سلام داداش من ممنونم از راهنمايي شما. ;-)
Printable View
سلام داداش من ممنونم از راهنمايي شما. ;-)
خواهش ميكنم
يه سواله ديگه اينكه اگه ما يه شبكه داشته باشيم امنيت توي اين شبكه خيلي مهمه برامون و اينكه يه نرم افزار دارم كه بايد دسترسي Full Control داشته باشه ... اكثر نرم افزار هاي ايراني همين جوريه ... مي خوام بدونم چه راهه حلي شما پيشنهاد ميكنيد.... ؟؟؟؟
كسي نبود جواب ما رو بده بابا ما كه نفهميديم اينو چي كارش كنيم اگه كسي مي تونه كمكم كنه ممنون ميشم..
يه Terminal Server مي تو ني Run كني
بعد به يوزر هات فقط دسترسي به Application رو بده .
فكر مي كنم خوب باشه - امنيت هم در حد معقول مي توني پياده سازي كني
دورود به همه عزيزان .
بله خيلي از برنامه هاي داخلي اين مشكل رو دارند كه براي اجرا شدن نياز به دسترسي بالا دارند .
اما متاسفانه بيشتر اين برنامه ها كه محصولات داخل هستند يا اصلا با ترمينال سرويس سازگار نيستند و يا اگر
هم به طور تئوري از اون پشتيباني كنند شما رو با هزار تا مشكل روبه رو خوهند كرد .
ولي براي خودم از اين مشكلات پيش اومده مثلا در نصب برنامه حسابدري تحت شبكه "هلو"
كاري كه من كردم اين بود كه اون كاربراني كه ميخواستم از اين برنامه استفاده كنند رو عضو Admin كردم و برنامه رو با اين سطح دسترسي نصب كردم . و در انتها اونها رو از اين گروه حذف كردم . حالا شايد كار منطقي به نظر نرسه ولي جواب ميده .
حداقل بهتر از هيچيه :) موفق باشي
یک سوال دوستان
شاید خیلی ساده و پیش پاافتاده باشه
ولی فرق کابل Cat 6 با Cat 5 چیه ؟ و این که کجا کاربرد دارن و کدوم بهتر هستش
Salam KHedmate Hamaye Dostan Aziz Man Moshkeeelaaamo Peda kArdam Ke Che Jorii Halesh konam Age Kaaasi Mayel bood Begam ......
va mer30 az rahnemaaaayeton ;)
بگو آقا جون ببينيم چه ترفندي زدي !
بگو عزيز جون ، چي كار داري ميكني:)
نقل قول:
کابلها را از نظر نوع کیفیت و سرعت به category های مختلف تقسیم بندی می کنیم
1- cat 1 در این نوع category کابلها از کیفیت پایینی برخوردارند و اغلب جهت ارسال صوت استفاده می شود مانند : کابل تلفن
2- Cat 2 : از این نوع کابل برای سرعتهای پایین که حداکثر آن 4 mb/s می باشد استفاده می کنیم .
3- Cat 3 : سرعت ارتباطی در این نوع category 10 mb/s و برای شبکه های bus استفاده می شود همچنین برای شبکه های star با سرعت 10mb/s استفاده میشود .
نکته : در ترکیبی خاص می توان از cat 3 برای سرعت 100mb/s استفاده نمود
4- cat 4 : سرعت در این category 16 mb/s و اغلب برای توپولوژی ring استفاده می شود
5- cat 5 : سرعت 100 mb/s برای توپولوژی star ( fast Ethernet )
6- cat 5e : سرعت ارتباطی در این نوع کابل تا 1000mb/s می تواند باشد ولی بهتر است برای سرعت 1000 ار cat 6 که دارای استانداردهای بالاتری است استفاده کنند .
سلام دوستان عزیز امیدوارم که خوب باشید
من یک سرور با ده تا کلاینت دارم که سرور ویندوز دو هزار و سه و کلاینت ها هم اکس پی است
حالا از اکتیو دایرکتوری یه بکگروند روی سرور گذاشتم که همه به صورت مشترک استفاده کنند مثل عکس زیر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی بیشتر کلاینت ها بکگروند هایشان به این شکل است
مشکل من چی است
چی کار کنم که این مشکلم حل بشه:sad:
سلام خدمت همه دوستان عزیز من یه چند وقت کارام گیر کرده بود ولی حالا سرم خلوط شده و اینکه من چی کار کردم ...
من Program Files یوزر User های مورده نظرم رو دسترسی Full Control دادم و توی قسمت Advanced .. هم Take Ownership رو روی قسمت Apply to گزاشتم روی This Folder And Sub Folders .....
همین.... :-)
راستی دوستان من از 2 شنبه هفته دیگه دارم میرم سربازی ..... که خیلی زده حاله خلاصه ما رفتیم جزو کچل شده گان.......
خداحافظ تا ساله آینده..
نقل قول:
شما دوسته عزیز می تونی مسیر آدرس عکست رو یه جای دیگه بدی بلکه درست بشه.;)
سلام دوست عزیز نشد جیگر جان
دیگه چی کار باید بکنم یه بار تمام پالیسی را پاک کردم و دو باره این کار را انجام دادم بازم نشد همینطوری میشه مشکل چی است؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
سلام
من آموزش برنامه نت ساپورت را می خواهم اگه کسی می تونه کمکم کنه
سلام
من آموزش برنامه نت ساپورت را می خواهم اگه کسی می تونه کمکم کنه
با سلام آيا من مي توانم خط adsl را كه دارم را با دوستانم كه فاصله آنها با من بيش 200 متر است به اشتراك بگذارم .
اگر مي شود راه هاي آن را بنويسيد.
مي توني 200 متر سيم بگيري شبكه كني با دوستات ..!
يا نه وايرلس شبكه ات رو ايجاد كني و خط رو Share كني ..
البته اين دوميه منطقي تره !!
=======================
هر كدوم يه كات شبكه وايرلس مي خواين + اگه م خواي شبكه ات ايمن تر باشه يه Access Point هم لازمه ..
من هم در زمینه شبکه کار کردم اگر بتونم کمک می کنم موفق باشید
سلامنقل قول:
اول یه بار مسیر فایلت رو چک کن
بعد
1. Allow only bitmapped wallpaper= enable
2. توی مسیر User Configuration\Administrative Templates\Windows Components\Windows Explorer گزینه Turn On classci shell رو disable کن
3.Enables Active Desktop=disable
حالا ببین مشکلت حل شده؟
سلام
من تو محل كارم 3 تا كامپيوترو شير كردم ( شبكه محلي -لن ) همه چيزش خوبه ولي موقعي كه به اينترنت وصل ميشم تو دو تا دستگاه ديكه ايكون كانكت شدن به اينترنت رو نشون ميده ولي از اينترنت اكسپلور نميشه وارد هيچ سايتي شد لطفا" راهنمائي كنيد
با تشكر
اگر ممکن است شماهم مثل دوست عزیزمان zaraoustra کلیه مطالی این تاپیک را در یک فایل pdf روی شبکه بگذارید.
پیشاپیش سپاسگزارم
عزيز جان اگه امكان داره حداقلا بگو ببينيم تنظيمات dns , Gateway رو چطور ست كردي . شايد اين طوري بتونم يه كمكي كنمنقل قول:
با سلام
در محل کارم 2 تا کامپیوتر داریم که از شبکه مرکزی استفاده می کنند. هر دو کامپیوتر در یک ورک گروپ هستند و 2 پرینتر بین هر دو شیر می باشد دسترسی به اینترنت هر سیستم بدون نیاز به آی پی و مستقل از دیگری است . (مستقیم از شبکه). مشکلی که وجود دارد این است که دیگر همکاران از شیر بودن پرینتر ما سوءاستفاده می کنند.
آیا راهی است که پرینتر فقط بین این دو سیستم شیر شود و یا دسترسی به ورک گروپ ما فقط از طریق دستگاههای موجود در آن ورک گروپ انجام گیرد.(ترجیحا پس ورد روی ورک گروپ) البته دسترسی به سرور و مشخصات آن وجود ندارد (فقط می دانم که ارتباط اینترنت از طریق دیش است). احتمالا سطح دسترسی هر یک از سیستم ها ادمین است(چون ورک گروپ را بدون هیچ مشکلی خومان ایجاد کردیم).قرار دادن پس ورد روی ادمین و یا فعال کردن فایر وال باعث قطع ارتباط با اینترنت و یا از بین رفتن شیر پرینتر ها می شود.(دستور پرینت به سیستم دیگر نمی رسد.)
بسیار ممنون می شوم اگه سریع راهنمایی نمایید.(پدرمان درآمد انقدر برای دیگران پرینت گرفتیم!!!!!)
با تشکر
به نام خدا
با سلام خدمت دوستان.من یه سوال دارم؟
من با همسایمون یه شبکه دو سیستمی بستیم. آیا میشه از طریق هدفن و میکروفن با هم ارتباط برقرار کنیم؟
باتشکر.
بله دوست مننقل قول:
با نرم افزار Net Meeting - در Run تايپ كنيد Conf و مراحل تنظيماتش رو پيش بريد .
با تشکر فراوان از شما دوست عزیز.نقل قول:
امیدوارم تنظیماتش راحت باشه.
اگه گیر کردم اطلاع میدم.
با سلام
من بدنبال كارت شبكه چند پرت هستم.
آيا از دوستان كسي در اين خصوص اطلاعي دارد كه از كجا مي تونم تهيه كنم ؟
كارت شبكه اي كه به هر پرتش بتونم آي پي خاصي بدهم.
ممنون
سلام
چطور ميشه يه كامپيوتر تو يه شبكه باشه ولي نتونه بقيه رو ببينه يا اونا ببيننش؟
ببينيد اينطوري بگم
تو كافي نت من سيستم اصلي يا به قولي سرورم از طريق HandyCafe بقيه سيستم ها رو ميبينه و روشون كنترل داره ولي از طريق NetworkPlaces هيچ كدوم ديده نميشن و در دسترس نيستن
يعني فقط از طريق handyCafe با اونا ارتباط داره و سيستمهاي ديگه ازش اينترنت ميگيرن.
سيستمم 2 كارت شبكه داره
يكي آنبرد و ديگري PCI كه كارت آنبردم وصل به هابه و كارت PCI وصل به مودم ADSL
راههاي كه ميشه كامپيوتر اصلي بتونه با بقيه ارتباط داشته باشه چيه؟؟
ممنون از همتون
نقل قول:
متاسفانه با مشکل روبرو شدم و هرکاری کردم به هیج جا نرسیدم.
میشه آموزش کار با این برنامه برای دو تا سیستم رو بگید؟
با تشکر.
دوست من ..
اينو ببين :
فقط دقت كن كه در صفحه اي كه Connetction رو انتخاب مي كني بايد Local Area Network رو بزني .
اگه باز به مشكلي خوردي بگو .
به نام خدانقل قول:
با تشکر از شما دوست عزیز.
ما در مورد انجمنی در مورد آموزش این برنامه رو نداریم؟
سلام دوستان
من یه سوالی داشتم که ممنون می شم اگه کسی می دونه بهم بگه:
می خواستم بدونم که چه طور می شه kerberos رو تو شبکه config کرد؟
.................................................
تنظیمات مربوط به اون رو میتونید از مسیر زیر پیدا کنید
DNS ------> forward lookup zone ---->Domain Name ------>Sites ---->Defult-first-site-name ---->tcp --->kerberose-----> R-click ---->Propetise
salam bacheha. chakerim.
agha sharmande ke englisi type mikonam.chon inja aslan farsi nadare.
man baraie emtehanatam oomadam istanbul va baraie ie moddati nistam
jaie manam khali konid. va az bachehaiee ke peighame khosoosi zadan ham ozr mikham felan nemitoonam javab bedam.
ghorbane hameie shoma MK
baba dametoon garm. cheghadram arezooie movafaghiat kardid baram.
ghorbane shoma. man nistam kam niareed bache ha :)
ببخشید من یک مقاله کامل در رابطه با شبکه بندی در linux می خاستم
لطف کنین هر چه سرع تر به امیل من بفرستید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون
سلام بچه ها.البته منظورم بزرگواران بود. من دوباره اومدم. امیدوارم بتونم کمکی هر چه کوچک بکنم.
راستی خیلی خوشحالم که بخش شبکه تشکیل شد و داره رونق پیدا میکنه.