رو یه سیستم دیگه نصب کردم ارور msvco100dll not found میده (origin.exe)
????
Printable View
رو یه سیستم دیگه نصب کردم ارور msvco100dll not found میده (origin.exe)
????
كرك رو ريختي :21:نقل قول:
رو سيستم ديگه كه امتحان كردي كار مي كرد ؟ :21:
چرا میزنی ؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
اره دیگه اینقد خنگ نیسم ک !
رو سیستم خودم ج داد اما رو سیستم دوسم نه !
اول میگه که یه همچین فایلی موجوده . می خواهید جایگزین بشه . بله را که می زنم می گه accsee is denaidنقل قول:
فایل مدیا فایر دانلود نمیشه.
مطمئنی میکه msvco100dll رو کم داره؟؟!!منظورم نام فایله؟؟نقل قول:
اره دقیقا همین بودنقل قول:
نمیدونم ولی بازم حدس میزنم نام فایل رو اشتباه گفتی چون کلا اینجور فایلی نه توی پوشه_ی بازی و نه توی هیچ جایی از سیستم وجود نداره...اصلا اگه توی نت هم سرچ کنی فایلی به این نام نداریم!!!
كي زد :21::31:نقل قول:
رو اون سيستمي كه مي خواي نصب كني بازي هاي با گرافيك بالا رو اجرا مي كنه ؟ مشكلي نداره ؟
يه جاي كار و داري اشتباه مي زنينقل قول:
از بازي خارجي اين كارا رو مي كني
بازم مي گم رزولوشن و درست مي زني بعدش عدد بزرگ و كوچيكرو جابجا نمي زني ؟ :21:
من یکی تا لینک 100% معتبر گیرم نیاد دانلود نمیکنم
الکی نیست که نزدیک 7 گیگ فایله!!!
من تا دیشب فیفا رو بدون مشکل بازی میکردم.امروز صبح که وارد بازی شدم دقیقا شده اسلوموشن.نمیدونم چرا،نه پچی اضاف کردم نه تنظیمات گرافیک رو دستکاری کردم.بازی رو مجدد نصب کردم ولی بازم به همون صورت.
cpu: Intel Q6700
MB: Asus P5Q
Ram : OCZ 4GB 1066
VGA :GT430 1gig
خواهشا راهنمایی کنید چون تنها سرگرمی من همین Faifa 12. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :42::33:
اره CODBO رو اجرا کرده ،در کل اره اجرا میکنهنقل قول:
سلام
من برای درست کردن دسته ام تو فیفا از همون برنامه که گذاشتید استفاده میکنم منتها برای تنظیم دسته ام باید از یکی از مدل های پیش فرض داده شده تنظیم کنم و تنظیم هم میکنم ولی تو بازی که میرم کرش میکنه اگرم از حالت های پیش فرض استفاده نکنم دسته ام تنظیم میشه و تو بازی کرش نمیکنه ولی تاکتیکا رو نمیتونم عوض کنم ایراد اینجاست که وقتی از پیش فرض استفادع نکنم از جهت هامو نمیتونم تنظیم کنم یعنی d pad کار نمیکنه!
واقعا نمیدونم چیکار کنم تو رو خدا کمک کنید!
بر و بکی مهندس جون هر کی دوست دارین یه راهی واسه کار کردن RS ( آنالوگ راست ) پیدا کنید.اون راهی که دادین خبلی داغونه.اگه کسی میتونه پچ بذاره.
سلام دوستان
بنده دیروز بازی رو که 3 dvd بود خریدم اما چه وقتی می ذارم روی رزولوشن full hd و تنظیم high همون قدری لگ دارم که می ذارم روی 800*600 و تنظیم low !!
می خواستم بدونم با این سیستم من با آپدیت کارت گرافیک و ریختن diretx و این حرفا می تونم فیفا رو بازی کنم یا مثل بچه آدم بی خیالش شم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:شما این کارها رو بکن حتما مشکلت حل میشهکد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6523079&postcount=222
خیلی ممنون ولی کارت گرافیک من ati هست!نقل قول:
حالا بقیه موارد رو انجام می دم ببینم چی میشه
بازم مرسی
بازی تو ویندوز ایکس پی سرویس پک 3 بهتر اجرا میشه یا سرویس پک 2 ؟؟ اصلآ فرقی میکنن ؟؟
نميدونم والانقل قول:
ويندوزش چيه ؟
پست تكميلي مشكلات FIFA12نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6526560&postcount=259
پست تكميلي مشكلات FIFA12نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6526560&postcount=259
فكر نكنم فرقي داشته باشه :21:نقل قول:
وقتی میخوام fifaconfig.exe رو اجرا کنم error میده
دوستان من بازی رو امروز خریدم نصبش کردم اولش نصب شد بعد یع ارور اومد که باید به اینترنت وصل میشد برای این که ببینه اصله یا نه!بعدش که وصل شدم ارور اومد این اورجینال یست و نیومد بالا چی کارش کنم؟
باید این برنامه ها رو نصب کنی که احتملا تو dvd فیفا یازدت موجوده:نقل قول:
directx , .net framework , vc runtime
من هم همین مشکلو دارم کارت گرافیکم Ati هست و اون آموزش ماله ati نیست با alt+ctrl+delete هم مشکلم حل نشد همه آبدیتا رو هم انجام دادم pes2012 رو آخرین گرافیکش راحت واسم باز میشه!!! لطفا یکی راهنمایی کنه :37::37::37:نقل قول:
بفرما این دو تا فایل اصلی تنظیم شده با دسته_ی من هستند که با یکی دو تا دسته_ی دیگه هم هماهنگ بودند:نقل قول:
کد:http://up1.--------.com/images/wmrksrd0gtnno2czdge0.zip
این دو تا رو به همراه خود برنامه بندازید توی پوشه_ی اصلی بازی ببینید جواب میده....
ای بابا
قربنتون یکی جواب ما رو بده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
وقتی میخوام fifaconfig.exe رو اجرا کنم error میده!
نقل قول:
من هم مشکل شما رو دارم...روی ویندوز 7 و xp هم امتحان کردم...باز نمیشه
دوستانی که با config مشکل دارند از این کرک استفاده کنند:نقل قول:
اگر هم جواب نداد هیچ مشکلی نداره به راحتی میتونند تموم تنظیمات بازی رو از طریق فایل fifa setup که توی پوشه_ی my document وجود داره انجام بدن به این صورت:کد:http://gf.wiretarget.com/fifa_12.htm
نقل قول:
RENDERINGQUALITY:
1=low 2=medium 3=high
WAITFORVSYNC:
1=on 0=off
MSAA_LEVEL:
0=off 2=2X 4=4X
ASPECTRATIO:
کاری باهاش نداشته باشید ولی اگه خواستید میتونید با توجه به رزولوشن مانتیتورتون تنظیمش کنید...(عددش حدودا از تقسیم رزولوشن افقی بر عمودی بدست میاد)
RESOLUTIONHEIGHT"
رزولوشن طولی تصویر مثلا 768
RESOLUTIONWIDTH:
رزولوشن عرضی تصویر مثلا 1024
کلیدهای بازی هم که قبلا روشش رو براتون گذاشتم یعنی این پست:
و این پست:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6525965&postcount=255
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6533323&postcount=304
اگه به این پست عمل کنید دیگه واقعا بعید میدونم توی بازی مشکل خاصی داشته باشید مگه اینکه کلا بازیتون خراب باشه!
موفق باشید:46:
آقا نشد،دارم دق میکنم.رفتم چند دور PES بازی کردم حالم از داوریش بهم خورد.نقل قول:
تنظیمات Nvidia رو همونطور که گفته بودین گذاشتم ولی بازم بازی در حالت 100% اسلوموشن اجرا میشه.:41:
شما اون چند روز و كاملا بدون مشكل بازي كردين ؟ :21:نقل قول:
فايلاي بازيرو دستكاري نكردين ؟ :21:
چيزي نريختين ؟ :21:
یه جوونمرد پیدا بشه این کرک FIFA 12-RELOADED Link Fixed رو که توی این لیـــــــنک
بوده رو دوباره آپلود کنهکد:www.9down.com/fifa-12-reloaded-399282
بابا ازین ساین یوز نکن !نقل قول:
ویندوزش xpsp2
اين كرك و بريزي ديگه Config باز ميشه ؟ :21:نقل قول:
چي؟ :21:نقل قول:
یکی به من بگه مشکل فیفای من از کجاست
وقتی میخواد وارد بازی بشه فقط همون fifa 12 رو مینویسه و بعد چند ثانیه بدون هیچ اروری از بازی میاد بیرون
کرک رو توی همون پست بالایی گذاشتم که;):نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6533490&postcount=307
باید که باز شه ولی اگر هم جواب نداد طبق همون پستی که دادم اصلا مسئله مهمی نیست وشما توی config هیچ چیزی بیشتر از اونچه من نوشتم ندارید.....نقل قول:
4روز بدون مشکل بازی کردم.روز 5 بدون اینکه پچی بریزم یا تنظیمات بازی رو دستکاری کنم وارد بازی شدم که :41::41::41:نقل قول:
چرا من هرچی کامنت میزارم کسی جواب نمیده !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
خوب برخی دوستان هموز هم با گیم پد آنالوگ راست و صحیح بودن جای دکمه ها در فیفا 12 مشکل دارن بنابراین این آموزش رو خدمت دوستانی که بهشون قول داده بودن قرار می دم اگر کمبود داره به بزرگواریتون ببخشید سعی کردم به زبانی ساده روند کار رو توضیح بدم
به قسمت ریجستری برید و این مسیر رو پیش برید
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Contro l\MediaProperties\PrivateProperties\Joystick\OEM
یک سری پوشه خواهید دید که با VID شروع میشن یکی از این پوشه ها اطلاعات گیم پدی هست که در حال حاضر به کامپیوترتون وصل کردید. (برای پیدا کردن پوشه مورد نظر ابتدا به کنترل پنل برید و از قسمت Game Controllers اسم دسته رو ببینید) حالا از پایین ترین پوشه شروع کنید بیایید بالا احتمالا دو سه تا پوشه مونده به آخری پوشه مربوط به گیم پدتون هست وقتی پیدا کردید پوشه رو روی عبارت OEMName دابل کلیک کنید یه کادر باز میشه اینجا یه اسم دلخواه برای گیم پدتون مشخص کنید حتی می تونید اسم کوچک خودتون رو بنویسید بعد اوکی کردن توی کنترل پنل هم چک کنید می بینید گیم پد شما اسمش عوض شده این رو بگم این تغییر دادن الزامی نیست اما یه محکم کاری محسوب میشه مثلا گیم پد من USB Joystick بود در ظاهر اسم آسونی هست ولی سازنده قبل از حرف U دو تا فاصله و بین دو کلمه باز هم دو تا فاصله و بعد از حرف K باز هم دو تا فاصله گذاشته که اگه این موضوع رو ندونید درواقع کارتون در ادامه با مشکل مواجه خواهد شد اسمی که گیم پدتون داره دقیقا باید با همون تعداد کاراکتر توی فایل ButtonData وارد بشه پس بهتره یه اسم عادی بدون فاصله بذارید برای گیم پد. خوب حالا فایل BottunData رو باز کنید. نیازی نیست سرگیجه بگیرید فقط یک گیم پد تعریف شده اسم گیم پدتون رو بدون اینکه فاصله اینا اضافه کنید دقیقا به جای کلمه Viera وارد کنید. حالا اگه بر فرض گیم پد شما از شانس جای دکمه هاش مطابق دسته ویرا باشه که کاملا مشکل حله همین فایل رو بدون دستکاری می تونید استفاده کنید ولی اگه اینطور نباشه این کد ها باید یه تغییرات کوچولو بکنن به طور مثال دو خط اول مربوط به مپ این هستن:
AddMap PC_CONTROL_BUTTON02 VB_AI_B
و
AddMap PC_CONTROL_BUTTON02 FE_AI_CANCEL
همونطور که می بینید به شما داره میگه دکمه 2 دسته شما در بازی کار کدوم دکمه رو انجام بده برای ویرا دکمه شماره 2 دکمه قرمز رنگ ایکس باکس که اسمش B هست رو انجام میده. اگه دکمه شماره 2 دسته شما کار پاس فرار انجام میده پس باید شما جای B تایپ کنید Y این Y همون دکمه زرد رنگ ایکس باکس هست و به جای کلمه کنسل باز هم تایپ کنید Y
بین حرفام به این نکته هم اشاره کنم که چرا دکمه ها توی دو خط هستند خط اول کار دکمه ها در حین بازی هست خط دوم کارشون در منو ها هست مثل توی منو ها دکمه B یا همون دایره در PS کار کنسل کردن و بازگشت رو انجام میده و دکمه A یا همون ضربدر در PS کار اوکی کردن و انتخاب رو واسه همینه که اگه به دکمه های B و A رسیدید حتما باید خط اول رو اسم بنویسید و خط دوم مشخص کنید که کنسل هست یا سلکت.
خوب تا خط شانزدم دکمه های هشتگانه تنظیم میشن با توجه به شماره دکمه ها فهمیدن شماره دکمه ها سخت نیست چون الان روی گیم پد ها شماره دکمه می نویسن حالا اگر بر فرض شما گیم پدتون جای عدد حرف یا نشانه درج کردن روی دکمه هاش می تونید به کنترل پنل برید و از قسمت Game Controllers دونه دونه دکمه ها رو فشار بدبد ببینید کدوم دکمه روشن میشه اونجا دیگه شماره درج می کنه مثلا اگه R1 رو بزنید ببینید دکمه 7 روشن میشه دیگه می فهمید شماره R1 دسته شما 7 هست.
به خط 17 می رسیم هشت تا خط هست که با POV شروع میشن این قسمت بدون شک نیازی به دستکاری نخواهد داشت چون برای همه دسته ها یکسانه این POV ها همون جهت ها هستن یا همون دایرکت پد شما شما نیازی به تغییر اینا ندارید چون درست هستند
بعد از این هشت خط چهار خط هست که مربوط به دکمه های 11 و 12 هستند اینها هم اصولا باید درست باشن اینا همون ثومب ها هستند یعنی دکمه ها آنالوگ یکی چپ یکی راست البته این دو تا دکمه خیلی تاثیر و کاربرد ندارن لینا اگه درست نباشن جاشون رو عوض کنید ولی بعید می دونم اشتباه باشن چون این ها هم تو دسته ها یکسان هستند تنها دکمه هایی که توی گیم پد های مختلف امکان جابجایی و تفاوت دارن کلید های هشتگامه و جهت های آنالوگ راست هستند
بعد از اینا 8 خط مربوط به LS هست که به نظرم باز هم نیازی به تغییر ندارن بنابراین هشت خط دیگه برید پایین تا به قسمت RS برسید این 8 خط خیلی مهم هستن احتمالا نیاز به ویرایش باشه که تنها راهش چک کردن از داخل بازی هست یعنی شما میرید به داخل بازی توی ارنا در حال دویدن در یک جهت مستقیم همون جهت رو با این آنالوگ راست میگیرید اگه توپ رو درست جلوی خودش بندازه یعنی اون جهت درست تنظیم شده ولی اگه بالا رو بزنید ببینید بازیکن توپ رو به سمت راست انداخت بدونید راست باید با بالا جابجا بشه توی BottunData اینا رو روی کاغذ بنویسید و از بازی خارج بشید بعد ویرایش کنید مثلا برای من
AddMap PC_AXIS_2_UP VB_AI_RS_LEFT
می بینید که من دستور دادم توی خط بالا که من وقتی بالا رو میزنم جهت چپ فشار داده بشه این نشون میده انالوگ گیم پد من غلطه حالا ممکنه گیم پد شما کاملا طراحیش دقیق و درست باشه اونوقت شما اون کلمه LEFT رو باید بنویسد UP با کیم دقت و حوصله می تونید دقیقا این نگاشت های ساده رو درست برنامه ریزی کنید فقط کافیه معنی جمله های هر خط رو برای خودتون تحلیل کنید مثلا خط بالا میشه این: آگزیس 2 (منظور آنالوگ سمت راست هست) وقتی بالا رو میزنم به سمت چپ باشه
به سادگی می تونید فایل مناسب با دسته رو ایجاد کنید با توضیحاتی که عرض کردم حالا اگه یک دسته جدید با مارک متفاوت گیر آوردید و خواستید اون رو هم بشناسونید دقیقا یک کپی پیست از کد های حال حاضر بزنید زیر همین کد ها فقط بنویسید
AddController "Controller_026"دیگه بقیه کار مثل همین روال اسم اون دسته جدید رو بنویسید مپ رو هم درست مثل منوالی که عرض کردم برنامه ریزی و نگاشت کنید. اگر دسته سومی هم بخواهید بشناسونید زیر کد ها عبارت
AddController "Controller_027"
رو می نویسد و بقیه کار رو انجام میدید.
دوست عزیز با اون کرک تست کردم نشدنقل قول:
کرک رو توی همون پست بالایی گذاشتم که
دوستان منم مشکلم مثل ایشون هست باید چیکار کنمنقل قول:
مي خواي بازيو پاك كن دوباره بريز شايد درست شه :21:نقل قول: