سون 64 بیت...نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
سون 64 بیت...نقل قول:
والا چه عرض کنم؟نقل قول:
نمیدونم..احتمال زیاد تنظیمات کاتالیستت درست نیست..یکبار به حالت Default برگردون و اون گزینه هایی که قبلا گفتم تنظیم کن
---------- Post added at 03:14 PM ---------- Previous post was at 03:09 PM ----------
مهندس اون فایل پچ رو چرا اونجا ریختی؟نقل قول:
طبق آدرس خودش
اون فایله که mp داره بریز تو ادرس مثلا c:\Program Files\Rage\mp\base
اون یکی هم بریز توی c:\Program Files\Rage\base
سلام
دوستان بهترین کرک که تا الان اومده چیه هستش؟
فایل 44 مگی کجا هستش؟میشه یکی لینک بده؟
ممنونم
نه اونو دفعه اول اشتباه ریختم.winzip فولدر بندی نکرده بود.با win rar ریختم کار کرد.قبلیه رو دیگه پاک نکردم.نقل قول:
تنظیماتم دیفالت کردم.اون گزینه هایی که شما گفتید تو کاتالیست انجام بدم من اصلا ندارم.به جز تریپل بافرینگ.
ببینید درسته؟؟؟
من اصلا نه advanced دارم و نه disable catalyst دارم...
اینم مال خود بازی...درسته؟؟؟
Sent from my HTC Desire S using Tapatalk
دوستان من بازی رو اجرا کردم و مشکلی از نظر افت فریم ندارم آپدیت 1 گیگی رو زدم . 44 مگی رو زدم. کارتم آپدیت هست. بازی روون اجرا میشه. فقط مشکل لود تکسچر دارم. بعضی وقتا خوب لود میشه و همه چی کامله ولی بعضی وقتا قاطی میشه. راه حل دارین ؟؟؟ disable ctalyst تیک خورده triple buffering هم خاموشه. بعد یه چیزی هم هست اینکه داخل بازی vsync رو که فعال می کنم دوباره غیرفعال میشه. چرا ؟؟؟
منم دقیقا این مشکل رو دارم درایورمم 11.10 هستش اما advanceنداره و اون گزینهها ندارهنقل قول:
میشه دوستانی که میگن داره یه عکس بزارن از اون قسمت که ما بتونیم پیدا کنیم برا فعال کردن اون سه گزینه؟
سلام
اقا کسی جواب نمیده؟
من فایل 44 مگی رو ریختم ول حالا اجرا میکنم صفحه سیاه میاد و اصلا بازی باز نمیشه
بعدش باید کرکی دیگه رو بریزیم؟
لینک کرک اخرین کرک اسکایدرو رو کسی نداره؟
دوستان یه مرحله بازی هست وارد یک شهر میشیم و میتونیم مسابقه ماشین بدیم ...
تو اون شهر باید چکار کنیم که بره مرحله بعد ؟
تو شهر همینجوری دارم دور خودم میچرخم/....:41:
برو داخل تنظیمات کارت گرافیکت قسمت gaming :نقل قول:
disable ctalyst تیک خورده باشه
triple buffering هم خاموش باشه. حالا برو ببین میاره یا نه.
منم همین مشکل داشتم و دهنم سرویس شد تا فهمیدم.نقل قول:
وقتی وارد شهر 2 شدی سمت شمال غربی(از دید خودت در همون ابتدای وارد شدن) یک در هست که باید بری وارد اون بشی(کنارش یکم اونورتر پله هست)باید بری با شهردار صحبت کنی.
با سلام
من بازی رو بازم برای یکی دیگه از دوستان نصب کردم تو ویندوز XP هم پچ 44 مگی رو ریختم هم درایور قدیمی رو پاک کردم و درایور مخصوص RAGE که 143 مگ هست رو نصب کردم ولی وقتی میخواد بره تو بازی این ارور رو میده
ببینید
پیغامهای خطای بازی رو براتون گذاشتم ببینید وقتی روی بازی کلیک میکنم وارد یه صفحه سیاه میشه و پیغام اول روی میده وقتی روی کلیک هییر این پیغام کلیک میکنم پیغام دوم رو میده و قتی روی کلیک هییر این پیغام هم کلیک میکنم پیغام سوم رو میده چیکار کنم کسی میتونه راهنمایی کنه
نقل قول:دوستان عزیز اون قسمت Catalyst AI اسلایدر Texture filtering quality رو تا آخر به سمت راست ببرید..همیننقل قول:
در ضمن طبق عکسی که گذاشتین معلومه که کاتالیستتون 11.10 نیست
خودم هم همین فکر رو کردم...ولی دوباره پاک کردم ونصب کردم...همونه...ورژن آخر هست از خود سایت amd دان کردم...نقل قول:
اون کاری هم که گفتید کردم...ولی فرقی نکرده...نمیدونم چی کار کنم...یعنی واقعا خاک تو سرشون.
