میشه رزولوشن مانیتوری که HD هست به FHD ارتقا داد. البته به صورت نرم افزاری؟نقل قول:
آیا سخت افزاری هم میشه مانیتور لپ تاپ را از HD به FHD ارتقا داد. آیا درست میگم؟
Printable View
میشه رزولوشن مانیتوری که HD هست به FHD ارتقا داد. البته به صورت نرم افزاری؟نقل قول:
آیا سخت افزاری هم میشه مانیتور لپ تاپ را از HD به FHD ارتقا داد. آیا درست میگم؟
دوستان کسی برا این مورد راه حلی داره؟نقل قول:
خیر نه به صورت نرم افزاری و نه سخت افزاری نمیتوان HD را به FHD تبدیل کرد.نقل قول:
البته منظور من از سخت افزاری تعویض lcd لپ تاپ به FHD است. یعنی امکان داره؟ (در مورد n55sf)نقل قول:
در اکثر مواقع به علت اینکه محل اتصال مانیتور به مادربرد HD و FHD با هم تفاوت دارند نمیتوان این کار رو کرد ولی در مورد n55 چون با آپشن FHD نیز عرضه میشود ممکن است کانکتورها با هم سازگاری داشته باشند.نقل قول:
دوستان من مواقعی که بازی میکنم به برق وصلش میکنم(چون با باتری خیلی کند اجرا میشه)
این جور مواقع باتری رو دربیارم یا نه؟
دوستان این مدل n55sf fullhd از کجا میشه خرید من تو بازار نهایتن 1600*900 پیدا کردم
اگه تبریز باشی طبقه پایین پاساژ سهند منتها گارانتیش معتبر نیست (گارانتی سیب) در ضمن علاوه بر فول اچ دی بودن سی پی یو 2670 و ویندوز اورجینال و بلوری هم دارهنقل قول:
لطفا لینکشو بذاریننقل قول:
با كمال ميل !نقل قول:
با تشكر از f r e e m a n
کد:http://www.---------.com/WebPage/Download.aspx?SoftwareId=244&Title=nVIDIA-GeForce-Desktop-&-NoteBook-Drivers-285.62-WHQL
آدرس بالا تو سايت س ا ف ت گ ذ ر هست كه فروم سانسورش كرد !
کدوم مغازه علی؟پلاک چند؟نقل قول:
راستی کی گرفتی؟
پلاکش یادم نیست ولی مغازه آرم سیب داره از پله ها بری پایین چند قدم جلوتر دست چپ و فقط ایسوس می فروشهنقل قول:
من یک شنبه گرفتم مونیترش حرف نداره
کدومو باید دانلود کنیم برای N55 با ویندوز7
آقا چرا من نمیتونم ریکاوری کنم؟ وقتی al recovery burner رو میزنم start فعال نیست! نوشته recovery partition doesn't exist
سلام
دوستان خوب این asus gateway رو چجوری باید باهاش کار کرد؟
مثلا ویدیو و عکس ها و موزیک های خودمون رو چجوری می تونیم بیاریم توش و ازش استفاده کنیم؟
asus n43sl
واضحه كه !نقل قول:
نسخه ی 285.62 - کارت های سری 8، 9، 100، 200، 300، 400 و 500 (لپ تاپ) - ویندوز ویستا و 7 - 64 بیتی - 191 مگابایت (به روز شده)
---------- Post added at 07:20 PM ---------- Previous post was at 07:15 PM ----------
اين نرم افزار ظاهرا براي تهيه نسخه پشتيبان از ويندوز ارجينال هست و از اونجا كه احتمالا شما هم نداريد در نتيجه پارتيشن ريكاوري نداره و قاعدتا اين نرم افزار بلا استفادس !نقل قول:
البته اين برداشت من بود كه شايدم اشتباه باشه
اگه غلطه دوستان اطلاع بدن اصلاح كنم
تشکر:10: همینو دانلود کردم ولی گفتم بپرسم نکنه اشتباه کرده باشم.
الان بهترین شرکت های گارانتی برای لپ تاپ ـای asus کدومان ؟
بعد اینکه سری N کیفیت lcd ـش با سری K فرق داره ؟ بهتره یعنی ؟ کیبردش چطور ؟
ممنون
نقل قول:
الماس - سازگار - امرتات
اگر رزولیشنش فرق داشته باشه خب مثلا فرق میکنه :13:
میگم این سیستم امتیاز دهی سخت افزار ویندوز چجوری کار میکنه؟
من ان 55 دارم اما نمره ای که میده مثل بقیه لپ تاپاس؟
احتمالا شما هم مثل بقیه دوستان و خود من به امتیاز گرافیک برخوردی که کمه!
اون امتیاز مربوط به اینتل هست و g force حساب نکرده!
چیکا باید بکنیم تا gforce هم حساب کنه ؟؟؟نقل قول:
سلام
میخواستم نظرتون رو در مورد لپتاپ
N55SF بدونم
مزایا و معایبش چیه؟
Full HD هست؟
رنگ سفیدش پیدا میشه؟
قمیتش چنده؟
.نقل قول:
.
.
مزایاش (صفحه نمایش خوب - گرافیک قوی - کیفیت خوب - گارانتی خوب (شرکت هایی که خدمات میدن) -...)
معایب (صفحه کلید نچندان جالب.....از نظر من عیب خاصی نداره....بدنه براقش هم یکم اثر انگشت میمونه روش
.
.
تو ایران من ندیدم راستش فعلا
.
.
حدود 1.600 یکم بیشتر شاید....بسته به کانفیگش
ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . منم فکر کنم همینه قضیه ولی پس چجوری ریکاوری کنم؟ backup restor با recovery چه فرقی داره؟
راستی چرا بازی pes نمیره تو گرافیک gt555 ؟ باید چیکار کنم؟
دقيقا نفهميدم منظورتون چيه ولي اگه سوييچ گرافيكيه با راست كليك كردن رو برنامه يا گيم و انتخاب run with graphics processor ميتونيد گرافيك مورد نظر رو انتخاب كنيدنقل قول:
گزينه سومم به طور پيش فرض عوض ميكنه و ديگه نياز نيس هر سري عوض كنيد
آره منظورم همینه . اما من این کارو میکنم ولی نمیشه آخه آیکن رو که میزنی یهجور اتو ران هست که تو اون play داره و وقتی میزنمش دیگه نمیشناسه گرافیک قوی رو ! در واقع اون کاری که شما گفتین میاد auto run رو با گرافیکی که انتخاب میکنم اجرا میکنه نه بازی اصلی رو
نقل قول:
دوست عزیز منم مثل شما همین مشکل رو داشتم با v p n از سایت nvidia آپدیت کارت گرافیک رو بگیر و نصب کن ok میشه...
حتما باید با v p n بری چون nvidia ایران رو محروم کرده....
موفق باشی
سلام دوستان
من بازی Rage رو با گرافیک بالا (همه چیزش های) که بازی می کنم اولا که دمای سی پی یو تا 90 میره و بعدش هم کاملا روان باز نمی کنه....وقتی آنتیسلیگ رو کم میکنم روان باز میکنه(8x)می خواستم اگه کسی علتشو می دونه کمک کنه......آخرین آپدیت رو هم دارم.....یکی هم اینکه وقتی لپ تاپ رو high performanc باشه گیم ها رو خوب اجرا میکنه یا رو intertainment؟
با تشکر از راهنماییاتون..............
اين دما تقريبا طبيعيه !نقل قول:
منم بتلفيلد رو با 80 و چند درجه اجرا ميكنم
جز كول پد بعيد ميدونم راهي داشته باشه
بعد هم طبق بنچمارك ها و تست هايي كه تو اينترنته قاعدتا نبايدم همه بازي هارو روون اجرا كنه مثل مترو 2133
فرق آنچناني نداره تو استفاده هاي بالا تا اونجا كه يادمه
يكي از نرم افزاراي ديفالت اسوس وظيفه تنظيم اين پروفايلارو به عهده داره
به سيستم دسترسي ندارم الان
مي بينم دقيق ميگم
پس کاریش نمیشه کرد؟نقل قول:
در این مورد نمیدونم کاریش میشه کرد یا نه!
ممنونم که جوابای کاملی میدین..........
به من یه فن دادن موقع خرید.فن کفایت نمی کنه برای بازی های سنگین؟اگه نه یه کول پد معرفی کنین که سیستم خنک کنندگیش از مایع های خنک کنندکی استفاده کنه(البته با قیمت هاش).....تشکر
جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من دانلود کردم اما میگه ورژن این ویندوزم نیس ولی من درست دانلود کر دم windowse 7 64bit
gt 555 m
---------- Post added at 05:20 PM ---------- Previous post was at 05:19 PM ----------
چیکار باید بکنم؟
من تونستم نصب کنم اما pes درست نشد !! باید چیکار کنم؟
---------- Post added at 07:19 PM ---------- Previous post was at 07:19 PM ----------
nfs run هم همچنان هنگ میکنه وسط بازی !!
آپديت گرافيك هاي انويديا بدون نياز به وي پي ان !
در پست هاي 290 و 291 همين تاپيك !
دوستان ویندور 7 64بیتی به لبتاپ من نمره 5.4 داده مدل n55sf من یه جا دیدم گفتم 5.9 میده چرا اینجور شده پس؟
ماله همه اينجوري ه !نقل قول:
همه متفق القول ميگن و مي گيم كه اون مال كارت گرافيك اينتل نه ان وي ديا !