سلامنقل قول:
با چه گارنتی خریده بودید ؟
من شنیده بودم که بایوس 1215 رو اگر آپدیت کنید ، مشکل تاچ پد برطرف میشه .
شما این کارو بکن ، اگر نشد ، بعد ببر گارانتی .
ورژن جدید بایوس رو هم میتونی تو سایت سازنده (ایسوس ) دانلود کنی .
Printable View
سلامنقل قول:
با چه گارنتی خریده بودید ؟
من شنیده بودم که بایوس 1215 رو اگر آپدیت کنید ، مشکل تاچ پد برطرف میشه .
شما این کارو بکن ، اگر نشد ، بعد ببر گارانتی .
ورژن جدید بایوس رو هم میتونی تو سایت سازنده (ایسوس ) دانلود کنی .
سلام به دوستان
من هدفون که میزنم تو جک صدای اسپیکر قطع نمی شه، بعد باید چندین بار هدفونو در بیارم و دوباره بزنم تا یه پیغام میاد و میگه انتخاب کن که این که زدی هدفونه یا اسپیکر و اونوقت درست میشه. برای بار دیگه دوباره باید اینکارو بکنم. لطفاً راهنمایی کنید.
سپاس
سلام دوستان ، من شدیدا دنبال این لپتاپ هستم ولی هرچی گشتم پیدا نکردم . . . . از دوستان کسی می تونه به من کمک کنه تا بتونم این لپتاپ رو بخرم ؟؟؟ کسی اینجا فروشنده هست ؟
نقل قول:
بعید میدونم پیدا بشه .از پایتخت خبر ندارم ولی پاساژ ایران که نیست.شاید سری جدید برای هفته دیگه بیاد:5:
با گارانتی خود شرکتی که ازش خریدم. با یوس رو آپدیت کردم. حتی دریورش رو حتی حذف و بهد از دانلود ازسایت مجدد نصب کردم بازم حل نشد. فعلا که شهرستانم و بهش نیز دارم باید باهاش بسازم. چه می شه کرد!:41:نقل قول:
کاش با گارانتی سازگار و مادیران و امرتات که معروفن میخریدی که پشتیبانی بهتری داشتن .نقل قول:
حالا ایرادی نداره ، انشاالله مشکلت حل میشه .
یاعلی
سلام دوستان.
کسی از دوستان میدونه قیمت جدید این نوت بوک چند؟؟؟؟؟
من میخواستم این نوت بوکو بخرم ک گیرم نیومد :41: اون دوستمون ک گفت 700ت خریده بدجور خورد توپرم :19:
حالا دارم حسرت میخورم ک کاش همون 1ماه پیش خریده بودم :41:
باید از تنظیمات ویندوز گاما رو زیاد کنیدنقل قول:
من امروز این رو خریدم
قیمتها نجومی رفته بالا
کمترین قیمتی که تونستم بگیرم 590 بود با کارانتی الماس و البته هاردش هم 500 هست
قیمتهای دیگه براش هم 620 یا حتی 650 هم بود یه فروشنده نتی هم حتی زده 710
در هر حال قیمت لپ تاب رفته بالا یکی به خاطر هارد و دیگری به خاطر دلار
1215p هم بود 545 البته من قیمت نگرفتم ولی قیمتی که پشت شیشه دیدم این بود و 1215n هم از 650 بود تا 690 شاید بالاتر یا پائین تر هم بوده باشه ولی من دنبالش نبود و قیمت نگرفتم .
سلامنقل قول:
از کجا خریدی .اگه میشه تلفن و آدرس بده تا سریع برم بگیرم
ممنون
سلام. میشه آدرسشو بمنم بدید؟ نقره ای سم داشت؟؟؟؟؟؟؟؟؟ شماره تلفنشم اگه داری بی زحمت بده
نقل قول:
کسی نیست یه جوابی به ما بده:41:
دوستان با E350 سراغ دارم قیمت 595 کسی خواست PM بده تلفن فروشنده رو بدم.ضمنا مشکی داره
ضمنا 1215N هم 655 هزار
نه دوست عزیز، سی پی یو نت بوک ها و اکثر لپ تاپ ها قابل ارتقا نیست.نقل قول:
یه شبهه هم همین الان دوستان همه کلاسیم مطرح کردند که 600 پرداخت بابت نتبوک!(تازه با رم اضافی 630) زیاده با 200 بیشتر یه لپ تاپ خوب بگیر!