با سلام
دوستان با هزار زحمت تونستم بازی رو بیارم ولی اینجوری هست چیکار کنم
کارت هم 4850 هست ببینید چجوری هست
شاید درایور گرافیکت آپدیت نباشه یا cpu نمیکشه درست لود نمیشه.نقل قول:
روی 7 نصب کن چون تنظیمات گرافیکی که باید انجام بدی روی catalyst xp نیست. منم روی xp جواب نگرفتم اصلا.نقل قول:
---------- Post added at 12:16 AM ---------- Previous post was at 12:14 AM ----------
از این بهتر نمیشه. منم همینطوری بازی می کنم :31::13:نقل قول:
دوستان کسایی که اپدیت رو نصب کردن کرکش چند مگ بوده
چون من الان چند وقته بازی رو گرفتم ولی وقتی اپدیت رو با کرکش (که از یه سایت دانلود ایرانی گرفتم) نصب میکنم دیگه بازی بالا نمیاد
اگه کسی که تونستن اپدیت رو با موفقیت نصب کنن کرکشون رو برام اپلود کنم ممنون میشم
والا چی بگم..بازی رو از کجا خریدی؟من از همین پی سی ورلد خریدمنقل قول:
راستی کاتالیست 11.11 هم اومده دانلود کن ببین درست میشه
تورو خدا یکی کمکم کنه با هزززززززارررررر زحمت بازی نصب کردم و رفتم داخل بازی شدم تا اینجاش خیلی خوشحال شدم:31: تا اینکه
وقتی new game زدم و دموی اولی اومد بعد از دمو دوباره رفت همون جای اولی که باید اینتر بزنی تا داخل گزینه ها بشه؟ :41:
چند بار هم امتحان کردم ولی بازهم همون طوری شد:19:
راستی اخرین اپدیت گرافیک نصب کردم. تورو خدا هر کی میدونه جواب بده
فکر نکنم مربوط به گرافیک باشه..بنظرم مشکل از کرک بازیهنقل قول:
تو قسمت gaming تنظیمات کارت گرافیکت این کارا رو انجام دادی :نقل قول:
1- disable catalyst AI تیک بخوره
2- triple buffering تیک نخورده باشه
بقیه همه روی default باشن
گزینه اولت اشتباهه نباید غیرفعال بشه..باید روی Advanced باشهنقل قول:
'گزینه Wait for vertical sync باید روی Always off باشه
Tripple buffer هم که غیر فعال باشه
اول دستت درد نکنه اقای DJ.Mamal به پست من جواب دادی:31:نقل قول:
حالا من این کرک سالم از کجا میتونم گیر بیارم?:41:
نقل قول:Crack Only-SKIDROW
Filesonic
Fileserveکد:http://linksafe.me/d/8cffe36226
کد:http://linksafe.me/d/df95cb1fe4
سلام من این بازی رو گرفتم پچ 1 گیگی هم ریختم کرکش هم ریختم تو بیازی وقتی موس رو حرکت میدی یک خط میفته وسط تصویر و بعضی جا ها زمین معلوم میشه گرافیک هم GTX 590 هست اپدیت هم کردم
اگه منظورتون اون خطی هست که موقع حرکت سریع دوربین روی صفحه میفیته به خاطر اینه که این بازی vertical sync درست و حسابی نداره برای اعمال اون باید بری توی تنظیمات3D manageمربوط به nvidia control و اون رو روشن کنی...با این کار اون خط از بین میره ولی باعث میشه که نحوه فریم دهی توی بازی خیلی متغیر بشه(زیر 30 نمیاد ولی بازی رو از روون بودن هم میندازه) حالا انتخاب با خودت....نقل قول:
این ارور یعنی چی؟:18:
application load error P:0000065432
داداشی گل باید غیر فعال باشه. روی advanced که تازه بیشتر هم ازش کار میکشی. :31: این باعث میشه وقتی تکستچر لود نمیشه ازش بگذره و افت فریم پیدا نکنی. اگه روی advanced باشه سعی می کنه بیشترین گرافیک و تکستچر رو به بازی بده که cpu رو میترکونه روی این بازی. البته رو گرافیک من :13:نقل قول:
اما من رو لپتاپم خیلی روون اجرا میکنمنقل قول:
core i7 1.7 up to 2.4
8gb ram
amd radeon 6370m:21:
این ارور یعنی چی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
application load error P:0000065432
نقل قول:
دقیقا نمیشه گفت به خاطر چی به وجود اومده. شما کرک کردی بازی رو ؟؟؟ یه بار بازی رو از داخل پوشه نصب اجرا کن اگر اجرا نشد باز دوباره نصب کن ببین چی میشه
---------- Post added at 02:39 PM ---------- Previous post was at 02:37 PM ----------
