اگه مونیتورت hdmi نداره که باید با خود کابل Component ازش صدا بگیرینقل قول:
اگه مونیتورت hdmi نداره که باید با خود کابل Component ازش صدا بگیرینقل قول:
یا یدونه ازینا بخرید:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این چیه؟:31:نقل قول:
انگار الیت های جدید ازینا نداره نه؟؟؟
[QUOTE]نقل قول:
اگه مونیتورت hdmi نداره که باید با خود کابل Component ازش صدا بگیری
کابل component یه بدی داره و اونم اینه که وقتی به کنسول وصل میشه، دیگه نمیشه کابل HDMI 2 DVI رو به کنسول وصل کرد تا تصویر گرفت.
پس اجبارا باید از قطعه ی زیر استفاده کرد :
من البته با این قطعه به مشکل برخورد کردم و مجبور شدم تبدیل زیر رو هم بگیرم :
> البته مثل اینکه یه تبدیل هم هست که Xbox 360 HD VGA AV Cable نام داره که ساده ترین راه برای کسانی که HDMI ندارند، خرید همینه :
یا باید بزنی دهن کابل HD رو صاف کنی که توی همین تاپیک آموزشش هست ، یا باید بری تبدیل های خاص خودش رو بخری .نقل قول:
با سلام
یکی از دوستان من مانیتور LCD مدل w2284F خریده و می خواهد کنسول اش رو به اون وصل کنه چون ساعت ها پای بازی میشینه و کلی خانواده از دستش بابت این امر شاکی شدن لطفا اگر امکان داره بفرمایید چه وسایلی نیاز داره و باید چه جوری وصلش کنه ؟؟؟؟؟؟؟ در ضمن مانیتورش 2 تا خروجی داره یکی DVI و اون یکی هم کابل معمولی اتصال مانیتور به PC هستش واین می خواهد DVI رو وصل کنه به کنسول وهم زمان کابل PC هم به دیگر پورت مانیتور وصل باشه که دیگه نیاز نباشه هر بار مجبور به عوض کردن کابل از پشت مانیتور بشه البته اینو میدونم که نمیشه هر دو دستگاه رو هم زمان با هم روشن کرد منظور من این است یکی از DVI وصل باشه ودیگری از همان خروجی آنالوگ برای pc وصل باشه تا مجبور به کشیدن و زدن نشه که این امر باعث خرابی پورت ها بشه . با تشکر
اتفاقا پسر خالم هم همین مدل رو دارهنقل قول:
باید یک کابل hdmi to div بگیره که برای این مدل 15 تومان هست ( نوع ورودی Dvi )
و برای صدا هم از کابل composite به speaker وصل کنه که باید قسمت پلاستیکی سر کابل که به کنسول وصل میشه رو جدا کنه چون با هم بجا نمیشن
برای pc هم تو جعبه مونیتور یک کابل vga هست که از اون میتونه استفاده کنه و رو خود مونیتور switch کنه بینشون
آقا اگه یه مقدار بیشتر توضیح بدید و اگه عکس این وسایل و نحوه نصب شم رو هم بزارید ممنون میشم . درضمن اگه این مدل
مانیتور رو داشته باشهLG M2394A رو داشته باشه مشکل حله این مانیتور دیگه احتیاج به این کابل های اضافه نداره ؟؟؟؟؟؟؟
دوستان منی که sync master 1932 دارم از کابل HDMI TO AVI استفاده بکنم خوبه ؟ ...
حالا اگه بخوام از هدفون هم استفاده بکنم باید چه بکنم ؟ ... ممنونم ...
برای این مدل کابل Dvi اون تفاوت داره با اون 10 تومانی هانقل قول:
سر قسمت Dvi اش این شکلیه :
این برای تصویر که سر hdmi رو به کنسول و اون سر dvi رو به lcd وصل میکنی
میمونه صدا که اونم از کابل composite خود کنسول استفاده میکنی
که برای اینکه بتونی همزمان با hdmi با هم وصلش کنی باید مثل این عکس :
اون قسمت پلاستیکی رو جدا کنی و بدون اون قسمت به کنسول وصل کنی
برای اون مونیتور هم چون HDMI داره کابل خود 360 هست :
که خیلی راحت وصل میکنی و استفاده میکنی با قیمت 30 تومان
یا از کابل های HDMI دیگه هم میتونی استفاده کنی با قیمت های 10 و 12 تومان مثل این :
البته این LCD چون 5MS هست برای بازی اصلا پیشنهاد نمیشه به علت ghosting بالا
پدرام جان میتونی جواب من رو هم بدی ؟ واسه منم 5MS هست یعنی باهاش بازی نکنم از چه نظری میگی ؟ .. مشکل چیه ؟ ...
و اینکه من اگه بخوام از هدفون استفاده کنم بهترین راه چیه ؟ ... ممنونم !
سلام
من یه LCD مدل 2033 سامسونگ دارم . ورودی HDMI نداره .
می خواستم بدونم hdmi to dvi بهش می خوره یا فقط باید از VGA استفاده کنم .
تبدیلی نیست که مجبور نشیم هی کابل رو به زنیم به Xbox دوباره بزنیم به Case ؟!
منظورم اینه که هی برای روشن کردن کامپیوتر و دیدن تصویر مجبور نشیم کابل های VGA کنسول رو با مال Case عوض کنیم و بزنیم پشت LCD .
تبدیل HDMI TO DVI بهش میخورهنقل قول:
و PC رو هم از vGA میتونی وصل کنی
و لازم نیست هی بکنی هی بزنی
روی خود مونیتور میتونی switch کنی بین 2 تا ورودی
که هر وقت خواستی برای 360 بگذاری رو dvi و برای pc بگذاری رو vga
سلام
ایا میشه مانیتور 22500 که فول اچدی هست(hdmi هم ندارد) رو به xbox360 وصل کرد و با رزولوشن فول اچدی بازی کرد ؟
بله با استفاده از کابل HDMI to DVI میتونید اینکارو انجام بدید:نقل قول:
دوباره میگم کسی میدونه چرا ماینتور های 5 ms برای بازی خوب نیستن ؟ پدرام صفحه قبل گفت (البته ایشون مثل اینکه با من مشکل دارن جواب نمیدن)
کیفیت تصویر این کابل با کابل hdmi تفاوتی نداره ؟!نقل قول:
با اجازه شهاب جاننقل قول:
نه هیچ فرقی نداره
delete :31:
اقا جفتمون invisible میایم همین میشه دیگه :31:نقل قول:
بازم شرمندگی موند برای من که پا برهنه پریدم وسط post and reply شما :31:
نه بابا من نوکرتم پدرام جون! این چه حرفیه شما استاده مایی و اختیاره ما دسته شماست.نقل قول:
من کلا خیلی حولم!:31::8:
خیلی مخلصیم!
دوستان همونطور که گفتم LCD 2033 ولی جای DVI نداره که خیلی برام عجیبه چون پشتش نوشته DVI ولی جاشو نداره .
در این صورت چه جوری می تونم از کابل HDMI TO DVI استفاده کنم و چه جوری با یه جا دو تا کابل رو به پشت LCD وصل کنم ؟
برای استفاده از hdmi کنسول تنظیم خاصی نیاز نیست توی xbox انجام بدیم ؟
مگه میشه dvi نداشته باشه ؟نقل قول:
این قسمت پشت مانیتوره
اون قسمت سفید dvi هست
تو سایت سامسونگ هم زده dvi داره
برای مدل هایی که ندارن راه حل استفاده از کابل Vga هست
بلهنقل قول:
بعد از اتصال میری تو قسمت display و اونجا میتونی resolution های مناسب رو انتخاب کنی بسته به سلیقت که معمولا بهترین همون native خود lcd هست
دوستان اون مقدار رزولوشنی که انتخاب میکنیم توی Display باید متناسب با رزولوشن خود بازی باشه ؟
اخه پشت بازی ها یه مقدار رزولوشنی رو معین کرده که توی اون رزولوشن باید بازی بکنیم !
ممنونم
شما حداکثر رزویی که مانیتورتون ساپرت میکنه را انتخاب کنید.نقل قول:
پس اون مقداری که پشت جعبه بازی زده چی ؟ .. اخه دوستان گفتن هر بازی به همون مقداری که پشت جعبه زده رزولوشن رو ساپورت میکنه !!! ...
منم تعجب کردم ولی توی سایت Samsung تنها VGA رو به عنوان Input این مدل زده بود .نقل قول:
پشت ال سی دی دو تا جا بیشتر نیست . یکی Power و دیگری هم VGA .
کنار VGA نوشته DVI ولی جاشو یادشون رفته بزارن .
ممنون
خوب جایه نگرانی نیست! شما همون کابله HDMI to DVI را بخرید+ یه تبدیله دیگه به نام تبدیله vga to dvi که اونم باید بخرید و دیگه حله.نقل قول:
این درگاه پشت کابل VGA که شبیه درگاه صداست برایه چیه؟
واقعا ممنون .نقل قول:
غمم گرفته بود . چون VGA کیفیتش حال نمی ده .
این کابل کیفیتش از VGA بالاتره و آیا به حد HDMI می رسه !
این تبدیله VGA TO DVI هستش یا DVI TO VGA ؟
بعد حالا چه جوری دو تا کابل رو به پشت یه درگاه LCD وصل کنم ؟ ( این مورد خیلی برام مهمه )
تبدیلی چیزی هست که دو تا کابل رو به پشت LCD وصل کنم و قابلیت سوییچ کردن داشته باشه . ( اسمش چیه ؟ )
از نظره کیفیت تصویر کابل HDMI TO DVI هیچ تفاوتی با کابل HDMI TO HDMI نداره و تنها تفاوتشون اینه که کابل HDMI TO HDMI هم تصویر و هم صدارو منتقل میکنه و کابل HDMI TO DVI تنها تصویر را منتقل میکنه که شما برای داشتن صدا چند راه پیشه رو دارید که بارها در همین تاپیک گفته شده.نقل قول:
جفتش یکیه!نقل قول:
این تبدیله VGA TO DVI هستش یا DVI TO VGA ؟
یه وسیله ای هست که بهش میگن VGA BOX که برای این کار میتونین ازش استفاده کنید.نقل قول:
بعد حالا چه جوری دو تا کابل رو به پشت یه درگاه LCD وصل کنم ؟ ( این مورد خیلی برام مهمه )
تبدیلی چیزی هست که دو تا کابل رو به پشت LCD وصل کنم و قابلیت سوییچ کردن داشته باشه . ( اسمش چیه ؟ )
یه سوالی که برا من پیش اومده اینه که وقتی مثلا این کنسول را با hdmi dvi به مانیتور با رزولوشن 900*1440 وصل می کنی کیفیت تصویر افت نمی کنه ؟اخه چون رزولوش اصلی 360 720*1280 هستش . چون من اگه تو کامپیوتر با هر رزولوشنی کمتر از از رزولوشن 900*1440 بازی کنم کیفیت تصویر میاد پایین و یه جورایی مات میشه . مانیتور م هم سامسونگ bw1953 هستش
دوست عزیز حداکثر رزولوشن این کنسول 1080p هست و نه 720p.نقل قول:
بیشتر بازیهاش 720p هستن و عملا هیچ بازییش 1080p نیست . حالا میشه جواب سوال بالایی رو بدی . مرسی
اولا که من در مورده بازی چیزی نگفتم و خوده کنسول رو گفتم که که 1080p رو هم support میکنه.نقل قول:
دوما که اگر قرار باشه افت کیفیتی به وجود بیاد دلیلش LCD شما هست که FULL HD نیست و نه کنسول همچنین اکثر بازیهای این کنسول مخصوصا جدیداش رزولوشنشون upscale شده به 1080p.
سلام
دوستان شما تنظیمات display setting xboxرو در چه حالتی گذاشتید؟
من یه مانیتوره 2261vp دارم میخوام بدونم چجوری میتونم بهترین استفاده رو ببرم؟
reference level رو چه گزینه ایی بزارم؟
اصلا این سه گزینه standard expanded Intermediate... چه فرقی با هم دارن؟
HDMI Color رو در چه حالتی بذارم؟
RGB یا YPb/Cb Pr/Cr یا .....؟
مبارک باشه محمد جون خوب مانیتوری خریدی!:20:نقل قول:
ببین من دو نوع تنظیم بهت پیشنهاد میکنم هر کدوم رو دوست داشتی بزار:
HDMI Color Space :1 رو بزار روی Ycbcr 709 و reference رو هم بزار روی expanded
2:
HDMI color را بزار روی Auto و reference رو هم بزار روی internediate
اگه دوست داری رنگ ها زنده و روشن باشن گزینه 1 رو انتخاب کن در غیر این صورت گزینه 2 را برای تنظیمات انتخاب کن.
reference level کارش کم و زیاد کردن غلظت رنگ سیاه هست که در حالت standard غلظت رنگ سیاه کم و در حالت expanded غلظت رنگ سیاه زیاده همچنین در حالت intermedite رنگ سیاه در حالت normal قرار خواد گرفت.
دوستان اگه من یه ps3 بگیرم و بخوام به مانیتور با کابل hdmi to dvi وصلش کنم اونوقت برای صداش کدوم یک از تبدیل های زیر رو بگیرم ؟ اسپیکرم مدل creative a200 هستش و فقط از یک طرف سیم ورودی صداش ازاده , یعنی اینکه اون سیمه فقط یه طرفش فیش سبز رنگه و طرف دیگش مستقیم وارد اسپیکر شده :
از Composite داخل Box دستگاه و سوکت 2 به 1 مادگی(عکس پایین).نقل قول:
البته میتونید از Optical Cable هم استفاده کنید که اون هم بستگی به داشتن Port Optical در پشت آمپلی فایر هست.