می دونم قبلا بحث شده ها! ولی آخه قیمتش رفته بالا خداییش! هنوزم به صرفه است؟ من زیاد محدودیت مالی ندارم آخه :27:
نه که ما کاربر جدیدیم امکانات پ.خ برامون باز نیست.نقل قول:
آقا mehrdad8086 اگه می شه برای من هم تلفن فروشنده و آدرسش و قیمتش رو بفرست.
آقای mehrdad8086 اگه می شه تلفن و آدرس فروشنده رو برام بفرست. ممنون.
واسه من هم اگه میشه شماره رو بفرستیننقل قول:
سلام..
امروز این نت بوک رو برای یکی از دوستای نزدیکم خریدم با قیمت 600 تومان..
با سی پی یو AMD Fusion E-350
خیلی خوگل و جذاب بود..
سرعتشم خیلی خوب بود..
گرافیکش 6310 بدک نبود.. قدرتش مثل گرافیک لپتاپ خودم Intel HD Graphics بود. یعنی هر بازی روی مال من روان اجرا میشد روی اونم روان اجرا میشد و هرچی هم کم می اورد اونم کم می اورد... ولی در بعضی بازی های ati فرم بیشتری میداد در بعضی بازی ها inell....
البته این به رم و سی پی یو هم مربوط میشه اخه سی پی یو من core i3 380m با رم 3گیگ هست...مطمئنن با افزایش رم فرم بیشتری رو میده این نت بوک..
خب بگذریم..
دوستان این نت بوک تا چند گیگ رم ساپورت میکنه حداکثر؟ قیمتشو اگه کسی داره ذکر کنه لطفا.
جدیدا کسی بازی تست نکرده فرمشو قرار بده؟
ممنون..
این دستگاه فکر کنم حداکثر 4 گیگ ساپورت باشه.قیمت هر 2گیگ هم حدود 20 کم و بیش ....نقل قول:
سلام
من بالاخره تصمیم گرفتم که نت بوکو ببرم سازگار تا مشکل تاچ پدشو حل کنند. البته اگه حل کنند.
کسی راه حل جدید پیدا نکرده ؟
سلام دوست عزيزنقل قول:
محبت ميكنيد تلفن فروشنده رو براي من هم پ خ كنيد
سپاسگذارم
دوستان به نظر شما همون موقع خريد يه رم 2گيگ هم براش بخرم يا نه؟( روي هم رفته مي صرفه ؟)
از كجا بفهمم كه رمي كه مي خرم دقيقا مدل رم خود نت بوكه؟
بعد اينكه خود فروشنده به نظرتون بهش وصل مي كنه يا خودم بايد اضافه كنم؟
اين كار باعث پايان اعتبار گارانتي نمي شه؟ بگن دستكاري كردي و از اين حرفا؟
آقايون اين مدل 1215N فقط از نظر cpu با 1215b فرق داره؟ ( 1215N سي پي يوش intel 1.8-1MB ولي 1215B سي پي يوش AMD 1.6-1MB هست!؟ ) يا گرافيكشون هم فرق داره ؟
بنده خودم ديدم كه مدل N گرافيكش ion Gforce 512 است ولي B گرافيكش ATI 256 هستش؟!
خلاصه بين سري N و B گير كردم! كسي هست راهنمايي كنه؟ نظرتون روي كدومه؟ ( تازه تفاوت قيمتشون به خاطر كم ياب شدن مدل B كم شده)
از نظر سی پی یو بله متفاوت هستند.مطمئن نیستم اما فکر کنم اینتل کمی قویتر.نقل قول:
ضمنا گرافیک 1215B هم ATI 6310 با رم 384مگابایت هست و البته کمی ضعیفتر از Nvidia....:31:
سلام دوستان
من یک رم دو دقیقاً مثل رم خودش خریدم و حالا توی system properties می نویسه:
Installed memory (RAM): 4.00 GB (2.62 GB usable
این 2.62 که نوشته usable یعنی چی ؟
ویندوزم Home premium هست.
مرسی
AMD APU E-350 در بعضی مواقع بیش از 30 الی 40 درصد کارایی بهتری نسبت به Intel Atom D525 داره.نقل قول:
ملاحضه بفرمایید :از طرفی هم روی هم رفته AMD Radeon 6310 هم از nVIDIA ION کارایی بهتری داره . و البته ویژگی ها و امکانات بیشتر ...کد:http://www.notebookcheck.net/Mobile-Processors-Benchmarklist.2436.0.html
در بهتر بودن 1215B کوچکترین شکی رو به خودتون راه ندید !کد:http://www.notebookcheck.net/Mobile-Graphics-Cards-Benchmark-List.844.0.html
شما احتمالا سیستم عاملتون 32BIT هست. باید نسخه 64Bit رو نصب کنید.نقل قول:
===================================
ورژن جدید BIOS برای این مدل توسط ASUS ارائه شده :
BIOS Version 0503
: Description
Revise the Thermal Zone function
کد:http://dlcdnet.asus.com/pub/ASUS/EeePC/1215B/1215B-ASUS-0503.zip
برنامه ای که تحت ویندوز می تونید Bios رو آپدیت کنید :
من تا الان 3 تا از این مدل برای خودم و دوستانم گرفتم ... 2 تاشون بدون مشکل دارن کار می کنن و سومی مشکل تاچ پد داشت .. با آپدیت Bios به این ورژن مشکل تاچ پد این دستگاه هم تا 90% حل شده ..کد:http://dlcdnet.asus.com/pub/ASUS/EeePC/1015B/ASUSUpdt.zip
امیدوارم مشکل شما هم حل بشه .
اوه خدای من
من چرا اصلا حواسم به ورژن بایوس خودم نبود اینهمه ناراحت بودم به خاطر تاچ پدم
ورژن بایوس من 310 بود و خیلی قدیمی به حساب میاد
ولی امروز تا به 503 آپدیت کردم اصلا باورم نشد به طور کامل مشکل حل شد :40::40:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
آقا کسی جواب این یکی رو هم نمی ده ما راحت شیم؟
من الان دارم با نت بوک رفیقم اینجا پیام می ذارم. 1215B هستش c-50. بدک کار نمی کنه. البته یه خورده با فیلم های با کیفیت و بازی ها ( خودش می گه حتی کانتر!!!!!) مشکل داره. هر از گاهی هم روی تاچ پد قاطی می کنه.
سرعت وایرلسش خوب و قابل تقدیره. ولی کیبوردش یه خورده زیادی صدا می کنه. دکمه ی تاچپدش که شدیدا صدا می کنه.
