Printable View
ایا این sniper challenge معنیش اینه که بازی اصلیش این جور قسمتای باز یا ساختمون نداره؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یا فقط مثل مسابقه تو live هست؟
Nuns with Guns در تیزر Hitman: Absolution!
-------------------------------------------------
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Square Enix تیزر E3 2012 بازی Hitman: Absolution را منتشر کرد و در آن راهبه هایی مسلح به چشم می خورند!
Square Enix این تیزر را پس از انتشار تصویری که روز گذشته در وب سایت ها قرار گرفت عرضه کرد.پیش بینی بسیاری از بازیبازها این بود که احتمالاً تصویر مذکور به نوعی تأیید کننده بخش مولتی پلیر بازی است اما تیزری که امروز منتشر شد این نظریه را رد کرد.در این تیزر شاهد این هستیم که مأمور 47 در یک متل،مورد هجوم گروهی از آدمکش های ملبس به لباسی شبیه به راهبه ها قرار می گیرد!گفتنی است که این گروه توسط ICA،کارفرمای سابق 47 اجیر شده اند و تحت عنوان "The Saints" شناخته می شوند.
تصویری که Square Enix به عنوان پیش درآمد تیزر امروز منتشر کرد
این ویدئو توسط استودیوی Visual Works که در زمینه ساخت CG فعالیت می کند و CG های فوق العاده ای نظیر CG بازی های Deus Ex: Human Revolution و Tomb Raider را در کارنامه دارد ساخته شده است.Hitman: Absolution در 20 نوامبر 2012(30 آبان 1391) به صورت جهانی عرضه خواهد شد.
----------
منبع:
مشاهده این تیزر فوق العاده با کیفیت های [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (از لحظه انتشار این پست تا مدت 7 روز این ویدئو ها قابل مشاهده و دانلود کردن می باشند!)
جریان Sniper Challenge چیه؟؟
خیلی باحاله...
دمشون گرم...
ترکوندن با این سی جی
راهبه با آرایش.کفش پاشنه بلند و RPG! خیلی سگسی هستن نه؟:31:
از اون حرف ها بودا !!!!!!!!!:21:نقل قول:
اما یه چیزی که تو تریلر ها مخصوصا این آخری مشهوده به نظر من اینه که گرافیک بازی خیلی بالا نیست و حرکات کاراکترها یه مقدار خشکه. مثلا شما مقایسه اش کنید با مکس پین که به هر قسمت بدنشون تیر می خوره یه عکس العمل تازه نشون میدن.
این جوری که اینا پیش مرن احتمال میره بازی کاملا action بشه:41:
شایدم نه کاملا ولی من فک میکنم خیلی از جاذبه های قدیمیش تغییر کنه
اخه RPG؟ بازی هیتمنو اینجور چیزا؟
تا باشه از این راهبه ها...اینطوری باشه مرید و هواخواه بیشتری هم پیدا میکنن :31:
فکر نکنم اکشن محض باشهنقل قول:
این جوری که اینا پیش مرن احتمال میره بازی کاملا action بشه
شایدم نه کاملا ولی من فک میکنم خیلی از جاذبه های قدیمیش تغییر کنه
در Splinter Cell Conviction شما میتونستی بر حسب انتخاب هر مرحله رو بصورت اکشن خالص طی کنی یا این که با مخفی کاری جلو بری.
فکر کنم Hitman هم از این قضیه پیروی کنه و هر دو حالت رو داشته باشه...این بازی بخاطر کشتار بی سروصدای خودش معروف شده.
این تریلر مگه CG نبود؟ از هیچ جای این تریلر نمیشه در مورد بازی و گرافیک بازی قضاوت کرد.نقل قول:
نمیشه کاملاً در این مورد قضاوت کرد.اگه گیم پلی Run for Your Life رو دیده باشی(همونی که تو یه کتابخونه میگذره) در اون به خوبی بخش های stealth بازی رو میشه دید.کلاً در اینکه دوز stealth بازی کم خواهد شد نباید تردید کرد اما احتمالاً مثل بسیاری از بازی هایی که قبلاً کاملاً stealth بودند در نسخه جدیدشون که به تازگی منتشر شده میشه بخش هایی از بازی رو هم به صورت stealth و هم به صورت run & gun رفت.ولی کسی که عاشق stealth باشه خودش میدونه چه طوری باید بازی رو بازی کنه.برای مثال به Deus Ex: Human Revolution اشاره می کنم.در بازی augmentation ها و سلاح های فوق العاده ای وجود داشت که با استفاده از اون ها تار و مار کردن دشمن ها بسیار آسون می شد ولی در عین حال augmentation های عالی ای هم برای approach مخفی کاری قابل خریداری بود و من کل بازی رو بدون کشتن حتی یک نفر(به جز boss ها که متأسفانه راهی جز کشتن آنها وجود نداشت) و فعال کردن یک alarm(به جز alarm های scripted بازی) به پایان رسوندم.Hitman هم به احتمال فراوان چیزی شبیه به این خواهد بود و به نظر من اشکالی هم نداره.هر کسی هر جور که می خواد میتونه در بازی پیش بره و این یعنی همون آزادی عمل.به قول شاعر گفتنی: "هر کسی از ظن خود شد یار من"!:31:نقل قول:
تصاویر جدید
اگه هم action بشه هم stealth که خوبه مثل قبلی هاش اما splinter cell conviction نتونست خوب این کارو کنه و خیلی از دارایی های اصلیش رو از دست داد با این که چیزای جدیدی داشت من از این میترسم
خب اون چیزی که انتظار داشتم برآورده شد و VG247 یک ویدئوی hands-on از بازی نمایش داد که تو اون Agent 47 با 5 نوع approach مختلف،هدف خودش رو در Chinatown به قتل میرسونه.
از طریق لینک های زیر میتونید این ویدئوی جالب رو برای مدت 7 روز از تاریخ درج این پست دانلود کنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با فرمت MP4
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با فرمت FLV
واقعا یه سازنده یه بازی رو اینطوری به نمایش میزاره یکی هم مثل راک استار , مکس پین رو نابود میکنه طوری که ارزش نمیشه براش در نظر گرفت! ( نظر خودم البته)
این ویژگی چند روش برای کشتن اگر تو بازی نبود حتما ضربه بزرگی به گیم پلی و مخفی کاری بازی میخورد خوبه که سازنده این همه دقت و ظرافت رو داره تو کارش همینطور این بازی یکی از برترین های 2012 هم میشه کلا نمایش هایی که این بازی داشت همه عالی بود!
موتور بازی هم از نظر هنری , تکنیکی در سطع بالایی قرار داره از نورپردازی زیبا تا بقیه جزئیات همه بالا
خود هیتمن هم مثل همیشه یه شخصیت خاص...
بقیه موارد هم نیاز به گفتن نداره دیگه این دمو هم ثابت کرد این مامور 47 میخواد باز هم بعد از چند سال دنیای مخفی کاری رو متحول کنه! خیلی خوبه اسکوئر به عنوان ناشر به ارزش های اینطور بازی ها توجه میکنه...
مرسی ساسان.....خارق العاده بود تریلر:18:...فوق العاده.
برای کسایی که ندیدنش تریلرو : هیتمن مامور تا یک مرد با کت آبی رو در محله چینی ها بکشه .هیتمن به محله چینی ها میره و با 5 روش مختلف اون رو می کشه :
- یک بار بصورت اکشن و دو کلت در دست(پلیسای اطراف اون مرد رو هم می کشه)
- یک بار وقتی کنار ماشین مقتول بمب میذاره و یه مشت میکوبه و دزدگیر ماشین رو به کار میندازه و از اونجا دور میشه ...مقتول میره سمت ماشینش و ماشین منفجر میشه
- یک بار فردی رو که قرار با مقتول ملاقات کنه رو در خفا می کشه و میره ملاقات مقتول بعد اونو به اتاقش می کشونه و با چاقو می کشه
- یک بار هم در لباس فرد ملاقات کننده میره اتاقش و توسط sniper از فاصله دور مقتول رو می کشه
- یک بار هم منتظر میشه تا مقتول برای دستشویی به گوشه ای از یک کوچه خلوت بره و بعد کابل بالاسرش که حاوی وسایل ساختمانی هستش رو توسط شلیک خفه کن بریده و با اوار کردن اون وسایل بر روش اونو می کشه...
تمامی این 5 روش در یک محوطه نسبتا بزرگ با کلی npc در حال تردد رخ میده و واقعا عالی درست شده بود...........اگه کل بازی همچین طراحی مراحل غنی و متنوعی داشته باشه رسما میشه اسم شاهکارو گذاشت رو بازی ....یعنی کاملا hitman در زمینه assassian بی رقیب خواهد بود.
تنها ایرادی که من دیدم انیمیشن برداشتن وسایل و پوشیدن لباس اینا بود که وجود نداشت و مثلا یهو لباس عوض میشد.....امیدوارم تا عرضه رو این مورد کار کنن چون حیف که بازی با این سطح کیفی و این گرافیک و فیزیک خوب از این قسمت لطمه بخوره...
.
عجب تریلری بود. البته این سبک های مختلف کشتن از همون اوایل تو هیتمن بود و چیز جدیدی نیست. این سیستم لباس عوض کردن هم باید تغییر کنه خیلی ابتدایی هستش. من موندم لباس همه هم فیت خودشه ! :دی تنگ و گشادی تو کارش نیست. بعد تو این تریلر نشون داد که یارو را با چاقو میزنه می کشه لباسشو هم میپوشه خبری هم از خون نیست. کلا این چیزا را بهش توجه کنن بازی واقعی تر و زیبا تر میشه
رو این موضوع زیاد فک کردم ...ولی باید به سازنده ها حق داد ...نمیشه این موردو واقعی کرد یا طور دیگه ای نشون داد ....فرض کنید هیتمن بیاد لباسو دربیاره بپوشه و ...5مین میکشه ! به نظر من هیچ راهی نداره !دی!!نقل قول:
تنها ایرادی که من دیدم انیمیشن برداشتن وسایل و پوشیدن لباس اینا بود که وجود نداشت و مثلا یهو لباس عوض میشد.....امیدوارم تا عرضه رو این مورد کار کنن چون حیف که بازی با این سطح کیفی و این گرافیک و فیزیک خوب از این قسمت لطمه بخوره...
.
با دیدن این تریلر ...شاید زود باشه ولی فک کنم بشه اسم شاهکارو روش گزاشت .. یا TOP 5 2012 !
این تریلر جدیدِ واقعاً فوق العاده بود! کامل نشون داد که سازنده ها اون اوایل داشتن از چی حرف میزدن.
نه تنها اصالت بازی حفظ شده بلکه یه چاشنی اکشن هم برای بازیبازهای دوستدار اکشن اضافه شده، که به نظرم آسیبی به بازی نمیرسونه.
نکات مثبت رو بچه ها بهش اشاره کردن، فقط یه سری از مشکلات خیلی ریز که من تو این تریلر دیدم رو میگم.
1. یه سری از کارهایی که 47 انجام میده، انیمشن نداره! مثلاً یه جا پلیسرو میندازه تو سطل زباله و میبینیم که یهو در سطل خود به خود بسته میشه! یا مثلاً چاقو در آوردن!
2. گرافیک بازی خیلی زیبا کار شده، نور پردازی و استفاده از تکنیک هایی از این قبیل بازی رو خیلی قشنگ کرده ولی بعضی جاها بزرگنمایی شده و یه سری مشکلات عجیب قریب هم داره! 2 تا عکس زیر رو نگاه کنید.
