اونا رو دیدم . اگه همش اونان که جای تاسف ه:n03::n27:نقل قول:
Printable View
اونا رو دیدم . اگه همش اونان که جای تاسف ه:n03::n27:نقل قول:
snap shot برای آرتی فایده داره؟
میگم این ه ک ها راستن؟ امروز تو وبگردی امروزم چندتا دیدم ولی ترسیدم چیزی دانلود کنم یا امتحان
نه واقعی نیستن.منم اول خیلی دنبال ه ک گشتم ولی برای این بازی همچین چیزی وجود نداره.نقل قول:
اگه قرار بود این بازی هاhack بشه که کلا باید تمام کمپانی های بازی های انلاین ورشکست میشدن اونم این بازی که سازنده هاش روس هستند.لطفا این کار را نکنید که بن میشید.
کدوم کارو نکنیم . میگی ه ک ی وجود نداره پس چی میگی این کارو نکنید . البته به نظر منم ه ک ی در کار نیستنقل قول:
دوستان Valentine’s Day Bonus Code رو از دست ندید . دیروز فهمیدم بعضی ها خبر ندارن . تا 1st March at 23:59 وقت دارید .
24 ساعت premium Account
ANTHEM
الان IS-8 دارم.بنظرتون می ارزه IS-7 بگیرم؟چون الان با همین IS-8 خیلی حال میکنم.گانش عالیه.
TD های تییر 10 همشون خوبن.هنوز نتونستم تصمیم بگیرم کدوم شاخه رو شروع کنم!
اگه میبینی که قلق تانکه اومده دستت و خوب بازی میکنی باهاش is7 رو بگیر ولی این تانک رو نفروش و باهاش سعی کن win rate و efficincy اکانتت رو ببری بالا ولی is7 که خیلی بهتر از is8 هستشنقل قول:
در مورد TD بستگی به سبک بازیت داره مثلا من رفتم T110E4 رو گرفتم و ازش راضی هستم تو میتونی JagdPz E-100 رو بگیری که خیلی تانک عالی هستش در کل همه ی تانک ها مزایا و معایب خاص خورشون رو دارن و هیچ تانکی از همه نظر خوب گیر نمیاد.
بین فرانسه و روسیه موندم.
فرانسه از تیر 7 به بعد فوق العاده خوبن.نقل قول:
دوستان نظرتون در مورد TDهای انگلیس چیه؟
بچه ها میشه یه لینک سالم برای دانلود بدید"play.worldoftanks.com"مشکل داره!!!
راستی پینگ من با سرورهای ایرانی 25-26 هست میشه بدون مشکل بازی کرد؟
میخوای بری کدوم سرور؟نقل قول:
نمیدونم هر کدوم که بچه های ایرانی توش بیشترن!!!!نقل قول:
FV215b 183نقل قول:
این تی دی انگلیس که دمیجاش فوق العاده ن واقعا یه تی دی به تمام معنی هستش دارای تورت هستش ولی خب آرمورش ضعیفه و اصولا برای بازیکنایی که عادت دارن با تی دی راش بدن به درد نمیخوره تقریبا میشه گفت باید به سبک تانک اسنایپر باهاش بازی کنی.
بهترین سرور برای کسایی که در وهله اول به فکر پینگ خوب و بازی کردن بدون لگ هستن سرور اروپا هستش بعد از اون سرور امریکا که من فکر میکنم بازیکنای ایرانی بیشتر تو سرور آمریکا جمع هستن هرچند اروپا هم بازیکن ایرانی داره.پیشنهاد من سرور آمریکاست.نقل قول:
پینگ خیلی مهمه.به نظرم بری سرور اروپا بهتره.نگران تعداد ایرانی ها هم نباش چون بری میبینی که اهمیتی پیدا نمیکنه.نقل قول:
من در مورد TD به این نتیجه رسیدم DPM بیشترین اهمیت رو داره.بنابراین Oject 263 انتخاب خیلی خوبی خواهد بود.
