ولی بازم اینکارو نمیکنن و همون محدودیت باقی میمونه اخرش اینه که بشه و مثل مخابرات سرعتش ثابت باشه مثلا 128-رو 18 و فقط شرکتاییکه رو سرعته بالا ببندن برد میکنن چون همه کوچ میکنن
ولی بازم اینکارو نمیکنن و همون محدودیت باقی میمونه اخرش اینه که بشه و مثل مخابرات سرعتش ثابت باشه مثلا 128-رو 18 و فقط شرکتاییکه رو سرعته بالا ببندن برد میکنن چون همه کوچ میکنن
از لحنتون خوشم نیومد ولی میبخشم جواب نمیدم تاپیک منحرف نشه. :13:نقل قول:
من نزدیک 5 ساله شاتل دارم میدونم کی اوضاع خطری هست کی نیست. توی این 5 سال همیشه حال داده و این ضدحال خیلی مشکوکه. این قانون به ضرر کسایی هست که سرعت صفحه دیدن براشون مهمه. خب به شما چه مربوط شاتل میخواد سرویس محدود بده با سرعت بیشتر. به تو چه مربوط آقای ایکس که میای مثلاً به فکر مردمی و طرح میدی که دیگه محدود ندن.
موافقم.نقل قول:
والا اصلا به من چه!نقل قول:
به تو چه مربوط آقای ایکس که میای مثلاً به فکر مردمی و طرح میدی که دیگه محدود ندن.
خودم 1 مگ Adsl و 2 مگ وایرلس با پینگ 100 دارم بقیه مردم به درک!
خودمو عشقه.
تمام شد رفت.
بقیه گلابین دیگه؟(شما خودتو همه حساب کردی)نقل قول:
به تو چه مربوط آقای ایکس که میای مثلاً به فکر مردمی و طرح میدی که دیگه محدود ندن.
انگار شما هیچ کدوم پست ها نخوندین برای اون دسته که محدود بخوان محدود حتما گذاشته خواهد شد
هر جور راحتینقل قول:
میبخشم جواب نمیدم تاپیک منحرف نشه
بله درست میفرمایید ولی به طور حتم این سازمان که این طرح رو داده برای این مواقع همه جوانب رو پیش بینی کرده و راه حل داره توس پست قبلم هم گفتم باید کم کم محدودیت رو بردارننقل قول:
بله دوست عزیز حرف من هم همینه اینا فکر میکنن وقتی این قانون تصویب بشه میرن 128 میگیرن با 10 هزار تومن اون وقت شرکت ها هم ..خل هستند که بیان ضرر کن و برای ایشون 128 رو با سرعت دانلود 200 کیلوبایت بدن
پله پله باید پیش ره صدساله را نمیشه یه شبه رفت
این صد بار
بله دوست عزیز حرف من هم همینه اینا فکر میکنن وقتی این قانون تصویب بشه میرن 128 میگیرن با 10 هزار تومن اون وقت شرکت ها هم ..خل هستند که بیان ضرر کن و برای ایشون 128 رو با سرعت دانلود 200 کیلوبایت بدننقل قول:
بعضی ها اینقدر روشن فکر هستن......... فکر میکنن اگه حقشون را از این شرکت های اینترنتی دزد بخوان اون اینترنت مثلا پرسرعتشون را هم از دستشون می گیرن............ :27::27::27:
ما چه بخوایم چه نخوایم این پیشرفت تکنولوژی تو کشور ما بخصوص تو اینترنت و سرعت اینترنتمون رو به جلو خواهد بود همین الان هم گام های خوبی برداشته شده. اما میتونیم با انتقادهای سازندمون به این پیشرفت سرعت بدیم. شما چرا اینقدر نگران هستی که اینترنت پرسرعتتون را از دستتون بگیرن؟:41::41::41::41::41: یکم شجاعت داشته باشید و انتقاد پذیر باشید با یه انتقاد که قحطی اینترنت نمیشه:41::41::41:نقل قول:
بحثتون خيلي خنده داره.
خيلياتون به وضع حاضر قانع و راضي هستين.
يه سوال دارم. به نظر شما چرا يه مدته 20:30 گير داده به سرعت نت؟چرا مسئولين صداشون در اومده؟ آيا قرار نيست يه خبرايي بشه آخرشم به اسم پيگيري خودشون تموم كنن؟از نظر من وضع اينترنت خيلي داغونه ديگه نميتونن از سرعت اينترنت بزنن شايد اگه سرعت اينترنت كمتر شه بهتر شه ! يهو گندش در مياد مجبور ميشن اساسي درست كنن :31:
بعدشم خودتونو راحت كنيد ! اگه قرار باشه چيزي از دست بديم 10 امتياز از دست ميديم و لي اگه بخوايم سود كنيم 90 امتياز سود ميكنيم خوب به سودش مي ارزه.پيشنهاد ميكنم يكي يه متني رو اماده كنه تو فروم بزاريم كه اعتراضات مشخص باشه اگه حجم اعتراضات زياد شد قطعا پيگيري ميكنن اما اگه ببينن كسي كاري نداره ميگن به ---- مون فعلا كسي باهامون كار نداره همين سرعت از سرشون زياديه.
من کاری به اینکه با اعمال این طرح ، سرعت رو بیشتر از سرعت اسمی میبندن یا نه ندارم ، ولی یک چیزی کاملا مشخصه ، اونهم اینکه با 38000 تومان در ماه ، شما سرعت 1 مگابیت میتونی بگیری که با ضریب اشتراک 1 به 10 ، سرعتت از حدود 102 کیلوبیت متغیر هست تا همون 1024 ، حجمت هم نامحدود. این در بدترین حالت هست
به من بعد از چندتا پاسکاری :31: گفته شد که در مورد حذف محدودیت 128 کیلوبیت برای کاربران خانگی ، ضریب اشتراک 1 به 10 و ... باید با سازمان تنظیمات مقررات مکاتبه کنید و پیشنهاد/شکایتتون رو بگید.
MASOUD_MW2 شما اگه میدونی دقیقا چه مرجع و یا آدرسی هست که در این زمینه ها هم شکایتمون رو پیگیری کنیم ، بگید تا رفع این محدودیت های احمقانه رو هم به صورت موازی پیگیری کنیم .
دوستانی هم که نمیخوان تو این طرح پیگیری کنن میتونن نسبت به سایر جوانب قضیه (دقیقا همین مواردی مثل ضریب شیرینگ که نگرانش هستن) پیگیری و شکایت کنن.
شما دست و پا نزن یه طناب بگیر خودت رو بکش بیروننقل قول:
دست وپا بزنیم که بیشتر فرو میریم:31:
هر وقت تونستید محدودیت 128 رو وردارید (تا قیامت) اون وقت واسه محدود یا نامحدود زور بزنید
در ضمن سرعت بالاتر=پیشرفت بیشتر و دور زدن بهتر فیلتر ها و .... = تو خواب محدودیت 128 رو ورمیدارن
با وجود افرادی مثل شما اینترنت رو هم کلا قطع میکنن.نقل قول:
هر وقت تونستید محدودیت 128 رو وردارید (تا قیامت) اون وقت واسه محدود یا نامحدود زور بزنید
در ضمن سرعت بالاتر=پیشرفت بیشتر و دور زدن بهتر فیلتر ها و .... = تو خواب محدودیت 128 رو ورمیدارن
متاسفانه تنها مرجع پیگیری سازمان تنظیم مقررات هست و اگر تعداد شکایات زیاد نباشه رسیدگی نمیکنن.نقل قول:
MASOUD_MW2 شما اگه میدونی دقیقا چه مرجع و یا آدرسی هست که در این زمینه ها هم شکایتمون رو پیگیری کنیم
عزیز لطفا این پستت رو ویرایش کن با این طرز برخورد به جایی نمیرسیم ، نتیجه اش فقط راندن سایرین از خودمون و خاموش کردن کلید منطق همدیگه هست !نقل قول:
بابا از بححث حارج نشید...
دوستان این طرح الان به جایی هم رسیده؟ شرکتی بهش عمل کرده؟ من خودم بیشتر دوست دارم حجمی استفاده کنم... چون روزانه اکثر حجمی ها بالاست .... بحث نامحدود یه چیزه بحث سرعت و پول برق هم یه چیزه! سرعت 12 کیلوبایت اونم نامحدود به چه کار ادم میاد وقتی بخوای برای یه اهنگ 3 مگابایتی 10 دقیقه وایساد؟ حالا چبرسه به فیلم یا......کلا این طرح بنظرم چیز الکی هست.... حساب شده روشون کار نشده...
شما که دارین باز همون حرفا رو میزنید... فقط یک دقیقه فکر کنید به حرفای خودتون و تا دیدین در اثر رقابت داری با ماهی 9 تومن سرعت 200 میگیری با گیگی 5 تومن زود خودتونو گم نکنید.... ولله همین هم بر اثر رقابت بوده و تو زمان درست شدهنقل قول:
مگه از همون اول میتونستی همچین چیزی داشتی باشی عزیز؟ خب اخه به فکر هم نباشیم که بدبخت ترمون میکنن
اسمون سوراخ شده یه اینترنت 200 افتاده شماها دارین استفاده میکنین و راضی هستید و چندین میلیون ادم دیگه هیچ..... تازه از همون اول اول اول هم 200 بوده :31:
فرض کنین n سال دیگه همین طرح اجرا شه اونموقع سرعت شده 2000 اون موقع یکی مثل شما میاد میگه اقا بیخیال شین همینو ازمون میگیرن من که راضی ام =))))))))))))
دوستان لطفا یکم از خشونت پست هاتون کم کنید :10:
عزیزانی هم که به این طرح خوشبین نیستن میتونن برن از خود ارتباطات زیر ساخت به خاطر سو استفاده از انحصار و گرون فروشی پهنای باند تا ده برابر کشور های همسایه شکایت کنن(تو سایت سازمان بازرسی کل کشور)
من که اگه این وضعیت عوض نشه دیگه تمدید نمیکنم قراردادمو و بر میگردم به آغوش یار قدیمی دیال آپ...........خلاص
دست شما درد نکنهنقل قول:
با این وضع اگر بخواد پیش بره و به هم دیگه توهین کنیم ، نتیجه اش فقط اخطار گرفتن ، بن شدن ، بسته شدن تاپیک و ...
هست. داریم اینجا بحث میکنیم با همدیگه ، در بحث هم افراد مخالف و موافق وجود داره ، اصلا یکی از دلایل وجود فروم همین بحث هاست.
کسی اگر با یک حرفی مخالفه بیاد دلایل مخالفتش رو بگه ، ولی اگر روند بحث منطقی نباشه هیچ فایده ای نداره و فقط باعث میشه افراد منطق رو کنار بذارن و هر چقدر هم یک حرفی قابل قبول نباشه روش پافشاری کنن.
---
در ضمن دوستان در پست من فکر کنم خیلی واضح بود که "اینترنت چمدانی" رو به مسخره گفتم !
مطمئن باشید که کسی دلش برای مردم ایران نسوخته ، به غیر از یک سری نهادهای حقوق بشری و ... که در دنیا هم هیچ قدرتی ندارن فعلا. واگرنه روسیه و چین با کمال پررویی و بیشرمی نمیومدن به این شکل واضح از خیلی از جنایت هایی که در دنیا میشه دفاع کنند هیچ کس هم چیزی بهشون نگه .
ما مردم به فکر خودمون نیستیم و داریم در هر زمینه ای بی خیالی طی میکنیم ، واقعا از دیگران چه انتظاری دارید ؟
محتوای مخفی: .
گره کار به دست خودمونه ، حقوقمون رو بشناسیم و به سایرین هم حقوقشون رو گوشزد کنیم ...
اینکه بیایم بگیم کار به هیچ جایی نمیرسه و از ترس اینکه اعتراضمون نتیجه ای نداشته باشه ، اصلا اعتراضی رو ترتیب ندیم ، مسلما راهش نیست...
بحث تاپیک به انحراف کشیده نشده لطفا. بحث اینکه کشوری که مشکلات خودشو و مردمشو حل نکرده به فکر مشکلات دیگران هست هم بگذارید کنار. بحث اصلی اعتراض به گرانفروشی و کم فروشی اینترنت هست دوستانی که با گیگی 3000 تا 10000 تومان مشکلی ندارند که اعتراضی ندارند. کسانی که مشکل دارند اعتراض و پیگیری کنند.
متنی هم آماده بشه بد نیست.
برای اعتراض به محدودیت 128 و پینگ بد و ... هم یک تاپیک جدا زده بشه بد نیست خودم در این موارد اعتراض دارم. که اینم باید پیگیری شود به موازات.
همه چیز (99%) الآن به نفع شرکت هاست نه به مشتری های شرکت ها.
من خودم شبانه با 4 گیگ دانلود را تجربه کردم ولی فقط بدرد دانودرها می خوره نه کسانی که آنلاین استریمینگ و گیمینگ دارند.
حالا کو تا چمدون تازه اونم که بیاد سوء استفاده ازش زیادتره تا دسترسی آزاد به اینترنت.:31:
دوستان عزیز تاپیک مجدد باز می شود لطفا به قوانین عمومی انجمن و بخش و زیر بخش توجه کنید و همچنین با لحن مناسب و با احترام صحبت کنید تا مشکلی پیش نیاید.
تاکید روی قوانین به پست اول اضافه می شود.
با تشکر:11:
مرسی ادمین جون
خوب آقا کجا بودیم ؟:31:
اها حالا این شکایت به کجا رسیده؟
با تشکر از مدیر انجمن، امیدوارم بتونیم با لحنی "مودبانه" گفتگویی "منطقی" داشته باشیم.
خب مهلت برای اجرای قانون که یادمه تا 19 بود که شرکتی جز دو تا شرکت اون رو اجرا نکردن. بعد از اون چه خبر؟
آخرین امار میگه که تا 31 شهریور تعرفه ها اصلاح و به شرکت ها برگردانده میشن
یعنی 1 مهر باید تعرفه های نامحدود رو ببینیم...
طی تماسی که دو روز پیش با سازمان داشتم تمامی pap ها تعرفه های پیشنهادی رو ارسال کردن و تعرفه ها در حال کارشناسی و تصویب هستن تا دوباره به شرکت ها ابلاغ کنن و اونها هم تعرفه های جدید رو اعمال کنن.
مرسی بابت اطلاع رسانی دمت گرمنقل قول:
ولی واقعا میشه مطمئن بود که طرف راس گفته؟بعد به نظر خودت این طرح مفیده؟نظر شخصیه خودت رومیخوام بدونم
مشکل همین کارشناسیس آقا مسعودنقل قول:
فک کنم اینم یه یه سالی طولش بدن !:13::13:
ببینید به محض اینکه با آقای سهرابی تماس گرفتم صدامو شناخت و گفت تو پدر منو درآوردی! :31:
گفت همین الان از جلسه برمیگردم (قبلش چندین بار زنگ زده بودم و ایشون توی جلسه بودن) گفتن که لیست تعرفه های پیشنهادی رو ارسال کردن و داریم روش کار میکنیم.
منم گفتن همه اگه شیر 1 به 10 دادن که قیمت ها معلومه دیگه کارشناسی نمیخواد!؟
ایشون گفتن که بله درسته اما بعضی ها تعرفه های دیگه ای دادن مثلا همین سرعت ها اما با شیر 1به 8 یا 1 به 4 و..
و همچنین کلی سرویس محدود حجمی که همش باید برسی بشه! ایشون در مورد زمانش هم گفتن سعی میکنیم برای سر برج جدید (اول مهر) کار رو تموم کنیم.
آها پس ببین اگه 1 به 4 کنن و یا از این قبیل کارای مثبت میشه امیدوار بودنقل قول:
و از یه طرف من یه جای دلم میگه که این طرحهه میتونه مفید باشه
امیدوارم که بتونن کاربرا رو راضی نگه دارن
دستت ندرده داش مسعود :40:
باور کنید (میتونم ثابت کنم براتون) من الان خودم در مجموع 3 مگ سرعت دانلود دارم و پینگ من هم 103 میلی ثانیه هست که کلا اگه جمع کنی توی ایران 100 نفر این شرایط رو ندارن پس در مقایسه با هم وطنانم خیلی خوش به حالم هست!
اگر این طرح رو پیگیری میکنم فقط برای دوستانم هست که همه بتونن از یه اینترنت خوب استفاده کنن!
قطعا وضعیت اینترنت رو به بهبود خواهد رفت در این شک نکنید!
فقط ما ایرانی ها یه بدشانسی بزرگ برای اینترنت آوردیم:
درست در سالهایی که اینترنت در جهان جهش و پیشرفت داشت در ایران دوره 8 ساله کسایی شروع شد که با اصل اینرتنت مخالف هستن!
دوستان یه چیزی اخبار اعلام کرد از وسطاش دیدم، فقط دیدم که روی تصویر نوشته بود مثلا برای اینترنت 128، حداقل محدودیت دریافت ماهی 4 گیگ، و قیمت مصوب هم اینقدر. قبلا ولی بحث این بود که اینترنت ها همه نامحدود بشه، آیا طرح عوض شده؟
فقط قسمت جدول را توی اخبار نشون دادن و تا اونجایی که من دیدم بحث نامحدود نبود بیشتر بحث تعرفه بودنقل قول:
ممنون با قدرت ادامه بدهنقل قول:
من كه امروز تماس گرفتم شاتل گفتم سرويس جديد ندارين :8: گفت اكو، آرت و اكولايت ديگه
گفتم ايناكه قديميه جديد تر گفت ديگه همه جوره داريم چي ميخواين ؟؟ گفتم اين ابلاغيه كي قراره اجرا شه اونم خودشو به نفهمي زد :41:
دوست عزیز اون دوره بیشتر از 30 سال هست نه 8 سال !نقل قول:
خب تا نرفتیم وسط بحث سیاسی من اومدم.
الان شرکت ها موظف به اجرای قانون جدید رگولاتوری هستند یا نه؟
دقیقا مسئله همینه وقتی همه شرکت ها بخوان با هم تعرفه های جدید بزنن تعرفه های سفارشی هم میزنن البته تو منطقه ما فقط پارس انلاین هست ولی در کل من هیچ وقت نمیرم از مخابرات بگیرم چون میدونم شرکت ها برای جذب مشتری روش های خودشون رو دارن :21: بخاطر همین میدونم که سرعت ها یه نمه بیشتر از دایال اپ خواهد بود :31:نقل قول:
---------- Post added at 12:25 PM ---------- Previous post was at 12:24 PM ----------
اینطوری که اقا مسعود گفتن بله مجبور به اجرا شدن تا ببینیم اخر کار چطور میشه شرایط...نقل قول:
من 512 داستم سرعت دانلودم از مدیافایر رو 100 تا 200 و خورده ای بود مثلا تا 250 ممکن بود بره ولی الان رفتم 2 مگ گرفتم گفتم سرعتش بیشتره ولی نه !!!! سرعتم همونه با این تفاوت ک دو یا سه ثانیه میره رو 300 400 و خورده ای مگابایت و زود میاد پایین در حد همون 512.
من فک میکنم چون اولش بود پورت برام روی 512 باز بود ولی چون یه ماه گذشت پورتو بستن برام و الان فک میکنم که اگه برگردم به 512 سرعتم خیلی کمتر شده باشه.
شکایت کنم به نظرتون ؟؟؟
خیر چون من و پسرخالم 512 گرفته بودیم من سرعتم 250 بود ولی سرعت پسرخالم 500 بود و هر دو هم از یه شرکت.زنگ زدم گفت شما دارید حداقل سرعتی رو که باید داشته باشید راید پس جای شکایت نداره!نقل قول:
اگه شما هم زنگ بزنید می گن حداقل سرعتی که باید بگیرید دارید می گیرید و نمی تونید شکایت کنید :13:خیلی مسخرس!
خوب ببینید من اینو چند وقت پیش پیش بینی کرده بودم:31:نقل قول:
نقل قول:
بچه ها من دوتا سوال برام پیش اومد:
1.همه ISPها اینترنت نامحدود دارن.برا کاهش هرینه(باری کاربران) سرویس حجمی میدن.پس مشکل کجاست؟
2.شما از کدوم اپراتور اینترنت 3مگ(یا بالاتر) گرفتین؟
من فقط اینترنت منظورم بود وگرنه در کل حق با شماست.نقل قول:
دوست عزیز اون دوره بیشتر از 30 سال هست نه 8 سال !
بله کاملا.نقل قول:
خب تا نرفتیم وسط بحث سیاسی من اومدم.
الان شرکت ها موظف به اجرای قانون جدید رگولاتوری هستند یا نه؟
خب دوستان تبریکی دیگر!
شرکت فناوا نیز قانونو رعایت کرد و سرویس های جدید رو اضافه کرد!
و سرانجام شاخ غول شکست!!!!!!!
دوستان تبریک!!!
اینم از پارس آنلاین!!!!
کد:http://www.parsonline.com/fa/services/adsl