نه من 9 انتخاب اولم رو نیمه متمرکز انتخاب کردم؟نقل قول:
بهم بگید مشکل چیه ؟
شماره های سازمان سنجش که همش اشغالن
Printable View
نه من 9 انتخاب اولم رو نیمه متمرکز انتخاب کردم؟نقل قول:
بهم بگید مشکل چیه ؟
شماره های سازمان سنجش که همش اشغالن
سلامنقل قول:
در بین الممل ها اغلب گفته میشود هدم انتقالی
اگر بخواهید به بین الملل شهر دیگری باشد و اون شهر در سطح پایین تری باشه راحتتر امکان پذیر هیت
ولی باید 2 ترم در دانشگاه مبدا بخونید.
شرط معدل برای انتقال مهم هست
با مهمان شدن هم اگر در مقصد معدل خوب باشه احتمال موافقت هست
برای دختران ازدواج در شهر دیگر هم انقالی میدهند
با این حساب شما سعی کیند شهری رور برید که براتون دردسر ساز نباشه
در مورد رشته هم خوب خوب هست.و سطح خوبی رو هم دارند دانشگاها
موفق باشید
شانس اوردم امروز نفرستادم
ظاهرا آدرسشون تغییر کرده دانشگاه شیراز!
این سایتشون من بلاخره با شیلتر شکن تونستم بازش کنم !
سلامنقل قول:
تاریخ دقیق از طریق سایت هاشون اعلام میشود.
ونیز سامانه اطلاع رسانی پیامک و یا تماس تلفنی نیز اغلب دارند
موفق باشید
دوباره بفرست به آدرس جدیدنقل قول:
kasi midone takmil zarfiate uni beynol melal chejoorie? asan chejori bayad takmil zarfiat kard????
kasi midoone asan beynol melal takmil zarfiat dare ya na ...key elam misheeeeeeeeeeeeeeeeeee???
خبر ندارمنقل قول:
هر دانشگاه واسه خودش توی تاریخ نا معلومی اعلام می کنه کلا 2-3 تا بیشتر نیستن
در ضمن فارسی تایپ کنید !
سلام احسان .من رفتم بستمو ازپست گرفتم به آدرس جدید ارسال کردم:31:.شما از کجا وچه رشته ای قبول شدین؟؟:sq_11:
بچه ها کسی ازنحوه ی مصاحبه تو دانشگاه شیراز و شهید بهشتی خبر داره؟؟
سلام.چرا دیگه هیچکس این جا سرنمیزنه؟
:sq_3:دانشگاه شیراز زمان مصاحبه رو اعلام کرد.:sq_2:
سلام
من دانشگاه یزد مصاحبه رو رفتم
عجب هفت خانی بود
6 تا مرحله داشت
مالی
کامپیوتر
زبان
احکام
علمی
مدیریت
که هر کدوم سوالات خودشونو پرسیدن و خوبیش این بود که یک روزه تمومش کردن
پزشکی یزد 35تا ظرفیت داره 86 نفر اومده بودن برای مصاحبه
دانشگاه شیراز مسخرشو در اورده از 14 آبان تا اواسط آذر مصاحبهاش طول می کشه
تاریخ مصاحبه من آذره !:sq_5:
از احکام ومدیریت چیا پرسیدن؟لوح تقدیراتو برده بودی؟ازعلمی چی؟سوال زیست پرسیدن؟نقل قول:
ازشیراز خبر داری که چیا میپرسن؟مصاحبه من هفته دیگست.نقل قول:
احکام مثلا لباس و مکان نماز باید چگونه باشه و... بود به همراه رو خوانی قرآننقل قول:
علمی همش زیست بود
مدیریت هم از سر و وضع و افکار و... پرسید
نه اطلاع خاصی ندارمنقل قول:
احتمالا توی همون حدوده
این اولین باریه که میشنوم مصاحبه این طوریه؟نقل قول:
دوستم برای پزشکی جلفا رفته بود مصاحبه ازش به انگلیسی پرسیده بودن که چرا می خوای پزشکی بخونی؟ووضعیت مالی واز این جور سوالا.آخه این چه سوالاییه از شما پرسیدن؟اگه می تونیین امروز ساعت8بیاین اینجا.اگه امروزم ندیدین فرداساعت10.
'گفتم که 6 مرحله داشت همه اینهایی که شما گفتی هم پرسیدن ولی این همش نبودنقل قول:
بالا خلاصه سوالهارو نوشتم
سلام دوست عزیزنقل قول:
میشه بگید سوال های مالیشون چی بود و مدرک مالی هم خواستن یا نه؟
مدرک نمی خواد یک فرم هست که باید پر کنیدنقل قول:
قسمت مالی در مورد اهدا به دانشگاه سوال می کنن
برای اهدا به دانشگاه حدودا چقدر می خواستن؟
مبلغ که نمی گن !نقل قول:
مقدارش دل بخواهی هست
یکی میاد یک مینی بوس به دانشگاه میده یکی 1 میلیون نقدی کمک می کنه و...
مبلغ ها متفاوته
شما چیزی دادین؟نقل قول:
راستی شما دوستی یا آشنایی دارین که بخواد برای مصاحبه شهید بهشتی یا شیراز بره؟
مصاحبه شیرازش قبل از 20ام باشه؟؟
salam doostanنقل قول:
mer30 ehsan az javabat...lotfan yekam raje be soalaii ke porsidan bishtar tozih bede...
maryam 36 man daram miram shiraz mosahebam ghable 20 abane...khoshhal misham bebinamt!!
من پدرم تولیدی رنگ داره ...دیدیم چندتا ساختمان رو دارن تازه می سازن بهشون پیشنهاد دادیم مشاوره و رنگ ها لازم رو همشو ما رایگان بهشون بدیم برای چندتا ساختمان چند میلیونی میشه !نقل قول:
یکی از دوستام هست که اونم آذره
به عنوان عضو جدید بهت خوش آمد می گمنقل قول:
رفتی مصاحبه حتما بیا توی سایت بگو چی ازت پرسیدن
سوالات پیچیده یا زیاد نبودن
2 تا سوال احکام مثلا لباس نماز چگونه باید باشه و روخوانی قران
2-3 سوال زیست در سطح سوالات دانشگاه آزاد
سوال کامپیوتر مثلا چندتا موتور جستجو نام ببر و یا یک جدول توی ورد بکش
زبان که باهات گفتگو می کنه اسمت چیه و پدرت چی کاره هست وبه چه ورزشی علاقه داری و....
مدیریت هم سوالات عقیدتی شخصی می کنه مثلا از من در مورد تیپم ! و اینکه همیشه اینجوری ساده لباس می پوشم و.... پرسید !
مالی هم می گن چقدر می تونی به دانشگاه کمک کنی وچطور می تونی کمک کنی !
سلام بچه ها من چند روزه دیگه باید برم برای مصاحبه شهید بهشتی _ قشم
می خواستم بدونم سوالات آزمون کتبی زبان در چه سطحیه ؟
و اگر یکی هم دندون و هم پزشکی قبول بشه ، اون موقع باید خودش انتخاب کنه؟
تو رو خدا اگه چیزی فهمیدین به من هم برسونین ممنون .:sq_3:
سلام.شما چهارشنبه ثبت نام کردین؟گفتن مصاحبه چه زمانیه؟آزمون کتبی چه وقته؟من یکشنبه میرم.نقل قول:
نه یه انتخاب رشته توآذر هست که اونجا باید اولویت بندی کنی مثلا اول پزشکی دوم دندان.آزمون کتبی هم من دارم کل کتابای زبان دبیرستانو می خونم.از اول تا پیش.فک می کنم آزمون زبانشوم خیلی پیشرفته نباشه.
هدیه جان خیلی خوشحال شدم که یه نفر قبل 20ام مصاحبه داره.لطفا وقتی مصاحبه کردین اینجا بنویسین که چی پرسیدن.:sq_8:شما چه رشته ای هستین؟نقل قول:
من نمی دونم این کمک به دانشگاه دیگه چیه؟من امسال سال جاری بودم وسط سال یه مشکلی پیش اومد که نتونستم درس بخونم.بیشتر دوست داشتم که پشت کنکور بمونم. مامان وبابام به زور برام بین المللی زدن.با این همه هزینه که این دانشگاه ها فقط برای شهریه می گیره وهنوز هزینه های جانبی بماند..آدم میره کانادا هم شهریه دانشگاهشو میده هم اونجا راحت5سال زندگی میکنه.بهترین مدرک دنیارم می گیره.نقل قول:
نقل قول:
اگه مشکل دلار پیش نیومده بود من حتما رفته بودم چون مشکل سربازی هم ندارم ولی خوب پیش اومد و نشد
الان خیلی ها دارن بر می گردن
بله دیگه با این وضعیت دلار دیگه همه چی 3برابر شده.ولی باز ترکیه ارزونتر میشه.زبانشم که برای من مشکلی نداره.مدرکشم خیلی معتبره.نقل قول:
من شنبه رفتم هم پزشکی و هم دندونو با هم ثبت نام کردم بعد گفتن اسامی و مکان مصاحبه رو تا بیستم میزنن روی سایت دانشگاه
نقل قول:
گفتن تا بیستم زمان و مکان مصاحبه رو روی سایت دانشگاه اعلام می کنن.
بعد شما نمی دونید رتبه ی لازم برای قبولی چنده ؟
میتونم بدونم رتبتون چند بوده و چه منطقه ای بودید؟
نگفتن آزمون چه وقته؟رتبرو نمی دونم باید چند باشه.ولی ماروکه برای مصاحبه دعوت کردن پس هنوز باید امیدوارباشیم.بیشتر نتیجه مصاحبه براشون مهمه تا رتبه.شما که برای ثبت نام رفته بودین مراجعه کننده زیادبود؟وضعیت دندان چطوری بود؟نقل قول:
بله رتبه من 3500منطقه3.معدل کتبیم 17/33.شما چی؟
ثبت نام کردین؟ متوجه نمی شم!!!نقل قول:
کدوم دانشگاه؟
نقل قول:
نه نگفتن آزمون چه وقته تعدادم زیاد نبود من که رفتم ثبت نام کردم هیچکس به جز من نبود تازه ساختمون دانشگاهشم به درد نخور بود . بعد فهمیدم یکی با رتبه 10000 اسمش برای مصاحبه اومده بود . تو مصاحبه ازت در مورد احکام سوال می پرسن که خیلی تاثیر داره . بعدشم نگران نباش به احتمال زیاد قبول میشی چون هم رتبت خوبه و هم معدلت. رتبه مهم نیست نمره کل زیر گروه یکت مهمه اگه بالای 7200 باشه حله
آره ثبت نام کردمنقل قول:
دانشگاه شهید بهشتی
اول ثبت نام میکنی بعد میری برای مصاحبه
ازکجا میدونین احکام می پرسن؟اگه اطلاع دارین که چه چیزایی می پرسن لطفابگید.شما منطقه چندین؟:sq_8:نقل قول:
[QUOTE=rezamousavifard;7299061]نه نگفتن آزمون چه وقته تعدادم زیاد نبود من که رفتم ثبت نام کردم هیچکس به جز من نبود تازه ساختمون دانشگاهشم به درد نخور بود . بعد فهمیدم یکی با رتبه 10000 اسمش برای مصاحبه اومده بود . تو مصاحبه ازت در مورد احکام سوال می پرسن که خیلی تاثیر داره . بعدشم نگران نباش به احتمال زیاد قبول میشی چون هم رتبت خوبه و هم معدلت. رتبه مهم نیست نمره کل زیر گروه یکت مهمه اگه بالای 7200 باشه حله.
ببخشید یه سوال دیگه..شماام قصد کمک به دانشگاهو دارین؟؟