داشتم مشخصات اعضای کلن h4x رو میدیدم.متوجه شدم اکثرا بیشترین بازیهاشون با Bat Chatillon 25t و T110E5 بوده.به نظرتون اتفاقیه یا این تانک ها OP هستن؟
M18 در دنیای واقعی :
کد:http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=0ZXqkNGltvU
کجا انتقال پیدا کرده ؟؟؟؟/
قسمت بازی های چند نفره .نقل قول:
اینجا مخصوص بازی هایی هست که تماما آنلاین هستن و مخصوص آنلاین و F2P ساخته شدن و دانلودی هستن و باید دانلودشون کرد . (بازی های آنلاین و شبکه ای برای بازی های آفلاینی هست که میشه آنلاین هم زدشون )
امیر جان Counter و COD و Dota و ماین کرافت نباید تو همین انجمن باشند؟ ولی تو انجمن بازی های چند نفر هستند، چطور چطوره؟نقل قول:
اینجا:نقل قول:
[PHP]http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=339 [/PHP]
سلام.
آقا من یک مشکلی هست که از دیروز تا حالا پیدا کردم.
مشکل من اینه که وقتی تو بازی کانکت میشم و به طور مثال میرم تو یک مپ، یهو دیسکانکت میشم از سرور و باید دوباره بازی رو بالا بیارم و دوباره کانکت کنم !
کلا نمیشه بازی کرد ...
همینطوری هم ادامه دار هست و بعد 20 تا 40 ثانیه از سرور دیسکانکت میشه !
به نظر شما مشکل از چیه ؟
در ضمن من سرور اروپا هستم. :n01:
-------------
مرسی
سلامنقل قول:
این مشکل سراسری هستش و اونجور که خبر رسیده بخاطر ف*ی**لت**رینگ جدیده نه فقط این بازی بلکه همه ی بازی های انلاین رو تا مرتفع شدن این مشکل نمیشه انجام داد.
عجب این اسم بازیو از یوزر نیم بازی worldofwarcraft من گرفته ؟ نام کاربری من worldoftank بود یادش بخیر...
مرسی ..نقل قول:
عجب
ای خدا بگم چکارشون کنه که داغون کردن از دیروز تا حالا ما رو !!
منم این مشکل رو پیدا کردم و زودی از پشتیبانی پرسیدم که شاید از اینترنت هست . گفتن از اتصالاتت هست منم کلی اتصالات رو اذیت کردم و خلاصه بگو سراسری این دسته گل
ضمنا من با wow این مشکلو ندارم البته سرورش ایرانیه
تازه میخواستم برا e-75 لوله اخری رو بگیرم .ااااهههه
ما یه زمانی wow رو تو یه سرور خارجکی بازی میکردیم که یه روز این آقا فیلتره دستشو گذاشت رو این سمت و ما مجبور شدیم کلی دردسر بکشیم تا بتونیم تو اون سرور بازی کنیم که اخرش هم اونجا رو ول کردیم . میترسم این بلا سر تانک هم بیاد .
سلام . منو هم اد کنین . moh3n2009 .
کاش زود این مشکل جدید حل بشه همه ایرانیا جمع بشیم یه جا و یه باتل بزنیم دور هم . یه T110E4 دارم . دمیجش بد نیست . 2 تا بیشتر نمیزنم . نمیذارم طرف زجر بکشه :n25:
نقل قول:
نیه دور هم . نیه ایکی دنه ووروسان . اخه نیه زجر چهمیر :n08::n08::n08::n08:
مرتضی تو که ضعیفیییییییییییی . به e75 تو یه دونه زدم با t30 پودر شد :n20:
اگه این وضیعت باقی بمونه یعنی باید با اکانت خداحافظی کنیم و همه زحمت هام به هدر میره :n19::n19::n19::n19::n19: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :n28:
دوستان wot یک چک بازی هاتون رو بکنید ببیند وضعیت کانکشنتون چطوری است؟ ( تو wowp وصل می مونه ولی پکت لاست داره الان )
سلام
من دانلود کردم حالا یه آپدیت 4921 مگی داده . باید دانلود شه اینم ؟
2 تا فایل باید باشه . یکیش حجمش کمه . فعلا که نمیشه بازی کرد
این مشکل قطع و وصل شدن هیچ راه حلی نداره؟
با vpn از طریق pttl اگه اشتباه نکنم . وصل بشی فکر نکنم دیگه قطع بشه . سرور به ssl الان حساس شده
سلام.
بچه ها شما هم هنوز مشکل Packet Lost دارین ؟
به سرور وصل میمونه اما اینقدر lag داره که اصلا نمیشه بازی کرد !
این در حالی هست که پینگ رو 100 تا 150 در گردشه !!
سرور اروپا
یه لینک دانلود بازی به جز اونی که خود سایت میده دارین؟؟!