ال جی ساپورت ندارهنقل قول:
ولی کی گفتم برند نیست؟! همیشه از نوآوریش تعریف میکردم
اپتیموس بلک رو زمانی خریدم که هم قیمت الان وان ایکس بود ;)
شما خوش باش
حداثل میدونیم زیر صفحش خاک نمیره : ))نقل قول:
یا یکم دوربین داره
Printable View
ال جی ساپورت ندارهنقل قول:
ولی کی گفتم برند نیست؟! همیشه از نوآوریش تعریف میکردم
اپتیموس بلک رو زمانی خریدم که هم قیمت الان وان ایکس بود ;)
شما خوش باش
حداثل میدونیم زیر صفحش خاک نمیره : ))نقل قول:
یا یکم دوربین داره
بابا چرا قاطی میکنی حالا میخواستم بدونم گفتی یا نه؟نقل قول:
خودت میدونی که من فن هیچ برندی نیستم هرکدومو حال کنم باهاش میگیرم از هر برندی ام گوشی خریدم... از این 4X ام خوشم اومد قیافشم بد نیست تو همین ماهم ریلیز میشه اگه خوب جواب بده پایه ی خریدشم...
تاپیکشو کسی نزده نه؟
قاطی نکردم که :دی
پدرام نقل قول چند گانه بودا
ادیت شد حذف شود لطفا
سلام
به نظر شما این گوشی بهتره با آیفون 4s؟؟
مشکله خاصی که نداره این گوشی؟؟؟
از لحاظ سخت افزاری که این خیلی بهتر از آیفون هست و آیفون حکم اسباب بازی رو در مقابلش دارهنقل قول:
مشکلات که یکم داره:
مثل زرد شدن صفحه که خیلی کم هست ولی وجود داره
گویا محاظ صفحش هم مشکل داره که خاک میره زیر ال سی دی ولی این مورد هم کمه ولی خوب اگه بد شانس باشی نصیبت میشه
درسته ولی باید قبول کرد که وقتی بازیهایی که الان برای چهارهسته ایهای اندروید ارایه میشن بعضا روی 3gs هم بالا میاد بعد دوسال دیگه همین 4s بازیهای هشت هسته ای اندروید رو هم بالا میاره....نقل قول:
از لحاظ سخت افزاری که این خیلی بهتر از آیفون هست و آیفون حکم اسباب بازی رو در مقابلش داره
گلکسی اس1 هم همه بازیهارو روون اجرا میکنه... اصلاً بازی مخصوص 4 هسته ای وجود ندارهنقل قول:
اجرای بازی بسیار گرافیکی modern conbat 3 یه صورت کاملاً روون روی اس1 :
منظور من modern combat نبود...کلی عرض کرم و منظورم این چندتا بازی که جدیدا واسه تگرا عرضه شده...خیلی ها هم گفتن nova3 هم رو مثلا نوت تیک میزنه...
من خودم nova2 رو اس 1 داشتم...لگ زیاد میزد...با بهترین رام و کرنل....دیگه یکی بیاد اورکلاک 1.3 کنه و هرچی تو رم هست از بیخ و بن پاک کنه تا رم خالی بشه گوشی نمیشه که....
شایدم به خاطر سیستم عامل iOS باشه چون برعکسه آندروید خیلی روونهنقل قول:
کلا محصولات اپل تو بازی خیلی خوب هستن
نمایشگاه E3 هم آغاز شده و همه بازی خورها منتظر خبرهای داغ سخت افزاری و نرم افزاری دنیای گیم هستند. همانطور که می دانید این نمایشگاه که با نام Electonic Enteirteinment Expo یا نمایشگاه سرگرمی های الکترونیک هم شناخته می شود، یکی از بزرگترین اتفاقات سالیانه دنیای بازی است. یکی از اولین کنفرانس های E3 امسال از آن سونی بود که به معرفی برخی محصولات جدید سخت و نرم افزاری خود پرداخت. اما همانگونه که از قبل پیشبینی شده بود، این شرکت طرفداران کنسول بازی پلی استیشن را ناکام گذاشت و خبری در خصوص نسخه بعدی آن ارائه نکرد. اما این همه داستان سونی نیست.
یکی از مهمترین خبرهای سونی، اعلام تغییر نام پلتفرم PlayStation Suite به PlayStation Mobile و همچنین امکان شراکت دیگر کارخانه های موبایل سازی در این پلتفرم بود. نتیجه این کار، در انتها عرضه موبایل های با گواهی پلی استیشن موبایل توسط دیگر تولید کنندگان است که قادرند همانند نمونه هایی چون پلی استیشن پلی، بازی های پلی استیشن را روی موبایل در اختیارتان بگذارند.
و اولین همکار تجاری سونی در این طرح، شرکت تایوانی HTC است که قرار است برای برخی گوشی های خود این گواهی را دریافت کند. اگرچه هنوز گوشی خاصی به عنوان پلی استیشن-موبایل معرفی نشده، اما شاید بتوانیم در آینده نزدیک اچ تی سی وان ایکس را اولین پلی استیشن موبایل محصول شرکتی غیر از سونی بدانیم. این پلتفرم جدید پلی استیشن در سال قبل معرفی شد و برنامه نویسان از آوریل گذشته در تلاشند که نسخه بتا آن را آماده کنند و این تلاش تا امروز نیز ادامه دارد.
استفاده از یک طرف سوم با قد و قامت اچ تی سی در ساخت موبایل های پلی استیشن، می تواند باعث تغییرات عمده و مهمی در پتانسیل برنامه های این پروژه شود. می توانیم اچ تی سی را محل جدیدی برای بازیهای پلی استیشن-موبایل بدانیم و پس از این بازی های پلی استیشن را با سخت افزارهای تایوانی در دست داشته باشیم.
منبع :نارنجی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه تگرا بخواد همینجوری ادامه بده و پردازنده هاشو ساپورت کنه من هیچ شانسی برای سایر پردازنده ها نمیبینم مگه اینکه مقابله به مثل کنن که قدرتشو ندارن...یه چیز تو مایه های S Voice و Siri میشه...
منبع: جی اس ام آرنا
آپلود ویدئوها توسط کاربر Shervin LCM از موبایلستان
167 مگ آدم بازیو دانلود میکنه : ))
اسکرین شات هاش ریل هستند یا CG!؟
درسته ولی من قدرت بقیه پردازنده ها رو کمتر نمی بینم بلکه ساپورت تگرا بهتره و درنتیجه بازیهاش اپتمایز شده میشن...نقل قول:
اگه تگرا بخواد همینجوری ادامه بده و پردازنده هاشو ساپورت کنه من هیچ شانسی برای سایر پردازنده ها نمیبینم مگه اینکه مقابله به مثل کنن که قدرتشو ندارن...یه چیز تو مایه های S Voice و Siri میشه...
نقل قول:
فیلم هاش بنظر درست میاد...
این فکر اشتباههنقل قول:
هر شرکتی یک برنامه ای داره ، اینتل Qualcomm , ....
برنامه هر شرکتی رو که ببینی این فکر رو میکنی که دیگر شرکت ها شانسی ندارند...
بازی Adreno مگه بده؟! خداس
همشون همینجورن
آخه کسی برای مثلا مالی یا آدرنو یا هر چیپ دیگه ای بازی اختصاصی نمیده که...تگرا علاوه بر بازیهای عادی اندروید ساپورت نودیا رو هم داره
من که رفتم تو کفه بازی های تگرا عجیب... این Bunnty Arms خیلی خفن بود عینه بازی های PS3 بود...
گوشیِ بعدیه من حتما تگراس... این وان ایکس اگه یکم باتریش قوی تر بود عالی میشد... موندم چرا با این باتری ضعیف چرا هنوز براش باتریه اضافه نیومده...؟
شرکت هیچوقت همچین کاری رو نمیکنه
چون باید قاب باز بشه
یک باطری نان اکسسبل رو هیچوقت شرکت اقدام به تعویض نمیکنه . چون امکان خرابی خیلی بالا میره
نه منظورم این نبود... پشت گوشی یه سری پین داره که واسه داکه.... گوشی هم باهاش شارژ میشه وقتی رو داکه... میتونن یه باتری براش بزنن که از اون طریق گوشی رو شارژ کنه مثل پاوراسکین و پاورگاردها...نقل قول:
اونی که میگی بیادم عمرا عوض نمیکنم گوشی باس باز شه...
یا اینکه مثلا خود HTC یه مدل بده به اسم One XE که باتریش قوی تر باشه و هدفون بیتس داشته باشه که احتمال نمیدم چنین کاری کنه خیلی...
باطری هیچ موردی نداره .. با این سخت افزار و ال سی دی و سنس خیلی خوبه تا 1.5 روز با مصرف عادی جواب میده
این ویدئو رو حتما دانلود کنید
نقل قول:
باتری هیچ مشکلی نداره واسه استفاده ی معمولی قبول دارم... ولی من خیلی با گوشی کار میکنم آهنگ وب گردی کلی گیم(روزی 2 ساعت) ور رفتنو اینا به کنار
این باتریه نئو با استفاده ی سنگین و اورکلاک روی 1.4(حدود دوساعتش البته) دیسپلی هم 40 درصد بود وایفای هم بیتر اوغات روشن بود متاسفانه از نمودار عکس نگرفتم وگرنه توش همه چی مشخص بود
باتری 7 یا 8 ساعته خالی شد... با استفادی معمولی من تا 3.5 روز هم رسوندمش... حالا من منظورم این نیست که باتریش انقد قوی باشه گفتم کمی قوی تر بود عالی میشد...
حالا تو اولین فرصت از وان ایکس هم باتری یوز میزارم دسپلی آن تایمش 3 ساعته اونم با دیسپلی 20 تا 30 درصد... این گوشی یه باتریه 2500 میلی آمپر میخواست....
نمیخوام بگم گوشیه بدیه یا خرابش کنم برعکس خیلی ام عالیه وقتی باهاش کار میکنم لذت میبرم... ولی عمر باتریش واسه من حداقل کمه...
پ.ن: راسی این ویدئو همونیه که آرنا گذاشته بود توش تفاوت کیفیت این بازی بین تگرا 3 با بقیه ی مدل ها رو نشون میداد؟
خب شما یه تست بگو من انجام بدم نتیجه رو اعلام کنم
ویدئو آرنا رو ندیدم ولی به نظرم همونه
احتباجی به تست نیست دو هفته ای هست این گوشی رو واسه داداشم گرفتم...نقل قول:
ولی شما یه تست کن حالا نتایجو بذار...
از فول شارژ تا وقتی باتری خالی شد با استفاده ی معمولی از دیسپلی آن تایم و خوده باتری یوز اسکرین شات بگیر>>> این کمترین میزان مدت زمان روشن بودن صفحه نمایشو نشون میده
یه بارم با استفاده ی سنگین 1.5 ساعت گیمینگ 30 مین وبگردی موزیک ویدئو گشتن تو مارکتا وایفای هم تقریبا کلا روشن باشه(نور صفحه نمایش %30 هم باشه کفایت میکنه)>>> تو این حالت مدت زمان روشن بودن صفحه نمایش بیشتره چون مدت زمان استندبای کمتره...
ممنون ازت
سلام کسی هست که معایب one x رو کامل بگه اخه بعضیا میگن به حاشیه های lcd راحت گرد و خاک جذب میشه یا مشکل داغ شدن بیش از حد گوشی و زردی صفحه و یا پخش شدن نور در ناحیه ای که محکم روی lcd انگشت فشار داده میشه، واقعیت داره ؟
باشه هر وقت تست کردم نتیجه رو می گم
مصرف بالای باطری به خاطر مشکل پاور منجمنت بود که با یه پچ حل شد و حدود 20 درصد مصرف باطری رو بهبود بخشید
برو به تسک منجر ببین پروسه ای به نام NvCPL Service فعاله
اگر نیست فایل زیپی که تو اون تاپیک هست رو از طریق ریکاوری فلش کن(البته قبلش باید آنلاک کنی و ریکاوری نصب کنی)
الان روش کاستوم رام PKMN ریختم قبلا لیدروید روش بود این پروسه رو توش دیده بودم ولی تو این رام نیستش...نقل قول:
مصرفش نسبت به اون رامه یکم بهتره... به نظرت باید اون فایلرو فلش کنم بازم یا احتیاجی نیست؟
ضرری نداره می گن اگر نباشه مصرف میره بالا دیگه تست نکردم
دوستان اینکه تو سایت ها نوشتن این گوشی میکرو سیمکارت میخوره یعنی چی ؟! یعنی سیم کارت های معمولی نمیشه روش استفاده کرد ؟!
نه نمیشه
هر جا ببرید یا خودتون دور سیم کارد رو بزنید میشه میکرو سیم:دی
وا ! به حق چیزای نشنیده ! اونوقت اگه این کار رو بکنیم واسه سیم کارت مشکلی پیش نمیاد !؟ مثلا یه اس ام اس رو 20 بار بفرسته !؟نقل قول:
همراه اول خودش از این سیم کارت های میکرو نمیده آدم بره عوض کنه !؟
خودتون هم میتونین این کارو بکنین ولی سخته یه مقدار . میتونین بدین بیرون با سیم کاتر ببرن براتون .نقل قول:
واسه سیم کارت مشکلی پیش نمیاد اون اطرافش چیز خاصی نیست جز پلاستیک! من کلی رفیق داشتم که فک می کردمن اگه رو یه طرف سیم کارت نوار چسپ بزنن هزینه مکالمشون پایین میاد
4/3 سیم کارتو چسپ میزدنو بازم کار می کرد!
ایرانسل هم میفروشه هم تعویض می کنه ولی کلا اصلا به صرفه نیست بیشتر میخواد مردمو تیغ بزنه
باید 15 بدی واسه یه سیم کارت میکرو تازه شمارشم اتفاقیه واسه تعویضم 10 تومن میگیرن... آدم میده بیرون با یه سیم کاتر شیک براش میکرو کنن
در تکمیل صحبت های دوستان
اینو هم ببینید
تو بازار هم دستگاهی برای برش هست که سیمکات داخلش قرار میگیره و اهرمش را میزنید قابشو براتون جدا میکنه
و فقط اون قسمت فلزی اهمیت داره و بقیش قاب نگهدارنده سیمکارته
(قدیما اگه اشتباه نکنم سیمکارت ها مثل کارت تلفن بود هی داره قسمتهای اضافیش کم میشه تا چند سال دیگه اصلا شاید دیدید حذف شد و فقط یک یوزر و پسورد برای استفاده از شبکه ها بهمون دادند :31:)
بدون شرح :
قابل توجه اساتید و بچه مدرسه ای های فرومنقل قول:
سلام ، من نزدیک یکماهی هست این گوشیو خریدم (سفید تایوان بدون گارانتی) تو این یکماه هیچ ایرادی ازش ندیدم و خیلی هم ازش راضیم باطریش هم با کارهای روزمره (چند ساعت فیلم و موسیقی و بازی) 24 ساعت میره که نرماله
ولی خداییش اگه قبل از اینکه بخرم این صفحاتو خونده بودم احتمالن نمی خریدم ، تعجب می کنم دوستان این همه ایراد از این گوشی گرفتن یعنی واقعا اینایی که میگن هست؟
htc شخصا یه مقایسه بین وان اکس و جی اس 3 انجام داده و نتیجه گرفته وان اکس بهتره!
حالا دلیلا خیلی باحاله مخصوصا در مورد غیر قابل تعویض بودن باتری که گفته:
htc one x non removable battery , allow implementation of unibody design wich is more resistant to dust and water
تو یه موردم نشده gs3 بهتر باشه...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بیشترشو خودمون میدونیم..هردوتا گوشی خوبی هستن بعضی جاها این بعضی جاها هم s3....
ولی htc درمورد فضای ذخیره سازی و نخوردن کارت حافظه بهونه الکی آورده...