1 پيوست (پيوستها)
نمایش کمی بالاتر با صدای رضا یزدانی
اجراهای نمایش «کمی بالاتر» از پنجشنبه آغاز میشود
مکان:خیابان حافظ/خیابان استاد شهریار/روبروی تالار وحدت
نمایش «کمی بالاتر»، نوشته محمد چرمشیر و کارگردانی آروند دشتآرای از پنجشنبه 24 آذر ماه ساعت 20 در تالار حافظ به روی صحنه میرود.
این نمایش قرار است تقریبا 30 روزی اجرا شود
نکته : گفتنی است اگرپنج شنبه شرایط برای شروع اجرا مناسب نبود این کار با چند روز تاخیر به هفته آینده یکشنبه دوشنبه موکول خواهد شد
نمایش «کمی بالاتر» اول هفته جاری، پس از بازبینی مجدد، مجوز اجرای خود را از سوی مرکز هنرهای نمایشی دریافت کرد.
متن نمایش «کمی بالاتر» دستخوش تغییراتی شده که آروند دشتآرای، درباره مدت زمان کار و کوتاه شدن اثر گفت: در اجرای جشنواره، برای این نمایش فرصت مناسبی برای دراماتورژی متن، آمادهسازی اجرا، فضاسازی و زمانبندی نبود. برای اجرای عمومی و با توجه به نیازهای اجرایی اثر و با حضور فرهاد مهندسپور به عنوان دراماتورژ؛ متن از نظر مفهوم و زمان تغییراتی کرد که فکر میکنم دینامیزم اجرایی بهتری نسبت به اجرای قبلی دارد.
پیش از این قرار بود نمایش «کمی بالاتر» با نام قلبی کمی تاب بخوریم، اجراهای خود را زودتر آغاز کند، دشتآرای در خصوص تعویق اجرای این نمایش افزود: تولید و به اجرا رساندن این نمایش از بسیاری جهات با روند تولید و آمادهسازی عمومی نمایشهای مرسوم کاملا متفاوت و وابسته به چندین تابع متغیر تاثیرگذار است که رسیدگی به هرکدام زمانبر است.
وی ادامه داد: از این تابعها میتوان به طراحی و تمرین تکنیک پیچیده، استفاده از ماشینری و مکانیک در تئاتر، صدابرداری متفاوت، اهمیت طراحی سیستم ایمنی، حضور بیش از 20 نفر از عوامل صحنه، برنامهریزی و زمانبندی تمرین برای بازیگران حرفهای، تولید پر هزینه و مدیریت بحرانهای مالی تئاتر خصوصی و ... را نام برد که تصور میکنم اگر به همه این عوامل پروسه چانه زنی و رفع سوء تفاهمات شوراهای مختلف و همچنین آماده شدن برای اجرای عموم در یک تالار تازه تاسیس را اضافه کنیم، دلایل قانع کنندهای برای به تعویق افتادن اجرای یک نمایش باشد.
دشتآرای گفت: لیکن گروه هنرهای اجرایی ویرگول، با آگاهی بدوی از مسیری که در آن گام گذاشته تاکنون تلاش کرده است تا همه صورت مسئلهها را پیشبینی و حل نماید تا اجرای متفاوت و با کیفیت و بدون عدول از ایدهآلها بخاطر شرایط موجود را به مخاطبینش ارائه کند. امیدواریم تلاش این گروه در زمینه گشایش فضاهای جدید و شیوههای اجرایی متفاوت در تئاتر کشور تاثیرگذار و فضاساز بوده باشد.
گفتنی است؛ رضا یزدانی، در این نمایش 3 قطعه را به طور زنده اجرا خواهد کرد که از میان این سه قطعه، دو ترانه جدید برای اولینبار در این نمایش خوانده خواهد شد. مخاطبان با تماشای نمایش «کمی بالاتر» شاهد طراحی، اجرای دکور و صحنه متفاوتی خواهند بود که پیش از این در تئاتر ایران رخ نداده است.
از دیگر بازیگران کار میتوان به رویا تیموریان، بیژن افشار، خسرو احمدی، جواد نمکی، سینا رازانی، هانیه توسلی، طناز طباطبایی، امیرحسین رستمی و رضا یزدانی اشاره کرد.
در حال حاضر گروه هنرهای اجرایی ویرگول، آخرین شبهای تمرین خود را برای تئاتر «کمی بالاتر» در تالار تازه تاسیس حافظ انجام میدهند.
در خلاصه داستان این نمایش آمده است: من دلم میخواد توی چشمها نگاه کنم. دستها رو ببینم. وقتی یه نفر میشینه تماشاش کنم، وقتی بلند میشه، نگاش کنم. ورانداز کنم آدمها رو وقتی راه میرن. ببینمشون وقتی میدوئن، وقتی حرف میزنن. من میخوام بشینم روبروی یه نفر بهش بگم دوستت دارم، یا بهش بگم ازت بدم میآد. من دوست دارم آدم ها نگاه کنم و اونهام منو نگاه کنن.
سایر عوامل گروه نمایش «کمی بالاتر» عبارتند از دراماتورژ: فرهاد مهندسپور، تهیهکننده: آرمان جعفری، دستیار تهیهکننده: ساسان خادم، دستیار اول کارگردان و برنامهریز: لیلا مدنپور، دستیار دوم کارگردان: حمید خرمطوسی، آهنگساز: کریستف رضاعی، طراح لباس: نرمین نظمی، طراح گریم: مهرداد میرکیانی، مدیر تولید: حسن جودکی، مدیر تبلیغات: فریبا ورکیانی، عکاس: رضا موسوی، مدیر اطلاعرسانی و مشاور رسانهای: آرامه اعتماد
طراح پوستر : فرهاد فزونی
پ.ن: ای جونم تیم ... آهنگساز استاد رضاعی، طراح پوستر هم فرهاد فزونی عزیزم :40: باید دیدن داشته باشه این نمایش ... خوش به حال تهرونیها ... :(