تبریک میگم.برد تیم محبوبمون رو در لیگ قهرمانان.برد مقابل نایب قهرمان بندس لیگا چسپید.امروز هم اس اس برد.جانم تیمهای آبی دوست داشتنی.just chelsea and esteghlal . این هفته لیگ برتر با منچستر بازی داریم.بازی سختی هست.به امید پیروزی تیم محبوبمون
Printable View
تبریک میگم.برد تیم محبوبمون رو در لیگ قهرمانان.برد مقابل نایب قهرمان بندس لیگا چسپید.امروز هم اس اس برد.جانم تیمهای آبی دوست داشتنی.just chelsea and esteghlal . این هفته لیگ برتر با منچستر بازی داریم.بازی سختی هست.به امید پیروزی تیم محبوبمون
من خودم به شخصه از استیل و بازی بالاک خیلی خوشم میاد.واقعا یه فرمانده به تمام معنا. یه هافبک باید فیزیک بدنی بالاک رو داشته باشه و جنگنده باشه.
به نظر من یکی از بهترین هایی بود که از دست دادیم، البته چون سنش به 35 رسیده فکر میکنم ترک چلسی کار درستی بودنقل قول:
ویلاس بواس : بازیکنان مهمترین عامل بازی هستند
آندره ویلاس بواس معتقد است تیمش می تواند منچستر را شکست دهد.
به گزارش کانون هواداران چلسی در ایران ، آندره ویلاس بواس سرمربی تیم فوتبال چلسی در کنفرانس خبری قبل از رویارویی اش با الکس فرگوسن و شاگردانش در خصوص بازی روز یکشنبه تیمش در اولدترافورد گفت :" من تنها امیدوارم بازیکنانم نمایش خوبی برای هوادارانی که حامل احساسات هستند و عاشق واقعی رنگ باشگاه هستند ، داشته باشند . "
وی ادامه داد :" ما ( کادر فنی ) تنها سعی می کنیم بهترین کار خود را انجام دهیم تا بازیکنان در بهترین شرایط و تکامل استعداد های خود باشند. با قهرمان لیگ بازی خواهیم داشت و برنده شدن ما را در شرایط بهتری قرار خواهد داد ، تساوی هم مانند شکست است ، تاریخچه لیگ برتر نشان می دهد که ما می توانیم برنده باشیم و برایش بجنگیم ، من امیدوارم بتوانم به تیم انگیزه کافی برای بردن را بدهم."
سرمربی چلسی گفت :" در بازی های که متوجه ذهن است من واقعا نمی دانم در چه موقعیت قراربگیرم. من تنها باید صبر کنم تا ببینم چگونه خواهیم بود در صورتی که نیازی باشد آن را برطرف کنیم و اگر نیازی نباشد نیز که ادامه می دهیم."
وی ادامه داد :" من نمی دانم واقعا بازیکنم که مهمترین اشخاص در بازی هستند تحت تاثیر قرار خواهند گرفت یا خیر ، شما می توانید به شیوه های مختلفی عکس العمل داشته باشید و می توانید ایده های دیگر بازیکنان را انتقال دهید ، مهمترین چیز برای بازیکنان این است که احساس راحتی داشته و به مربی خود اعتقاد داشته باشد."
ترس رو تو چهره مربیتون میبینم:21:
امیر....مردش باش بعد از بازی بیا فروم:21:
هماهنگی و سرعتی که منچستر داره عمرا چلسی نداره....همین سرعت اضافه شدن به حمله و بازی تک ضربمون برا چلسی کافیه:21:
(کری رو داشته باشا)
بله.درسته.اگه بالاک سنه کمتری داشت میتونست سالها در چلسی بدرخشه.یادش بخر. 3 تا هافبک چلسی در کنار هم.اسیین.بالاک و لمپارد.به فینال باشگاهای اروپا رفتیم.هیچ تیمی حریف چلسی نبود.ما حقمون پیروزی توو فینال برار منچستر یود.اگه اون توپ دروگبا توو وقت اضافه به تیرک نمیخورد ما قهرمان اروپا میشدیم.چیزی که آرزوشو داریمنقل قول:
چلسی به دنبال رائول آلبیول
باشگاه چلسی قصد دارد رائول آلبیول مدافع رئال مادرید را در ژانویه به خدمت بگیرد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایت گل – به نوشته روزنامه های اسپانیایی باشگاه چلسی قصد دارد رائول آلبیول مدافع باشگاه رئال مادرید را به خدمت بگیرد.
با آمدن رافائل واران جوان گقته می شود رئال دیگر اصراری به حفظ مدافع اسبق والنسیا ندارد. هم اکنون ریکاردو کاروالیو، په په و سرخیو راموس مدافعان اصلی رئال هستند و برای حضور در ترکیب اصلی این تیم رقابت می کنند.
گفته می شود چلسی برای جذب آلبیول باید رقمی در حدود 15 میلیون یورو بپردازد. با توجه به آینده نامعلوم الکس که گفته می شود در مهلت نقل و انتقالات زمستانی به آرسنال خواهد پیوست آبی های لندنی قصد دارند آلبیول را به عنوان جانشین او به خدمت بگیرند.
آلبیول در صورت پیوستن به چلسی می تواند در فرناندو تورس و خوان ماتا دیگر اسپانیایی های این تیم بازی کند.
خخخخ....زکی:دینقل قول:
فکر کن نیام :دی...تو نباید پیدات بشه پسرم :دی
فکر کن نداشته باشه...دیگه مثل سال قبل نیست عزیزم...توی دفاع لوییز و تو هافبک ماتا+مالودا و توی حمله استوریج و تورس کاملا سرعتی هستند و باید شما ازشون حراس داشته باشید :21::دی....تازه ویدیچ و فردیناند هم که فکر کنم نیستند و نمیتونید مثل پارسال دفاع کنید:27:...میترسم مثل ارسنال بشید :8::دی...تورس میخواد هتریک کنه :5:
چک : باید در دفاع خوب باشیم
پتر چک گوش زد کرد که تیمش برای موفقیت باید جلوی منچستر و وین رونی به خوبی دفاع کند.
به گزارش کانون هواداران چلسی در ایران ، پتر چک که پس از جدایی از مصدومیت در برابر لورکوزن نیز درون دروازه تیمش ایستاده بود ، مطمئنا امروز برابر شیاطین سرخ نیز از دروازه چلسی محافظت خواهد کرد ، چک در مصاحبه ای در خصوص بازی تیمش در اولدترافورد گفت :" آنها تلاش خواهند کرد بازی خود خودشان را انجام دهند و ما نیز بازی خود را انجام خواهیم داد ، باید ببینیم در آخر چه خواهد شد . ما می دانیم آنها واقعا در خط حمله خوب هستند و گل های زیادی زده اند و مردان خود را درخط حمله دارند."
وی ادامه داد :" ما در هر بازی پیشرفت کرده ایم و مشکل دفاع خود را حل کرده ایم و می توانیم بازیهایمان را ببریم. ما با روحیه مثبتی به آنجا می رویم و بهترین کار خود را انجام خواهیم داد تا نتیجه دلخواه خود را بدست آوریم . همه در باره اینکه منچستر یونایتد چطور بازی می کند ، صحبت می کنند اما ما دو امتیاز از آنها عقب هستیم و اگر ما به آنجا برویم می توانیم خود را به صدر برسانیم ."
چک در خصوص خط حمله تیم یونایتد و وین رونی گفت :" من همیشه موقعیت های گلزنی را می بینم ، من دوست دارم عادت که هرکسی چطور ضربه نهایی را می زند ، تنها تفاوتی که خواهد داشت این است که تصویر بازی فردا کمی طولانی تر خواهد بود ."
وی اضافه کرد :" در شرایط پایانی او ( رونی ) می تواند هر کاری که به ذهنش برسد را انجام دهد ، برای یک دروازه بان هدف اصلی حرکت همه است ، جایی که باید منتظر دیگران باشی ، و این دومین راه برای مقابله با آن است . زمانی که شما از یک بازیکن با اعتماد به نفس و توانایی های رونی استفاده می کنید ، او می تواند کاری که دوست دارد را انجام دهد ، من برای مهار او بهترین را انجام خواهد داد ، اما این تنها در خصوص من نیست . به کل تیم مربوط است و اگر ما خوب دفاع کنیم ، شانس کسب نتیجه خوبی خواهیم داشت."
آنلکا چلسی را ترک خواهد کرد
آندره ویلاس بواس تائید کرد که آنلکا می خواهد از چلسی جدا شود ، عدم تمدید قرارداد دروگبا را نیز رد نکرد.به گزارش کانون هواداران چلسی در ایران ، نیکولاس آنلکای فرانسوی که با حضور دروگبا و تورس نزدیک به دو فصل است که نیمکت نشینی در چلسی را به خوب فرا گرفته است دیگر تمایلی ندارد که با این تیم قرار داد خود را تمدید کند.
در همین خصوص ویلاس بواس گفت :" تمدید کردن قراردادن بازیکن مهم نیست ، نیکو ( آنلکا ) خیلی خیلی خشحال است . او متعلق به چلسی است و آخرین سال قراردادش را سپری می کند."
آندره در پاسخ سوالی که آیا آنلکا می خواهد چلسی را ترک کند گفت :" بله ! "
آندره ادامه داد :" ما تلاش خود را برای تمدید کردن قرارداد نیکو انجام خواهیم داد ، اما او تصمیم خود را دارد و من مطمئن نیستم که او با ما بماند."