ولی روی هم رفته ازش خیلی خوشم اومد.:27: کارش درسته:31:
الان منتظرم این دانشگاه لعنتی وام ها رو بریزه. برم بخرم. فقط امیدوارم تا اون موقع نایاب نشه.:41:
آقا این رم رو هم کسی جواب نداد. اگه می دونید لطف بزرگی می کنید اطلاع بدبد. ممنون تمامی بچه های گل این تاپیک.:11:
راستی، می تونید حدس بزنید قیمت این نت بوک توی بازار تا ماه آینده چه تغییری می کنه؟ زیاد می شه؟ کم می شه؟
آخه الان یه جورایی انحصاری شده! فقط این بنده خدا که دوستمون معرفی کردن به عنوان گزینه ی خردی هست!:19:
قیمت کم نمیشه ، فقط ممکنه زیاد بشه ، بازار نوت بوک با گوشی های تلفن همراه فرق دارهنقل قول:
گذر زمان فقط نوت بوک را تو بازار کمیاب میکنه و قیمتش هم افزایش میده ، البته مدل های جدید و بهتر جایگزین میشه
در مورد اضافه کردن رم هم حتما باید موقع خرید این کار رو انجام بدی ، مگرنه گارانتی باطل میشه
با توجه به قطع (شاید موقت)مبادلت با امارات قیمت لب تاب رو به افزایش هست.طوری که کمتر کسی قیمت اعلام می کنه تو بازار.نقل قول:
راستی ممکنه من دستگاه خودم رو بفروشم البت تا 1 شنبه.بدون کوچکترین لکه و خش و مشکی(راستش وقت نکردم استفاده آنچنانی کنم ازش.)کسی مایل بود PM بده
salam
man 655 ba garanti emertat kharidam
khob kharidam ya na
سلام
میشه هم xp و هم 7ul رو این لپ تاپ نصب کرد
من هر کاری کردم xp نصب نشد
لطفا راهنمایی کنید
حتما 2 سیستم عامل لازم دارم
ممنون
نقل قول:
آره، ساعت 10 صبح فروشنده می گفت فعلا قیمت نداریم. برید ساعت 11 به بعد بیاین! نه که قیمت دلار ثانیه ای می ره بالا! خدا به خیر کنه! البته تا هفته ی دیگه دوباره باید به شدت افت کنه. چون دلار ارزون می شه. :31:
اگه هنوزم می خوای بفروشی دستگات رو احتمالا من می خرم. فقط آب روغن قاطی نکرده باشه.
من امکان پیام خصوصی ندارم. مشخصات دستگاهت رو بفرست به ایمیلم به همراه قیمت و ...
سلام به همه دوستان
چند تا سوال
مدل دیگه ای با همین رنج قیمت هست که به جای این بشه پیشنهاد کرد؟؟
این نت بوک full hd رو به راحتی پخش می کنه ؟؟
وضوح و بلندی صداش چطوره؟؟
اگه میشه یه سایت هم برای مقایسه پردازنده های نت بوک ها معرفی کنید.
ممنون
مدل های دیگه ای هم هست ولی طبق تحقیقاتی که من کردم و چیزایی که من از سیستم انتظار داشتم این بهترینه. برای مطمئن شدن از این قضیه کافیه صفحه های قبلی همین بخش رو بخونی. خیلی مفصل در این مورد صحبت شده و ویژگی هاش مطرح شده.نقل قول:
اگه مدل E-350 رو بگیری آره. می تونی مطمئن باشی که بدون لگ و هر گونه مشکلی فول اچ دی رو هم پخش می کنه.که بازم توی صفحه های قبل روش صحبت شده.
وضوح صداش رو هم من خودم چک کردم. از نظر کیفیت و بلندی واقعا کم از لپ تاپ های 15 اینچی هم نداره. خلاصه اینکه کارش درسته.
البته فکر نکنم به این راحتی ها بتونی توی بازار پیداش کنی. نایاب شده.
در هر صورت اگه می خوای با این لپ تاپ بیشتر آشنا شی حتما صفحه های قبل رو بخون به من که خیلی کمک کرد.
فیلم FullHD رو من باهاش براحتیاجرا کردم.AVATAR رو دارم که FULL HD هست.نقل قول:
بلندی صداش بنظرم با توجه به اندازش هم خوب و راضی کنندس.:5:
من یکی دو هفته پیش خریدم 520
فقط کیفیت صفحه نمایش کمه یه مقدار
مبارک باشه، به قیمت خیلی خوبی خریدید. اتفاقا این مدل یکی از باکیفیت ترین صفحه نمایش ها را نه فقط بین نت بوک ها، حتی بین لپ تاپ ها داره. نمیدونم از چه چیزش ناراضی هستید.نقل قول: