من نمی دونم چرا تو آرنا این رونی چاقال رو گذاشتن
نمیشه 4 تا تکنیک باهاش بزنی
فقط بلده برنه تو سر توپ
Printable View
من نمی دونم چرا تو آرنا این رونی چاقال رو گذاشتن
نمیشه 4 تا تکنیک باهاش بزنی
فقط بلده برنه تو سر توپ
عزیزم اینجا یه مکان عمومیه ها
اندکی ادب خوب چیزیه
تو این سایت مشکل لگ رو توضیح داده ، من انجام دادم بهتر شد
گزینه vsync رو از ستینگ بازی غیر فعال کنید و از کنترل پنل کارت گرافیک فعالش کنید
به مسیر زیر بروید
Nvidia Control Panel /manage 3d settings
بعد add رو بزنید و ادرس فایل اجرایی فیفا رو بدید
بعد از گزینه های پایین triple buffering و vertical sync رو آن کنید و apply رو بزنید
راه حل بعد هم اینه
فیفا رو اجرا کنید و در حال اجرا دکمه ویندوز رو بزنید و CTRL + ALT + DELETE رو بزنید و به سر برگ processes بروید
در این قسمت فیفا رو پیدا کنید ، روی فیفا کلیک راست کنید و از گزینه set priority این قسمت رو از از normal به high تغییر بدید
البته بازی تو ویندوز 7 بهتر اجرا میشه
منبع
کد:http://www.fifa-infinity.com/
بازی خیلی توپه.چمن عالی هستش.فقط پیراهن بازیکنان و مخصوصا شماره پشت بازیکنان کمی تو بعضی تصاویر بزرگه و تو ذوق میزنه..
تابلوئه مشکل از cpu ته . من کارتم ATI 5670 روی تهش بازی میکنم .نقل قول:
البته خدا کنه با نسخه اصلی مشکل پیش نیاد . چون چمن سه بعدی که اضافه بشه واقعا بازی سنگین میشه . حالا یه سوال این چمن سه بعدی واقعا هست یا ما رو گذاشتن سر کار ؟ تو Gamescom که داشت .
مهدی جان دمت گرم دادانقل قول:
مشکل منم حل شد
فقط اگه راه حل درست درمونی برا دســتــــه پیدا کردی ما رو هم خبر کــــــــن
سپــــــــــاسگذارم.
توی این سایت آموزشش رو گذاشته و مثل این که کار هم میکنه(البته تبلیغ نباشه ها.من خودم عضوش هم نیستم)نقل قول:
فقط اگه راه حل درست درمونی برا دســتــــه پیدا کردی ما رو هم خبر کــــــــن
سپــــــــــاسگذارم.
کد:http://www.persia-forum.com/thread-1179.html
سلام . من مشکل دستم رو حل کردم ولی نمیتونم دکمه هاش رو تغییر بدم ؟ مثلاً پاس رو بزارم همون ضربدر خودمون . آیا راهی داره ؟
منظور از لگ چیه؟ این مراحل اگه رو گرافیک 450gts انجام بشه بازی بهتر اجرا میشه؟ من تفاوتی ندیدم؟نقل قول:
درود
دوستانی که دمو رو بازی کردن بگن ایا tactical defending روی اوانتاژ های داور تاثیری گزاشته ؟
داور همچنان مثل فیفا ۱۱ راه به راه به نفع cpu اوانتاژ می ده ؟
sسلام کسی خبر نداره عکس العمل ea به کند بودن بازی چیه ایا تو نسخه اصلی سرعت و تغییر میدن یا ما خودمونو تغییر بدیم
وقتی فوتبال جام باشکاه ها رو از تلویزیون نگاه می کنیم واقعا شبیه فیفاست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فقط یه مقدار سرعت دویدن با سرعت توپ تو واقعیت بیشتره ...حالا کدومشون مشکل داره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
FIFA 12 GamePad Fix Tool
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Have you ever wondered why EA Sports disabled most of GamePads to be used in FIFA 12 PC Demo? If so, you’re not the same. As the demo got released today, we’ve seen many unhappy user stating on forums that they can’t play FIFA 12 Demo because the game crashes/is not recognizing their GamePad!
So there you go. We have solution, and that is GamePad Fix for FIFA 12 PC Demo!
This small but very useful program can be downloaded from here:
But before you get it, you should first install Visual Basic 6 runtime files which are required to run our software. Get VB 6 runtimes here: http://www.microsoft.com/download/en/details.aspx?id=20429
از ضمیمه دانلود کنید.
موفق باشید :40:
اینو دان کنیدکد:http://www.filesonic.com/file/1975614574/GmPd_fix.rar
گیم پد کره (kare) میشه :31:
هنوز کسی موفق به تنظیم کیبورد نشده!؟
---------- Post added at 01:50 PM ---------- Previous post was at 01:47 PM ----------
CPUت چیهنقل قول:
3D Grass رو که راحت میتونن بزارن و میشه Disableَ کرد
برای تنظیم دسته میتونی از فایل فیفا 11 استفاده کنینقل قول:
فایل buttonDataSetup.ini رو از پوشه سیو فیفا 11 ( که قبلا تنظیم کردی ) با notepad باز کن
C:\Documents and Settings\Mss\My Documents\FIFA 11
محتویاتشو کپی کن و بریز داخل فایل buttonData.ini در محل نصب فیفا 12 و سیوش کن
C:\Program Files\EA Sports\EA SPORTS FIFA 12 Demo\Game\buttonData.ini
من این کارو کردم درست شد
سلامنقل قول:
تنظیم کیبورد که خیلی ساده اس . وقتی بازی شروع شد Esc رو بزنید و در قسمت Game Settings گزینه ی Controllers رو انتخاب کنید . سپس در صفحه ای که باز میشه کلید Ctrl رو فشار بدید تا به صفحه ی بعد که همون صفحه ی تنظیمات کلیدها هستش برید . بعدش میتونید در دو حالت Defence و Attack کلید ها رو تنظیم کنید.
یه سوال بینابینی که دارید بازی میکنید!
چار فیفا به خرید امتیاز این همه لیگ-امیتاز چمپیونز لیگ اروپا رو نمیخره؟؟
فکر کنم یکی از چیزایی که باعث شده دویدن بازیکنا تو فیفا 12 یه جوری به نظر بیاد، این تنظیم Analog Sprint ه. تو فیفا 11 بازیکن بسته به میزان گرفتن جهت، با سرعتهای متفاوت می دوید، در واقع موقع حرکت کردن، سرعتش از 0 شروع می شد و به ماکزیمم می رسید. تو فیفا 12 این گزینه به طور پیش فرض خاموشه و بازیکن 2 حالت داره: ایستا یا دویدن. من این رو روشن کردم، بازی بیشتر به دلم نشست.
سلامنقل قول:
فکر کنم به این دلیل هستش که PES امتیاز چمپیونز لیگ رو برای مدت 5 سال خریده و در این مدت فیفا نمیتونه ازش استفاده کنه.
سلام به همگی
من برخلاف بعضی از بچه ها خیلی حال کردم با بازی اصلا اونجوری که گفتن پاس دادن یا حرکات بازیکنها کند نیست
فکر میکنم cpu خوبی برای اجرای این بازی ندارید به همین دلیل هم هست که کسایی که نسخه کنسول رو بازی میکنن
تعریف میکنن چون شرکت سازنده از قدرت سخت افزار اطلاع داشته و رندر کرده .
cpu سیستم من AMD Phenom 2 x4 970 تقریبا یک هفته هست که پردازنده اینتلمو عوض کردم و واقعا تجربه جالبی هستش کار با این پردازنده .
دوستانی که با دسته مشکل دارند یا وارد بازی نمیتونن بشن از این راهنمایی استفاده کنن .
