منم امروز رفتم درخواست بدم گفت نامه آسیاتک واسه جمع آوری تازه اومده فردا بیا.
واسه 256 پرسیدم گفت فعلا 128 می دیم یه ماه بعد بیا درخواست کتبی بده اگه دستور دادن می دیم دیگه راجع به مدارک چیزی نپرسیدم. خدا کنه بدن 128 خیلی ستمه :31:
Printable View
منم امروز رفتم درخواست بدم گفت نامه آسیاتک واسه جمع آوری تازه اومده فردا بیا.
واسه 256 پرسیدم گفت فعلا 128 می دیم یه ماه بعد بیا درخواست کتبی بده اگه دستور دادن می دیم دیگه راجع به مدارک چیزی نپرسیدم. خدا کنه بدن 128 خیلی ستمه :31:
آقا این مخابرات حداقل سرعت رو تضمین میکنه ؟:دی میخوام یک مگ بگیرم ازش
برا دانلود فقط
و اگه منطقه خلوت باشه سرعت رو حتما رو حداقل محدود نمیکنن که؟
و این که دی سی خیلی داره ؟
چن روزه وصل میکنن؟:دی
امشب سرعتتون چطوریه؟
واسه من که افتضاحه حلی یاهو هم باز نمیشه
آره از حدود ساعت 9 ترکید دیگه وصل نمیشد 691 بعدم سرعت در حد 2-3 کیلو بایته الان مسنجر هم باز نمیشه!!
یه چیز جالب این بود که من سرعت مرور صفحاتم پایین بود و یاهوو هم باز نمیشد اما سرعت دانلودم مثل قبل بود و شاید 2-3 کیلو کم شده بودنقل قول:
انگاری واسه بعضیا قطع بود چون از کسای دیگه که من پرسیدم میگفتن وصلیم:31:
از شنبه هر کاری می کنم وصل نمیشه 9 بار ارور 691 میده 1 بار ارور هم ارور 678.دیروز هم که زنگ زدم به این پشتیبانی پیغام گذاشتم اما تا الآن که خبری نشده:14:
مخابرات:2:
من خطم از مرکز تلفن مالک اشتر هست از امروز ساعت 1 قطع شده اینترنت
کسی از این مرکز تلفن adsl داره؟
مال بقیه دوستان که در پست های قبل نوشتن درست شده ؟
---------- Post added at 05:04 PM ---------- Previous post was at 05:04 PM ----------
من خطم از مرکز تلفن مالک اشتر هست از امروز ساعت 1 قطع شده اینترنت
کسی از این مرکز تلفن adsl داره؟
مال بقیه دوستان که در پست های قبل نوشتن درست شده ؟
سلام دوستان یه سوال محدود کردن سرعت تو مخابرات انجام میشه درسته از چه طریقی این کار رو انجام میدن میشه یه توضیح کامل بدید
---------- Post added at 06:48 PM ---------- Previous post was at 06:45 PM ----------
سلام دوستان محدودیت سرعت چه جوری انجام میدن نرم افزاری یا سخت افزاری میشه یه توضیح بدید
با تشکر
من هم دانلودم مثل روزهای قبل بود ولی دیشب صفه مفه باز نمیشد:19:
سلامنقل قول:
من که مرکز باهنرم همون صبح رفتم مرکز باهنر گفتن بعداز ظهر درست میشه که از حدود ساعت 3 تا الآن تقریبا مشکلی نداشته
آخه اصلا چراغ اینترنت مودم من خاموش شده از ظهرنقل قول:
نه اینکه سرعت کم شه یا صفحه باز نشه، کلا قطعه
نگفتن مشکل چی بود؟ اخه یه دفعه کل تهران اینطور شده انگار
کسی نبود آیا؟نقل قول:
من که سرویس 256 دارم سرعتم با حساب dumeter چیزی بین 21-25 هست.روزانه بکوب دانلود دارم میشه 2 گیگ.شما اگه 1 مگ بگیری (دادنش با خداست) 8-9 گیگ میتونی دانلود کنی.نقل قول:
در مورد دیسی که من ندارم .فقط گاهی خودش سیستمها رو قطع میکنه که هر دو هفته 2 ساعت مثلا هست.
انگار همه شرکتا با هم یهو قطع کردن ... توی منطقه ما 2 - 3 شبه که سرعت خودم و همه دوستام با هم اومده پایین یا اینکه تو بعضی از ساعتهای روز اصلا نمیتونیم کانکت شیم ... من خودم پیشگامان دارم ... دوستام هم مخابرات ، لایزر ، شاتل ...
ببینید یعنی بعضی وقت ها میزنه local network : connected , Internet:Not connected در این صورت دانلودی که قبلا گذاشتم دانلود میشه ولی تو هیچ سایتی نمیره!نقل قول:
مثل اینکه کلا یه مشکلاتی داشتن:2:نقل قول:
شما هم اگه هنوز درست نشده یه سر بزنید مرکز مخابراتی ،شاید یه نتیجه ای گرفتین
البته اینم بگم که همون موقع که برا من قطع بود 3 تا چراغ مودم روشن می شد ولی ارور 691 و 678 رو می داد
انگار به خبراییه
چند وقت پیش که کل اینترنت بدون فیلتر بود و بعدش اعلام کردن که سییستم فیلترینگ رو تقویت کردن (فربون همت تون :دی)
این چند روزه هم یا واسه همه قطع میشه یا اینکه سرعت خیلی پایینه
سلام دوستان این عکسو از نتظیمات مودم گرفتم قسمت dhcp یعنی چی اکسپایر میشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون میشم کمکم کنید
حسابی باید بند پ کلفت باشه که میخوای 1 مگ بگیری.نقل قول:
من 256 دارم راضیم روزی 1 گیگ دانلود دارم خیلی راحت.
سرعتمم 28 تا 32 نوسان داره.
1مگ بگیری فوق العادس:27:
گویا اختلال و قطعی ادامه داره ...:دی
دوستان من رفتم مرکز مخابراتی مون ، برای ارتقا به 256 . اون خانم محترم فرمودند که اصلا ما برای کسی رو افزایش نمی دیم ، مگر:
اینکه بری دفتر اصلی مون تو خیابون جردن و از ریاست در خواست کتبی بیاری ، که اون هم باید دانشجوی دکترا باشی : دی
:31:نقل قول:
نخوان بدن همین بهانه هارو میارن! خود من پارسال رفتم گفتن به کارشناسی ارشد هم نمیدیم و فقط اگه شرکت باشه میدیم ولی امسال رفتم گفتن از دانشگاه یه نامه بیار بهت میدیم
++++++++++++++=
دوستان یه چک کنید ببینید با چیز پی ان میتونید وصل شید
من امروز 2 -3 بار قطعی داشتم بعد از اون دیگه نتونستم چیز پی ان کانکت کنم
کارمند منطقه ی مخابراتی ما (دیالمه) میگه در منطقه ی شما ای دی اس ال راه اندازی نشده اما وقتی به پشتیبانی ای دی اس ال مخابرات زنگ زدم گفت تو محتون راه افتاده! حالا باید به حرف کدوم گوش بدم؟:43::43::43::43:
به حرف مخابرات:46: چون شرکته واسه خودش میگه ، شما پول رو میدی بعد میگن 1 هفته دیگه وصل میشه بعد که 1 هفته شد می گن فعلا رانژه نشده 1 هفته دیگه صبر کنید و ..... تا وقتی باید صبر کنید که اون شرکت تجهیزاتش رو تو مخابرات منطقه ی شما راه اندازی کنهنقل قول:
تو بعضی از شهرها 512 رو هم بدون هیچ مدرک دکترا و پرفسورا و ... میدننقل قول:
اون خانم محترم هم کاره ای نیست بهش گفتن هر کی اومد 128 بیشتر خواست همینو بگو تا پشیمون بشه بره دنبال کارش
شما اگه واقعا 256 می خوای به قول همین خانم دکتر:31: برو دفتر اصلی شون ، بگو دانشجو هستم ، رفتم مخابرات گفت میدیم ولی باید از شما نامه بگیرم ، سنگ مفت گنجشک مفت:46:
تو هنوز زنده ای :31: از همون اول که Adsl از مخابرات گرفتی باهاش نمی ساختی:46:نقل قول:
سلام
این اینترنت ما هم وصل شد ولی تنظیمات مودمم رو نتونستم انجام بدم
مدمم D-Link مدل DSL-2640U هست
به اینجا که می رسم اولا isp مخابرات نیست Others رو انتخاب می کنم درسته دیگه؟ بقیه موارد رو یکی توضیح میده؟
کلا روش ساختن کانکشن رو یکی توضیح میده؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون
نام شرکت ارائه دهنده سرویس را iran tct انتخاب کن بقیه تنظیمات خودش درست می شهنقل قول:
در VPI عدد 0نقل قول:
در VCI عدد 35
دکمه بعدی را بزنید
در قسمت یوزرنم و پسورد وارد کنید
در آخر وقتی نموم شد مودم ریست میشود
دوست عزیز مودم من هم همینه از طریق کانکشن ویندوز وصل نشد ولی از طریق برنامه مودم وصل شدم حالا ومجبورم برای قطع ارتباط شبکه رو disable کنم راه دیگه ای نداره ممنون میشم راهنمایی کنیدنقل قول:
---------- Post added at 04:07 PM ---------- Previous post was at 04:03 PM ----------
دوستان کسی میتونه یه راهنمایی کنه ممنون میشمنقل قول:
---------- Post added at 04:09 PM ---------- Previous post was at 04:07 PM ----------
دوست عزیز شما باید isp را روی iran tct بزاریدنقل قول:
برای کانکشن باید در تنظیمات مودمو روی حالت Bridge ست کنید و pppoe رو disable کنیدنقل قول:
ممنون از راهنماییهاتون ولی پست رو دقیق بخونید متوجه می شید که گفتم آی اس پی مخابرات تو لیست نیست.:46:
بازم این تنظیماتی که دوستمون گفت تست می کنم خبر می دم.
ممنون
پ.ن: درست شد.
امروز هم رفتم مخابرات اون یارو گفت منطقه ی شما کابل نوری هست و فعلا شما نمی توانید ای دی اس ال داشته باشید!:18: یعنی چی؟ کابل نوری که جدیدتره باید بهترهم باشه؟ :18: همچ شرکتی هم اینجا ای دی اس ال نداره!!! :41:
حالا تکلیف من با ای دی اس ال چیه؟
دوستان سرعت دانلود سرویس 2 مگ چقدره؟(نگران بند پ نباشید.جور میکنمش)
ضمنا کل مراحل ثبت نام رو میگید که باید چکار کنم؟
مرسی
مخابرات شماره پشتیبلانی داره؟
راستی مودم های زایکسل باهاش سازگاره ؟
سرعت دانلود 1 مگ و 512 مخابرات چقدر هست؟
اره 1899.اگه تونستی بگیریش به ما هم خبر بده.البته میتونی پیغام بگذاری اونا بعد 2-3 ساعت باهات تماس میگیرن:31:نقل قول:
فکر نکنم با مودمی مشکلی داشته باشن لااقل با مارکهای شناخته شده.
مثل نامحدود شرکتهای دیگه.من 256 دارم بین 21-26 هست.البته دوستان دیگه تا اونجا که من از نوشته هاشون خوندم 25-26 هستن.خودت دیگه ضرب کن.
25*8=200نقل قول:
25 سرعته منه که 256 دارم.
کپی کارت ملی و کارت ملی صاحب خط.اگه مستاجرید اجاره نامه رو ببرید با کپی کارت ملی و کارت ملی بابا
کپی اخرین فیش تلفن
واسه 2 مگ دیگه هر چی سند و مدرک واسه دادگاه لاهه میبری اینجا هم باید ببری.
میری مرکز مخابرات منطقتون و میگی ای دی اس ال میخوام
از من بهت نصیحت اصلا به خاطر کارهاشون عصبانی نشو و با خونسردی کارهات روپیش ببر.اول کارمند و بعد هم رییس.البته رییس شاید واسه تایید بفرستتت مرکز اصلی.
---------- Post added at 12:55 PM ---------- Previous post was at 12:52 PM ----------
فکر کنم نمیتونی بگیری.باید وایمکس بگیری.بچه ها زیاد مطرح کردن.البته اینترنت م-اهو-اره ای هم میتونی بگیری ولی باید از پاسگاه محل مجوز بگیری:18: و اکانتاش هم گرونه:18:نقل قول:
دومی رو بی خیال شو.:21:
دوستان شرمنده اگه سوال تکراریه.
از دوستانی که 128 مخابرات رو دارن،سرعت دانلودشون چه قدره؟
ممنون
سلام
امروز از مخابرات پرسیدم گفت فقط استاد دانشگاه می تونه 256 بگیره !!!
من کارت دانشجوی ارشد دارم با این 256 می دن؟!
برای 512 چی کاری می شه کرد؟! ممنون
سلام من یه چند وقتی نبودم اون تاپیک قبلی چرا بسته شد یاده قدیمای تاپیک شاتل افتادم !:31:
یه سوال دارم لطفا کسی که میدونه جواب بده من مخابرات 128 دارم الان میخوام اونو آپگرید کنم به 512 دو باره باید برم همه مراحل ثبت نامو طی کنم؟؟ قیمتش چنده؟ از لحاظ قانونی به همه میدن یا حتما مدرک خاصی باید داشته باشی؟ و اگه مدرک داشته باشی بازم ممکنه به یه بهونه ای ندن یا دیگه مشکلی نیست؟؟ مرسی
من تو تهران تو مرکز صالح طبری اردیبهشت با کارت ارشد 256 گرفتم.برو با مدیر مرکز صحبت کن بندازشون تو منگنه.اونوقت اگه بتونن بهت میدن.نقل قول:
---------- Post added at 06:44 PM ---------- Previous post was at 06:42 PM ----------
سرعتهای 128 رو روی 160 بستن.تقسیم به 8 کنی میشه 20.یه خورده میاد پاییین تر.یعنی 18-17.فیلم یکی از بچه ها رو هم دیدم 18 بودنقل قول: