کنی : گلها خواهند آمد
کنی داگلیش اطیمنان دارد پس از تماشای تیمش در تساوی بدون گل مقابل تاتنهام آنها در بازیهای آینده به گلهای زیادی دست خواهند یافت . این بازی در حالی انجام شد که لیورپول برتری محسوسی نسبت به حریفش داشت ...
به گزارش وب سایت رسمی هواداران لیورپول در ایران ، اندی کارول و لوییز سوارز در نیمه دوم بختهای گلزنی داشتند اما در به به ثمر رساندن گل ناکام ماندند تا اختلاف امتیاز قرمزها با تیم چلسی که در رتبه چهارم قرار دارد چهار امتیاز باشد .
حداقل دستاورد این نتیجه دهمین کلین شیت په په رینا محسوب می شد .
داگلیش در واکنش پس از بازی گفت : " گل خوردن مهم نیست ولی در مقابل آن گل زدن اهمیت بیشتری دارد .
" ما فرصتهای گلزنی ایجاد کردیم ولی هیچکدام از آنها گل نشدند و به تساوی رسیدیم . این روندمان را در بیرون از خانه هم حفظ می کنیم . فکر می کنم یک بازیکن قدیمی می گفت " هر چقدر سختتر کار کنید ، شانس بیشتری بدست می آوردید " . به همین خاطر ما هم سخت تلاش می کنیم تا خوش شانس هم باشیم .
" عملکردمان فوق العاده بود ، ولی نتیجه ؟ ناامید کننده بود و تنها یک امتیاز گرفتیم ولی این دلیل نمی شود که بازیکنان را سرزنش کنید به خاطر عملکردی که از خودشان نشان دادند. اگر توپ را به سمت چارچوب ببریم ممکن است بتوانیم سه امتیاز را بگیریم .
" باید هم بگویم که په په یک تک به تک خیلی خوب را از گرت بیل گرفت . همه در گرفتن این نتیجه در این بازی به یک میزان شریک هستند ."
داگلیش در شروع مسابقه سوارز را روی نیمکت قرار داده بود .
او افزود : " او از دسامبر بازی نکرده بود ، بنابراین منصفانه نبود از ابتدا در ترکیب باشد . او نیم ساعت بازی کرد . این خیلی بهتر از آن است که بتوانیم از او در ملوود تنها بهره بگیریم .
" همیشه لوئیز وقتی توپ را می گیرد ، شما دنبال این هستید که ببینید او چه کاری می خواهد بکند . از اینکه او بازگشته خیلی خوشحالیم ."
داگلیش در رابطه بازی با یونایتد
داگلیش از بازیکنان خودش در رابطه با بازی روز شنبه مقابل یونایتد در الترافورد خواسته است که همه ی تمرکز خود را قویا بر روی بازی بگذارند و از مسائل حاشیه ای دوری کنند.
کنی داگلیش گفت:"همه کسانی که به نحوی درگیر این بازی خواهند بود ، حتی رسانه ها ، هواداران و هر دو تیم باید این اطمینان را ایجاد کنند که از بازی آخر هفته بین این دو تیم به عنوان یک بازی زیبا و نه چیز دیگری ، در خاطر بماند"
وی افزود:"من فکر میکنم همه ی کسانی که در جریان بازی اف ای کاپ این دو تیم درگیر بودند ، وظیفه ی خود را به بهترین نحو انجام دادند و شاهد انجام شدن بازی این دو تیم در مسیر و شرایط کاملا درست بودیم ، پس اجازه بدیم از اینکه این اتفاق در آخر این هفته دوباره تکرار خواهد شد ، مطمئن باشیم."
او گفت:"من مطمئنم که مردم میخواهند پیرامون لوییز سوارز صحبت کنند،اما او محرومیت خود را قبول کرد،ممنوعیت خود را گذراند و در برابر تاتنهام بازگشت.هم اکنون این فرصتی است برای همه ما که روی آنچه اتفاق افتاده خطی بکشیم و به سوی جلو حرکت کنیم."
"همه در رابطه با پیش بازی ، حدس هایی میزنند اما ما با لوییز سوارز صحبت کرده ایم و من مطمئن هستم که پیش از بازی لوییز سوارز با پاتریس اورا و همه ی بازیکنان یونایتد دست خواهد داد."
سوارز : می دانم جو بر علیه من خواهد بود
مهاجم قرمزهای لیورپول در مصاحبه ای اعلام کرد که از جوی که در ورزشگاه اولترافورد در جریان بازی هفته ی دیگر لیورپول و منچستریونایتد بر علیه او درست می شود با خبر است ولی بر او تاثیری نخواهد گذاشت.
لوییس سوارز از اینکه در بازی شنبه تحت فشار هواداران یونایتد قرار می گیرد با خبر است اما او می گوید که تاثیری روی آن نخواهد گذاشت و از طرفی عقیده دارد که پس از معذرت خواهی اش نباید دیگر جوی مسموم به وجود آید.
مهاجم لیورپول که در ماه اکتبر طی رای ای از سوی کمیته ی فوتبال انگستان به دلیل توهین نژاد پرستانه(!) به مدت هشت جلسه از بازی کردن محروم بود حالا برای اولین بار پای به ورزشگاه اولترافورد می گذارد.اتحادیه او را به جرم توهین نژاد پرستانه(!) به پاتریک اورا مدافع فرانسوی منچستر یونایتد متهم و محروم کرد.
او در این باره می گوید " من اصلا قصد توهین نژاد پرستانه را به اورا نداشتم این را بارها گفته ام.من حرف نژاد پرستانه ای به او نزدم و فقط کلمه ای را بیان کردم که در کشور خودم اصلا معنیِ نژاد پرستانه ندارد. "
او اضافه کرد " می دانم که اورا عصبی شده و این طبیعی است چون او یک انسان است ولی من قصد توهین به او نداشتم و می دانم هم شنبه دوستدارن او در اولترافورد علیه من سوت میزنند ولی باید بگویم که من یه این جور جو ها عادت دارم و نه تنها تاثری در بازی من ندارد بلکه انگیزه ی مرا بیشتر می کند"
" به هر حال باید من در بازی شنبه بازی کنم و اجباری هست برای من.ولی باید بدانند که روی نحوه ی عملکرد من تاثیری نخواهد گذاشت. به نظر من باید اتفاقات گذشته را فراموش کرد و امید وارم چیز غیر عادی پیش نیاید "
" می دانم که دوست داران یونایتد از این کار من ناراحت هستند ولی می خواهم به آنها بگویم همه ی ما انسان هستیم و من قصد ناراحت کردن آنها را نداشته ام" :46::31:
تـرجمه اختصاصی تاپ گل از سـایت رسمی باشگاه