اگر قسمت fifaconfig براتون باز نمیشه میتونید از fifasetup_default استفاده کنید برای تغییر رزولیشن بازی مثل عکسی که براتونکد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6464036&postcount=1069
گذاشتم .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از این لینک استفاده کن.من دانلود کردم مشکلی نداشت:نقل قول:
[PHP]http://www.goshvare.com/ [/PHP]
AMD Phenom II X4 955 3.2GHzنقل قول:
منظورم این بود که حیفه که چمن سه بعدی داشته باشه و نشه باهاش بازی کرد .
میشه بگی چه ربطی به قدرت cpu داره . مال من 955 هستش و هیچ مشکلی نداره ولی با این حال اونقدرها با بازی حال نکردم .نقل قول:
فقط از نظر من بازی یه مشکلاتی داره و یه مزایایی . که البته مزایاش به مشکلاتش میارزه . مشکلاتش هم که تو فیفا های قبلی عادت کردیم و فیفا هم هیچ وقت درستش نمیکنه .
در کل این دمو چنان منو حال نیاورد . منتظر نسخه اصلی هستم ببینم چه میخواد بکنه .
راستی پی سی بازها که باید بیشتر از این نسخه خوششون بیاد . میدونین که چرا میگم .
ولی مثل اینکه کنسول بازها بیشتر حال کردن باهاش . نکنه کنسول چیزی اضافه داره ما خبر نداریم .
دریبل برکمپ رو خز کردن بخدا! اصلا سخت نیست زدنش! من فکر کنم تا حالا به صورت ناخودآگاه ، 3 بار دریبل برکمپ زدم!!
==========
نسخه ها یکی هستن! ولی چون روی کنسول دیگه مشکلاتی مثل lag و game pad وجود نداره ، آدم با خیال راحت تری میتونه بازی کنه.
من که خودم به شخصه واقعا حال کردم با دموی پی سی
فوتبال fifa نسبت به konami بیشتر از پردازنده کار میکشه و اینکه مقدار و نوع رم و گرافیک هم برای اجرای بازینقل قول:
خیلی مهم هستش ، دوست عزیز در کنسول همونطوری که گفتم شرکت بازی سازی از مقدار و قدرت سخت افزار کنسول با خبر هست و به همون شکل رندر میکنه و کسایی که از کنسول استفاده میکنن مشکلاتی که شما در اجرای
بازی میبینید رو ندارند و اگر کلا با اجراش مشکل ندارید و به خوبی سیستمتون جواب میده و سبک بازی انتظارات شما رو
برآورده نکرده مسئله چیز دیگه است ..
به نظرم هوش بازیکنان در دفاع کردن بهتر شده ، حرکات واقعی تر هستش و سرعت بازی بیشتر به واقعیت نزدیک شده .
خب این یه جور انحصار گرایی هست!نقل قول:
توی اروپا و آمریکا قوانین ضد تراست(انحصار گرایی)نمیتونه مانع این بشه؟؟
سلامنقل قول:
خب بنظر همینطور هم باید باشه ! وقتی شما امتیاز چیزی رو با قیمت و مدت معین میخرید در اون مدت طبیعیه که کس شخص دیگه ای نمیتونه ازش استفاده کنه.
دوستانی که مشکل لگ دارند در بازی راه حل این دوستمون مشکل لگ بازی من را کاهش داد حتما امتحان کنید.نقل قول:
از همون زمانی که دموی فیفا 11 رو بازی کردم legendary رو تو هر بازی میبردم با اینکه انقلابی شده بود واسه فیفای PC ولی هوش فیفا 12 یه جورایی به نظرم خیلی قویتر شده و شبیه انسان بازی میکنه هر چند بعضی حرکاتش مثه از گوش حرکت کردن و به سمت بیرون محوطه پاس رو به عقب دادنش رو هی تکرار میکنه ولی واقعا قویتر شده فیفا 12 با تمام ایرادهاش واقعا آپدیت فوقالعاده ی فیفا11ست معلومه فیفا به حرف یوزرهاش دقیقا گوش میده و اصلاح میکنه حتی باگهایی که تو منوها هم داشت برطرف کرده
هوش بازیکنا رو که گفتی منظورت بازیکنهای حریف بود دیگه ؟ چون بازیکنهای خودی تو Legendary مثل مرغ اینور و اونور میرن و نمیتونن توپ رو بگیرن .نقل قول:
حرکات بدون توپ رو دیدی ؟ موقع contain و jockey رو هم دیدی ؟ به نظرت واقعی تر شده ؟ :13:نگو که دیگه سر خوردن بازیکنا رو نمیبینی .
هر چند لااقل از فیفا 11 بهتر شده .
من میگم عادلانه قضاوت کنید . EA یه نسخه درپیت از فیفا 12 رو داده بیرون بهش گفته دمو . تازه اینی که ما اینقدر ازش تعریف میکنیم دموشه چه برسه به خودش .
خواهشا تعصبی نگاه نکنید . واقع گرایانه باشید . چون خیلی ها نقد های شما رو میخونن و انتظارشون از بازی زیاد میشه و اگه یه وقت انتظارشون براورده نشه از فیفا دل زده میشن .
نسخه دمو یه مشکلاتی داره که مطمئنم بیشترش تو نسخه اصلی رفع میشه .
از دوستان کسی میدونه چه جوری میشه فایلهای دانلود شده رو بر روی دی وی دی رایت کرد به طوریکه برا 360 قابل اجرا باشه من از طریق لین زیر دمی فیفا رو برای 360 دانلود کردم وبر روی یک دی وی دی 5 گیگ رایت کردم ولی اجرا نشد خیلی ممنون میشم کمک برسانید
http://digiex.net/downloads/download-center-2-0/xbox-360-content/demos/9333-fifa-12-xbox-360-demo-download.html
این چیکار میکنه؟نقل قول:
واسه ردیف کردن گیم پد
دیگه از بازی نمیپره بیرون
آفا این بازیکنا چرا اینقدر کندن ؟
راهی نداره درست شه ؟
اورتون شریک تجاری جدید EA برای فیفا 12
[PHP]http://www.evertonfc.com/news/archive/2011/09/16/everton-s-fifa-12-deal[/PHP]
دوستان من نرم افزار گیم پد نصب کردم مشکل بیرون امدن از بازی حل شد ولی هرچی تغییرات تو button setup انجام میدم بازی کلید ها عوض نمیشه؟نقل قول:
از دوستان کسی تاحالا tactical defending رو قشنگ یاد گرفته ؟ جوری که بشه تو Legendary بازی کرد .
فک نکنم :20:نقل قول:
آقا یه ذره با این تنظیمات که تو قسمت controler هست ور برین مشکل پاس کندش حل میشه
این روش نیاز به نرم افزاری ندارد! خیلی ساده و از ریجستری و ButtonData.ini درست میشه!!نقل قول:
برای اعمال تغییرات ButtonData.ini یک مسیر دیگه می خواد و مستقیم ادیت نمیشه. شما باید یه جا دیگه سیو کنی و
بعد تو سه محیطی که گفتم کپی و جایگزین کنید!
مرسی دوست عزیز درست شد فقط تنظیمات مشکل دارم تو کدوم button data تغییر بدم اعمال شه آخه همشو تغییر میدم نمیشه؟ لطف میکنی از واسه خودت تغییر بدی واسم بزاری؟نقل قول:
واسه خودم 1=A
B=2
X=3
Y=4
روشن کردن این گزینه حالا یکم اوضاع رو بهتر میکنه اما همچنان من مشکل دارم با این بازینقل قول:
سرعت کم بازی
سرعت کم پاس ها . انگار پاس ها روی منوال هست
نوع دویدن که شده مثل پی ای اس
من که خوشم نیومد از این دمو
فیفا 11 برام بهتره
تنها برتریه این بازی برا من همین تکنیک هاش هست که همونارو فقط تمرین میکنم
وگرنه 1 دست که آنلاین فیفا 11 میزنم خیلی بهم میچسبه بعد از 9 ماه بازی کردنش تا این دمو که 2 روزه اومده
پیر میشی تا میرسی دم دروازه حریف
انگار سرعت دویدن همه بازیکن ها اندازه هم هستش و هیچ کس نسبت به بقیه برتری نداره