سلام
من بین ایپد و ایکسپریا تب z موندم
کدو رو پیشنهاد می کنید و چرا؟
ضمنا
1.صفحه 224 ppi و 260 تفاوتشون در چه حده؟
2.شنیدم با جیلبریک سرعت ایپد پایین میاد،این کاهش محسوسه؟(با توجه به این که می خوام نهایت کار ممکن رو از وسیله بکشم:دی)
Printable View
سلام
من بین ایپد و ایکسپریا تب z موندم
کدو رو پیشنهاد می کنید و چرا؟
ضمنا
1.صفحه 224 ppi و 260 تفاوتشون در چه حده؟
2.شنیدم با جیلبریک سرعت ایپد پایین میاد،این کاهش محسوسه؟(با توجه به این که می خوام نهایت کار ممکن رو از وسیله بکشم:دی)
نه دوست عزیزنقل قول:
2.شنیدم با جیلبریک سرعت ایپد پایین میاد،این کاهش محسوسه؟(با توجه به این که می خوام نهایت کار ممکن رو از وسیله بکشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
اینا همش حرفه! سرعت اگه هم کم بشه بسیار نامحسوس هست
فقط موقع اچرای بازی های سنگین مقداری داغ میکنه که طبیعی هست
من خودم هم جیلبریک شده دارم هم بدون جیل فرقی نداره!
ایپد خیلی بهتره
حالا اندروید اصلا 12 هسته ایی باشه چه فایده
سلام دوستان شدیدا به کمک و راهنمایی تون احتیاج دارم.
من بین آیپد و آیفون موندم به نظرتون کدوم بهتره بخوام بگیرم؟؟؟
بعدم یه سوال دیگه موقع خرید باید به چه چیزایی دقت کنم ؟؟؟
خیلی با هم فرق دارند بسته به نیازهای خودتون داره ایپد رو مثل گوشی همهجا نمی تونی ببری امکان تماس هم نداره بهتره نیازهات رو دقیق مشخص کنی
ایفون که مدل جدیدش تا چند ماه دیگه میاد تو ایران الان از نظر قیمت زمان خوبی نیست چون یه پول زیاد برای گوشی میدی که مدل جدیدش معرفی شده و توراهه
از قیافش معلومه و معمولا جلوی خودتون از جعبه آکبند بیرون میارننقل قول:
سلام دوستان
من قصد خريد آيپد 4 دارم بين wifi يا سيمكارت خورش موندم! آيا ميشه از gprs ايرانسل استفاده كرد از طريق سيمكارت؟
از دوستان كسي gprs ايرانسل استفاده كرده روش؟ با 4g مشكلي نداره؟
يه سوال ديگه، اگه مدل wifi بگيرم از طريق گوشي هايي كه قابليت اشتراك اينترنت از طريق wifi دارن ميشه رو آيپد ٤ استفاده كرد؟
سلام دوست عزیزنقل قول:
من چند ماهی هست آیپد 4 گرفتم موقعی که میخواستم بخرم من هم مثل شما بین انتخاب 4g و wifi گیر کرده بودم (بین مدل 64 wifi و 32 4g )
در نهایت با تحقیق و نظر سنجی به این نتیجه رسیدم که مدل 4g را انتخاب کنم.الان هم خیلی خیلی از انتخابم راضی هستم.
با gprs ایرانسل مشکلی نداره و برای یک وبگردی نیاز ها را برطرف میکنه + استفاده از سیستم های ارتباطی که نیاز به اینترنت دارند مانند viber و...
میشه اینترنت گوشی را شیر کرد و با wifi به آن کانکت شد اما باز هم بازدهی و لذتی که خود آیپد به نت وصل بشه را نداره.
آقا قضیه این جیلبریک چیه ؟ باید حتما انجام بشه ؟ خودمون هم میتونیم یا حتما باید کلی پول بدیم بیرون اینکارو کنن ؟.