آندره همچنین در خصوص دیدیر دروگبا ، دیگر مهاجم چلسی که قراردادش رو به اتمام است گفت :" من دوست ندارم این را با شما به اشتراک بگذارم و شما حدس خواهید زد چه رخ خواهد داد."
چک واقعا داره مثل یه کاپیتان صحبت میکنه.....میتونه پس از تری و لمپارد کاپیتان خوبی باشه واسه ی تیم :20:
+
من با رفتن انلکا موافقم...درسته که بازیکن خوبی برای ما بوده و هست ولی رو به نزوله و نمیتونه مثل قبل واسمون کارایی داشته باشه :20:
بلال هیچی، اما اگه دروگبا بره مطمئنم اوضاع خوبی در انتظار چلسی نخواهد بودنقل قول:
پیتر چک: یونایتد و سیتی تنها مدعیان لیگ برتر نیستند
سایت گل – پیتر چک دروازه چلسی معتقد است دو تیم شهر منچستر با وجود شروع بسیار خوب در این فصل تنها مدعیان کسب عنوان قهرمانی لیگ برتر نیستند.چک در گفتگو با ساندی میرر می گوید:" مردم معتقدند امسال منچستریونایتد و منچسترسیتی مدعیان اصلی کسب عنوان قهرمانی لیگ برتر هستند، به نظر من اصلا این طور نیست. شاید آنها در مدعیان اصلی شهر منچستر در لیگ برتر باشند."" ما امسال بازیکنان بسیار خوبی داریم و با وجود ویلاس بواس یکی از مدعیان اصلی محسوب می شویم. هنوز 34 بازی دیگر باقی مانده و تا پایان فصل راه زیادی باقی است. در صورت کسب پیروزی در بازی امروز مقابل یونایتد می توانیم فاصله مان را با آنها زیاد کنیم.""بازی های یونایتد را در این فصل با دقت بررسی کرده ام و تقریبا می دانم چگونه به گل می رسند. امیدوارم بتوان مانع گلزنی شان در بازی امروز شوم."چلسی امروز در حالی در الدترفورد به دیدار یونایتد می رود که با اختلاف دو امتیازی نسبت به دو تیم شهر منچستر در جایگاه سوم لیگ برتر قرار داردکریس اسمالینگ: ماتا چلسی را متحول کرده است
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Getty Images
سایت گل – کریس اسمالینگ مدافع باشگاه منچستریونایتد معتقد است خوان ماتا ستاره اسپانیایی با آمدنش به چلسی استایل تهاجمی این تیم را عوض کرده و آبی های لندن را به یکی از مدعیان کسب عنوان قهرمانی در لیگ برتر تبدیل کرده است.دو تیم منچستریونایتد و چلسی در حالی امروز به مصاف یکدیگر خواهند رفت که انتقادات از فرناندو تورس هموطن ماتا همچنان ادامه دارد.اسمالینگ در گفتگو با میل آن ساندی می گوید:" ماتا بازیکن فوق العاده ای است. او با آمدنش به چلسی سرعت خط حمله این تیم را تا حد زیادی افزایش داده است و به نظر من چلسی با حضور او به یکی از مدعیان کسب عنوان قهرمانی تبدیل شده است."ماتا که تابستان امسال با رقمی 30 میلیون یورویی به چلسی پیوست در اولین بازی اش برای این تیم در لیگ برتر مقابل نورویچ سیتی گلزنی کرد و در لیگ قهرمانان نیز برای آبی های لندنی گلزنی کرد.
آنلکا که دراه میره تورس هم میخوان قرض بدن چیکار میکنه چلسی
این اسین و دروگبا کجان؟
آدم اعصابش خورد میشه این بازیا رو میبینه 0.5 ساعت پرس میکنی فشار میاری موقعیت گل میسازی بعد یه توپ میاد رو دروازت فرتی میره تو گل :19:
رامیرس و بوسینگوا خیلی بد بازی میکنن :41:
بازی رو چلسی کرد گل رو شانچستر زد واقعا خوش شانسن اینا آفساید به این تابلویی رو داور نگرفت دروازه خالی رو نزد:18:
ویاس هم انرژی همیشه رو نداشت نمیدونم چرا !
ترجمه فردوسی پور هم ویاس بواس بود قابل توجه اون دوستمون که میگفت ویلاس:46:
هنوز تو کف دروازه خالیم ! :18:
اول بگم که من فقط نیمه دوم رو از دقیقه 50 به بعد دیدم ... تو این مدت چلسی عالی بازی میکرد نمیدونم چجوری این تیم نیمه اول سه تا خورده !
از تعداد موقعیت و اینا فهمیدم ظاهرآ بازی رو ما کردیم گلهارو یونایتد زده و صد البته تو فوتبال دومی مهمه !
به هر حال به طرفداران یونایتد تبریک میگم ...
چلسی عالی بازی کرد....ما بد شانس بودیم و منچستر خوش شانس !
عیب نداره...مهم اینه که خوب بازی کردیم و حقمون این نبود.
رامیرز و بوسینگوا و استوریج بدترین ها بودند :41:
منچستر یونایتد 3 – 1 چلسی
منچستر یونایتد توانست با استفاده از اشتباهات مشهود داوری چلسی را 3 بر 1 شکست دهد.
به گزارش کانون هواداران چلسی در ایران ، عصر امروز در یک هوای مناسب برای انجام بازی بزرگی چون منچستر یونایتد با چلسی آماده بود که متاسفانه اشتباهات داوری نگذاشت تا نتیجه حق در زمین مسابقه بدست آید.
ترکیب منچستر یونایتد : دی گیا ، اورا ، جونز ، اوانس ، اسمالینگ ( 62 – والنسیا ) ، اندرسون ( 62 – کریک ) ، نانی ، یانگ ، فلچر ، رونی ، هرناندز ( 79 – برباتوف )
بازیکنان استفاده نشده : لیندگارد ، داسیلوا ، گیگز ، پارک جی سونگ ،
گل : اسمالینگ ( 8 ) ، نانی ( 37 ) ، رونی ( 45 )
اخطار : والنسیا ، فلچر
ترکیب چلسی : چک ، تری ، ایوانوویچ ، کول ، بوسینگوا ، میرلس ، رامیرس (79- میکل ) ، لمپارد ( 46 – آنلکا ) ، تورس ، ماتا ، استاریج ( 68 – لوکاکو )
بازیکنان استفاده نشده : ترنبال ، لوئیز ، رومئو ، مالودا
گل : تورس ( 46 )
اخطار : کول ، تری ، رامیرس
داور : داوود
ورزشگاه : اولدترافورد
تماشاگران : 75445 نفر
آمار بازی:
شوت در چارچوب : منچستر یونایتد9 –7 چلسی
شوت خارج از چارچوب : منچستر یونایتد 5–11 چلسی
کرنر : منچستر یونایتد 4– 10چلسی
خطا : منچستر یونایتد 11–12 چلسی
درصد مالکیت توپ : منچستر یونایتد 50- 50 چلسی
- گل اول منچستر در حالی به ثمر رسید که به صحنه به نظر آفساید می آمد.
- وین رونی نتوانست پنالتی خود در نیمه را به گل تبدیل کند.
- تورس اولین گل این فصل خود را به ثمر رساند ، تورس همچنین یک گل صحیح دیگر نیز زد که توسط داور به اشتباه آفساید اعلام شد.
عهد کرده بودم که دیگه توی انجمن ورزش پست ندم ولی این یکی رو واقعا حیفم میاد چیزی نگم :31:
اول باید بگم که انصافا خوب بازی کردید تبریک میگم ، مخصوصا نیمه دوم که اصلا انتظار نداشتم ، فکر میکردم زیر 5 تا نمیزنیم.
دوم ، در زمینه ی تیر دروازه روی پرسپولیس رو سفید کردین ، باریکلا :31:
سوم ، کی بود کری میخوند ؟ :31:
چهارم : اگه از گل نشدن موقعیت دروازه خالی تورس ناراحت شدید ، غصه نخورید ، چون یدونه دروازه خالی هم برباتوف آخر بازی نزد که چون تلویزیون رفت کشتی شاید خیلیا ندیده باشن .
در کل بازی خوبی بود و دیگه خودتون قبول کنید که منچستر یونایتد قدرت برتر فوتبال جزیره ست !
نقل قول:
گل اول منچستر در حالی به ثمر رسید که به صحنه به نظر آفساید می آمد.
امیر من رو روشن کن خدایی ! واقعآ اینایی که این سایت نوشته درسته ؟ سرمو بکوبم به دیوار ؟:31:نقل قول:
تورس اولین گل این فصل خود را به ثمر رساند ، تورس همچنین یک گل صحیح دیگر نیز زد که توسط داور به اشتباه آفساید اعلام شد.
ولی تو این30- 35 دقیقه که دیدم فیل داود که خیلی ضایع بود داوریش ! عشق نانی بود ظاهرآ ! نانی رو فوت میکردن خطا میگرفت ! ( صحنه پنالتی )
شرمنده اینجا پست میدم ولی میشه بگین این کی اتفاق افتاد؟:18:نقل قول:
اول از همه بگم که بازی خوبی بود واینکه یه عده گل نزن جمع شدن تو چلسی .نقل قول:
دوست عزیز پنالتی که واضح بود . اول اینکه وقتی مدافع رو رد کرد فقط نانی بود و دروازه بان . از زاویه مخالف صحنه اهسته رو که نشون داد کاملا مشخص بود پاشو زد . پس نتیجه چیزی جز پنالتی نمیتونست باشه .
چلسی خیلی خوب بازی کرد من رو منچستر خیلی بیشتر از اینها حساب میکردم اما با بازی که جلو بنفیکا کرد و این بازی نشون داد که فعلا زوده قضاوت کردن
چیزی که خیلی امیدوارم کرد چلسی نیمه دوم بود ویاس نشون داد که مربی خیلی خوبیه و سر الکس عملا نیمه دوم رو به ویاس باخت
اگه اون گل آفساید رو قبول نمیکردن و تورس هم توپهاش گل میشد نتیجه بازی هم مثل آمار بازی کاملا برعکس میشد:31:
از اشتباهات داوری خسته شده ایم
ما هواداران چلسی سالهاست این اشتباهات داوری را نقطه مثبتی برای رقیبانمان می دانیم.
به گزارش کانون هواداران چلسی در ایران ، با توجه به عملکرد ضعیف تیم داوری دیدار منچستر یونایتد و چلسی که با دو اشتباه مسلم از آنها شیاطین سرخ را 2 بر 0 از چلسی جلو انداخت بد ندانسیت برای اطلاع شما عزیزان نگاهی به این دو گل داشته باشیم. واقعا برای تیم ما انقدر اشتباهات داوری اتفاق افتاده که اتفاقا اکثر آنها نیز برابر تیمهایی بوده که با ما در کورس قهرمانی بودند ، امروز نیز دوباره نوبت به منچستر یونایتدی رسید با این قهرمانی توانست صدر جدول را مال خود کند .
بازی تیم چلسی برای ما خیلی شیرین تر از پیروزی ای بود که می توانست حق ما باشد ، اما با به داشتن چنین تیمی افتخار کرده و امیدواریم این اشتباهات داوری که باورش کمی سخت است دیگر جام ها را از دستان ما به دستان رقبا ندهد.
امیدواریم که مسئولان تیم چلسی به فکری باشند که بتوانند جلوی این اشتباهات مکرر داوری بر علیه ما را بگیرند .
صحنه آفساید گل اول:
صحنه آفساید گل دوم:
شایان ذکر است این پیروزی را هواداران منچستر یونایتد تبریک گفته و هیچگونه ایرادی بر آنها وارد نیست.
ویلاس بواس : داوران تحت تاثیر بازی بودند
ویلاس بواس نارضایتی خود را از داوران بازی تیمش برابر منچستر یونایتد اعلام کرد.
به گزارش کانون هوادران چلسی در ایران ، آندره ویلاس بواس سرمربی جوان تیم فوتبال چلسی که خود را در برابر فرگوسن 3 بر 1 شکست خورده می بیند ، از عملکرد تیمش راضی است و در کنفرانس خبری بعد از بازی اش گفت :" بعضی چیزها ممکن است اتفاق بیافتد ، اتفاقی که روزی دیگر برای آرسنال افتاده است . اتفاقاتی دیوانه وار ، همچون نیمه اول بازی ما . من باید تاکید کنم که ما عملکرد خوبی خارج از خانه داشتیم و انصافا بازی خوبی انجام دادیم و موقعیت های زیادی خلق کردیم."
وی ادامه داد :" زمانی که در اولدترافورد 21 موقعیت خلق کنید که فکر می کنم چند تایش خیلی خوب بود ، شما باید حداقل با یک امتیاز بازگردید ، فکر می کنم 3-0 نیمه اول دیوانگی بود . اگر بازی 1 – 1 ( در صورت هدر ندادن موقعیت گل توسط رامیرس در نیمه اول ) می شد ، داستان تغییر می کرد . قبل از 1-0 ما موقعیت خوبی داشتیم. بازی خیلی بی نظم و بازی بود ."
وی همچنین گفت :" من خیلی خوشحالم که تیمم چگونه به نتیجه منفی نیمه اول عکس العمل نشان داد و تعهد و میل خود را برای تغییر این نتیجه نشان داد . ما هر کاری که در توانمان بود انجام دادیم تا گل دوم را بزنیم ، گلی که سخت است چرا که شما همیشه در خطر هستید و این در نهایت منجر شد یونایتد صاحب پنالتی شود و آن را هم از دست داد . اما ما ادامه دادیم تا موقعیت درست کنیم اما تنها بازی در مسیر ما قرار نمی گرفت . اگر چنین می شد و کمی شانس داشتیم نتیجه اکنون چیز دیگری بود."
او همچنین با اشاره ای به داوری گفت :"ما تمام تلاش خود را کردیم که در این بازی برنده باشم اما ممکن نبود ، اگرچه بعضی کلمه ها در راه ما قرار نگرفت ، تنها گلزنی نبود بلکه داور و خط نگهداران هم بودند ، من دنبال بهانه نیستم اما این واقعیت است و آنها تحت تاثیر بازی بودند . نتیجه 2-0 به جای 0-0 یا هر نتیجه دیگری بود . من از عملکرد خط نگهدار خیلی ناراحتم ، اما در فوتبال چنین اتفاقاتی می افتد."
آندره ویلاس بواس در خصوص موقعیت از دست رفته توسط تورس در اواخر بازی گفت :" شما باید منصف باشید . ما دو اشتباه دیوانه وار را از دو مهاجم از بهترین های جهان را دیدیم . فرناندو با از دست دادن موقعیت خودش و رونی نیز پنالتی را از دست داد . این اصلا دراماتیک نیست ، اما بعضی وقت ها دلیل فرا رسیدن چیزهایی می شود."
وی همچنین گفت :" ما در رقابت برای قهرمانی باقی خواهیم ماند و از اینکه سر الکس فرگوسن نیز چنین نظری دارد خرسندم."
آندره همچنین در انتهای صحبتهایش با اشاره به شکست های آرسنال و لیورپول ، هر چیزی را در لیگ برتر بعید نمی داند و امید دارد تیمش در بازیهای آینده بتواند امتیازات لازم برای ماندن در کورس قهرمانی را کسب کند.
چک : کارمان را ادامه خواهیم داد
پتر چک به آینده تیمش در لیگ برتر امیدوار است و خود را آماده ارئه بهترین بازی هایش می داند.
به گزارش کانون هواداران چلسی در ایران ، پتر چک که دوازه اش روز گذشته سه بار توسط یاران منچستر یونایتد باز شد در مصاحبه ای بعد از این دیدار گفت :" نمی توانیم بگوییم نتیجه منصفانه بود یا نه ، آنها سه گل زدند و ما یک گل ، بازتابش روزگذشته این است . آنها برای رسیدن به هدفشان کار آمد بودند و توانستند گلهایی بزنند ، این تنها دلیل پیروزیشان است . اما ما می توانیم به واکنش نیمه دوم خود رضایت داشته باشیم."
پتر چک ادامه داد :" سه بر صفر هیچ وقت آسان نیست . اما ما بازگشتیم ، گلزنی کردیم و موقعیت این را داشتیم که 3 بر 2 شویم و انتهای بازی هیجان انگیز شود اما گویای داستانی است که ما از شانسهای خود استفاده نکردیم ."
چک که از نتیجه ناراضی به نظر می رسید گفت :" ما اهمیتی نمی دهیم مردم چه می گویند ، ما کار خود را می کنیم ، تلاش می کنیم بهترینمان باشیم و آن را ادامه خواهیم داد . اگر چه ما امروز بازی را باخته ایم و راه طولانی در پیش است ، سیتی چند امتیاز از دست داده است ( برابر فولام به تساوی 2-2 دست یافت ) و می توان دید که لیگ برای همه سخت شده است . اگر چه امروز را باخته ایم اما می توانیم روی آن برای نکات مثبت بسازیم."
عکس های بازی :
گل های بازی :کد:http://chelsealondon.ir/site/index.php?option=com_phocagallery&view=category&id=13%3A--3--1-&Itemid=79
کد:http://www.youtube.com/watch?v=ky2PcAzNBIE&feature=youtu.be
یه چیزی اونورتر....من دیشب فشارم رفت بالا....واقعا حق چیزه دیگه ای بود !نقل قول:
واقعا تورس چطور تونست اون تک به تک رو گل نکنه؟! آدم رو یاد آرش برهانی میندازه ولی این دیگه نوبره!
گراهام پل: گلهاي اول و دوم منچستر به چلسی آفساید بود
گراهام پل که از سال 1991 تا 2007 به قضاوت در فوتبال جزیره پرداخت، این داور انگلیسی در یادداشتی که برای روزنامه دیلیمیل نوشت، دیدگاه خود را درباره داوری مصاف شب گذشته شیاطین سرخ با تیم آبیپوش استامفوردبرجی مطرح کرده است.
به اعتقاد وی دو گل از سه گلی که تیم میزبان به ثمر رساند، در موقعیت آفساید و خطا بوده است.
پل عنوان کرد: تصمیمات داوری در این بازی در نتیجه مسابقه تاثیر زیادی داشت، گل اول منچستریها یعنی زمانی که اسمالینگ در نیمه اول گلزنی کرد، در موقعیت آفساید بود. حتی گل دوم این تیم هم درست نبود؛ زیرا لوئیس نانی در موقعیت آفساید اقدام به دویدن کرد و با یک شوت محکم گلزنی کرد.
داور این مصاف یعنی «فیل داد» باید به این دو خطا توجه میکرد.
این داور 48 ساله افزود: در مورد پنالتی که به سود منچستر گرفته شد، تصور نمی کنم خوزه بوسینگاوا روی نانی خطا کرده باشد.
گراهام پل ادامه داد: در مقابل حرکتی که اشلی کول روی هرناندز در داخل محوطه جریمه خودی کرد، خطای بزرگ و سنگینی بود. کول به جای توپ، ساق پای بازیکن یونایتد را هدف گرفت و حتی باعث آسیب این بازیکن شد. دراین زمان داور باید پنالتی میگرفت که اینگونه نشد.
فارس
شاید چلسی خوب کارده باشه ولی هنوز بازیکنای جدید تو تیم جا نیوفتادن
میشه عدم هماهنگی رو تو تیم دید
وقت میبره تا مربی جدید بتونه ترکیب مناسبش رو پیدا کنه
من از بازی چلسی راضیم.تیمی که خوب بازی میکنه میشه بهش امیدوار بود.اگه نا داوری نبود ما الان برنده بازی بودیم.اما اشکالی نداره.هنوز خیلی بازی تا پایان فصل مونده.من خیلی به این تیم امیدوارم.ما میتونیم ا 4 جام ممکن حداقل 2 تا رو ببریم
آقایون یه سوال.این رامیرس چی داره که فیکس بازی میکنه؟؟؟
تيم فوتبال آنژي ماخاچکالا در تکاپوي جذب ستارگان تيمهاي ليورپول و چلسي از ليگ برتر است.
به نقل از نووستی روسیه، تیم روسی پس از آنکه با جذب روبرتو کارلوس برزیلی و ساموئل اتوئو کامرونی نگاه علاقمندان جهانی فوتبال را به خود جلب کرد، اکنون سرگرم برنامهریزی برای استخدام استیوون جرارد و فرانک لمپارد است.
اخبار گزارش شده در این زمینه حکایت از آن دارد که مسئولان تیم روسی در حال آمادهسازی جهت تحقق پیشزمینههای مالی لازم برای جذب این دو بازیکن پابه سن گذاشته ملیپوش لیورپول و چلسی است.
مطابق اظهارات مقامات تیم روسی این دو خرید تا پایان فصل جاری تحقق خواهد یافت.
کد:http://www.varzesh3.com/news.do?itemid=54439&title=%D8%A2%D9%86%DA%98%D9%8A_%D8%B1%D9%88%D8%B3%D9%8A%D9%87%D8%8C_%D8%AC%D8%B1%D8%A7%D8%B1%D8%AF_%D9%88_%D9%84%D9%85%D9%BE%D8%A7%D8%B1%D8%AF_%D8%B1%D8%A7_%D9%85%D9%8A_%D8%AE%D9%88%D8%A7%D9%87%D8%AF
به نظرم به خاطر جنگندگی و دوندگی زیاد میزارتش توو زمین.آخه هافبک جنگنده غیر از اون نداریم.لمپارد و ماتا و مالودا بیشتر بازی سازن.نقل قول:
نقل قول:و البته نیروی جوانینقل قول:
رامیرس فصل گذشته خیلی پیشرفت کرد و حالا دیگه میشه بهش اعتماد کرد معمولا خوب بازی میکنه ولی تو بازی مقابل منچستر ضعیف بود
در کل بازیکن آینده داریه و در نبود اسین گزینه مناسبی برای وسط میدونه
لوکاکو : فرصت مناسبی برایم خواهد بود
روملو لوکاکو بازی در جام اتحادیه ( کارلینگ کاپ ) را فرصت مناسبی برای خود می داند.
به گزارش کانون هواداران چلسی در ایران ، روملو لوکاکو که تابستان امسال اندرلشت را به مقصد چلسی ترک کرده است فرصتی زیادی برای درخشش در تیم چلسی را بدست نیاورده است و هنوز جایی در ترکیب اصلی چلسی پیدا نکرده است.
لوکاکو امیدوار است بتواند در بازیهای جام اتحادیه و در برابر فولام خودش را به کادر فنی نشان دهد ، وی در مصاحبه ای با وب سایت رسمی باشگاه چلسی گفت :" این جام فرصتی برای بازیکنان جوانی که سخت تمرین کرده اند و می توانند بازی کنند و خودشان را به مربی نشان دهند تا مربی روی آنها حساب باز کند ، که من نیز امیدوارم فردا بتوانم شان خودم را امتحان کنم."
وی ادامه داد :" من مطمئنا به گلزنی فکر می کردم ، اما فشاری روی خودم نگذاشتم . من فقط می خواهم سخت کار کردنم را به عنوان یک مهاجم ادامه دهم، سپس گلها خواهند آمد."
لوکاکو اضافه کرد :" مهم این است که من در تمرینات سخت کار می کنم وپس از یک هفته احساس بهتری دارم، من احساس می کنم از زمانی که اینجا آمدم پیشرفت های زیادی با انگلیسی زبان ها کرده ام .بازیکنانی که فرانسوی و اسپانیایی صحبت کی کنند برایم خیلی مهم هستند چرا که آنها خیلی باتجربه هستند با آنها بودن می تواند به پیشرفتم کمک کند."
