سایت گل - زلاتان ایبراهیموویچ مهاجم سوئدی میلان که با انتشار کتاب بیوگرافی اش سر و صدای زیادی در محافل ورزشی اروپا به پا کرده و از نفرت خود نسبت به بارسلونا تیم سابقش حرف زده، امشب مقابل بازیکنانی قرارمی گیرد که آنها را در کتابش همچون سگهای تربیت شده در کاتالونیا خطاب کرده است.
به گزارش گل به نقل از قدس او مسی، چابی و اینیستا و دیگر هم تیمی های سابقش در بارسلونا را بیش از حد تحت تأثیر دیسیپلین حاکم در این تیم دانسته و حالا پس از اظهارات تند و تیز او علیه این تیم، بارسلونا امشب در سن سیرو در روز پنجم لیگ قهرمانان به مصاف میلان و زلاتان می شتابد.
این اولین تقابل ایبراهیموویچ و بارسلونا پس از جدایی او از این تیم درتابستان 2010 خواهد بود. از همه مهمتر اینکه در نبرد امشب مهاجم سوئدی روسونری با دشمن دیرینه اش پپ گواردیولا مربی بارسا روبرو می شود. اگرچه خاطره روزهای تلخ و تیره زلاتان در بارسلونا هرگز از ذهن او پاک نمی شوند، ولی ایبرا برای مبارزه کردن با آن گذشته ناخوشایند انگیزه بالایی در وجودش احساس می کند.
ایبراهیموویچ شخصیت آرام و متعادلی ندارد و در هر چیزی و هر کاری اغراق کردن را ترجیح می دهد. به همین خاطر بعید است که او امشب در جوزپه مه آتزا بتواند احساسات خود را کنترل و با خیالی آسوده برابر کاتالونیایی ها بازی کند. مشاوران ایبرا به او توصیه کرده اند که انرژی خود را برای نشان دادن ارزشهای واقعی اش در زمین مسابقه استفاده کند، ولی زلاتان همواره ثابت کرده که در کنترل رفتارش اصلاً موفق عمل نمی کند.
در واقع خطر اصلی که همیشه ایبرا را تهدید کرده، خود وی و خشم و عصبانیت های آنی او بوده اند. او این هفته را با سبک و سنگین کردن حرفهایش و به زبان آوردن چند دروغ کوچک شروع کرد.
زلاتان در مصاحبه ای با سایت یوفا مدعی شده که این نبرد یک مسابقه مثل همه بازیهای دیگراست و نیازی نیست اهمیت زیادی به آن داده شود." بدون شک در برابر قوی ترین تیم دنیا قرار می گیریم. بارسلونا زمانی که من از این تیم جدا شدم هم خیلی قدرتمند بود و من می دانستم. ولی جدایی به نفع هردوطرف بود. با توجه به نتایج کسب شده هردو تیم، به نظرم این بهترین راه حل ممکن بود.»
ایبراهیموویچ به خاطر پول و مسایل مالی بارسلونا را ترک نکرد. او به این خاطر که در این تیم مورد پسند مربی و خیلی های دیگرنبود، فرار را ترجیح داد. دنیای بارسلونا برای بازیکنی که عاشق رفتن به تمرین با پورشه و فراری بود، بیش از اندازه معمولی و ساده به نظر می رسید. از نظر زلاتان ایبراهیموویچ احساس خوب داشتن در محیطی که در آن فوتبال بازی می کند، اهمیت زیادی دارد. اگر احساس خوشبختی وجود داشته باشد، همه چیز آسان می شود. حال و هوای خارج زمین به آنچه در زمین اتفاق می افتد، بستگی دارد و عکس این موضوع هم صدق می کند.
حتی چنین چیزی هم برای زلاتان یک نوع انتقام کوچک است. «برخی گمان می کردند که انتقال به میلان غیر ممکن است. اما من پیشتر از یووه به اینتر رفته بودم و آن انتقال حتی سخت تر هم به نظر می رسید. گذشته و آینده برایم مهم نیست. همه تلاشم را می کنم تا به اهداف خودم و باشگاهم دست یابم»
دردور رفت چمپیونز درماه سپتامبر، مصدومیت کشاله ران به ایبرا اجازه بازگشت به نوکمپ ورویارویی با بارسلونا را نداد. اما شاید میلان الان خیلی بیشتر از بازی رفت به زلاتان نیاز دارد. بخصوص که کاسانو هم در ترکیب این تیم غایب است.
میلان برای کسب مقام نخست در این گروه خیز برداشته، ولی زلاتان حتی به این هدف هم توجه زیادی ندارد: «اینکه در گروه خود اول شویم، زیباست ولی خیلی وقتها دوم شدن هم خوب است. در هر دو صورت، هم جنبه های مثبت وجود دارند و هم منفی. در چمپیونزلیگ همیشه باید با تیمهای قدرتمند روبه رو شد و برای قهرمان شدن در این جام باید همه این تیمها را دیر یا زود شکست داد.»
پیش بازی: میلان - بارسلونا؛ نبرد برای صدرنشینی
رقابت در گروه اچ رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا به شدت حساس است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ترکیب احتمالی
ماسیمیلیانو الگری مربی میلان در این بازی آنتونیو کاسانو را که اخیرا قلبش را جراحی کرده در اختیار نخواهد داشت و فیلیه مکسس هم به دلیل شکستی مچ دستش همچنان روزهای نقاهت را پشت سر می گذارد.
الکساندر پاتو در تساوی بدون گل تیمش مقابل فیورنتینا به عنوان بازیکن ذخیره به میدان آمد و ممکن است در دیدار 4شنبه شب در ترکیب ثابت روسونری قرار بگیرد.
از سوی دیگر پپ گواردیولا هم دردسرهای زیادی برای انتخاب مدافع راست تیمش دارد. دانی آلوس محروم است و آدریانو مصدوم. کارلس پویول احتمالا در گوشه میدان به میدان می رود و خاویر ماسچرانو در مرکز خط دفاعی بارسا قرار می گیرد تا جای دو ستاره برزیلی غایب را پر کند
آندرس اینیستا به دلیل مصدومیت در این دیدار غایب خواهد بود ولی پدرو اخیرا از مصدومیتی که از ناحیه قوزک پا گریبانگیرش شده بود رها شده و بازی را از روی نیمکت آغاز خواهد کرد.
آیا می دانستید؟