولم باید زیاد شده باشه دیگه؟؟؟ اسلحه جدید چرا نمیده/؟:(((((
سلام .می خواستم بدونم cod black ops رو میشه به صورت شبکه offline بین 2 تا pc بازی کرد ...آیا امکانش هست ..؟ باید بازی اورجینال باشه؟
سلام.
من واسه شبکه بازی کردن از چه ای پی باید استفاده کنم؟ از 127.0.0.1 می شه یا 192.168.1.1 ممنون
سلام دوست عزیزنقل قول:
شما توی منو به قسمت play برو و یه سری custom class اونجا میبینی که میتونی اسلحه هایی را که آزاد کردی را به قسمت class های خودت اضافه کنی و اگر با اون اسلحه ها تعداد زیادی را بکشی تجهیزات جدیدی برای همون اسلحه آزاد میشه مثل دوربین یا صداخفه کن و . . .
---------- Post added at 09:31 PM ---------- Previous post was at 09:29 PM ----------
سلام....اگه اشتباه نکنم شما برای شبکه بازی کردن (multiplayer) هیچ نیازی به IP ندارینقل قول:
IP فقط به درد survival میخوره
داره .
قبل از ورود باید یه ایپی وارد کنم من دفعه قبلی ایپی 127.0.0.1:80 رو وارد کردم اما همه که میومدن هیچ کس با هم نبود یعنی همه تنها بودند.
سلام به همگی !!!
من یه مشکلی دارم ، میخوام MW3 رو آفلاین لن بازی کنم ، اما وقتی وارد بازی میشیم یکی از سیستم ها این اخطار رو میده host and clinet have a same streamid بعد میگه فایل teknogods رو ویرایش کن !!!
یعنی چی که استیم آی دی مشابه دارن ؟؟؟ توی این فایلی که خودشم گفته چک کردم آی دی و آی پی ها با هم فرق داشت و درست بود همچی به نظرم اما همش این اخطار رو میده ، کسی میدونه مشکل از کجاس ؟؟
امکان داره من یه نسخه دیگه از بازی رو روی یکی از سیستم ها نصب کنم و مشکل حل بشه ؟؟؟
ممنون میشم اگه جواب بدین :11::40:
کسی نبود مارو یاری بده ؟ :10:نقل قول:
سلام....میشه بیشتر توضیح بدی ؟ یعنی چی که تنها بودن ؟؟؟ یعنی تیم نداشت ؟؟نقل قول:
نه کسی تیمی نداشت.
هیچ تیمی پیدا نمی شد که بهش متصل شیم.
سلام دوستان
این محل سیو رنک و آپگرید اسلحه ها کجا ذخیره میشه مخوام بکآپ بگیرم چون 2 باره همه پاک شده ا:19:لان با بدبختی با تقریبا همه رو آنلاک کردم خواهشا اگه بلدید بگیـــــــــــــــــــد یه بــــــــــــــــــــــــ ـــک آپ بگیرم خیالم راحت شه :21:ممنون:11:
[QUOTE=saman_s755;6714865]a
man amadaaaaaaaaaaaaaaaaam
تروخدا یکی جواب بده :37::45:نقل قول:
این ارور مربوط به چی میتونه باشه ؟؟؟
سلام.
من با teknogods بازی میکنم اما سرور ایرانی ای هنوز توی لیست سرورا ندیدم!
شما چطور؟
یک اکانت استیم این بازی رو دارم که 17500 می دم...
خواستین در خدمتم
:19::19::19::19:نقل قول:
تکنو گادز سرور ایرانی ندیدید؟!نقل قول:
Sort By Ping کنید تقریبا 15تای اول ایرانیه
15 تا که ایرانی نیستن
ایرانی توشون دیده میشه به خاطر همون پینگ پایینش
دوستان بیاید یه کم از علائتون بگید
تو مپ های مدرن 3 کدومو بیشتر میپسندید و از کدوم نفرت دارید !
من به شخصه از seatown و mission خوشم میاد طرحش جوریه که برای همه جور اسلحه کاربرد داره ولی از مپی که نفرت دارم outpost ه واقعاً سخته بازی کردن و نه میشه با اسنایپر خوب کار کرد نه با آسولت من که همیشه تو این مپ آخرم :دی
راستی سروری سراغ ندارید مثل مدرن2 ffa بذاره همه سلاحاش باز باشه 24 ساعته هم باشه ؟
یکی به من نوب:27: یه توضیحی بده
1.با نسخه کرک شده کار میکنه؟
2.لگ مگ داره بازی ؟
3.ارزششو داره وقت بزاریم تمام هفت خان رستم پست اول رو طی کنیم؟
نقل قول:
1. بله کار می کنه
2. بستگی به سرعت اینترنت و سروری که داخلش بازی می کنید داره
3. پست اول برای Coop بازی کردنه ، برای Multi بازی کردن باید از روش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده کنید
مپ فقط Mission
:دی
مدرن وارفر 3 مپ هاش خیلی بدتر از mw2 ه
سرور اینطوری که شمام گفتی نیست
نقل قول:
من که از همه فایل هایی که داخل فولدر اصلی بازی هست کپی می گیرم ، حالا نمیدونم جواب میده یا نه ، تا حالا پاک نشده
اگه پاک شد هم میتونی توی یک سرور Xp rate بالا بازی کنی ، در عرض 15 - 30 دقیقه لول 80 میشی
لول 80 میشه ولی پرستیژ10 رو به این زودیا نمیشه ! البته یه سرور بود با یه شلیک بینهایت ایکس پی میداد ! ده بار واردش شدم یکیو کشتم خارج شدمو پرستیژامو به ده رسوندم اما متأسفانه الان پیداش نمیکنم اگر کسی اسمشو میدونه بگه کلمه اولشم کافیهنقل قول:
مپاش پیشرفته شده :دینقل قول:
ولی آره یادش به خیر مدرن 2 خیلی جذابتر بود اصن همه چیش نه فقط مپاش این خارجیا هم گاهی به جای پیشرفت پسرفت میکنن !!
یه عیب دیگش همین که اینجور سرورا برای ffa وجود نداره
کلا هر سروری که توش نوشته شده باشه high xp همونی هست که منظورته سریع لول میگیری از این سرورها خیلی زیاده
گفتم که ! ایکس پی زیاد میده ولی نه اونقدر که تو یه روز بتونی پرستیژ 10 برسینقل قول:
میدونی چیه آخه !نقل قول:
من بار اول اومدم سرور بسازم نرم افزارو نصبیدم بعد دیدم همه چیزمیزام پاک شد (نمیدونستم اینطوریه:18:)
بار دوم یادم رفته بود آیکون نرم افزار چی بود و همینطور یادم نبود که همه چیرو پاک میکنه نصبیدم باز ... :D (مدت زیادی بازی نکرده بود یادم رقته بود:27:)
حالا باز نرم فزاره خراب شده اما یادم مونده که :39:....(همون قضیه ملخه:31:)
به بدبختی اسلحه ها رو باز کردم (خفه کن و بقیه خرت و پرتا)
لول هم که مهم نیست....
:31:
سرورای خارجی هم لگ حاله آدمو میگیره....
راستی کسی از دوستان سرور ران داره اینجا....
چون خیلی بدبختیه آخه...
من تو یک دوتا از سرورای ایرانی بازی میکردم به خدا نه چیتی داشتم نه با کسی حرفی زدم که حالا بگید فحاشی ای چیزی..میزی...نه آقا یهو بی خبر زدن بانیدن حالا نه Temper زدن پتالتی که حالمو بد گرفتن...
نمیدونم مشکل ملت چیه ...زدم نایف کردم سریع بان شدم ....نمیدونم به خدا یارو ادمین بود .. لجش گرفته بود....چی بود آخه؟!!!!!نکنید این کارارو والا من تو کانتر نایفری بودم واسه خودم :27:
داداش :دینقل قول:
فقط اومدم بگم شما خیلی بانمکید:27:
سلام
من اخرین نسخه تانگل و کرک 1.4 رو دانلود کردم به همراه اخرین نسخه تکنوگاد2.7 .داخل بازی که میرم سرورهارو نشون میده اما وقتی کانکت میشم،صفحه لود شطرنجی هست و لود هم نمیشه.میگه برنامه No response شده.مشکل از چیه؟باتشکر
خوش اومدی :31:هدف من خندوندن شماستنقل قول:
نقل قول:
داداش :دی
فقط اومدم بگم شما خیلی بانمکید
:27:
آهان راستی اونجا نوشتیدم آیکون از اون..(پستمو نگاه ساعت 2 بوده خواب آلود بودم ..)...نه اشتباه تایپی بود من یادم رفته بوده فکر کردم پاک شده بود....البته این دلیل به کم نمک بودن من نمیشه .من با غدا خیلی نمک میخورم :39:
دوست عزیز بهتره احترام ها حفظ بشه ......:41:نقل قول:
نوشته شده توسط dashmojtaba;7013657
من تا الان بازی انلاین (البته به غیر از شطرنج :دی) بازی نکردم. حالا به نظرتون میتونم با اینترنت 256 مخابرات و پینگ تقریبا 200-250 بازی کنم از روشی که شما گفتید؟نقل قول:
نمیدونم چه تصوری کردید منتها من واقعاً با دیدن آواتارتون یاد این ممه هه میفتم رفتم کلیم دنبالش گشتم خودتون قبول ندارید شبیه همن ؟ بی احترامی که اصلاً و ابداً تو کار ما نیست شما عزیزی بگی همین حالا پاکش میکنم :31:نقل قول:
به نسخه چند teknogods نیازه برای بازی کردن؟
اول منظورتو نگرفته بودم sorry:38::11:نقل قول:
آواتارمم عوض کرفتم برو حالا دنبال یه ممه دیگه بگرد:31: