سامان گوران بره یعنی دیگه 90% نداریم ؟! :20:
Printable View
سامان گوران بره یعنی دیگه 90% نداریم ؟! :20:
سلام
این او.لین پستم تو این تاپیکه.واقعا محشره.روز به روز هم بهتر میشه.مخصوصا اینکه کمی از مسائل اجتماعی و مدیریتی جامعه هم انتقاد میکنند.به خوبی تونسته تو دل مردم جا باز کنه و خدا کنه ادامه داشته باشه.
به نظرم هر هفته 1 بار پخش بشه هم کیفیت برنامه میرع بالا و هم انتقادهای مزخرفی که ازش میشه کم میشه
بلاخره دلیل جدایی سامان گوران چی بود ! علی دایی دست بوسی ؟؟؟؟؟؟ شهاب عباسی گفته رفته دست بوسی کرده دست کیو؟ :31:
نقل قول:
خب تقريبا از حرفاي خودش معلومه مقصر كيه.
آره جون خودت رضا صادقي اينو گفته!!!!!:18:
پور مفصر از کشفیات ستاران:39::39::39::39:
دوست من پور مفصر نه پور مصبر ولی خداییش قسمت امروز واقعا جالب بود مخصوصا وقتی که باب راس داشت ماشین رو میکشید اعمال قانونش کردند:16: البته کاملش رو از اول ندیدم نمیدنم چیا دیگه پخشید ولی داقعا جالب بود مخصوصا ماله انشاء که هی میزنن تو سرش:16:
بچه ها کی گفته سامان جونم رفته؟اون که خیلی باحال بازی میکنه:16:
مخصوصا قسمت امروزش گه عالی بود "دست های پشت پرده"رو مهمون کرده بودن:16::16::16::16::16:
واقعا کیف کردم خیلی باحال میزدش بدبخت رفت سر میزش گیجیده بود...
بهترین تیکه دیشب برای نقاشه بود.
گفت اینترنت اینجا جنبه شوخی داره.
ترکیب قسمتها با هم خیلی قشنگ شده بود.
منم با دوستان موافقم .خصوصا ذلت نقاشی +کنترل نامحسوس
نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:
این شایعات رو باور نکنید
همش شایعه هست ، سامان گوران با قدرت به کارش ادامه میده.
.
به نظرم اونجا که داد ماس(باب راس) میگه سرعت اینترنت اینجا پایینه و فقط واسه شوخیه خیلی باحاله من که روده بر شدم آخه باب و اینترنت و...
ولی این انشاء به غیر از کتک و پس گردنی دیگه چیزی نداره؟خسته شدیم هی میاد و فقط میزننش که چی؟:41:اوایل که نگاه میکردم روده بر میشدم ولی الان میبینم که فقط کتکه دیگه مزش چیه...
---------- Post added at 06:49 PM ---------- Previous post was at 06:49 PM ----------
اینو منم گفتم:46:نقل قول:
این شایعات رو باور نکنید
همش شایعه هست ، سامان گوران با قدرت به کارش ادامه میده.
---------- Post added at 06:50 PM ---------- Previous post was at 06:49 PM ----------
حالا هر چی هست امشب معلوم میشه اگه بود یعنی هست و نبود یعنی رفته(البته در نظر بگیریم که تو بعضی قسمتا اصلا90%رو پخش نمیکنه)
داد ماست با نقاشیهاش واقعا ترکونده...
کمونه هم خوبه :39::39:
از نظر من بهترین قسمتش برنامه جشنواره فیلم های تابستانی خنده بازار هست که شهاب عباسی اجراش میکنه.
واقعا که آدم وقتی میبینه میخواد از خنده بترکه.
فقط یه نفر میتونه خیلی خوب اعدای بهمن هاشمی رو دربیاره و اونم همین شهاب عباسی هست.
مقصود ده نمدی کارگردان اصرافی ها 1 و 2 و 3 و 4 و 5 و 6 و .... :27:
گریمورشون واقعا کارش درسته . خیلی شبیهشون گریم میکنن .
خیلی عالی از خجالت ده نمکی در اومدن
ولی حرفهاش می تونست بیشتر کار بشه
اینها همون چیزایی بود که تو برنامه ی اصلی هم اتفاق افتاد
هی فراستی می گفت فیلمت این ایرادو داشت ، یارو می گفت "مردم که پسندیدن کافیه" !
ده نمکی رو خیلی باحال درستش کرده بودن...... تا تو چشماش ریش بود:دی
ازش پرسیدن فیلمت چقدر فروخت؟ جواب داد : " 8 میلیارد و خورده ای .... خــــــــوردی؟" :27:
قسمت باب راس هم که درباره ی خنده بازار صحبت میکرد جالب بود.....میگفت برنامه ای که با بودجه خیلی کمی ساخته شده ولی خیلی طرفدار پیدا کرده :)
قسمت آخرش بود؟
این قسمت ده نمکی را کسی داره اپلود کنه؟
خدا بیامرزه باب راس را هر وقت برنامه اش را میدیدم به معنای واقعی کلمه لذت میبردم
اون اعمال قانون باب راسو كسي داره؟؟
تکرارش فردا ساعت چند میاد؟
ساعت6 عصر
متن ارسال شما بیش از اندازه مختصر و کوتاه هست . متن ارسال شما باید حداقل 10 حرف داشته باشد
تکرارش ساعت 13:35 ه دوستان .
وای اون ورزشش که دف میزد خیلی باحال بود:39::39::39::39::39::39:
دقت کردین توی این ویژه برنامه همش می خواست تو دل مسئولین در بیاره تیکه هایی که انداخته بودن رو
مخصوصا توی قسمت نقاشی ـــه! :31:
خنده دار ترین قسمت متعلق به فرمند یا فرمن هاشفیه که واقعا مثل خودش اداشو درمیاره
"این تن بمیره کانالو عوض نکنید"
"شبکه من شبکه تو شبکه دو شبکه شما شبکه اونا و ایشان و وی و..."
قسمت جوک که عین خودش میخنده:16::16:16:16:16:16:16:16:16:16:16:16: 16:16:16 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میگه" به 75میلیون ایرانی جایزه میدن:16:یک کیلو شمش طلا این هوا...":16:16:16:16:16
مخصوصا سوالاشون و این راهنمایی کردنش که دیگه اصلا جواب رو میده:16:16:16 و به همشون میگه که چقدر سوال سختی بوده و چقدر بینندگانشون باهوشن...
"با من مهربون باااااااااااش..."
"به این سوالی که زیرنویس میشه جواب بدید"(با دستاش نشون میده):16:16:16:16:16
"سلام به همه ی سیرازیا ترکا کردا عربا افغانیا میریم 50 کیلومتر اونورتر پاکستانیا چینیا برزیلیا ووو...
یکی از قسمتهای جالب قسمت باب راس یا " داد ماس! " هست ... مخصوصا اون قسمت که خونه نقاشی می کرد و می گفت چندتاشون پر مصرفند و این یکی برق نداره ...
به نظر من طنز خیلی چرتی هست این خنده بازار،هیچی مثل طنز شبکه 3.5و زیر اسمان شهر نمیشه
چند تا قسمت خیلی شاخ داره همین داد ماس !!نقل قول:
یکی از قسمتهای جالب قسمت باب راس یا " داد ماس! " هست
یکیش نقاشی بازی تیم ملی ایران با نونهالان بورکینافاسو بود !!!
یکیش هم دو شب پیش پخش شده داشت یه ماشین می کشید که بالای 200 تا سرعت داشت یه دفعه اومد این اقای نامحسوس اعمال قانونش کرد !!!!
امروز تو همشهری جوان خوندم که گوران تومصاحبه ای که کرده گفته به خاطر مشکلاتی که با گروه داشت از کار کنار کشیده
واقعا که
از این انشا خیلی می برن
یه جا ملاحظه گرفتم داشت میگفت پیرزنه میگه .... بعد یارو زد تو سرش یه لحظه تصویر قطع و وصل شد پسره گفت من چه کنم بابام میگه...
یعنی اون تیکه ای که باباش یه چی گفته بود رو بریده بودن
این چند قسمت آخری عالی بود..مخصوصا ورزش صبحگاهیشون...امشب که ترکوندن...
از دوستان كسي لينك واسه دانلود قسمت اعمال قانون امشبو داره؟
واقعا اعمال قانون تركوند امشب!!!!
بچه ها این خبر جدایی سامان گوران تا چه اندازه حقیقت داره؟
این هنرپیشه یکی از بهترین های این طنز به حساب میاد و اگه جدا بشه واقعا خیلی بد میشه.
از دوستان کسی که نیست که تمام کلیپ های قسمت بهمن هاشمی رو داشته باشه من خنده بازار رو فقط به خاطر همین بهمن هاشفی مبینیم
بیا من خودم برات میرم:نقل قول:
جشنواره ی فیلم های سینمای خنده بازار!!!هرشب یک فیلم برای شماازشبکه من شبکه تو شبکه ما شبکه ی انها شبکه اینها شبکه ایشون شبکه ی اوشون!!! سلام دوستان من بهمن هاشفی هستم!!!بزارید امروز یه لطیفه به دستم رسید براتون بخونم!!! ازیه نفرمی پرسن حالت خوبه میگه مگه من دوکترم!!!ههههههههههههههههه ههههههه!!!
موندم این همه استعداد از کجا اوردی؟نقل قول:
ساعت پخشش کی هست؟ عوض شده ... ادامه داره پخشش؟
برای دوستانی که میخان ... لینک دانلود تو امضامه، با کیفیت و همه قسمتها رو میذاره اینجا
امشب، ساعت 22:15نقل قول:
تکرار، فردا ساعت 13:30
برای ادامه اش هم جدول پخش شبکه 3 رو دنبال کن ببین.
کد:http://ch3.iribtv.ir/index.php?option=com_scheduler&ch=C0003&week=0&diff=5
دانش آموز با کوچکترین صحبتی خلاف میل جناب استاد تو سری می خوره!وقتی هم باب میل اون باشه نوازش میشه,همین!هیچ منظوری هم ندارن آقای کارگردان باور کنید:46:نقل قول:
دوستان ما هنوز تو كفيم ها يه كمكي بكنيد.!~!!:46: