باورکن مخ خودمم داره از جا کنده می شه نمی دونم چی کار کنم خودمم بین دل ایکس پی اس و لنوو موندم نمیدونم چی کار کنم.امروز که نشد بریم ولی بالاخره می رم.تو هم همون دل رو بگیری فکر کنم بهتره ایسوس هم بدک نیست.نقل قول:
Printable View
باورکن مخ خودمم داره از جا کنده می شه نمی دونم چی کار کنم خودمم بین دل ایکس پی اس و لنوو موندم نمیدونم چی کار کنم.امروز که نشد بریم ولی بالاخره می رم.تو هم همون دل رو بگیری فکر کنم بهتره ایسوس هم بدک نیست.نقل قول:
باسلام خدمت دوستان .من میخواهم یک لپ تاپ بخرم که بتونم تری دی مکس واتوکد روراحت انجام بدم وچند روز دارم مطالب دوستان رو میخونم ولی درتصمیم گیری مردد شدم لطفا در رنج قیمت 1500000 تومان دوستان راهنمایی بفرمایند تا انتخاب درستی انجام دهم .ممنون وسپاسگذارم.
تو این رنج قیمت انتخابهایه زیادی داریننقل قول:
hp 6090
asus n53 sn
asus n55sf
lenovo y570 و
lenovo y470
من که y470 رو به شما پیشنهاد میدم به دلایل زیر:
اولا: 14 اینچی = حمل و نقل آسان اگه با خودتون میبری دانشگاه= وزن 2.2
دوما: قویترین کانفیگ
سوما: گارانتی درست و حسابی که خیلی مهمه=هرچی باشه 1.5 داری پول میده=در مقایسه با اچ پی
چهارما: کیبورد ارگونومیک=در مقایسه با ایسوس
. . .
این لینکش
ارسال لینک فروش ممنوع
Pami
سلام
من تا 1500 میتونم هزینه کنم
چه مدلی پیشنهاد می کنید
خودم این چند تا رو در نظر دارم
asus n53sn
lenovo y570
hp 6090
msi gx680
به سختی این پول رو جمع کردم میخوام چیزی بخرم که چند سالی برام کار کنه
اسوس مدل معتبریه اما کانفیگش نسبت به این سه مدل پایین تره
لنوو ناشناخته است
اچ پی گارانتی درست حسابی نداره و انگار داغ میکنه
ام اس آی هم سنگینه
من برای کار روزانه میخوام و برنامه نویسی گاهی هم بازی
طول عمرش برام مهمه
ممنون میشم کمکم کنید
---------- Post added at 09:32 PM ---------- Previous post was at 09:28 PM ----------
سلام
من تا 1500 میتونم هزینه کنم
چه مدلی پیشنهاد می کنید
خودم این چند تا رو در نظر دارم
asus n53sn
lenovo y570
hp 6090
msi gx680
به سختی این پول رو جمع کردم میخوام چیزی بخرم که چند سالی برام کار کنه
اسوس مدل معتبریه اما کانفیگش نسبت به این سه مدل پایین تره
لنوو ناشناخته است
اچ پی گارانتی درست حسابی نداره و انگار داغ میکنه
ام اس آی هم سنگینه
من برای کار روزانه میخوام و برنامه نویسی گاهی هم بازی
طول عمرش برام مهمه
ممنون میشم کمکم کنید
آقا اینجا مشاوره نیستا این مطالب رو در قسمت مشاوره برای خرید لپ تاپ مطرح کنید اینجا فقط lenovo y570فقط و فقط همین.نقل قول:
ایا لینوو تو محصولات خودش مخصوصا y570 از قبل از ویندوز بک اپ گرفته ؟کسی تا حالا تجربه برگرنداندن ویندوزشو داره؟
خواهشا اگه میشه اینجا نظراتتون رو بدید تو بد وضعیتی قرار گرفتم.
ممنون
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=6514119
سلام
با توجه به اینکه کانفیگ lenovo y570 که سازگار زده با کانفیگ اصلی تفاوت داره
خریدش معقوله؟
سایت خود لنوو برای این مدا فقط رم 4 و 8 زده اما سازگار 6 زده
مشکوک نیست؟
چند صفحه پیش صفحه خرید گوگلی این مدل که با رم 6 گیگ بود رو گذاتشتمنقل قول:
باید با توجه به نیازهات بسنجی خریدش معقوله یا نه
سلام
صفحه نمایش این مدل، بازتاب نور داره یا نه؟ در کل صفحه نمایش با کیفیتی داره؟
رفقایی که خریدن ریفور رو چک کردن؟
اینجا محل دریافت مشاوره خرید نیست دوستان
رعایت کنید تا برخورد نشه
ممنون
سلام
بالاخره من خریدمش
lenovo y570
با همون کانفیگی که سازگار داده
من 1420 خریدم
معایب و مزایا شو می نویسم تا حداقل کمکی باشه
مزایا
خداییش نسبت به لپ تاپ های هم ارزش سبکه
تا حد مطلوبی خنک میمونه (من pes 11 رو امتحان کردم حدود دو ساعت آخراش یه خورده گرم شده بود)
برای تایپیست ها مثل یک رویاست خیلی خوشدسته
وسعت صدای فوق العاده ای داره
بدنه اش هم محکم( نه اونقدری که ازش میگفتن)
معایب
من صفحه نمایشش رو نپسندیدم (کیفیتش بد نیست اما از بالا اصلا زاویه دید خوبی نداره) در این مورد asus n53sn خیلی بهتره
در اول کار گرافیک nvidia نصب نمیشد با بدبختی نصبش کردم
بلوتوث هم نداره (انگار یک نفر دیگه هم همین مشکل رو داشت)
و یه چیز که از نظر من جای تاسفه: بدبختانه جای انگشت روی بدنه اش میمونه (اصلا انتظارشو نداشتم)
بنظر لپ تاپ مناسبیه هر چند که انتظار بیشتری داشتم
سوالاتون رو بپرسید من رو لپ تاپم چک میکنم
راستی چجوری بفهمم ریفر هست یا نه فکر کنم خیلی مهمه؟
فعلا
من از کرمانشاه خریدم با گارانتی سازگار ارقامنقل قول:
خیلی گرون خریدی!!!!!:18:من 1300 همین الانشم قیمت دارم.
برادر من خود سازگار زده 1399 شما میگی 1300 قیمت دارم
عجیبه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!:21:و لی دارم هر وقت مطمئن شدم اعلام می کنم.
دوستانه دارم میگم
یه دره پشیمونم که چرا asus نگرفتم
امیدوارم خرید خوبی داشته باشی
راستی میدونی چطور میشه فهمید ریفور هست یا نه؟
نصب نمیشد ؟! نیازی به نصب نیست ! (مگه اینکه یه ویندوز دیگه نصب کرده باشید ! )نقل قول:
در اول کار گرافیک nvidia نصب نمیشد با بدبختی نصبش کردم
این مسأله خیلی عجیبه .نقل قول:
بلوتوث هم نداره (انگار یک نفر دیگه هم همین مشکل رو داشت)
اگه واقعاً نداشته باشه و از سازگار خریده باشید قابل پیگیریه .
چون شما با این مشخصات خرید کردید .
من که ازش راضی ام . البته پشیمونم چرا Y470 نخریدم .که اگه می خواستم هم نبود .
میشه بگین از چی پشیمونی؟ چرا؟ با چه مدلی از ASUS مقایسه می کنیش؟نقل قول:
شما هم Y570 دارین؟ شما با بلوتوس مشکلی ندارین!؟ این برای من خیلی عجیبه که دوستان میگن بلوتوس فعال نیست چون بلوتوس روی چیپ مادربورد بصورت امبد وجود داره در واقع حذف کردنش مشکل تر از اضافه کردنش به سیستم هستش!!!!!نقل قول:
سلامنقل قول:
گرافیک nvidia فعال نبود
فقط ati فعال بود که اونم جواب بازی رو نمی داد باید نصب می کردم
بله من بلوتوث دارم و نسبت به سایر لپ تاپ ها خیلی راحت تر باهاش کردم و سرعت خوبی هم داره !نقل قول:
شما هم Y570 دارین؟ شما با بلوتوس مشکلی ندارین!؟ این برای من خیلی عجیبه که دوستان میگن بلوتوس فعال نیست چون بلوتوس روی چیپ مادربورد بصورت امبد وجود داره در واقع حذف کردنش مشکل تر از اضافه کردنش به سیستم هستش!!!!!
سازگار هم در مشخصات این مدل در قسمت وسایل ارتباطی موارد زیر رو ذکر کرده :
نقل قول:
Broadcom 802.11n Wireless Network Adapter
Broadcom NetLink 1000 Ethernet
Camera
Bluetooth Broadcom 2.1
گرافیک ATI نداره ! اینتل داره . شما کافی بود دگمه ی Optimize رو میزدید تا فعال بشه !نقل قول:
گرافیک nvidia فعال نبود
فقط ati فعال بود که اونم جواب بازی رو نمی داد باید نصب می کردم
دوست عزیز ATI چیه!!!!!!! این لپتاپ یک جی پی یو intel داره و یک Nvidia هر دو هم نصب هستند تا جایی که خاطرم هست 1 دکمه جلو لپتات هست که سوئیچ بین این دو رو انجام میده!!!!! و باید از اول نصب باشه چون رو خودش وین داره!!!!:13::13::13::13::13::13:نقل قول:
سلامنقل قول:
لطفا آدرس دقیق رو که ظاهرا از کرمانشاه هم خرید کردید پیغام خصوصی کنید.
از محلی که خرید کردید مدل 14 اینچی Y470 هم داشت؟
با سپاس:11:
خبر خوش برای کسایی که می خوان لپ تاپ بگیرن:خبرنامه دانشجویان ایران: نوسانات قیمتی ارز در بازار آزاد این روزها به گونهای است که احتمال تحقق وعده رئیس کل بانک مرکزی مبنی بر کاهش شدید قیمت دلار تا پایان هفته جاری را افزایش داده است. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش خبرنگار اقتصادی باشگاه خبری فارس «توانا» از هفته گذشته که نوسانات جهانی و داخلی طلا به اوج خود رسیده بود و به دنبال این تغییرات قیمتها در بازار ارز تحت تأثیر قرار گرفت اتفاقات مختلفی در این بازار رخ داد.
زمانی که قیمت طلا در بازار کاهش یافت تقاضا و البته نقدینگی سرگردان به سمت بازار ارز رفت و افزایش تقاضا و کمبود عرضه در مقطعی موجب به اوج رسیدن قیمت دلار و سایر ارزها در این بازار شد.
اواسط هفته گذشته قیمت دلار در صرافیها حوالی 1290 دلار در گردش بود اما در آخرین روز همان هفته این نرخ به 1302 دلار رسید و این روند تا نخستین روز هفته جاری ادامه داشت.
زمانی که دلار در بازار 1300 تومان فروخته میشد محمود بهمنی رئیس کل بانک مرکزی در گفتوگو با خبرنگار فارس تأکید کرد کرده بود که بانک مرکزی تا پایان هفته جاری قیمت دلار و سکه به شدت در بازار کاهش خواهد یافت.
بعد از اعلام برنامه بانک مرکزی بر کاهش نرخ ارز در بازار قیمتها در این بخش به شدت کاهش یافت به نحوی که هماکنون دلار که پیش از این 1300 تومان فروخته میشد در بازار آزاد با قیمت 1210تومان مبادله میشود.
این نرخ ها نشان میدهد که به احتمال زیاد قیمتها تا پایان هفته بازهم دچار تغییراتی خواهند شد که در نهایت روند نزولی نرخ ارز در بازار را نشان میدهند.
برهمین اساس پیشبینی میشود نرخ ارز در بازار آزاد تا پایان هفته با کاهش محسوس مبادله شود.
آخرین خبر:آخرین زنگی که زدم گفت که تا چند روز آینده این لپ تاپ میاد(اما این رو در نظر داشته باشید که 2ماهه همین طوره:13:اما به جای دیگه که زنگ زدم گفت حالا حالا رو این لپ تاب حساب باز نکن.:9::9::9:)__من الان این شکلیم::24:)
راستی: اولی گفت تو گمرکه و آزاد میشه نظر من اینه که سازگار وقتی دیده که دلار داره زیاد می شه این لپ تاپو نگه داشت تا با قیمت نجومی بفروشه.که خوش بختانه سازگار سرکوفت شد.:20:
دومی هم که پرسیدم چرا نمیاد؟گفت:جالبه که دوباره 560 عرضه شد نظر من دراین مورد اینه که به احتمال قوی 570 در انبار سازگار هست اما به خاطر اینکه 560 دارن می خوان اونو رد بکنن بعد 570 رو بدن تو بازار.اون موقعی هم که پخش شد به خاطر این بود که ببینن فروشش چطوره؟
نظر شما؟
من زنگ زدم چند جا تازه گفتن N53SV OR SN هم ندارند به نظر من که دروغ میگن .خود
مغازه دارام دارن ولی نمی دن به مردم .منتظرن ببینند آخرش چی می شه تا با قیمت بالا
بدن مثلا یه جا SN می گفت 1490 که خیلی بالاست.
Y570 و Y470 میشه در کنار هارد معمولی که داره، یک هارد SSD هم اضافه کرد؟ یا اینکه باید فقط یکی رو داشته باشه؟
برای کسایی که می خوان این مدل رو بخرند
p i s h r o .us/719-ideapad-y570-.html
فاصله ها رو بردارید
نقل قول:
آقا حقیقتش من به این لپ تاپ احتیاج فوری دارم میخواستم ببینم این گارانتیش(بازرگان) خوب هست یا نه؟
از این سازگار خیری به ما نمیرسه...........
تو رو خدا دوستان کمک کنند.......
توی سایتش گارانتیشو زده سازگارنقل قول:
گارانتی بازرگان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:23::23::23:
آره میشه، رو این مدل و چند مدل دیگه که همه جدیدن یه پورت m-sata تعبیه شده که میشه از هاردهایی که با این پورت ارائه شدن بهره برد. ولی مشکلش اینه که تو ایران هاردهای m-sata خیلی کم یابن و من بجز یه جا جای دیگه ای ندیدم که این نوع هارد هارو داشته باشه. قیمت این هارد ها هم فعلا بالا هست. مثلا مدل intel 310 با ظرفیت 80GB 260 تومنهنقل قول:
سلام
ببخشید یه سوال برام پیش اومده
این تصویر چیه؟
منظورم اون استوانه سیاه رنگه
که با سیم به لپ تاپ وصله
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این چه ربطی به کلوپ لنوو y570 nhvi?نقل قول:
---------- Post added at 02:51 AM ---------- Previous post was at 02:50 AM ----------
این چه ربطی به کلوپ لنوو y570 داره؟
لطفا سوالتونو در بخش مربوط بپرسیدنقل قول:
اونم ساب ووفر هست
آخرش مدل y470 با كارت گرافيك 555 2 g خوبه ؟ بچه ها هيشكب اين مدلو نخريده بياد يه نظري بده ؟
شما این لپ تاپ رو پیدا کردین؟نقل قول:
بچه ها ما که تا حالا انتظار کشیدیم بازم منتظر می مونیم تا ببینیم بعد جی تکس چی میشه!!! شاید وارد شد شاید هم قیمت کم شد شاید هم مدل جدید رو نمایی بشه!!!
منظورتون از مدل جديد كدومه؟نقل قول: