فیزیک بالای 91% میخوام !!!
دوستان من کتاب های زیر را برای فیزیک دارم:
::::: کتاب های فیزیک 1 و فیزیک 3 و فیزیک پیش 1 (دو جلد) و فیزیک پیش 2 نشر الگو (رضا خالو و سید مجتبی سادات)
::::فیزیک 2 غلامعلی محمود زاده مبتکران
حال با توحه به پیشنهاد دوستان قصد دارم که کتاب های زیر را هم بگیرم:
## فیزیک 3 خیلی سبز مصلایی+اقبال (این را برای آموزش) و فیزیک 3 دکتر فرین کمانگر مبتکران-اندیشه سازان (برای تست)
##فیزیک پیش 1 و 2 فار (چهار جلد که شامل آموزش و تست هستش) رضا سبزمیدانی، آرش زاهدی، بابک جوانمرد
در ابتدا باید بگم که فیزیک برایم یک درس افسار گسیخته هستش.
//حال با توجه به کتاب هایی که دارم و کتاب هایی هم که میخوام بگیرم آیا با همین ها می توانم به فیزیک بالای 91% فکر کنم؟
//یعنی از نظر روش عملکرد هم با خواندن کتاب می توانم خودم را به سطح بالا در فیزیک برسانم؟
//اگر هم با کتاب راه برایم هموار هست آیا همین کتاب ها و مطالعه آن ها چه از نظر آموزش مفهومی و تست کفایت لازمه را برایم دارد که بتوانم با اطمینان خوبی فیزیک را بالا بزنم؟
//خودم که فکر می کنم این ها از نظر درسنامه خوب هستند ولی تست کافی ندارند.حال چه کتاب تست می توانم داشته باشم که به خوبی خلاء های احتمالی این مجموعه را پر نماید و جای هیچ ابهامی را باقی نگذارد؟
//و در آخر اینکه با هم داشتن این سری از کتاب ها (درسنامه و تست) برای فیزیک آیا نکته ی خاصی هست که باید آن را رعایت نمایم که بتوانم فیزیک را درصد بالا بزنم؟
با تشکر از همه دوستان