( خداییش کله آدم هرچقدر هم طاس باشه این طوری نور انعکاس نمیده:31: )
این عکس هم همین الان عرفان بهم نشون داد! خیلی خنده داره!! ( به کله 47 دقت کنید )
البته همون طور که دیدیم، این تریلر مربوط به نسخه Pre Beta بازی میشه و به احتمال خیلی زیاد این مشکلای ریز تو پولیش آخر برطرف میشه...
نقل قول:
( خداییش کله آدم هرچقدر هم طاس باشه این طوری نور انعکاس نمیده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
خواسن اصالتش حفظ شه .....دی!
تو Blood Money هم دقیقا همینجوری بود .....کلا انیمیشن بازی یه خورده ایراد داره !نقل قول:
1. یه سری از کارهایی که 47 انجام میده، انیمشن نداره! مثلاً یه جا پلیسرو میندازه تو سطل زباله و میبینیم که یهو در سطل خود به خود بسته میشه! یا مثلاً چاقو در آوردن!
دو والپیپر از بازی:
[/SPOILER]محتوای مخفی: ....
محتوای مخفی: ..........
به نظرم بهترین راه حل اینکه مثلا هیتمن شروع کنه به لباس در اوردن بعد تصویر قطع بشه و بعد یکی دو ثانیه با لباس جدید ظاهر بشهنقل قول:
اقا اخرش تاریخ دقیق عرضه بازی کیه؟
20 نوامبر 2012 - 30 آبان 91نقل قول:
سلام ميشه يه لينك پر سرعت از بازي بذارين تا دانلودش كنيم
با سلامنقل قول:
اگه ممکنه یه لینکی بدین که این تریلر رو ما هم ببینیم .
سپــــــاسگذارم.
خوشحال باشید یکی تو فروم gametrailers میگفت که بازی برای PC اول آگوست میاد و برای کنسول 20 نوامبر
تریلر هاشو دیدم بازیه قشنگیهخداکنه این مثل مکس پین گند نزنه به خاطرات خوبمون.........
Only 20% of players will finish Hitman: Absolution
فقط 20%از گیمر ها Hitman: Absolution را میتوانند به اتمام برسانند.
:18:
IO Interactive سازنده بازی Hitman: Absolutionمی گوید که قسمت های بزرگی از بازی گیمر ها باید درگیری های زیادی بکنند تا بتوانند به مرحله آخر بروند و آن را به پایان برسانند.
در مصاحبه ای که Tore Blystad با مجله official playstation magazine داشت گفت:"تنها 20%درصد از گیمر ها می توانند بازی را به پایان برسانند و این درصد کمی است.این باعث می شود مردم ناراحت شوند.آقای Tore Blystad همچنین ادامه داد:"ما داریم کاری را میکنیم که تاحالا آن را تجربه نکردیم.با اینکه شایداین مسئله ناراحت کننده باشد اما عموم گیمرها حتی توانایی تمام کردن بازی را نخواهند داشت.اگر هم بازی را به مرحله آخر برسانند بازی را و آن را تمام کنند شاید دیگر نتوانند صحنه ی آخر این بازی را ببینند وفقط این کار 1 بار امکان پذیر باشد،این بازی برای کسانی درست شده است که می خواهند یک مرحله را چند بار امتحان کنند تا چیزی نباشد که تا حالا کشف نکرده باشند."
وی اضافه کرد:"این بازی را به چند منتقد نشان داده ایم و گفتد بازی قابلیت تکرار کردن را دارد."
این حرف ها آیا باعث می شود که در فروش بازی Hitman:Absolution تاثیری داشته باشد؟باید منتظر عکس العمل گیمر ها به این موضوع باشیم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منبع:
کد:http://www.eurogamer.net/articles/2012-06-26-only-20-percent-of-players-will-finish-hitman-absolution-reckons-io
خبر خیلی خوبیه ....کاش همه ی بازی ها همینطور بودن !
خبر جالبی بود ...
هرچی باشه من جز همون 20 درصد هستم شک نکنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قرار هستش فردا در حین پخش بازی فینال رقابت های یورو 2012 اولین تیزر تبلیغاتی بازی پخش بشه!
این هم 2 اسکرین شات جدید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Hitman: Deluxe Professional Edition of Hitman: Absolution
با این مشخصات...:
- A 10″ vinyl statue of Agent 47.
- Everything in the previously announced Professional Edition (a hardcover art book, a making-of DVD and an unlock code for the game’s Agency Gun Pack DLC).
- Access to the Agency Jagd P22G pistol, the Agency HX UMP SMG and the Agency SPS 12 semi-automatic shotgun.
- The Hitman Sniper Challenge mini-game
بازیهای این دوره زمونه مثل جووناش روغن نباتی شدن:31:
به نظر من همه تمومش میکنن دیگه از متال گیر1 و اویل1 که سختتر نیست(سبک هیتمن یادم نیومد چیزی) = سان ست رایدرسsunset riders :31:
منظور سختی بازی نیست...نقل قول:
اصل کلامشون اینه ،برای اینکه بازی رو تموم کنید باید هر اینچ بازی رو کندوکاو کنید و هر چی استودیو گنجونده را کشف و تجربه کنید!!!
تمامی هیتمن ها وقتی بخوای با مخفی کاری بری سختی خودشون رو نشون میدن .نقل قول:
بعضی از مرحله هاش به اندازه کل بازی متال گیر1 سخته!
مدتی میشه که تریلر جدیدی از گیم پلی در Comic Con به نمایش در اومده (حدود 10 روز پیش) ولی ندیدم کسی از دوستان بهش اشاره ای کنه.
تریلر یک مرحله ی کامل به نام Streets of Hope را از ابتدا تا انتها به نمایش می گذاره:
Comic-Con 2012 Stage Demo
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما نکاتی در مورد تریلر :
اول از همه ممکنه اینکه یک مرحله کامل به نمایش در میاد دوستان رو به این فکر بندازه که درجه ی اسپویل بالایی داره ولی باید گفت که محیط مرحله وسعت زیادی داره و در طول ویدئو به این اشاره میشه که قسمت های به نمایش در اومده در حدود 1/3 کل لوکیشن های این مرحله هست به علاوه راه های بسیار متعدد دیگری برای انجام مرحله وجود داره ...
در طول مرحله راهنمایی هایی در قالب یک سری جملات در صفحه به نمایش در میاد که در قسمت مربوط به Hints قابلیت On/Off کردن اون وجود داره.
مامور 47 چابک تر از همیشه به نظر می رسه و حرکاتی مثل پرش و گرفتن لبه ی یک دیوار و یا حرکت بر حاشیه ی یک دیوار دیده میشه!
قابلیت جدید اضافه شده با نام غریزه (Instinct) که در پیش نمایش ها از اون صحبت شده بود بارها به نمایش در میاد و با استفاده از اون میشه همه ی افراد منطقه را یکجا مشاهده کرد , افراد معمولی با رنگ زرد , نگهبانان با زنگ آبی و اهداف مامور 47 با رنگ قرمز نشون داده میشن.
با استفاده از Instinct Value ـی که در اختیار دارید می تونید کارهایی فراتر از قابلیت های معمولتون انجام بدید , برای مثال در قابلیت Point Shooting که به نمایش در میاد می تونید زمان را آهسته کنید , سپس سر 6 نگهبان را نشانه بگیرید و بعد از فعال کردن اون شاهد شلیک های متوالی مامور 47 و Head Shot شدن هر 6 نفر باشید! ( کمی شبیه به Bullet Time در سری مکس پین ولی بسیار سریع تر و فراتر از اون) این وضعیت تا حدودی تداعی کننده ی سرعت عمل مامور 47 در تریلر راحبه هاست.
البته در مورد قابلیت هایی مثل مورد بالا محدودیت هایی گذاشته شده و به نظر می رسه در طول یک مرحله بیشتر از 1 بار قابل اجرا نباشند.