سلام دوستان اگه بخوام یه ست دوکاناله درست کنم که یه میدرنج 6 اینچی خوب با یه تیوتر خوب بگیرم چقدر در میاد و اسپیکرها رو از کجا بخرم من مشهدم و اگه اماده بگیرم بهتر نیست نسبت به یک اسپیکر لاجیتک
Printable View
سلام دوستان اگه بخوام یه ست دوکاناله درست کنم که یه میدرنج 6 اینچی خوب با یه تیوتر خوب بگیرم چقدر در میاد و اسپیکرها رو از کجا بخرم من مشهدم و اگه اماده بگیرم بهتر نیست نسبت به یک اسپیکر لاجیتک
نقل قول:
سلام دوست گرامی
اول شما بگید که از کدوم قشر شنوندگان موسیقی هستید. جنس صدا براتون مهمه یا حجم میخواید و اینکه فضایی که میخواید سیستم رو استفاده کنید چند متره (طول، عرض، ارتفاع) و اینکه چه سبک هایی گوش میدن. همچنین یکی از مهمترین عوامل در انتخاب بلندگو، آمپلی فایره. شما از چه آمپلی فایری میخواید استفاده کنید؟
بعنوان مثال بلندگویی که آقای وکیلی در 2 پست قبل تر گذاشتند رو ببینید که چقدر زیباست. این یه فول رنجه بسیار عالی و ورد کلاسه... این فول رنج که دارای حساسیت 95.588 دسی بل @ 1 وات هست، بصورت Open Baffle میتونه رنج فرکانسی 120HZ - 18KHZ رو تولید کنه و تا 10 وات موزیک رو بسیار عالی reproduction کنه. که البته وقتی در جعبه قرار میگیره، مخصوصا اگه جعبه بصورت بک لود هورن باشه (مثل چیزی که در چند پست قبل تر گذاشتم) میتونه فرکانس پایین رو تا دامنه 40HZ هم گسترش بده که این یعنی فوق العاده.
این هنوز جمع نشده .کراس اورش هم آماده نیست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون.هورن نیست ولی فکر نمیکردم این صدا رو داشته باشه با امپ لامپی تست کردم واقعا عالیه:20:
خوشحالم که کم کم دارید رو میارید به سیستم های با موزیکالیتی بیشتر و کمتر به تعداد ووفرها اهمیّـت میدن. یادمه سیستمی شبیه پروژه الیسنور ساخته بودین. یادمه یه زمانی اصرار شدید میکردم بهتون که بجای ساخت دو جفت بلندگو چند راهه، یک جفتش رو فول رنج فاستکس بسازید و شما قبول نمیکردید :31: این روندی که دارید نشان از پیشرفت شما در زمینه آشنایی گوشتون با صدا داره و کاملا مشخه... بخصوص اینکه به سمت لامپ گرویده شدید. خیلی علاقه دارم با شما بیشتر در ارتباط باشم و اگه امکانش باشه صدای سیستم هاتون رو بشنوم. به نظر من قدم بعدی برای شما میتونه خرید یه DAC باشه.نقل قول:
یه توضیحی بدین از جنس جعبه هایی که ساختید... ام دی اف هستند یا تخته لایی یا Veneer و ... خیلی علاقه دارم بدونم.
شما که تعداد سیستم هاتون زیاد شده و مشخه که به صدا اهمیت میدین. شدیدا پیشنهاد میکنم که یه جفت فول رنج با باکس هورن (بک لود) بسازید مخصوصا از نوع double mouth مطمئن هستم که در صورت ساخت اولین انتخاب شما برای گوش کردن با لامپ خواهد شد. من دارم فاستکس هم سفارش میدم اگه تمایل داشتید میتونم براتون بگیرم که اون دیگه خیلی فوق العاده میشه مخصوصا اگه مدل Fostex FE206EN باشه که دیگه میتونید مطمئن باشید تا چند میلیون تومان نمیتونید چیزی جایگزینش کنید.نقل قول:
سلام.
دوستان دمتون گرم چقدر فعال هستید خیلی زیبا کار کردین خسته نباشید:20:
والا ما که دیگه پولی برای ساخت سیستم و خرج کردن در راه صدا نداریم:45: تازه گیام که از کار بیکار شدیم و درآمدی نداریم:37:
خیلی ممنوننقل قول:
من کیفیت صدا و حجم خیلی برام مهمه برای همین میخوام یه ست دو کاناله که از 40hz -20khz رو ساپورت کنه قدرتش هم در حد اتاق 20 متری و زیاد بزرگ هم نباشه سبک هم بیشتر پاپ راک امپلیفایر هم شما معرفی کنید در کل یه ست دوکاناله که هر کدوم از یه woofer 5 تا 6.5 اینچی و یک tweteer
از امپلیفایر اسپیکر ها هم میتونم استفاده کنم یا نه
یه همچین چیزی میخوام
نقل قول:
دوست عزیز متاسفانه بوکشلفی که بتونه فرکانس پایین 40 هرتز رو به شما بده خیلی کمه. یعنی من تعداد کمی بوکشلف دیدم که همچین رنجی رو ساپورت کنن. هست ولی باید برید روی برندهای خیلی گرونقیمت که هزینه کلی میره بالا. به نظر من شما خودت اقدام به ساخت کنی نتیجه بهتر میگیری با هزینه کمتر ولی برندهای آماده هم میتونید بگیرید
شما بگو چقدر میخوای بودجه بزاری تا شاید بهتر راهنمایی کنم
دوستانی که اقدام به ساخت کردن اگر از مراحل ساخت و قیمت ها هم یه اماری بدن خیلی عالی میشه بقیه هم میتونن استفاده کنند.در ضمن این دستگاه cnc رو کار باهاش چه جوریه؟ یعنی یه سری مراکزی هستند که شما طرح رو میبرین پیششون اونا براتون برش میدن ؟ اگه اره طرح به چه فرمتی باید باشه؟ چوب رو هم شما تحویل میدین یا اونا دارن انواعش رو؟ هزینه اش رو هم بفرمایین میفهمم چی کاره ام!! خیلی دوست دارم برای دکور هم که شده یه جفت باند درست کنم در ابعاد فلور استندینگ.
در ضمن klipsch جان میدونم اطلاعات گرونقیمتی هم در ضمینه رو کش های venneer داری.یه امار کلی میتونی اینجا بگی بچه ها استفاده کنن(انگار خودم نمی خوام!!) ؟ اینکه از کجا بخریم و کلا کار باهاش چجوریه و با چی میشه چسبوندشون؟ میدونی چی تو کلمه؟! اقا من پول سیستم بازی ندارم متاسفانه ...رفتم اون پاساژی که توی توپخونه اجناس وینتیج دست دوم میفروشن دیدم اگه بلندگوی تمییز داشته باشن نامردی قیمت میدن برای همین با خودم گفتم یه جفت بلندگو ارزون ازشون میگیرم که ظاهرش خراب باشه بعد خودم اون رنگی که دوست دارم میزنم و تمییزش میکنم و اجزاشو ردیف میکنم.بعد که میام اینجا میبینم بچه ها چه کارای ردیفی انجام میدن میگم شاید خودم درست کنم بد نباشه.البته چیزی رو که خیلی دقت کردم و دیدم که در diy انگار نمیشه انجام داد رو کش های توری روی بلندگوها ی برند هستش!!
نقل قول:
سلام دوست عزیز
اول شدیدا توصیه میکنم از خرید حتی یک عدد چوب کبریت از پاساژ مرکزی خودداری کنید. اونجا اکثر سیستم ها تعمیری، بلندگوها با دام های تعویض شده یا کویل های پیچیده شده و فوم های تعویضی هستند. آمپلی فایرها اکثرا تعمیری هستند. شما بگو چی میخوای شاد من بتونم کمکت کنم.
در مورد CNC باید بگم که مراکزی هستند که این خدمات رو میدن. سایت چوب خاوران مرکز فروش چوب، تخته، ام دی اف، و خدمات برش و CNC و درودگری در تهرانه. اونجا میتونید سی ان سی کنید قطعاتی که میخواید رو. میتونید در قالب اتوکد یا کورل نقشه رو بکشید ولی از اونجایی که یه جفت بلندگو اجزای مشخصی داره، نیازی ندارید خودتون نقشه رو بکشید، اندازه هارو ببرید اونجا بگید اپراتور 2-3 دقیقه ای میکشه خودش.
در مورد Veneer هم باید بگم که خیلی کم استفاده میشه، مخصوصا از وقتی که ام دی اف اومده... ولی میشه پیدا کرد. باید بوسیله Vacuum Press روی سطح بچسبونید... باید از چسب PVA استفاده کنید یا چسب پلی اتان یا همون چسب زرد صنعتی که شرکت رازی تولید میکنه خوبه. وکیوم پرس یه کم سخت پیدا میشه. همچنین تریم کردن و لبه گیری وینیر یه کم سخته که تمیز در بیاد. بجای وکیوم پرس (اگه قطعه زیاد بزرگ نباشه) میهش از پیش دستی (گیره نجاری) هم استفاده کرد. وینیر رو می چسبونید، یه صفحه صاف روی وینیر میزارید و با گیره محکم می کنید... یک ساعت بمونه خشک میشه حالا موقع تریم کردن و فینش کردن کاره... برای اطلاعات بیشتر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو ببینید یا سرچ کنید How to veneer... veneering tutorial... veneer vacuum press
در مورد روکش توری اتفاقا باید بگم که هیچ مشکلی نیست و میشه دقیقا اونو ساخت. من برای بلندگوی خودم دارم می سازم و بزودی تصاویرش رو میزارم که ببینید.
آمپلی فایر سینگل انددی رو به همکاری یکی از دوستان دارم میسازم (در اصل متعقل به ایشونه)... چوک ها کاملا دست پیچ هستند و کاملا اصول ردیف پیچی مدنظر بوده و نزدیک به 100 ساعت زمان برای پیچیدنشون صرف شده و از بهترین متریال استفاده شده. لامپها که مشاهده میکنید 6V6 هستند ولی قصد اصلی دوستی که این آمپ بزودی برای ایشون گوشنوازی میکنه، لامپ EL34 هست... بخاطر همین اسم این آمپلی فایر Valhalla SE-34A هست... آمپ در کلاس A واقعی کار میکنه. همچنین ولتاژ کاری سیستم طوری طراحی شده که با لامپهایی مثل 6550,KT88 و لامپهای مشابه دیگه هم کار میکنه.
در طراحی حداکثر سلیقه به خرج داده شده. پلیت اصلی از جنس برنج هست که بصورت برّاق پرداخت و پولیش شده ولی شاید به درخواست صاحب آمپ، قبل از مونتاژ نهایی سند بلاست بشه و مات بشه. بدونه از پلگسی گلس ساخته شده و برای جلوگیری از نفوذ نویز از داخل با آلومنیوم عایق شده. زیبایی سیستم هم که مشخصه... آمپلی فایر به ریموت کنترل مجهز شده که میتونه ولوم های-اند ALPS رو کنترل کنه، که میشه بوسیله ریموتی که براش ساخته شده از راه دور صدا رو کم و زیاد کرد.
تصاویر (هنوز مونتاژ نشده و لامپها در جای خود قرار ندارند):
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داداش از آمپ هدفون خبری نداری؟کیفیتش چطور بود؟
ممنون
به به چه سلیقه و حوصله ای
در مورد پاساژ مرکزی حق داری...واقعا دودره بازی و دروغ رو میشه در حد اعلاش اونجا دید. رفتم میگم اقا این بانده چنده؟همین که ووفرش جر خورده..میگه اون فروش رفته! بعد یه هفته بعد رفتم برای کاری یه سرهم اونجا زدم دیدم همون بانده با یه ووفر که معلوم بود تعمیر شده اونجاست .گفتم چنده گفت 800 تومن ..اصلیه و فلان و فلان!! یه باند دیگه که ایراد داشت رو پرسیدم بازم گفت اون فروش رفته! جالبه رفتاراشون.ولی برای یه عشق سیستم های کلاسیک جای باحالیه وخوش میگذره تماشا کردن.یه قیمتی هم توی دهنشون میچرخه به اسمه 1میلیون و 200 !! کلا همه چی یا 1میلیون 200 یا 200 تومن! خلاصه من عشق چوبم اگه امپی با بدنه چوبی دست و بالت بود یه ندا به من بده.البته sansui سیاه هم خیلی دوز میدارم! یه sansui داشت یکیشون اسیرش شدم...بزرگ و سیاه با عقربه های انالوگ امپر متر!! در مورد cnc هم قیمتش چه جوریاست؟ یعنی چجوری اجرت محاسبه میشه؟ ساعتیه چیه؟ اون سایت veneer هم که دادی عالی بود دمت گرم فهمیدم چی به چیه.اگه روکش چوب قرمز گیر میومد مشتی میشد.من عاشقشم! خلاصه از همه متشکرم که دارید این پیج رو پیش می برید و ما شیفتگان رو سیراب میکنید...از امپ هدفون چه خبر راستی؟ بسازیم؟خوب بود؟با سنهایزر مچ میشه؟
دوست عزیز آمپ رو در اختیار یکی از دوستانم که هدفون بازه قرار دادم تا تست بعمل بیارند. یه مدار رگولاتور ولتاژ برای اپتیموم کردن تغذیه مدار ساختم و بهش دادم. تست های اولیه عالی بود. تا 300 اهم میشه بهش هدفون وصل کرد. میشه نتیجه رو خیلی بهتر هم کرد. بهترین نتیجه با باطری بدست میاد. خبرهای جدید رو میزارمنقل قول:
سی ان سی هم متری حساب میشه هم ساعتی. شما یه بلندگو بخوای برش بزنی نیازی به سی ان سی نداری... فقط جای بلندگوها که گرد هست رو باید سی ان سی بزنید، مابقی با برش دو تیغ بریده میشه که ارزونه.نقل قول:
با سلام
من یه سیستم استریو میخوام که دوبلنگو داشته باشد از این بزرگ ها و طرح چوب باشه چون میخوام به عنوان میز گلدون و چیز میزای دکوری هم ازش استفاده کنم. زیاد قدرت صدا مهم نیست فقط جنبه دکوری تو پذیراییه خونه 80 متری. من خودم HD media Player WD دارم و میخوام آهنگ باهاشون گوش بدم و گاهی موقع فیلم دیدن از این بلندگوها استفاده کنم. ممنون میشم راهنمایی کنید( بخصوص لینک و محل خرید برام بگذارید). سقف بودجه200 تومان
سلام
2 سری اسپیکر با یه امپ رو میخوام بفروشم هر کی خواست بهم پیام بده
چه آمپ زیبایی ساختی klipsch عزیر ...حتما صدای خیلی دلنوازی هم داره... میتونم بپرسم این آمپ چقدر هزینه بر میداره؟
خازن ها انبارهای موقت سیگنالهای صوتی هستند در تجهیزاتی که استفاده میکنیم. در آمپلی فایرهای لامپی و ترانزیستوری، در کراس اورها و ... ازینرو خازن ها و accuracy آنها از اهمیت زیادی برخوردار است. خازن نامناسب می تواند باند صوتی را تخریب کند و فرکانس های طلایی که نیاز داریم را نابود کند. پس تعجب نکنید که اگر یک عدد خازن 40 دلار قیمت داشته باشد. من سعی میکنم همیشه از خازن های Sonicap که از بهترین و گران ترین خازن های مورد مصرف های-فای هستند استفاده کنم... البته خازن های خوب و مرغوب کمپانی های دیگر هم وجود دارد که قابل استفاده هستند.
سلام... خیلی ممنون که فکر میکنید زیبا شدهنقل قول:
با توجه به اینکه چوک ها تماما دست پیچ هستند و بیشتر از 50 ساعت روشون زمان گذاشته شده... و با توجه به لامپهایی که استفاده شده و قطعات دیگر، و اینکه سینگل هم هست، با بلندگویی که حساسیت بالا داشته باشه و Efficient باشه، صدایی بسیار عالی میده. البته با استفاده از لامپ EL34 وات خروجی بیشتر هم میشه.
هزینه ساخت تماما بستگی به سازنده داره. حداقل هزینه حدود 500 هزار تومنه... یعنی فقط چوک ها و لامپ ها و قطعات حداقلی... ولی هزینه ها میره بالا وقتی ظاهرش رو بهتر میکنید، از خازن های بهتر استفاده میکنید، از سیم های نقره و قلع نقره برای ارتباطات استفاده می کنید. وقتی از ورودی و خروجی های و پست های بلندگوی بهتر استفاده می کنید. وقتی از ولوم کنترلهای بهتر استفاده می کنید...
بیشتر مطالب شما رو خوندم klipsch عزیر و خیلی هم علاقه پیدا کردم که یک جفن باند های فای بسازم ولی احتیاج شدید به راهنمایی شما دارم....
حتما از تجربیات دوستان استفاده خواهم کرد....
با سلام به همه دوستای گل.
من میخوام خونه جدید رو به یه سیستم صوتی تصویری تجهیز کنم.
و از اونجا که آپارتمان های ما از لحاظ محیط آکوستیک واقعا افتضاح میباشند قصد دارم در باز سازی خونه یک سری کار ها رو انجام بدم
حالا شما تصور کنید یک سالن 6 متر در 5 داشته باشیم با ارتفاع معمولی که برای آپارتمان ها در نظر میگیرند
و سیستم قراره تو عرض سالن قرار بگیره
میخواستم ببینم با بودجه حدود 1 تومن میشه آکوستیک رو بهبود داد؟
نمای پنل ها رو هم در نظر بگبربد چون توی سالن هست؟
و آیا پنل هایی داریم که نور داخلشون کار شده باشه ... چون احتمالا با نصب پنل های سقفی دیگه لوستر نمیشه کار گذاشت.
حساسیت خانم خونه رو هم در نظر بگیرید
یک سوال دیگه از بین اسپیکر های فوکال سری 7 و 8 و یا پارادایم سری مانیتور کدوم موزیکال تره؟!
اول سعی کنید خوب مطالعه کنید و سلیقه و مزاج خودتون رو درباره صدا بفهمید. ببینید به چه چیزی نیاز دارید. گاهی افراد در هربه تجاری کمپانی ها می افتند و چند کامپوننت که هر کدوم 4-5 میلیون قیمت دارند میخرند و نهایتا راضی نیستند از صدا چون خرید برند که هنر نیست. شاید صداش هم خوب باشه ولی یه حس درونی هست که آدم رو مشوش میکنه. این حس که فکر میکنید مثلا 20 میلیون پول ناقابل رو بابت این تجهیزات دادید، حتی اگه صدا عالی هم باشه نمیتونه شنونده رو راضی کنه و حس بدی داره. البته در مورد افرادی این مطلب صدق میکنه که از نظر مالی و اقتصادی حد متوسط هستند (مثل خودم) وگرنه خب برخی افراد تمکن مالی زیادی دارند و 200 میلیون تومن خرج میکنند و بهترین صدارو می گیرند (که باید بگیرن با 200 میلیون مثلا!) و پولی هم که پرداخت کردند براشون اهمیتی نداره. ولی گاهی با یه هزینه منطقی میشه صدایی گرفت که هم از نظر تئوریک و تست های شنیداری شنونده و اغوا کنه، هم از نظر هزینه اونقدر مناسبه که شنونده هنگام گوش کردن به موسیقی همش تو این فکر نیست که مثلا n میلیون تومن هزینه کرده براش. پس با خیال آسوده از صدا لذت می بره.نقل قول:
دوستی دارم که چند ساله می شناسمش و همیشه در زمینه صدا سر در گم بوده. اخیرا براش یه بلندگو هورن فول رنج ساختم... خودش هم اقدام به ساخت یه آمپ سینگل لامپی کرد. هزینه کلی زیر 1.5 میلیون شد با سورس و کابل و اینترکانکت و ...
نتیجه اونقدر راضی کننده بود که هر وقت که منو می بینه میگه "واقعا دستت درد نکنه. خیلی از صدای سیستم راضی هستم" در صورتیکه شاید اگه میخواست بلندگویی از یکی از برندهای موجود در بازار بخره، باید 4-5 میلیون هزینه میکرد و باز هم حس درونی ارضاش نمیکرد.
با سپاس از شما klipsch عزیر... در ضمن خیلی آشنا میزنی...چون کمتر کسی پیدا میشه که وقتشو و اطلاعاتشو بیاد توی فرومها بذاره...
یه سولی داشتم در مورد اسپیکر هورن که تو چند تا پست قبلی گذاشته بودی... میشه اون هورن ها و شیپوریها رو تو ایران پیدا کرد و اون رو ساختش؟ چون فوق العاده هستن و حتما صدای خیلی عالی هم دارن... و هزینه ساختش بنظرت چقدر میشه ..خیلی هوس انگیزه و بخاطر همین میخوام ببینم میشه درستش کرد؟//
نقل قول:
سلام :46: چه میکنید با دوال 721؟
در مورد بلندگوی هورن باید بگم که هورن ها در ایران خیلی استفاده ندارند و خیلی ها با این سیستم ها آشنا نیستند و حتی باورهای غلطی درمورد این پدیده های بسیار دوست داشتنی در بین حتی افراد حرفه ای و با تجربه رایجه. هورن سخت پیدا میشه ولی اگه قصد ساختن داشته باشید هیچ چیز غیر ممکن نیست، میتونم کمکتون کنم که سیستم مورد نظرتون رو بسازید. الان مثلا یه ایده ای تو ذهنمه ولی وقت اجرایی کردنش رو ندارم... الان دارم برای یکی از دوستان رو طراحی یه هورن کونیکال بک لود - فرانت لود کار میکنم که نمونه هاش خیلی کمه. یعنی هم بک لوده برای افزایش دامنه فرکانس های پایین هم از جلو یه هورن فرانت کونیکال داره برای افزایش دامنه مید و های و افزایش فوکاس و همچنین حساسیت. یادتون باشه، هورن ها حساسیت رو می برن بالا چون صدارو تشدید میکنن. مثلا اگه یه بلندگویی حساسیت 95 دسی بل@ 1 وات رو داشته باشه، وقتی پشت یه هورن قرار میگیره این حساسیت بیشتر میشه، در واقع چون هورن نقش یک آمپلی فایر طبیعی رو بازی می کنه حساسیت بیشتر میشه، یعنی همون بلندگو که با 1 وات 95 دسی بل صدا در یک متری ایجاد میکرده، وقتی میره پشت هورن با همون 1 وات مثلا 98 دسی بل صدا تولید میکنه! این خیلی عجیبه ولی خاصیت هورن ها همینه. مثلا بخوام مثال بزنم، کمپرسور درایورهایی که پشت هورن های مثلا بلندگوی Klipsch قرار میگیره، اگه بدون هورن 1 وات بهش بدین در 1 متری شاید حتی 90 دسی بل هم صدا نده!!! ولی وقتی میره پشت هورن میشه 108 دسی بل! این یعنی فول العاده. این یعنی ما میتونیم مثلا یه بلندگوی فول رنج رو که حساسیت مثلا 95 دسی بل هست رو حتی efficientتر هم بکنیم با قرار دادن یک هورن در جلوی اون!!!
کابل اسپیکر از اهمیت زیادی برخورداره. کابلهایی با چند هزار دلار قیمت خیلی عادی هستند. یه انتخاب خیلی خوب میتونه DIY کابل باشه. کابل زیر رو خودم درست کردم برای یکی از دوستان. از سیم مس Oxygen Free با خلوص 99/9998 استفاده شده که مختص استفاده در تجهیزات پزشکی بوده. آلیاژ مس ایتالیایی استفاده شده و در ایران ساخته شده. قیمتش مناسبه، خیلی ارزون نیست، خیلی هم گرون نیست. دوتا کابل 210 سانتی متری مجموعا 170 هزار تومن هزینه داشته. در هر کانال از 6 رشته سیم multi-strand با 50 رشته با ضخامت کل 13AWG استفاده شده. یعنی مجموعا در هر کانال از 300 رشته استفاده شده. نتیجه بسیار بسیار عالی و واقعا های-اند بوده... با کابلهای گرونقیمتی از شرکت های معتبری مثل ون دن هول مقایسه شده و از نظر دیتیل و امیجینگ واقعا عالی عمل میکنه. سیم ها 3 رشته 3 رشته بهم تابیده شده اند و بوسیله Shrink حرارتی بهم محکم شده اند... بعد دو رشته آماده شده درون Expandable Sleeving قرار گرفته برای زییایی بیشتر و محافظت از سیم ها... نهایتا سیم ها با پست های موزی از برند Daiyo ترمینیت شده که قیمت مناسبی دارند که کیفیت این سیم و آلیاژ مسی بکار رفته اونقدر بالاست که حتی بجاست از کانکتورهای گرونقیمت تر مثل WBT هم استفاده بشه که البته به دلیل محدودیت بودجه توسط دوستی که براش ساختم، از همین برند ارزونتر استفاده شده که البته نتیجه واقعا عالی شده
تصاویر:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این هم نمونه سیم استفاده شده... این سیم مقاومت و کپسیتانس بسیار کمی داره:
ممنونم دوست من...دوال 721 هم سلام میرسونه...
خلاصه تو فکر ساخت یک اسپیکر خوب هستم ولی دارم و فعلا دارم یک کمی بررسی میکنم.. بنظرت مثل اون شیپوریها تو ایران گیر میاد یا اینکه چیزی مشابه اون باید پیدا کنیم...
شاید برای ساختش یک چند وقتی زمان ببره ولی خواستم شروع کنم حتما خبرت میکنم... ولی برای ساخت اون اسپیکر هورن فکر کنم مهمترین چیزش همون شیپورش باشه که باید پیدا بشه....
سلام من میتونم برات انواع هورن رو تهیه کنم یا اگه نباشه بدم برات بسازن. شما اول بگو منظورت از هورن کدوم تصویره. بلندگوی آوانتگارد رو میگی؟ اگه منظورت هورن گرد شبیه شکل زیره میتونم برات تهیه کنم با هر رنگی که بخوای. البته باید ببینی که پشت این هورن چی میخوای قرار بدی؟ یونیت کمپرسور یا فول رنج؟ به نظر من یه هورن فرانت لود با فول رنج فیلیپس خیلی عالی میشه. من دارم هورن فرانت کونیکال برای یه نفر درست میکنم ولی به نظر خودمم گرد خیلی جالب ترهنقل قول:
شبیه هورن های این بلندگو رو میتونم برات گیر بیارم. اینا ترکتریکس هستند. من هم ترکتریکس میتونم تهیه کنم هم اسپریکال که بهتر هم هست حتی ... اکسپوتنشال هم هست
سپاس از شما دوست گرامی .... فکر کنم همون بلندگوی آوانتگارد باشه...اگه از هورن فرانت لود یه عکسی بذاری خیلی خیلی خوب میشه... در ضمن تفاوت بین ترکتریکس و اسپریکال و اکسپوتنشال هم بگی خیلی عالیه و حدود قیمتش هم با اون چیزی که تو پستهای قبلی در مورد ساخت این بلندگو پیش بینی کرده بودی فکر کنم خیلی تفاوت داره...و نباید خیلی ارزون باشه....
بالا میره. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
ببین الان همین عکسی که شما گذاشتی هونش Tractrixــه... تفاوتشون در زاویه هورنه و کات آف فرکانسی ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هارو مطالعه کن توضیح بدم خیلی طولانی میشه)... من خودم هورن مناسب و براتون میسازم. ببین آماده که نیست تو ایران دنبالش نگرد. ببین هورنی که ساخته میشه آلومنیومیه (اکثرا برندهای معروف آلومنیوم یا آئوچو هستند) و رنگش هم هر رنگی که بخوای زده میشه بصورت متالیک مثل همینا که تو عکس می بینی و بسیار زیبا میشه. هزینه یک جفت با قطر نهایی (Mouth) حدود 40 سانتی متر با رنگ و بصورت آماده حدود 200 هزار تومن میشه که واقعا مفته. نمونه های خارجیش تا جفتی 1500 دلار هم هستند میتونی سرچ کنی. ولی مساله اصلی اینه که شما پشت این هورن چی میخوای قرار بدی... چندتا انتخاب داری:
1- یه Compression Driver بعنوان میدرنج (تو ایران خوبش گیر نمیاد)
2- یه میدرنج 4-5 اینچ بعنوان میدرنج که در این حالت باید تویتر (ترجیحا) هورن هم برای سیستم تهیه کنی
3- یه فول رنج سایز کوچک 4-5 اینچ با حساسیت بالا که هم بتونه دامنه فرکانسی میدرنج رو پوشش بده هم فرکانس های بالا (مثل فاستکس یا لاتر یا سیز یا فیلیپسی که ما استفاده کردیم... فیلیپس واقعا مناسبه) در این حالت دیگه نیازی به تویتر و هورن کوچک نیست و به دلیل اینکه فرکانس های بالا هم (برخلاف روش قبلی) از هورن بسیار بزگ پخش میشن، نتیجه بسیار بهتر میشه و ساند استیجی بسیار وسیع تر خواهیم داشت
به نظر من شما اگه اصرار داری که حتما هورن گرد بسازی، من این سیستم رو پیشنهاد میدم:
مثل شکلی بالا یه جعبه با دوتا وفر خوب (مثلا پیرلس) بسازید... یه هورن بزرگ با یک جفت فول رنج فیلیپس استفاده کنید و از حدود 150 هرتز کراسش کنید... یعنی تا 150 هرتز رو ووفرها پخش میکنن از 150 هرتز تا 18000 هرتز رو فول رنج. یه کراس اور هم میخواد که باید اختصاصی ساخته بشه ... اگه کراس اور دقیق طراحی بشه نتیجه نهایی بسیار عالی میشه. حساسیت هم قطعا بالای 90 خواهد بود چون فیلیپس بسیار efficientــه
تو پستهای قبلی خونده بودم که همچین چیزی رو تو مجارستان تست کردی و صداش رو شنیدی که در نهایت خیلی عالی بود... برام چند تا سوال پیش اومد:
1 - نخست اینکه علی رغم اینکه بیشتر ما تو ایران از لحاظ شنیداری صدا بیشتر با اسپیکرهایی که تو بازار هستش صداهایی رو تست کردیم و پنیدیم که بعضا خیلیها هم دوست دارن که آهنگی رو که میشنون "بیس" خوبی داشته باشه.. حالا با توجه به این مسئله صدایی شفاف و خوب رو میتونیم انتظار داشته باشیم؟ ( البته بیشتر بخاطر اینه که همچین چیزی رو کمتر کسی هست که تو ایران تست کرده باشه)..
2 - سوال بعدی اینه که میشه مثل همین تصویر هورن کوچیک که بعنوان تویتر هورن هستش رو همانند شکل بالا قرار داد؟ یعنی میشه هورن کوچیک هم با آلومینیوم سفارش داد و درست کرد؟
نقل قول:
اول باید بگم که شما اصلا تصور نکن که با هزینه کم (زیر یک میلیون) میتونی صدای یه بلندگوی بسیار معظم 40-50 هزار دلاری رو بگیری! همچین چیزی محاله ممکنه. بلندگوهایی مثل
Oris, Avantgard, Cessaro, Acapella بلندگوهای هورن بسیار معظمی دارند که قیمت هایی بالاتر از 50 هزار دلار و 100 هزار دلار دارند. اینکه ما بخوایم با 1 میلیون اونارو شبیه سازی و کپی کنیم خیلی دور از عقله. ولی میشه با هزینه مناسب یه سیستمی شبیه اونا ساخت ولی نه با اون کارایی ولی با کارایی که با برندهای چند هزار دلاری برابری میکنه. ببیند الان مثلا بلندگوی Oris حساس ترین و Efficientترین بلندگوی دنیاست با 115 دسی بل با 1 وات!!! این یعنی اینکه این بلندگو با خروجی لاینر آیفون میتونه 115 دسی بل صدا تولید کنه!!! بدون آمپلی فایر... یعنی با 500 میلی وات میتونه صدایی بسیار عظیم تولید کنه. صدایی که شاید با بلندگوهای معمولی نیاز به 200-300 وات قدرت یا حتی بیشتر باشه.
ولی چیزی که شما بسازی یه هورن خواهد بود که اگه از فول رنج استفاده کنی و کراس اور با اسلوپ مناسب براش بسازی که صدای بین فول رنج و ووفرها بالانس بشه، حساسیتی نزدیک 95 دسی بل خواهد داشت، بلندگویی که با 10 وات میتونید ازش صدایی بسیار عالی بگیرید. تزئیات کامل بگیرید، صدایی که باید برای شنیدنش برندهای چند هزار دلاری رو خریداری کنید. همچنین شما که به هورن ها علاقه داری اینجوری با هزینه مناسب سیستم دلخواهت رو داری. از نظر ظاهری هم مشابه این سیستم هایی که گفتم میشه تقریبا.