وی همچنین در خصوص اهمیت جام اتحادیه گفت :" در بلژیک چنین مسابقاتی را به یاد ندارم ، اما در اینجا تمام جام ها برای باشگاه مهم است ، پس برای من نیز مهم است . در چلسی باید تمام تلاش خود را برای برنده شدن بکار گیریم ، پس کارلینگ کاپ ( جام اتحادیه ) از دید ما خیلی مهم است."
پترچک و دفاع از تورس: این پسر هر روز پیشرفت می کند
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] EPL,Fernando Torres,Chelsea v Norwich City
سایت گل- پتر چک دروازه بان باشگاه چلسی در صحبتهایی به دفاع از فرناندو تورس برخاسته و اعلام کرده که این ستاره اسپانیایی هرروز پیشرفت می کند و به زودی شاهد گلهای فراوانی از او خواهیم بود.
چک در صحبتهایی که در روزنامه مارکا بازتاب یافته، گفت:« همیشه همین را می گویم. من هر روز روند پیشرفت تورس را می بینم. مقابل استوک سیتی او بازی فوق العاده ای را به نمایش گذاشت و مقابل بایرلورکوزن شاید گل نزد ولی دو پاس گل داد. یکشنبه شب و در دیدار مقابل منچستریونایتد هم موقعیتهای گلزنی خوبی را برای رامیرس و دانیل استوریج فراهم کرد که متاسفانه آنها با بدشانسی نتوانستند این فرصتها را مبدل به گل کنند.»
این دروازه بان باتجربه ادامه داد:« این اتفاقاتی است که می افتد و آنچه لازم به یادآوری است این است که تورس واقعا خوب بازی کرد و گل مهمی برای تیم زد.بازهم می گویم ، نکته ای که باید یادآوری کنیم بازی خوب تورس و گل خوبی که به ثمر رساند، است. او تمام تلاشش را دراین بازی به کار گرفت. من اصلا نگران نیستم؛ چون می دانم که تورس گلهای زیادی خواهد زد. همه دنیا تنها گلهایی که یک مهاجم می زند را می شمارند ؛ همیشه همین طور است ولی به عنوان مثال دیمیتار برباتوف نه فقط به خاطر گلهایی که می زد، بلکه به خاطر 30 فرصتی که در هر فصل حضورش در تاتنهام ایجاد می کرد، روانه منچستر یونایتد شد.درمورد فرناندو هم همین طور است. او نه تنها گل می زند، بلکه موقعیتهای زیادی را هم خلق می کند. حالت ایده آل یک مهاجم این است که گل بزند؛ ولی اگر در طول بازی 2 پاس گل بدهد، چطور؟»
چلسی 0 (4) - (3) 0 فولام
تیم فوتبال چلسی توانست در ضربات پنالتی فولام را شکست دهد و به دور بعدی جام اتحادیه برود.
به گزارش کانون هواداران چلسی در ایران ، تیم فوتبال چلسی توانست با پیروزی 4 بر 3 در ضربات پنالتی از سد همشهری اهل جاده فولام گذر کند.
ترکیب چلسی : چک ( 45 – ترنبال ) ، لوئیز ، الکس، فرییرا ، برتراند ، رومئو ، مک ایچران ( 52 – تری ) ، مالودا ، لوکاکو ، کالو ، استاریج ( 44 – لمپارد )
بازیکنان استفاده نشده : بوسینگوا ، میکل ، کاتا ، دروگبا
اخطار : لمپارد
اخراج : الکس
ترکیب تیم فولام: اشوارزر، کلی ، بارید ، سندروس ، جریگرا ، بریگس ، کاسامی ( 79 – زامورا ) ، گکوو ( 90+1 – سایدول ) ، فری ، اورلاندو سا ( 59 – دمبل ) ، رویز
بازیکنان استفاده نشده : اتراج ، ریسه ، هالیچه ، زامورا
اخطار : فری
داور : فوی
ورزشگاه : استمفوردبریج
تماشاگران : 37632 نفر
آمار بازی:
شوت در چارچوب : چلسی9 –4 فولام
شوت خارج از چارچوب : چلسی 12–8 فولام
کرنر : چلسی7 – 5 فولام
خطا : چلسی 7–10 فولام
درصد مالکیت توپ : چلسی 54 - 46 فولام
- در بازی امشب ، دنیل استاریج و پتر چک به دلیل مصدومیت مجبور به ترک زمین شدند.
- پنالتی های چلسی را به ترتیب لمپارد ، لوئیز ، تری ، کالو و مالودا زدند که لمپارد پنالتی نخست تیم را از دست داد ، و در ادامه ترنبال یک پنالتی را دریافت کرد و آخرین پنالتی فولام به تیر دروازه اصابت کرد.
سلام دوستان برد 30-40 روتبریک می گم اگه الکس اخراج نمی شوت تووقت معمول فولام رو می بردین!
بازی بعدیش مشخص نیست؟
بازی بعدی چلسی فردا (شنبه) با سوانسی در استمفورد بریج ساعت 17:30 به وقت ایراننقل قول: