سلام.آقا میخوام بدونم چطوری زیرنویس فارسی srt رو با یک فیلم mp4 باید پخش کنم؟ (داخل یک پوشه با اسم مشابه هم ریختم ولی نشد!!) ممنون میشم راهنمایی کنید
Printable View
سلام.آقا میخوام بدونم چطوری زیرنویس فارسی srt رو با یک فیلم mp4 باید پخش کنم؟ (داخل یک پوشه با اسم مشابه هم ریختم ولی نشد!!) ممنون میشم راهنمایی کنید
آقا کسی نیست جواب بده؟؟!!نقل قول:
تا جایی که می دونم سونی زیرنویس فارسی رو پشتیبانی نمی کنه ولی محض اطمینان چک کن فرمت زیرنویس srt باشه و انکدینگش هم تو Notepad رو ANSI بذار.نقل قول:
سلام دوستان من تلویزیونم sony46 ex 720 دارم فلش رو شناسایی میکنه ولی هیچ فرمتی رو پخش نمیکنه نه عکس نه موزیک و نه ویدیو با هر فرمتی تست کردم میگه محتویاتی برای پخش وجود نداره نرم افزار رو هم با خود تلویزیون از طریق اینترنت اپدیت کردم همه چیز میزونه غیر از این مورد کسی میتونه راهنمایی کنه
چک کن فلش FAT32 فرمت شده باشه.نقل قول:
ممنون دوست عزیز فرمت فلش FAT 32 هست اگر میتونین از عوامل دیگه بگین :41:نقل قول:
از ویدیو ها سونی فقط mp4 و m2ts رو می خونه و عکس jpg و موزیک mp3 . تو منوش باید اول نوع فایل رو تعریف کنید مثلا تو منوی مربوط به فیلم فایل های موزیک رو نشون نمیده.نقل قول:
ممنون قربانتان گردم من توی فلشی که FAT 32 فورمت شده بود تمام فرمت های عکس و موزیک و انواع فایل های ویدیویی رو با تمام فورمت ها امتحان کردم در مورد انتخاب منو هم عمل کردم حتی مثلا برای عکس ها فولدر MSCDF رو ساخنم و عکس ها رو توی این فولدر ریختم نشد که نشد جالب اینجاست که وقتی فلش رو میزنی پیغام میده که فلش شناسایی شد اما وقتی میخوام واردش بشم میگه محتویاتی وجود ندارد :puke:نقل قول:
اصلا هیچی نشون نمیده یا فولدرها رو نشون میده ولی توشون خالی هستن؟نقل قول:
دوستان قیمت روز و دقیق این تلوزیون چه قدره؟(46 اینچش)
ممنون دوست عزیز از پیگیرینقل قول:
وقتی فلش رو میزنم پیغام میده USB شناسایی شد بعد میرم نوی منو که گزینه عکس موسیقی و ویدیو هست وقتی انتخاب میکنم منوی علامت USB میاد وقتی کلید انتخاب رو فشار میدم پیغام میده هیچ موردی برای پخش وجود ندارد هیچ فولدری هم نشون نمیده همانطور که گفتم تمامی فورمت ها رو امتحان کردم با فلش های مختلف هم امتحان کردم
دیگه عقلم قد نمیده
والا منم عقلم قد نمیده. راستش خیلی از سونی هم سر در نمیارم. جایی توی تنظیماتش نیست که بشه به تنظیمات کارخانه برگردوند؟ اینجوری شاید مشکل رفع بشه.نقل قول:
خود فلش باید فرمت fat32 برای فایلهایی تا 4 Gigیا extrafat برای فایلهای بیشتر از 4 Gig باشهنقل قول:
برای دیدن عکس موزیک یا ویدئو فقط از منوهای خودشون وارد شید تا پلیر فایل رو تشخیص بده
مثلا اگه عکس بریزید وارد هوم بشید بعد مدیا و بعد وارد ویدئو بشید هیچ عکسی نشون نمیده
با سلام دوستانی که تونستند از طریق یواس بی تلویزیون سونی EX720 هارد پرتابل با حجم 500 گیگ یا 1 ترا وصل کنند و فیلم و عکس و موسیقی پخش کنند لطفا راهنمائی کنند چه مارک و مدلی است و کلا چه مشخصه ای باید داشته باشد. چون قصد خرید هارد پرتابل دارم میخوام با تلویزیون هم باز بشه. با تشکر
سلام.آقا من اینترنت روی تلویزیون راه انداختم الان هرسایتی که شما بگین باز میکنه.ولی نمیدونم چرا internet video,music search,video search,track id کار نمیکنه؟ میری روش میگه کانکشن چک کن.آیا تو ایران این سرویس ها فعال نیست یا راه حلی داره؟ اونایی که باهاش کارکردن سریعترجواب بدن.ممنون
اینترنت ویدیو که فیله به احتمال زیادنقل قول:
دوستان مشكل اعصاب خرد كني كه با اين تي وي عزيز دارم اينه كه هر چند وقت يكبار ترتيب چينش كلنالهاي ديجيتالش به هم ميريزه!
مشكل از فرستنده است يا گيرنده؟
آيا راه حلي داره؟
ممنون!
آقا چه طوري راه انداختي ميشه به من هم ياد بدي؟نقل قول:
اينتذنتت چيه؟
سرعتش چند مگه؟
دوستان لطفا فايل آپگريد جديد رو ميخوام!
ممنون!
بچه ها چطور میتونم یکی از کانالا رو حذف کنم?
ستینگنقل قول:
دیجیتال
پروگرام سورتینگ
روکانال آپشن رو بزن دیلیت
120٪ از فرستنده اشتنقل قول:
اصفهان کلا مشکلش حل شده سمت شما هم به زودی تقویت میشه
نوع هارد هیچ فرقی نمیکنهنقل قول:
فقط باید پارتیشن بندی کنی و فرمت پارتیشن هم extrafat باشه تا بتونی فایلهایی با حجم بیشتر از 4 گیگ رو بزاری و تیوی بخونه
در ضمن استریم چیز بهتریه
dlna
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
خيلي ممنون دوست عزيز!
شما به مودم / روتر ADSL احتیاج داری که اینترنتت رو از طریق اون دستگاه پخش کنه ( کانکشنت داخل مودم ست شه ) بعد کافیه از پشت مودمت یه سیم بیاری بزنی به TVنقل قول:
ساده ترین فرم توضیح برات گفتم.
آخرین آپدیت رو از این جا دانلود کنید
نسخه
System Software Update (Version 4.017GAA) For Asia Pacific 07 Dec 2012 4.017GAA [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Go to Download Page
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حذف شود....
من یه دانگل وایرلس اداپتور tp link دارم. ولی وقتی وصلش میکنم مینویسه که شناخته نشده!کاری نمیشه کرد که از همین بتونم استفاده کنم؟ دستگاه سازگار باهاش چی هست؟؟
سلام
دوستان کسی این آپدیت 7 دسامبر رو ریخته رو تی وی ببینیم چه تغییراتی میده.اگه فقط بهبود وارتقاء قابلیتهای اینترنتش باشه به درد ما نخواهد خورد.
لطفا اگه کسی اطلاعاتی داره بگه.
باسپاس
دوست خوبم اون دانگل وایرلس شما پورتش یو اس بی هست ولی سیستم عامل روبروش که تیوی نیست ویندوزه
یعنی برای اینکه اون دانگل کار بکنه باید به پورت usbکامپیوتر بخوره نه تی وی
ok
دوستان این aviرو چطور باید وصل کردمیخوام ویدیو وصل کنم ولی نمیدونم چطوری .تبدیل یا فیش یا چیزی
سلام دوستان،
چند وقتی هست صدا سیما EPG رو فعال کرده،
فقط مشکلی که هست توی تلویزیون حروف ناخوانا و چسبیده نشده به هم نمایش داده میشه راه حلی برای برطرف کردن این مشکل دارید ؟
و کسی تا الان توانسته ساعت دیجیتال گوشه تلویزیون رو فعال کنه ؟
تا جایی که یادم هست در هنگام راه اندازی کشور رو سنگاپور انتخاب کردم و منوی TV انگلیسی هست.
up.................نقل قول:
سلام و خسته نباشید
مدل دستگاه من ex720 سه بعدی و 46 اینج میباشد.
حیلی دوست دارم آپدیتش منم ولی ظاهرا دوستان میگن با آپدیت صدای ویز از باندهای تی وی میاد و مشکل صدا و تصویر پیدا میکنه
خواستم از اساتید بپرسم آیا آپدیت کنم یا نه؟؟؟؟
ممنون از راهنمایی شما دوستان عزیز
خير همچين مشکلی نداره
من خودم 3 بار آپديت کردم
سلام
ال ای دی EX720 مدل 40 اینچ با پنل پایین طلایی رنگ اصلی هست . پشت تلویزیون قید شده Made In Malaysia و البته در ایران بدون گارانتی هست
مدل طلایی حتی دفترچه و سایر برگه ها پرینت شده در مالزی میباشد و در تست هایی که انجام شد کیفیت ساخت با مدل چینی و ایرانی متفاوت و در یک نوع تنظیمات تصویر , مدل طلایی بسیار شفاف تر و بهتر بود
تصویری از مدل اصلی EX720 3D HD 40
کسایی که تی وی شون به اینترنت وصله تا الان تونستند از قسمت Bravia Internet Video توی ایران استفاده کنند ؟!
برای شما این قسمت اررور 2123 نمیده ؟
همچنان تحریم هستیم!!!نقل قول:
قطعا اگر بار دیگه بخوام TV بگیرم ، میرم سامسونگ میگیرم.
System Software Update (PKG4.027GAA) For Asia Pacific
دوستان کسی فایل اپدیت 40ex720 رو داره انگار سایت سونی برداشته
و اینکه چطور اپدیت کنم؟
- - - Updated - - -