دسته بازی برای آیپد چه قیمته ؟کسی استفاده کرده ؟خوبه ؟
آخه من خواهر کوچیک دارم و میخوام وقتی براش بازی میذارم با تاچ کار نکنه چون محکم ضربه میزنه.
یه چیز دیگه این مدل سیمکارت خور باهاش میشه پیامک فرستاد ؟
اجباری در جیلبریک نیست (و در نسخه های جدید iOS اصلا ممکن نیست). این مطالب قبلا بطور وسیع توضیح داده شده. دسته بازی مناسبی برای آیپد هنوز در بازار نیست (طی ماه های آینده عرضه میشه)، ضربه محکم هم مشکلی برای آیپد ایجاد نمی کنه.نقل قول:
خیر.نقل قول:
داداش خوب اگه جیلبریکش نکنم که نمیشه براش بازی و نرمافزار نصب کرد این مشکل رو چجوری حل کنم ؟
نرم افزارهای رایگان کیفیتشون چجوره ؟
اون دسته که گفتمو هم یکی ازبچه ها میگفت داره.
نمیدونم حالا چجوری گیر آورده.(یا شاید تبدیل کرده)
2300 قیمت دادن به نظرت چجوره(مدل سیمکارتخور 64)
چه لوازم جانبی رو به نظرت باهاش باید بگیرم؟
احتمالا شنبه برم بگیرمش
نکته یا چیز خاصی رو اگه باید توجه کنم بگین
---------------------------
به عنوان یه دوست یه سوال ازت دارم:n16:
به نظرت واقعا این ارزشو داره با این قیمت ؟دقیقا با نصف این قیمت میشه یه نوت خرید.
یا میشه 1تومن دیگه گذاشت روش یه لپتاپ خوب گرفت.
واقعا اختلاف ایپد4و نوت 1ملیون هست به نظرت ؟
درباره کیفیت نرم افزارها هم زیاد بحث شده. دیگه از این کیفیت بالاتر در دنیای تبلت ها نداریم. نرم افزارهای رایگان خوب برای همه کارها هم هست. من الان رو وقت مناسبی برای خرید آیپد نمی دونم چون در کمتر از سه هفته دیگه آیپد های جدید معرفی میشن.نقل قول:
ok من قصدم این بود واقعا همین شنبه بگیرم ولی با این حساب چون کار ضروری ندارم میمونم تا 1ماه دیگه
امیدوارم قیمتهای نسل جدید تا 2500 پایین بیادش:n05:
امروز یه چیز خوندم نوشته بود حافظه رم (نه حافظه داخلی) آیپد کمه و نمیشه بعضی بازیها رو باهاش اجرا کرد.
این واقعیت داره ؟
دروغ محض !نقل قول:
داداش شما هم این نظرو داری که فعلا نگیرم ؟نقل قول:
میترسم الان نگیرم نسخه بعدی خیلی گرون بشه اونوهم نشه گرفت
ریفب بودن ینی چی ؟
یعنی دسته دوم بودن ؟
امروز یکی از بچه ها بهم گفت اگه میخوای بخری حواست باشه ریفب نباشه .
منم الکی گفتم باشه:n02:
آقا 200-300تومن هم میخوام لوازم جانبی بخرم. به نظرتون چه چیزایی نیاز هست؟
من بار اولمه میخوام تبلت بگیرم به همین دلیل سوالای مبتدیانه میپرسم شرمنده:n12:
این آیتونز قضیش چیه ؟
مشکل خاصی برای انتقال فیلم و آهنگ روی هارد آیپد هست ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
دستگاه هایی هستند که به اپل برمی گردند به دلایل مختلف (اکثرا پس دادن مشتری)، اپل اونها رو آماده فروش دوباره می کنه. اگه دستگاه رو در جعبه آیپد اصلی و پلم می خرید (و شماره سریال جعبه و آیپد یکی است) جای نگرانی وجود نداره.
هیچ چیز. اگه هدفون خوب ندارید می تونید هدفون بخرید چون آیپد همراهش هدفون نداره.نقل قول:
در انجمن بارها توضیح داده شده. مشکل خاصی نیست فقط لازمه یاد بگیرید چکار کنید:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها ممنون بابت راهنماییها امروز گرفتم احتمالا فردا میرسه دستم:n12:
دوستان سلام
به نظر شما کی ممکنه 2nd generation آیپد مینی رلیز بشه؟
اواسط همین ماه میلادی به احتمال خیلی زیاد کنفرانس آیپد های اپل هست ....نقل قول:
که انتظار میره آیپد نسل ششم و آیپد مینی نسل دوم معرفی بشه ! ولی ولی .... وقتی 2 تا ایفون معرفی میکنه و سنت شکنی میکنه.ممکن هم هست معرفی نکنه.ولی 90 % مثبته.
البته جایی هم خوندم که اپل با صفحه رتینا روی ایپد میینی مشکل برخورده و دو احتمال هست :
- ایپید مینی نسل دوم با صفحه عادی میاد ! ( که احتمال خیلی کمه.برای رقابت با نکسوس 7 2013 و تبلتهای دیه مجبوره رتینا بزنه )
- یا توی معرفی و عرضش تاخیر داره.
ولی مثل همین ایون تا بیاد ایران و قیمتش متعادل بشه ادم پیر میشه :|
الان ایپد مینی نسل اول الان قیمتش عالی شده ! حیف که صفحش رتینا نیست ...
دوستان فقط یه نکته بگم : اصلا فکر دستگاه اندرویدی نکنید.من خودم نکسوس 7 داشتم.به 4 ماه نکشید دادم رفت.
قصد خرید آیپد و آیفون ۴ اس دارم
با توحه به قیمتهای موجود و آینده بازار به نظر شما الان زمان مناسبی برای خرید هست با صبر کنیم
چون عجله ای برای خرید ندارم
ممنون
قصد خرید آیپد و آیفون ۴ اس دارم
با توحه به قیمتهای موجود و آینده بازار به نظر شما الان زمان مناسبی برای خرید هست با صبر کنیم
چون عجله ای برای خرید ندارم
ممنون
30 مهر کنفرانس اپله و 100 درصد نسل جدید ایپد ها معرفی میشه پس عجله ای نکنید
سنسور اثر انگشت باریک و سبک شدن بهتر شدن دوربین و پردازشر 64 بیتی از تغیراتی هستن که توی نسل 5 ایپد مشاهده خواهیم کرد
یعنی هر دوش رو با هم ! ؟!نقل قول:
ح.ب ایفون 4 اس میتونی الان هم بگیری ولی به نظرم به جاش 5c بگیری بهتره ....
الان متاسفانه توی ایران تفاوت قیمت زیادی با هم ندارن.
برای ایپد هم صبر کنید تا 30 مهر تا کنفرانس برگزار بشه ببینیم چی میشه.
من بیشتر به خاطر قیمت میخوام بگیرم نمیخوام بالاتر از این بره
آیفون ۴ اس که خیلی با دوام تره (الومینیوم ) تا ۵ سی ...
قیمت آیپد میاد پایین تر بازم به نظرتون؟
نقل قول:
آره ..بده ..به نطرتون نگیرم؟
پول 4 اس + آیپد 4 رو بذار رو هم آیپد 5 که اومد بگیر.نقل قول:
وقتی آیپد داری دیگه نیازی به آیفون نیست. یه گوشی ساده بگیر کنارش
5 فکر میکنم اواسط آبان بیاد البته گرونه اوائلش.
ایفون و ایپد خیلی شبیه هم هستند..خرید جفتشون با هم کار بهبنه ای نیست و در ضمن ایفون دیگه در مقابل رقبا کار خاصی انجام نمیده بنظر بنده یک گوشی شاخ اندروید مثل گلکسی اس 4 در کنار ایپد فوق العاده میشه تنوع تو هر دوشون میتئنی ببینینقل قول:
من بیشتر به خاطر قیمت میخوام بگیرم نمیخوام بالاتر از این بره
آیفون ۴ اس که خیلی با دوام تره (الومینیوم ) تا ۵ سی ...
قیمت آیپد میاد پایین تر بازم به نظرتون؟
اگه ایپد 5 معرفی بشه احتمالا نسل 4 دیگه تولید نمیشه و ب سرعت از بازر جمع میشه و در نتیجه گرون یا ارزون نمیشه
نسخه وای فای خالی رو بگیرم برای وایبر اینها مشکلی نداره
یا باید حتما ایپدی رو بگیرم که سیم کارت داشته باشه توش
مشکلی نداره. از همه نظر دو نسخه مثل هم هستند در زمینه اجرای برنامه ها.نقل قول:
در این حالت فقط زمانی که به وایفای دسترسی دارین میشه ار وایبر استفاده کرد در حالی که مدل 4g میشه در همه جا از وایبر استفاده کردنقل قول:
نسخه وای فای خالی رو بگیرم برای وایبر اینها مشکلی نداره
کلا میخوام بدونم تفاوتهای مهم و کاربردی این دو نسخه یعنی ۴جی و وای فای خالی در جیه
دو دلم ببین این دو که کدوم بور بگیرم
ممنون میشم کمک کنید
در واقع میخوام بدونم چه کارهایی رو نمیتونم بکنم و محدودیت هام چیه؟
این که با سیم کارت میتونم از وایبر استفاده کنم از اینترنت سیم کارت استفاده میکنه دیگه ؟
تفاوت فقط در قابلیت کانکت شدن به اینترنت از طریق سیم کارت ( cellular network ) و GPS هست ( مدل WIFI جی پی اس نداره ) .نقل قول:
به غیر از دو مورد بالا هیچ تفاوتی با هم ندارن ! به نظر من اگر گوشی دارید که قابلیت Hotspot داره مدل wifi رو بگیرید به صرفه تره !:n06:
سلام
دوستان میخوام بدونم نظرتون درباره اینکه ایپد جدید بیاد ایا ایپد 4 و ایپد 3 قیمتشون میشکنه چیه ؟ از نظر تجزیه و تحلیل داده ها و ... که نمیشه نظری داد چون اینجا ایران است.
از نظر تجربی ( خاطرات تلخ و شیرین در بالا پایین شدن قیمت ایپد های قبلی هنگام امدن نو به بازار!) میخواستم نظرتونو بدونم. البته میدونم که ایپد 3 ها همه دست دومن و من مشکلی ندارم.( چون پول نو رو ندارم!)
الان ایپد 3 یکم قیمتش شکسته نسبت به قبلنا ولی جالبه که ایپد 2 دقیقن هم قیمت همین ایپد 3 هست! ینی اینجوری قیمت میدن مردم .
میترسم این اتفاق دوباره بیفته و این بار ایپد 3 تعییری نکنه قیمتش و من الکی صبر کرده باشم . از اون طرفم ایپد 4 نمیدونم کی قیمتش بیاد پایین مخصوصن دست دوم ها
( الان قیمت دست دوم های ایپد 4 فرقی با نوش نداره تقریبا!!!)
سلام . این بستگی به این داره که اپل میخواد کدام مدل از آیپد های قدیمی رو به عنوان آیپد 9.7 اینچی ارزان تر معرفی کنه ! ( الان آیپد 2 هست ) احتمالا آیپد 4 با قیمت پایین تر فروخته میشه ! الان قیمت آیپد 4 به کف رسیده ! iPad 4 16GB wifi یک میلیون و نیم ... :n06:نقل قول:
ولی به نظر من سعی کنید برای آیپد های جدید صبر کنید ! الان من آیپد 3 دارم که دو مشکل عمده داره ( همین طور آیپد 4 ) گرمای بیش ار حد ! و مدت شارژ شدن طولانی !
(آیپد 3 5ساعت و آیپد 4 4.5 ساعت )
سلام دوستان خوبم
من میخوام تبلت بخرم همه میگن باید آیپد بگیری تا بفهمی تبلت چیه
میشه نکات طلایی این تبلت رو که متمایز از تبلتهای دیگه میکنه بگید
سپاس بیکران