ما نفهميديم جريان اين بازار چين چيه ....!؟
هرچي گوشي شاخ هست مخصوص اون بازار ميزنن!!!!!!
سامسونگ جدا موتو جدا الجي جدا......
هيچوقت دليل اين تبعيضو نفهميدم!!!!!!!!!!1
Printable View
ما نفهميديم جريان اين بازار چين چيه ....!؟
هرچي گوشي شاخ هست مخصوص اون بازار ميزنن!!!!!!
سامسونگ جدا موتو جدا الجي جدا......
هيچوقت دليل اين تبعيضو نفهميدم!!!!!!!!!!1
نقل قول:کد:http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=176189
مشخصا" جمعیت چند میلیاردیش هست . تو xda از باطریش خیلی تعریف کردن که خوبه
عجب باطريش نازكه . با اين باطري به اين نازكي ظرفيتش از گلكسي 2 و ..... بيشتره !!نقل قول:
واقعا" به اين ميگن ريزر :10:
میگم این الان cpuش کدومه ؟!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو گوشیهای جدید نگاه کردم IC سی پی یو و رم یکیه
اینم اون سامسونگرو نوشته رم نکنه همون سامسونگه cpu شه؟!
برام این گوشی رو ازکانادا آوردن اگه سوالی بود درخدمتم.
سلام ...نقل قول:
مبارک ...
مهمترین سوال صفحه نمایش ...
از نزدیک نگاهش کن ببین پیکسلها معلومه ؟؟
مبارك باشه داداش .نقل قول:
سوال كه زياد داريم . هر جي ميدوني شما خودت بگو . اگر كم بود ما دوباره سوال ميكنيم :20:
به سلامتینقل قول:
میشه مقایسه صفحه نمایشش با s2 و دوربینش بگی چطوره؟
تو mobile.ir واسه فروش گذاشتن.ناقابله:D یک ملیون
برای شروع عالیه 1میلیون . البته باید در نظر بگیرین که موتورولا و آیفون افت قیمتشون برعکس برندهای دیگه خیلی کم هست . که از برخی لحاظ یک حسن هست .نقل قول:
با توجه به قیمت آیفون به نظر من خرید این خیلی به صرفه تر هست .
بازم دم این فروشگاه موبایل علائدین گرم که گوشی های روز دنیا رو وارد میکنه به قیمت مناسب .
کد:http://www.mobile.ir/directory/view.aspx?id=785&brandid=30
دوست من ضمن تبریک مجدد.نقل قول:
توی ریویوها راجع به باتریش خیلی نوشتن که ضعیفه! میشه با توجه به شبکه خودمون یه تست ازش بگیری و بگی چقدر دوام داره باتریش؟
!!! ضعیفهنقل قول:
من تو xda فقط تعریف های باطری رو شنیدم . هم در مورد ریزر و هم در مورد آتریکس 2
ایول . مبارکه . چقدر شد قیمتش از اونجا آوردی به صرفه تره یا نه !!؟نقل قول:
چندتا مقایسه جدید براتون دارم :
Motorola DROID RAZR vs HTC Rezound
.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Motorola DROID RAZR vs Samsung Galaxy S IIکد:http://www.phonearena.com/reviews/Motorola-DROID-RAZR-vs-HTC-Rezound_id2897
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Motorola RAZR Reviewکد:http://www.phonearena.com/reviews/Motorola-DROID-RAZR-vs-Samsung-Galaxy-S-II_id2899
توی هر دو مقایسه ریزر رو گوشی برتر انتخاب کردهکد:http://www.phonearena.com/reviews/Motorola-RAZR-Review_id2896
موتورولا RAZR در هند با قیمت 680 دلار امریكا
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی GsmAria ، جدیدترین گوشی هوشمند كمپانی موتورولا كه RAZR نام دارد اكنون برای خرید در هند موجود شده است. این گوشی با قیمت 680 دلار امریكا معادل 495 یورو در اختیار كاربران قرار می گیرد. تاریخ دقیق عرضه گوشی در هند پیش از این مشخص نشده بود و این گوشی سه روز پس از عرضه در ایالات متحده ، در هند نیز موجود شد.
موتورولا RAZR در میان نخستین گوشی های هوشمندی قرار دارد كه اوایل 2012 به آندروید 4.0 ارتقاء می یابند.
فایر جان این کامنتی هست که یکی از کسایی که این گوشی رو داره توی جی اس ام آرنا نوشته:نقل قول:
نقل قول:
The battery for the XT910 gets drained very fast by the Android OS.
Using it continuously for an hour under wifi drops the battery between 10-20% (battery remnant capacity is only shown in 10% skips), and a huge amount of the drained battery (64%) went into the OS, while the screen only attributed to 23% of the drain.
Good possibility that a custom ROM will greatly boost battery life
آقا گوشی رو خریدی پس یک رویوو توپ بزار برامون . دلمون آب شد :31:
آقا این سوال برای من خیلی مهمه چون میخوام این گوشی را بخرم (لطفا جواب بدید)
باطری این گوشی قابل تعویض نیست.حالا با این باطری تا چند سال میتوان از این گوشی استفاده کرد؟
جی اس ام آرنا که اصلا" حرفهاش و کامنت کاربراش کلا" الکیه . میخوای من میرم اونجا برات کامنت میزارم که باطریش با استفاده سنگین 3-4 روز میره !!نقل قول:
شما برو تو xda و کسایی که گوشی رو دارن ببین چی میگن .
---------- Post added at 05:10 PM ---------- Previous post was at 05:05 PM ----------
باطری قابل تعویض نیست . والا ما 1-2 سال گوشی داشتیم کارمون به باطری عوض کردن نیفتاد . یکی از دوستام که یک موتورولا v3x داره از زمان دایناسورها هنوز باطری و بقیه جاهاش مثل روز اول بهش کار میده :31:نقل قول:
البته همونطور که تو عکس صفحات قبل گذاشتم در موارد خاص میشه گوشی رو باز کرد و باطری رو عوض کرد . بعید میدونم کسی کارش به تعویض باطری بیفته .
مرسی فایر جان راستش من بین razr و gnexus مونده بودم کدوم یکی رو بخرم در نهایت razr را انتخاب کردم و لی غیر قابل تعویض بودن باطریش منو به شک انداخته بود(چون من از گوشی زیاد کار میکشم)
پس بعد از 2 سال اگه باطریش ضعیف شد میتونم تعویض کنم؟
مطمئن باش مشکلی پیش نمیاد تا 3-4 سال اول :31: .نقل قول:
گوشی های موتورولا بهترین باطری رو در بین گوشی های آندرویدی دارا هستن . و از نظر کیفیت هم که موتورولا واقعا بی رغیبه
ولی قیمتش تو خارج تقریبا با iphone 4s یکیه
چطوری هنگام خرید بفهمیم unlocke?
ریزر در بیشتر نقاط دنیا داره پخش میشه . و بیشترشون آنلاک هستن و نسخه جهانی هستن .نقل قول:
اما برای اطمینان میتونی موقع خرید باسیم کارت چک کنی که آنتن بده .
اگر هم اینترنتی میخری در قسمت carrier نوشته unlock
من این فروشگاه علائدین رو که گوشی رو برای فروش داره زنگ زدم گفت که خودشون تست کردن و مشکلی از این نظر نداره /
حالا به نظر شما قیمت اینو بالا میگن یا آیفون 4 اس رو !؟
نقل قول:
من از خارج ایران می خرم و اونجا هم قیمتن..فکر نمی کنین iphone 4s
بچه ها یک سوال دیگه در مورد باطریش داشتم((((ببخشید که خیلی وسواس به خرج میدم چون برام خیلی مهمه)))
باطری این گوشی چند بار قابلیت شارژ داره؟
دوستان کسی گوشی رو تو تهران ندیده؟
محدودیت نداره !نقل قول:
مطمئنن موتورولا کاری نمیکنه که بهترین گوشیش ایراد داشته باشه و سابقه خودشو بخواد خراب کنه
چرا داره...
معمولا ميگن هزاران بار...
اما خب از لحاظ علمي ثابت شدس كه شارژ كردن و مدت شارژ در دراز مدت عمر باتري رو كوتاه مي كنه
دوستان گوشی توی ایران اومده ؟
قیمت چنده الان ؟؟/؟
950 هزار تا 1 میلیون تا جایی که من میدونمنقل قول:
---------- Post added at 11:50 PM ---------- Previous post was at 11:48 PM ----------
بله اونکه درست . من هزار رو نشنیده بودم . اما هر چیزی یک عمری داره . مخصوصا" باطری . اما گوشیی که 4سال باطریش داره کار میده چی !!نقل قول:
به هر حال کیفیت خیلی تو این مساله تاثیر داره
واااااوووو یه کم زیاده اما خب در مقایسه با آیفون 4s چیزی نیست :27:نقل قول:
950 هزار تا 1 میلیون تا جایی که من میدونم
با توجه به شناختی که از موتو دارم فکر نمیکنم خیلی نوسان قیمتی داشته باشه حداقل در این چند ماه آینده :13:
اگه حول و حوش 800 بود حتما واسه خرید اقدام میکردم :41:
چه گوشی نازی
آقا هر کی گوشی رو رویت کرد خبر بده!
امروز تا دم مغازه واسه خرید 4s رفتم، بعد دیدم نمیتونم از این دل بکنم!
تازه اومده؟ مشکل نداره گوشیش؟
هیچ مشکلی نداره.
منظورتون از مشکل چیه ؟نقل قول:
اگه منظور آنلاک بودن گوشیه ، هیچ مشکلی نداره ، نسخه ای که در سطح جهان پخش شده بدون مشکله
منظورم مشکلایی مثل اون لکه ی قرمز جی اس 2 یا از این قبیل مشکلاته...نقل قول:
منظورتون از مشکل چیه ؟
اگه منظور آنلاک بودن گوشیه ، هیچ مشکلی نداره ، نسخه ای که در سطح جهان پخش شده بدون مشکله
فکر نکنمنقل قول:
هنوز نیومده مشکلاتش دیده بشه
لکه قرمز قضیش چیه؟ خاکستری و اینارو میگید؟
والا دقیق یادم نیست یه چیزایی همون اوایلی که اومده بود شنده بودم..نقل قول:
فکر نکنم
هنوز نیومده مشکلاتش دیده بشه
لکه قرمز قضیش چیه؟ خاکستری و اینارو میگید؟
الان این گوشی اومده تو بازار ایران یا نه؟ چون من از یکی که تو کار گوشیه پرسیدم گفت نیومده
با جريان دوربينه...
ولي بعضي گوشيا دارن مثلا الان c6 هم من دارم لكه قرمز داره
ولي در مورد اين تا حالا مشكلي نبوده