شما چون از ووفر مجزا استفاده میکنی، میتونی طوری برنامه ریزی کنی که حتی 30hz فرکانس پایین داشته باشی، میدرنج و تویتر هم فول رنج (یا فیلیپس یا اگه بتونید بخرید فاستکس) پخش میکنه و این فوق العادست. از نظر اینکه گفتید هورن کوچک هم باشه، اگه از فول رنج های 5 اینچ استفاده کنید، اکثرا از محدوده حدود 100 هرتز تا 18 یا 20 هزار هرتز رو پخش می کنند، یعنی شما اصلا نیازی به تویتر ندارید، و پخش شدن فرکانس های بالا هم از هون به این بزرگی میتونه بسیار عالی باشه و ساند استیج رو بهبود ببخشه. ولی اگه اصرار داشته باشید که حتما تویتر هم استفاده کنید میشه هورن اینم ساخت. ولی با پلاستیک مناسب تره، چون کوچکه نتیجه بسیار عالی میشه.
ولی توصیه نمیشه از تویتر استفاده کنید چون میدرنج همون کارو انجام میده، ضمن اینکه نسبت به تویترها که کویل های حساس تری دارند، مقاوم تر هستند و مشکلی بابت سوختن نداند
البته اینکه گفتم "نمیتونید با هزینه کم دقیقا این بلندگوهارو کپی کنید" به این معنا نیست که نمیتونید صدایی مثل اینا بگیرید، اگه کمی بیشتر هزینه کنید و دقیق کار رو انجام بدین و حوصله داشته باشید، چه بسا که نتیجه بسیار ماورای تصور بگیرید... فردی مثل رومی که در امر صدا نظریات جالب و غیر قابل اغماضی داره، و حتی خودش بلندگوی آوانگارد داشته (که نهایت آرزوی یه اودیوفایل میتونه باشه) ولی بازم از صداش راضی نبوده و خودش یه سیستم هورن ساخته (مثل کاری که شما مدنظر دارید) که اون راضیش میکنه و فقط اونو قبول داره!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... یعنی با حوصله و صرف وقت چه بسا که نتیجه ای بهتر از بهترین بلندگوهای دنیا بگیرید.
عکس معظم ترین بلندگوهای هون:
محتوای مخفی: Avantgarde
محتوای مخفی: Oris
محتوای مخفی: Cessaro
محتوای مخفی: Acapella
حرف شما رو کاملا قبول دارم که مثل اون نمیشه اون هم با بودجه خیلی خیلی کمتر از قیمت واقعی اونها... از لحاظ اینکه تو کار صدا شما خیلی حرفه ای عمل میکنی در اون شکی نیست و مطمئنم که صدای خیلی عالی به ما میده...
میخوام ببینم بلندگویی مثل آوانتگارد که هورنش هم Tractrix باشه چه مقدار بودجه ای لازمه...
در ضمن این اسژیکر ها خیلی خیلی آدمو روانی میکنن!!!!
نقل قول:
این بخش رو تو پست قبل اضافه کردم؛ خوندید؟
نقل قول:
البته اینکه گفتم "نمیتونید با هزینه کم دقیقا این بلندگوهارو کپی کنید" به این معنا نیست که نمیتونید صدایی مثل اینا بگیرید، اگه کمی بیشتر هزینه کنید و دقیق کار رو انجام بدین و حوصله داشته باشید، چه بسا که نتیجه بسیار ماورای تصور بگیرید... فردی مثل رومی که در امر صدا نظریات جالب و غیر قابل اغماضی داره، و حتی خودش بلندگوی آوانگارد داشته (که نهایت آرزوی یه اودیوفایل میتونه باشه) ولی بازم از صداش راضی نبوده و خودش یه سیستم هورن ساخته (مثل کاری که شما مدنظر دارید) که اون راضیش میکنه و فقط اونو قبول داره!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... یعنی با حوصله و صرف وقت چه بسا که نتیجه ای بهتر از بهترین بلندگوهای دنیا بگیرید.
ببنید هزینه تماما بستگی به این مواد داره:
1- ظاهر نهایی
2- ووفرها و میدنجی که باید استفاده بکنید
3- متریال و وسواسی که دارید. مثلا میتونید از پست های پشت بلندگوی گرونقیمت تر استفاده کنید یا سیم نقره برای اتصالات داخلی و ... این دیگه وسواسه
ببینید به نظر من شما بگو چقدر میتونی بودجه بزاری، من بهترین ترکیب رو پیشنهاد میکنم.
ببینید یه نمونه از برآورد هزینه میتونی این باشه:
کراس اور ها: 100 هزار تومن (بهترین خازن ها و متریال)
فول رنج فیلیپس: 200 هزار تومن (یا فاستکس که البته فیلیپس هم بهتر عمل میکنه هم اینکه فاستکس تو ایران نیست اینترنتی بخرید شاید جفتی 400 الی 500 بشه)
یک جفت هورن حدود 40 سانتی : 200 هزار تومن
4 عدد وفر 6.5 اینچ پیرلس: 240 هزار تومن (البته میشه موارد دیگه هم استفاده کرد یا بجای دوتا وفر کوچک یک جفت وفر بزرگ مثلا 12 اینچ استفاده کرد)
ساخت جعبه: حدود 200 تا 300
سیم نقره + کانکتورهای گلد پشت بلندگو + پایه + مواد صداگیر داخلی باکس ووفرها + هزینه های جانبی: 50 هزار تومان
جمع کل ~ 1 میلیون
البته این یه مثال بود. میشه بیشتر یا کمترش کرد
سپاس دوست خوبم...اینطوری خیلی بهتر شد . حدود قیمت دستمون میاد که میتونیم ببینیم چقدر باید هزینه کنیم... و از اونجایی که میدونم خیلی تخصصی عمل میکنی مطمئنم که اسپیکر خیلی عالی باید بشه....
یه سوال پرسیده بودم که جوابشو نگرفتم : علی رغم اینکه بیشتر ما تو ایران از لحاظ شنیداری صدا ، بیشتر با اسپیکرهایی که تو بازار هستش صداهایی رو تست کردیم و پسنیدیم...و بعضا خیلیها هم دوست دارن آهنگی رو که میشنون "بیس" خوبی داشته باشه.. حالا با توجه به این مسئله صدایی شفاف و خوب رو میتونیم از این هورن انتظار داشته باشیم؟ ( البته بیشتر بخاطر اینه که همچین چیزی رو کمتر کسی هست که تست کرده باشه و خوشبختانه شما گفته بودی که تو مجارستان همچین چیزی رو تست کردی)....
در خصوص صدای هورنی که گفتید، بلکه من صدای آوانگارد رو شنیده ام و تا این لحظه بهترین صدایی بوده که شنیدم. یعنی هیچ جای دیگه و با هیچ بلندگوی دیگه صدایی بهتر نشنیدم. شفافیت صدا و دیتیل و وضوح و نرمی صدای هورن ها فوق العاده ست. خیلی ها فکر میکنن هورن ها در فرکانس بالا هارش و گوش خراش میشن که این برداشت اشتباهه. از نظر فرکانس های پایین و بم هیچ مشکلی نیست، فرکانس های پایین توسط ووفرها ایجاد میشن. با بلندگوهای دیگه تفاوتی ندارند، نقطه قوت در HF با های فرکانسی میشه که هورنه و تفکیک بالایی داره و به دلیل استفاده از هورن Sound field یا ساند استیج وسیعی هم خواهیم داشت. البته من خودم هم بلندگوی هورن Klipsch رو استفاده میکنم و با تفکیک 108 دسی بل واقعا صدایی نزدیک به این برندها بهم میده. البته با هزینه خیلی کمتر. اگه از نظر هزینه مشکل نداشتم حتما سعی میکردم یک بلندگوی Oris تهیه کنم. شاید در اینده...نقل قول:
سپاس از توضیحاتتون... پس باید به فکر یک هورن آوانگارد باشم.....با این توضیحات پس باید صدای خیلی خوبی داشته باشه... ظاهرش هم که فوق العادست ...به نظر من اگه کسی بخواد این اسپیکر رو بسازه تا 1200 باید براش درنظر داشته باشه..... و یک چیز فوق العاده ای در میاد....
klipsh عزیز ممنون از توضیحاتون
آیا سایتی هست که بلندگو بفروشه منظورم باند ساب نیست بلندگو با کیفیت و تفکیک صدا بالا
ممنون
انقل قول:
خواهش میکنم
بببینید اگه شما تفکیک بالا میخواید و میخواید که بلندگویی داشته باشید که efficient باشه و با کمترین وات درایو بشه، دوتا انتخاب بیشتر ندارید: 1- بلندگوهای هورن 2- بلندگوهای فول رنج... بینید تو ایران فول رنج که به هیچ عنوان نیست، منظورم برندهایی مثل Lowther, Fostex, Seas, Audio Nirvana, Polk, Mark Audio و ... هست... فول رنج های برند Fostex بسیار قیمت مناسبی دارند که تعادل عالی بین قیمت/کیفیت/کارایی ایجاد کردن... چیزی که ما در حال حاضر در ایران بهش دسترسی داریم فول رنج 5 اینچ فیلیپسه که نمونه هایی از هورن های بک لود هم ازش ساخته شده و نتیجه عالی بود. طبق اسکن یه کاتالوگی که به سختی پیدا کردم و یه نفر برام ایمیل کرده، این فور رنج حساسیت بسیار بالای 95.588 در 1 وات@ 1 متر رو داره که این یعنی فوق العاده. با رنج فرکانسی 120Khz تا 18000Khz که بصورت OB (بدون جعبه) که این خیلی عالیه وقتی داخل جعبه هورن قرار بگیره حتی تا 30-40 هرتز هم میشه تیون کردش. بین 10 تا 20 وات توان هندلینگشه. با تفکیک بالایی که داره بهترین کارایی رو با آمپ سینگل لامپی خواهد داشت. این فول رنج رو یکی از دوستان قدیمی دست اندرکار صدا چند عدد بصورت 100% آکبند داشتند که لطف کردن و در اختیار ما قرار دادند. قابل ذکره که فیلیپس یکی از قدیمی ترین و معتبرترین کمپانی های تولید کننده فول رنج ها هستند. این فول رنج الان با قیمت مناسب در اختیار ماست (البته من دیگه ندارم اگه اون دوستی که گفتم بهمون بده میتونیم روش حساب کنیم) مدل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که قیمت جفتی 140 پوندی دارند که اگه اینترنتی خریداری بشن حدود 400 تا 500 هزار تومن جفتی هزینه داره، این فیلیپس از نظر کارایی تقریبا با این مدل فاستکس برابری میکنه، حساسیتش بیشتره ولی رنج فرکانسی این مدل فاستکس یه کمی گسترده تره در بازه فرکانس های پایین ولی وقتی فیلیپس در جعبه مناسب قرار بگیره دیگه مشکلی نیست.
شرمنده Klipsh عزیز ولی من میخواستم تا 100 تومن هزینه کنم مونو استریو نمیخوام (فقط یک بلنگو)
اصلا سایتی ایرانی وجود نداره بلنگگو بفروشه؟
خواهش میکنمنقل قول:
به نظر من شما با 100 تومن یک جفت فول رنج 4 اینچ سونی بگیر با یک جفت تویتر. بصورت Open Baffle استفاده کنید. کراس اور هم نیاز نیست یه خازن جوابگو خواهد بود. البته این یه چیز حداقلیه متناسب با بودجه شما