بله منم core i7 داشتم روون اجرا می کرد :دی با 8 گیگ رم :31: :10: :40:نقل قول:
من e7500 core 2 dou دارم. وقتی disable نمی کنم cpu میترکه. بازی برام میشه افت فریم فقط. موقعی که لود می کنه خوبه ها تا 40 تا فریم میگیره اما یه لحظه که سرتو می چرخونی جای دیگه رو می خواد لود کنه دوباره افت میکنه تا 0 :دی
بابا این Id و bethesda که کاردرست بودن..ببین یه تاپیک چند صفحه ای درست شده..ده هزار تا بازدید..خدایی بازیش عالیه ولی این وضعیت آشفته بازار ایران!!!نقل قول:
خدایی من دفعه اول تو بازی رسیدم به شهر مردهDead city ..ابهت بازی منو گرفت..احساس میکردم واقعا اونجام و در برابر اون غوله اندازه شپشم!!:31:
دوستایی که سیستم ضعیف تر دارن Catalyst AI رو غیرفعال کنن :21:
البته دوستان این رو هم باید مد نظر داسته باشند که این بازی برخلاف خیلی از بازیهای کنونی که گرافیک بازی وابجکتها زیاد به سرعت رم و cpu وابسته نیستند ولی توی این بازی یکی از مسائل مهم برای نداشتن مشکل در لود سریع تسچرها سریع بودن درگاه بین cpu و رم سیستم و همچنین سریع بودن سرعت انتقال اطلاعات در هارد دیسک هست چون توی این بازی با توجه به اینکه بسیاری از ابجکتها در آن از روی هارد باید لود و پردازش بشن این یک امر حیاتیه و بسیاری از مشکلاتی که دوستان در سرعت لود تسچرها(وحتی لودینگهای طولانی در بازی) به این مسئله برمیگرده.....
که البته سازندگان بازی بعدا به این اشتباه خودشون اعتراف و گفتند ما نباید از رویه_یی که معمولا توی کنسولها استفاده میشه برای pc هم استفاده میکردیم چون pc هایی کنونی با قدرتی که در حال حاضر دارند اصلا نیازی به ایجاد چنین روشی و بطبع محدودیتهای اون نداشتند!!!( که عمده ترینش همین مشکل کند شدن لود تکسچرها و یا لودینگهای طولانی هست که در بسیاری از بازیهای سنگین کنسولی هم دیده میشه!!).
برای حل همه مشکلات درایور جدید ati رواز لینک زیر دانلود کنید.
حجم:195mb
7:
xp:کد:http://www2.ati.com/drivers/hotfix/catalyst_11.11_hotfixes/amd_catalyst_11.11a_windows_vista_7.exe
کد:http://www2.ati.com/drivers/hotfix/catalyst_11.11_hotfixes/amd_catalyst_11.11a_windows_xp.exe
هزار بار این کارو کردم ولی نشد که نشد:41:نقل قول:
دستت درد نکنه با کرک هایی که دادی ولی یکی از سایتا میگه که باید ثبت نام کنی اون یکی هم مهلت اپگریدش تموم شده حالا من موندم چیکار کنم.نقل قول:
اگه میشه یه لینکه دیگه معرفی کنید فقط خواهشا ف ی ل ت ر نباشه. بازم دستت درد نکنه:20:
میخوام یه سری راه حل برای کسانی که با این بازی مشکلاتی دارن رو ارائه بدم. مشکلاتی اعم از اجرا نشدن یا مشکلات گرافیکی
1.دو تا پوشه درست مانند مسیر زیر درست کنید.
برای ویندوز سون:
C:\Users\\(Your User Name)\AppData\Local\id software\Rage
برای xp:
C:\Documents and Settings\\(Your User Name)\Local\AppData\id software\Rage
2. فایل زیر رو دانلود کنید و بعد تو پوشه ی زیر بریزید.
X:\Program Files\RAGE\Game\baseکد:http://www.mediafire.com/?z1lbqd59r2tg71c
3.حتما آخرین دراور کارت گرافیک را نصب کنبد.
4.اگه مشکل دیر لود شدن تکسچر درست نشد ورژن 11.11a رو بگیرید یا پچ skidrow رو دانلود کنیدحل میشه مال من که بالاخره حل شد.
کد:http://www2.ati.com/drivers/hotfix/catalyst_11.11_hotfixes/amd_catalyst_11.11a_windows_vista_7.exe
کد:http://www2.ati.com/drivers/hotfix/catalyst_11.11_hotfixes/amd_catalyst_11.11a_windows_xp.exe
سلام منم اين بازي را نصب كردم وقتي وارد بازي ميشوم قفل ميكنه . و در ضمن ايا تلويزيون 55 ال سي دي در پخش اين بازي ها موثر و ايا مشكل قفل شدن باز امكان دارد از اين باشد با تشكر renko
ویندوزت چیه؟ درایور جدیدو گرفتی؟پچ نصب کردی؟ پست بالاییمو خوندی؟ پچ 40 مگی رو نصب کن اوکی میشه