دقیقاً زدی تو خال ... حالا کافیه دوست عادل خان باشی تا تام مشکلاتت حل بشه !!!نقل قول:
پ.ن: چرا نظرات من نمایش داده نمیشن؟؟
Printable View
دقیقاً زدی تو خال ... حالا کافیه دوست عادل خان باشی تا تام مشکلاتت حل بشه !!!نقل قول:
پ.ن: چرا نظرات من نمایش داده نمیشن؟؟
ما ها تو بوشهر بخاطره بلاتکلیفی چند هفته قبل با چند تا از لیدرها جلو تربیت بدنی جمع شده بودیم(بودن)
صحبت های زیادی رد و بدل شد تا آخرش رفتن تهران و هیئت مدیره و ... مشخص شد!
طرفدارای پیروزی هم یه تکونی به خودشون بدن!
من بعد شاهین طرفدار استقلالم ولی وقتی میبینم یه تیم ریشه دار مثل پیروزی اینطوری داره توی سیاست دست به دست میشه عصبانی میشم!!
اوردن دنيزلي يعني حركت جدي براي موفقيت پرسپوليسنقل قول:
من همچين اراده اي در آقايون نميبينم
دنيزلي خيلي در كارش جدي و نكته سنجه قبل از مربي بودن يه تمرين دهنده خوبه خيلي راحت بازيكني ناآماده و افسرده رو از تبديل به يه بازيكن آماده و شاداب ميكنه
بادامكي در زمان دنيزلي يادته؟
اين بازيكن خيلي حساسه مسائل منفي رو خيلي براي خودش بزرگ نمايي ميكنه در صورت اشتباه كردن شروع ميكنه به تنبيه روحي خودش
اما زمان دنيزلي واقعا در حد يه فوق ستاره بود
ولي با توجه به اينكه دوستان باسواد ايراني هستن نيازي به دنيزلي نيست
گفته هاي گزينه هاي سرمربيگري در پرسپوليس
استيلي: يك كمك مربي در حد كيروش به پرسپوليس مي آورم
درخشان: پرسپوليس را به دهه 60 برميگردانم
دايي هم كه ميگه با اين آقايون كار نميكنم
اين كدوم كيروشه كه حاضر ميشه دستيار استيلي بشه آقاي استيلي عزيز شما همين مياچ رو حفظ كن كه انصافا خوب كار كرد ما قانعيم
اينكه درخشان ميخواد تيم رو به دهه 60 ببره بديش اينه كه درخشان فكر كرده ميشه مثل اون زمان كل تيمارو گلبارون كنه فكر كرده سيستم دفاعي تيم مثل گذشته هاست اصلا مگه ميشه شما مثل دهه 60 با 9 نفر بريزي سر دروازه حريف و تمركزش رو ازش بگيري و تا دقيقه 20 دو تا گل بهش بزني فوتبال امروز حتي توي مالديو هم كمي روي اصول و برنامه ريزيه
آقاي دايي هم مثله اينكه منتظرن وزير معرفي بشه هيئت مديره تشكيل بشه تا اون موقع احتمال رفتن كاشاني باشه و بتونه در تيم بمونه يعني حداقل يك ماه ديگه
با اين تفكرات و برنامه ها خدا به داد تيم برسه
به گزارش خبرگزاري فارس، بهمن دهقان نماينده تامالاختيار علي دايي امروز در باشگاه پرسپوليس حاضر شد تا نامه علي دايي را در اختيار مسئولان باشگاه قرار دهد.
متن اين نامه كه به صورت اختصاصي در اختيار خبرگزاري فارس قرار گرفته به شرح زير است:
"به نام خدا
با توجه به اينكه ميخواهم پرسپوليسي در شأن اين تيم، روانه 3 جام معتبر در فصل جاري كنم ترجيح ميدهم مبلغ پيشنهادي قرارداد خودم را براي فصل آينده به منظور هديه به هواداران براي جذب بازيكنان شايسته، به باشگاه تقديم كنم. در صورت قهرماني فقط به همان مبلغ پاداشي كه باشگاه در نظر ميگيرد بسنده ميكنم و مبلغ قراردادم را به باشگاه ميدهم تا براي جذب بازيكنان خرج كند. باز تاكيد ميكنم اين كمترين هديه من به هواداران بيشمار باشگاه پرسپوليس در سراسر ايران زمين است و در پاسخ محبتهاي بيدريغ هواداران اين اقدام را با كمال ميل انجام ميدهم. انشاءالله هميشه پرسپوليس موفق و مويد باشد و دل هواداران همانند بعد از قهرماني در جام حذفي كه اشكهاي شوق آنها را در كوچه و بازار ميديدم شاد باشد. "
نماینده اراک دیروز توی صحن مجلس علنا" اعلام کرد که نفت هم منتقل شده به اراک و کارش تموم شدهنقل قول:
این خبرها که گفتن انتقال منتفی شده ظاهرا دروغ بوده
نماینده ساری هم که تو اون شب کاملا مخالف انتقال بود ، یه تیم دسته یکی رو منتقل کرد ساری !!
---------- Post added at 01:53 PM ---------- Previous post was at 01:50 PM ----------
دایی و پرسپولیس و کاشانی همه از یک خانواده هستن و الان توی این مقطع زمانی همه جا حرف از اینا هستنقل قول:
اینجوری نیست که تاپیک کلا بحث این چیزا باشه
---------- Post added at 01:57 PM ---------- Previous post was at 01:53 PM ----------
مرجع خبری پرسپولیس : علي دايي در نامهاي به باشگاه پرسپوليس مواردي را مطرح كرد.
بهمن دهقان نماينده تامالاختيار علي دايي امروز در باشگاه پرسپوليس حاضر شد تا نامه علي دايي را در اختيار مسئولان باشگاه قرار دهد.
متن اين نامه به شرح زير است:
"به نام خدا
با توجه به اينكه ميخواهم پرسپوليسي در شأن اين تيم، روانه 3 جام معتبر در فصل جاري كنم ترجيح ميدهم مبلغ پيشنهادي قرارداد خودم را براي فصل آينده به منظور هديه به هواداران براي جذب بازيكنان شايسته، به باشگاه تقديم كنم. در صورت قهرماني فقط به همان مبلغ پاداشي كه باشگاه در نظر ميگيرد بسنده ميكنم و مبلغ قراردادم را به باشگاه ميدهم تا براي جذب بازيكنان خرج كند. باز تاكيد ميكنم اين كمترين هديه من به هواداران بيشمار باشگاه پرسپوليس در سراسر ايران زمين است و در پاسخ محبتهاي بيدريغ هواداران اين اقدام را با كمال ميل انجام ميدهم. انشاءالله هميشه پرسپوليس موفق و مويد باشد و دل هواداران همانند بعد از قهرماني در جام حذفي كه اشكهاي شوق آنها را در كوچه و بازار ميديدم شاد باشد. "
perspolisnews
عوام فریبی تا چه حد؟؟؟نقل قول:
بهمن دهقان نماينده تامالاختيار علي دايي امروز در باشگاه پرسپوليس حاضر شد تا نامه علي دايي را در اختيار مسئولان باشگاه قرار دهد.
متن اين نامه به شرح زير است:
"به نام خدا
این از اون اتفاق هاییه که فقط تو فوتبال به اصطلاح حرفه ای ما میفته...
خوبه ما ها یادمونه که همین آقا بعدِ نتایج مفتضحانه ش تو تیم ملی، اومده بود تو نود و دو ساعت، طلبکار یک میلیارد قراردادش شده بود...
پ.ن. این همه نظرات دوستان در تایید دایی و تعریف از عملکردش تایید شد، اگه این خرده انتقاد منم تایید نشه، به ابژکتیو بودن ناظرین محترم، و اعمال نکردن سلایق شخصیشون شک می کنم...
ببین پرسپولیس چقدر بزرگ هست که همه سرو دست براش میشکنن
چون میدونن پرسپولیس هوادار داره ولی تیمهای دیگه ندارن..... وبا دور شدن از پرسپولیس از همه چیز دور میشن ودیگه نمیتونن تو نظر سنجی ها جای داشته باشن مثل قبلنا که نبودن وتو نظر سنجی های جایی نداشتن
برای همین قضیه هم که شده همه حاضر حتی زندگیشونو بدن ولی بیان این تیم ..... چه قدر به عنوان یک هوادار به خودم میبالم که طرفدار تیمی هستم که اینجور دسته وپا برای مربیگریش شکسته میشه
دوست عزیز نیازی نیست در پستتون تهدید بنویسید برای تایید شدننقل قول:
پ.ن. این همه نظرات دوستان در تایید دایی و تعریف از عملکردش تایید شد، اگه این خرده انتقاد منم تایید نشه، به ابژکتیو بودن ناظرین محترم، و اعمال نکردن سلایق شخصیشون شک می کنم...
مطمئنا تمامی پست هایی که شامل توهین و تخریب شخصیت نباشه تایید خواهد شد کاری به علاقه و سلایق کسی هم نداره
منظورتون رو نفهمیدم که کنایه میزنید یا جدی میگیدنقل قول:
ببین پرسپولیس چقدر بزرگ هست که همه سرو دست براش میشکنن
اما نقض حرف شما ابراهیم زاده هست که حاضر نشد بیاد پرسپولیس
پرسپولیس فقط هوادار داره اونم بخاطر مسائلی هست که در گذشته بوده وگرنه هیچ بزرگی دیگه ای نداره
نماینده دایی عنوان کرد:
علی دایی دوست دارد در پرسپولیس بماند/ در برنامه ما یک جای خالی بود!
نماینده تام الاختیار علی دایی گفت: سرمربی فصل گذشته پرسپولیس تمایل زیادی دارد که قراردادش را با سرخپوشان تهرانی تمدید کند.
به گزارش خبرنگار مهر، بهمن دهقان نماینده تام الاختیار علی دایی که ظهر امروز دوشنبه نامه گزینه سرمربیگری پرسپولیس را به مسئولان این باشگاه تحویل داد با بیان این مطلب افزود: با برنامه ای که ما به باشگاه ارائه کرده بودیم یک جای خالی بود که آن هم مربوط می شد به پیشنهاد مالی آقای دایی.
وی افزود: از آنجایی که کمیته فنی باشگاه اصرار داشت آقای دایی مبلغ پیشنهادی خود را عنوان کند من امروز به باشگاه آمدم تا مبلغ پیشنهادی سرمربی فصل گذشته پرسپولیس را اعلام کنم.
نماینده تام الاختیار علی دایی تاکید کرد: آقای دایی در تماسی که از اسپانیا با من داشتند عنوان کردند که قصد دارند مبلغ قرارداد خود را به هواداران هدیه کنند تا باشگاه بتواند از این رقم نفراتی که مد نظر دارد را به خدمت در آورد.
دهقان از قول دایی عنوان کرد که این رقم کوچکترین هدیه از سوی او به هوداران پرسپولیس است و افزود: فکر می کنم آقای دایی با این رقم به نوعی پیغام دادند که دوست دارند در پرسپولیس بماند.
وی در خاتمه گفت: از داخل جلسه خبری ندارم و فقط امروز به اینجا آمده ام تا پیشنهاد علی دایی را مطرح کنم.
کاشانی قبل از اعلام سرمربی:
تلاش میکنیم امروز سرمربی را معرفی کنیم/ در جریان تصمیم کمیته فنی نیستم
سرپرست باشگاه پرسپولیس از تلاش وی و اعضای کمیته فنی برای انتخاب و معرفی سرمربی فصل آینده سرخپوشان خبر داد.
به گزارش خبرنگار مهر، حبیب کاشانی ظهر امروز دوشنبه و قبل از حضور در جلسه کمیته فنی باشگاه پرسپولیس برای انتخاب سرمربی فصل آینده این تیم گفت: تلاش ما این است که بتوانیم موارد مختلف را امروز بررسی کنیم و در صورت رسیدن به جمع بندی نهایی سرمربی را معرفی کنیم.
وی با بیان اینکه در جریان تصمیمات اعضای کمیته فنی نیست گفت: شب گذشته من کمی زودتر باشگاه را ترک کردم و نمی دانم که اعضای کمیته فنی پس از رفتن من به چه جمع بندی رسیدند. با این حال دغدغه ما هم مثل هواداران این است که هر چه سریعتر سرمربی را انتخاب کنیم.
سرپرست باشگاه پرسپولیس افزود: هدف ما این است که هرچه سریعتر باشگاه سرمربی را انتخاب کند تا کار جذب بازیکنان برای فصل آینده آغاز شود.
خاك خوردههاي ديگري هم ميتوانند به پرسپوليس كمك كنند
زادمهر: تلاش ميكنيم سرمربي پرسپوليس را امروز معرفي كنيم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خبرگزاري فارس: عضو كميته فني باشگاه پرسپوليس گفت: سعي ميكنيم امروز سرمربي تيم را معرفي كنيم.
به گزارش خبرگزاري فارس، محمدرضا زادمهر پيش از آغاز جلسه كميته فني باشگاه پرسپوليس اظهار داشت: ما هيچ گزينه خارجي نداريم و قطعا گزينه باشگاه ايراني خواهد بود همه مربيان مورد نظر خصوصيات خوبي دارند و گل بيعيب خداست. سعي ميكنيم امروز سرمربي پرسپوليس را مشخص كنيم.
وي در پاسخ به اين سؤال كه چطور در كميته فني پرسپوليس حضور پيدا كرده اظهار داشت: از باشگاه كاشاني تماس گرفت، البته خاك خوردههاي ديگري هم هستند كه ميتوانند به اين تيم كمك كنند. اميدوارم تشكيل كميته فني مقطعي نباشد و در آينده هم از پيشكسوتان مشورت گرفته باشد.
جلسه انتخاب سرمربی پرسپولیس آغاز شد/ دایی مربی مشروط می شود یا استیلی؟
علی دایی به احتمال فراوان انتخاب ابتدایی کمیته فنی پرسپولیس برای اداره این تیم خواهد بود.
به گزارش خبرآنلاین ؛ دومین نشست اعضای هیات مدیره باشگاه پرسپولیس ، لحظاتی قبل در محل باشگاه پرسپولیس آغاز شد . از میان سه گزینه مطرح که برنامه های شان را ارائه کرده اند ، این احتمال را منابع خبری قوی تر می دانند که علی دایی برای هدایت این تیم معرفی شود. این انتخاب البته با شرایطی همراه خواهد بود که یکی از آنها شاید این باشد که جلسه مذاکرات بر سر قرارداد باید میان سرمربی منتخب و مدیر باشگاه باشد. اینکه یکسری از خواسته های دایی در برنامه اش باید بررسی مجدد قرار بگیرد و...
این درحالی است که قبل تر دایی گفته بود حاضر نیست با این کادر مدیریت باشگاه ، دور یک میز بنشیند. انتخاب دایی از سوی کمیته فنی بی شک یک حرکت هوشمندانه دیگر در این بازی شطرنج پیچیده میان مدیریت پرسپولیس و دایی خواهد بود که توپ را دوباره در زمین دایی می اندازد و او را بر سر دو راهی ماندن سر حرف هایش و ادامه بازی قرار می دهد. که در هر دو صورت ، دایی باید یکی از گفته هایش را نقض کند.
هرچند این احتمال هم همچنان پا برجاست که کمیته فنی ، برنامه های حمید استیلی را به این دلیل که دایی شخصا برای دفاع از برنامه هایش به باشگاه نیامده بود ، برگزیند و این بازی پایان پیدا کند.
جامع و پوس کنده برای آخرین بار:
اینجا تاپیک اختصاصی تیم پرسپولیس هستش، نه تاپیک اختصاصی علی دایی یا علی کریمی که 24 ساعته راجع به آن ها بحث و جدل انجام بشه... ضمن اینکه تا جایی که من میدونم علی دایی فعلا هیچ سمتی تو پرسپولیس نداره... پس نقد دایی به این شدت، در ارتباط مستقیم با تاپیک قرار نداره. مباحث تیم ملی و دایی هم که کلا به این تاپیک ربط نداره. این یک!
دو: قانون 12 انجمن های پی سی خیلی واضح میگه:
علی دایی و علی کریمی، هر دو اشخاص حقیقیه پر هوادار و البته پر منتقد هستند. قرار نیست موافقان و مخالفان دایی یا کریمی با همدیگه تو این تاپیک دم به دقیقه بحث های حاشیه ای و بیهوده انجام بدن و نهایتا کار برسه به توهین به اشخاص حقیقی... ممکنه همین چهره های فوتبالی عضوی از این انجمن باشن. قرار نیست که مورد توهین کاربرا قرار بگیرن...نقل قول:
- هر گونه بی احترامی به کاربران ، مدیران یا اشخصا حقیقی و حقوقی دیگر ممنوع بوده و با كاربر مربوطه برخورد خواهد شد و در صورت لزوم دسترسي وي به انجمنها قطع خواهد شد.
در صورت تکرار قانون شکنی ، فحاشی و زیر پا گذاشتن قوانین سایت در جهت تخریب جو انجمن و توهین به اشخاص حقیقی و حقوقی ؛ حق شکایت از شخص یا گروه خاطی و پیگیری قضایی ، برای این سایت محفوظ است
سه: اینکه پست کسی پاک میشه یا پست کسی پاک نمیشه ارتباطی با سلیقه ناظرین نداره... ناظرین محترم اسپم های تاپیک تیم مورد علاقه خودشون یا دوستان صمیمی خودشون رو هم حذف می کنن... چون معیارشون سلیقه نیست... معیارشون قانون انجمنه...
در مقوله این تاپیک من میتونم به ضرس قاطع بگم، هیچ کدوم از ناظرین من جمله بنده نه عاشق دایی هستیم، نه بیزار از علی کریمی... هر دو از مفاخر ورزش مملکتن که همه ماها رو در زمانشون شاد کردن...
این توهمی که ناشی از عدم مطالعه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در ذهن بعضی از دوستان به وجود اومده، عاملی شده که ناظرین رو به سلیقه محوری متهم می کنند.
معترضین اگه فکر می کنن حقی ازشون ضایع شده، از طریق پروفایل ناظرین یا انجمن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میتونن مشکلشون رو مطرح کنند. تاپیک های انجمن ورزش محلی برای انتقاد (درست یا نادرست) به تیم مدیریت نیست. به همین دلیل خیال بعضی از دوستان رو راحت کنم... پست های در رابطه با این موضوع حداقل از جانب من تائید نخواهد شد./
چهار:
جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :
دلیل تائید نشدن پست هاتون و حذف اونا در دلایل پست حذف شده همیشه گفته شده./
جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بخش بولد شده مطالعه شود:
حرف پایانی: تنش های بیش از حد یک تاپیک و عدم توجه به تذکر ها = قفل همیشگیه تاپیکنقل قول:
103- هر نوع پست نامربوط، توهینآمیز، جنجالی یا ... را با کلیک روی دکمه گزارش ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) به مدیریت انجمن اطلاع دهید و از بحث درباره آن پرهیز کنید.
نکته: در صورتی که پست گزارش شده توسط مدیران بخش نامناسب تشخیص داده شود اعمال قانون خواهد شد.
تذکر: کاربرانی که این مباحث را ادامه دهند (نقل قول بگیرند و جواب بنویسند) نیز خاطی محسوب خواهند شد.
مرسی از همتون:10:
لطفا نقل قول نکنید./
یاعلی:11:
كميته فني نظر نهايي اش را اعلام كرد
علي دايي سرمربي پرسپوليس ماند
سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس در سمت خود ماندگار شد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، جلسه كميته فني باشگاه پرسپوليس ظهر روز دوشنبه در محل باشگاه برگزار شد و اين كميته پس از بررسي برنامههاي هر سه گزينه مربيگري پرسپوليس سرانجام علي دايي سرمربي فصل گذشته سرخپوشان را براي ادامه همكاري برگزيد.
علي دايي در ميانه اين جلسه با فرستادن نامهاي توسط نمايندهاش اعلام كرد، حاضر است فصل آينده بدون دريافت مبلغي از باشگاه پرسپوليس روي نيمكت اين تيم بنشيند.
استيلي، سرمربي فصل گذشته شاهين بوشهر و حميد درخشان، سرمربي فصل گذشته شهرداري تبريز ديگر گزينههاي هدايت پرسپوليس در فصل آتي رقابتهاي ليگ برتر فوتبال بودند.
به اين ترتيب علي دايي كه فصل گذشته سرخپوشان تهراني را به مقام قهرماني جام حذفي و چهارمي ليگ برتر رساند، فصل آينده تيمش را در سه جبهه هدايت خواهد كرد.
آقا دقت کنید من توهین نمیکنم ها:دی این نقد سازنده س:دی
گرچه به نظرم علی دایی انسان با شخصیتیه و تو قضیه باشگاه هم مقصر کاشانیه اما به نظرم باشگاه نباید قبول کنه که دایی مفت کار کنه.... چون از سال بعد هر تقی به توقی میخوره زود علی دایی مصاحبه می کنه که من پول نگرفتم و از باشگاه میرم و اینا///....
این جز بدبختی برا پرسپولیس نمیاره.....
دايي نيايد، استيلي سرمربي ميشود
دايي براي قبول هدايت پرسپوليس 12 ساعت فرصت دارد
خبرگزاري فارس: علي دايي 12 ساعت فرصت دارد نظر خود را براي قبول هدايت دوباره پرسپوليس اعلام كند.
به گزارش خبرگزاري فارس، كميته فني باشگاه پرسپوليس علي دايي را به عنوان سرمربي اين تيم انتخاب كرد. طبق اعلام ذوالفقارنسب يكي از اعضاي كميته فني علي دايي كه اكنون در اروپا حضور دارد 12 ساعت فرصت دارد تا نظر خود را براي حضور در اين تيم اعلام كند.
در صورتي كه دايي سرمربيگري پرسپوليس را قبول نكند، طبق تصميم كميته فني حميد استيلي گزينه دوم اين باشگاه است و سرمربي خواهد شد.
علي دايي سرمربي پرسپوليس شد
خبرگزاري فارس: كميته فني باشگاه پرسپوليس علي دايي را به عنوان سرمربي جديد اين تيم انتخاب كرد.
به گزارش خبرگزاري فارس، جلسه كميته فني باشگاه پرسپوليس امروز با حضور محمد پنجعلي، محمدرضا زادمهر و بيژن ذوالفقارنسب در باشگاه پرسپوليس برگزار شد و اعضا به بررسي برنامههاي حميد استيلي، حميد درخشان و علي دايي پرداختند.
پس از بررسي برنامههاي اين سه مربي، كميته فني باشگاه پرسپوليس علي دايي را به عنوان سرمربي جديد اين تيم انتخاب كرد.
انتهاي پيام/ا
يخهاي روابط طرفين را آب ميكنيم
ذوالفقارنسب: دايي بايد در چارچوب قوانين و مقررات باشگاه با كاشاني همكاري كند
خبرگزاري فارس: عضو كميته فني باشگاه پرسپوليس گفت: علي دايي بايد در چارچوب قوانين و مقررات باشگاه با حبيب كاشاني همكاري داشته باشد.
به گزارش خبرگزاري فارس، بيژن ذوالفقارنسب پس از پايان جلسه كميته فني در جمع خبرنگاران حاضر شد و اظهار داشت: ابتدا بايد از شما خبرنگاران تشكر و عذرخواهي كنم كه ساعتهاي طولاني منتظر بوديد اما ما محكوم بوديم كه اشتباه نكنيم يا حداقل اشتباه را به عنوان يك انسان داشته باشيم. اگر نظري برخلاف نظر فرد ديگري اعلام ميشود اين را به حساب عدم كامل بودن ما بگذاريد ولي بدون غرض و مرض تصميم گرفتيم.
وي ادامه داد: گفته ميشد كميته فني ديكته و انشايي تحميل شده را قرائت خواهد كرد. اين الفاظي بود كه من شنيدم اما ميگويم فقط رضايت خداوند بزرگ و موفقيت پرسپوليس براي ما شرط بود. 6 سال در اين تيم حضور داشتم و خود را عضو خانواده پرسپوليس ميدانم. اكنون ميخواهم صورتجلسهاي را كه من، زادمهر و پنجعلي تنظيم كردهايم، برايتان بخوانم.
وي صورتجلسه را اينگونه خواند: من،بيژن ذوالفقارنسب، محمد زادمهر و محمد پنجعلي اعضاي كميته فني پرسپوليس با آزادي عمل و اخلاق و رفتاري درست، برنامههاي نامزدهاي سرمربيگري پرسپوليس را پس از ساعتها مطالعه و ملاقات حضوري با درخشان، استيلي و نماينده تامالاختيار دايي و گفتوگوي تلفني با دايي بررسي كرديم. به همين دليل پيشنهاد ميكنيم علي دايي در چارچوب رعايت قوانين باشگاه و همكاري با سرپرست باشگاه به عنوان سرمربي فصل آينده انتخاب شود.
ذوالفقارنسب ادامه صورتجلسه را اينگونه خواند: دليل اين انتخاب تلاشهاي صادقانه و صميمانه اين دو نفر است كه براي باشگاه پرسپوليس موفقيتآميز بوده است. نماينده تامالاختيار دايي در اسرع وقت اين صورتجلسه را به او خواهد رساند و دايي ملزم است حداكثر ظرف 12 ساعت نظر شفاف خود را در مورد اين انتخاب بگويد كه آيا با اين انتخاب موافق است يا خداي نكرده مخالفت خود را اعلام كند. در صورتي كه ايشان اعلام انصراف كنند با احترام به حميد درخشان، حميد استيلي گزينه دوم ما براي سرمربيگري پرسپوليس است.
ذوالفقارنسب پس از پايان قرائت صورتجلسه در پاسخ به اينكه قوانين باشگاه چيست كه دايي بايد طبق آن عمل كند، گفت: ايشان آگاهي كامل به اين مسئله دارند كه بايد در چارچوب قوانين و مقررات باشگاه با حبيب كاشاني همكاري داشته باشند. به زودي در يك نشست صميمانه ورزشي و با حسن نيت، هر دو طرف با كمال صداقت همكاري با يكديگر را ميپذيرند. پرسپوليس در عرصه داخلي و حتي آسيا حرفهاي زيادي ميتواند داشته باشد. اين باشگاه ظرفيت بالايي دارد كه بايد با آرامش كامل و با جذب بازيكنان خوب توانمندتر از گذشته عمل كند تا موجب رضايت طرفداران فراوان اين باشگاه شود.
وي ادامه داد: من به همكاري كاشاني و دايي خوشبين هستم و در اولين فرصت كه دايي به ايران بيايد يا به صورت تلفني در اين مورد صحبت خواهيم كرد تا يخهاي رابطه كاشاني و دايي آب شوند. رضايت هواداران پرسپوليس در گرو عملكرد خوب باشگاه است و در آينده نزديك مانند چند ماه گذشته اين دو همكاري خوبي با يكديگر خواهند شد.
اكنون زمان صحبت درباره اختلاف من و دايي نيست
كاشاني: انتخاب دايي نشان داد من سمت هيچ گزينهاي نبودم
خبرگزاري فارس: سرپرست باشگاه پرسپوليس پس از انتخاب دايي به عنوان سرمربي فصل آينده اين تيم گفت: انتخاب مربي به اين روش نشان ميدهد كه من به سمت هيچ گزينهاي نبودم.
به گزارش خبرگزاري فارس، حبيب كاشاني پس از انتخاب علي دايي از سوي كميته فني باشگاه پرسپوليس براي سرمربيگري اين تيم در جمع خبرنگاران اظهار داشت: خدا را شكر كه كميته فني توانست به جمع بندي برسد. ما از يكسري افراد كاربرد و باتجربه در كميته فني استفاده كرديم. اين يك روش اصولي براي انتخاب سرمربي است و اميدوارم باشگاههاي ديگر از اين روش نيز بهره مند شوند.
وي افزود: با وجود همه گمانه زنيها در مورد انتخاب فرد مورد نظر كميته فني، آنها با طيب خاطر و بدون توجه به اين مسائل به بررسي گزينهها پرداختند و آن چيزي كه به نفع باشگاه و هوادار بود را مورد بررسي قرار دادند و من مطمئن هستم كه پشت اين تصميم استدلال و منطق است. اميدوارم اين تصميم به پرسپوليس كمك كند. ما به زودي با قدرت در فصل نقل و انتقالات شركت ميكنيم.
سرپرست باشگاه پرسپوليس درباره اينكه با علي دايي اختلافاتي دارد و اكنون با اين انتخاب چه اتفاقي رخ ميدهد گفت: الان بحث اين صحبتها نيست. اين تصميم كميته فني است. علي دايي 12 ساعت فرصت دارد تا نظرش را اعلام كند. اميدوارم اعلام نظر به نفع باشگاه باشد.
كاشاني در پاسخ به اين سؤال كه اگر قرار بود خودش سرمربي را انتخاب كند به همين گزينه راي ميداد، تاكيد كرد: ما كميته فني را انتخاب كرديم تا بر اساس تجربه و علم آنها انتخاب درستي داشته باشيم. آنها افرادي هستند كه بر اساس عدالت و انصاف خود اين تصميم را گرفتند. انتخاب مربي به اين روش نشان ميدهد كه من به سمت هيچ گزينهاي نبودم كما اينكه ميتوانستم در جلسات كميته فني باشم و نظرم را بگويم و شايد خروجي ديگري داشت اما كساني كه وجدان دارند قبول ميكنند من هيچ دخالتي در اين انتخاب نداشتم و همه چيز بر اساس اصول پيش رفت و آنها در آرامش بررسي كردند. اميدوارم خدا از ما قبول كند.
مبارکه دایی و اقایون !! خوش باشد وبه ریش استیلی ودرخشان بخندید .... از اول هم معلوم بود .... چون مدیر برنامهای دایی به درخوالست سعیدلو برنامه دادن
اگه دایی انتخالب نمیشد من به همه چیز شک میکردم !! الان هم هیچ تعجبی از این موضوع نکردم چون سابقه دایی در این موارد کاملاً روشن و شفاف هست ...
يك انتخاب از سوي كميته فني و چند پرسش بيپاسخ
سايه كمرنگ از يك تعامل؛ دايي و كاشاني با يكديگر كار ميكنند؟
خبرگزاري فارس: پس از اعلام نظر كميته فني و انتخاب علي دايي به عنوان سرمربي پرسپوليس، اين سؤال مهم پيش ميآيد كه آيا دايي و كاشاني حاضرند با يكديگر كار كنند؟
به گزارش خبرگزاري فارس، كميته فني باشگاه پرسپوليس متشكل از زادمهر، پنجعلي و ذوالفقارنسب، امروز تصميم گرفتند از بين دايي، استيلي و درخشان؛ علي دايي را به عنوان سرمربي پرسپوليس انتخاب كنند.
اين انتخاب در حالي رخ داد كه تصور بر اين بود كه به دليل رفاقت حميد استيلي و حبيب كاشاني، اين مربي سكان هدايت پرسپوليس را در دست گيرد اما كميته فني راي به حضور دايي داد تا بار ديگر ابهامات بر اين باشگاه سايه افكند.
چه كسي است كه نداند دايي و كاشاني چه اختلافات عميقي با هم دارند؟ چه كسي است كه نداند دايي و كاشاني در اين مدت با يكديگر حتي صحبت هم نكردهاند، چه برسد به اينكه بخواهند يك فصل با هم فعاليت كنند.
عمق اختلافات اين دو آنقدر زياد است كه حتي آنهايي كه فوتبال را هم پيگيري نميكنند ميدانند كه كار كردن اين دو در كنار يكديگر امري شبيه محال است.
دايي در آخرين مصاحبه خود كه روز گذشته با فارس انجام داد بار ديگر عليه كاشاني موضع گرفت و صراحتا اعلام كرد كاري با او ندارد و با سرپرست باشگاه پرسپوليس دور يك ميز نمينشنيد.
در كنار اين موضوع همه اظهارنظرهاي دايي عليه كاشاني و صحبتهاي كاشاني درباره دايي در برنامه 90 را قرار دهيد تا به عمق اختلافات بيشتر پي ببريد.
نكته اما اينجاست كه كميته فني، علي دايي را به عنوان سرمربي فصل آينده انتخاب كرده و حبيب كاشاني نيز به عنوان سرپرست در باشگاه مشغول فعاليت است. سؤال اصلي و مهم اين است كه آيا دايي و كاشاني با اين شرايط حاضرند با يكديگر كار كنند؟ آيا نبايد از هم اكنون منتظر مصاحبههاي تند دايي و جوابهاي كاشاني باشيم؟ در اين بين هوادار پرسپوليس چه گناهي كرده كه بايد اين شرايط را ببيند و آن را تحمل كند؟
اگر در فصل گذشته در چند ماه آخر اين دو با يكديگر مشكلات پيدا كردند اما امسال هنوز فصل شروع نشده بايد منتظر درگيريها باشيم. آيا قرار است با اين انتخاب اتفاق ديگري در باشگاه پرسپوليس رخ دهد؟ ديروز دايي گفت كه هيئت مديره بايد انتخاب شود. آيا اين اتفاق رخ خواهد داد؟ آيا شايعات مربوط به بازگشت هدايتي و رفتن كاشاني صحت دارد؟ آيا انتخاب امروز سر فصل جديدي در اين باشگاه خواهد بود؟ آيا اصلا دايي در فرصت 12 ساعته خود به پيشنهاد پرسپوليس پاسخ مثبت خواهد داد؟ زمان همه چيز را مشخص ميكند اما آنچه كه اكنون مشخص است اين است كه با توجه به اتفاقات رخ داده همكاري دايي و كاشاني بعيد و دور از ذهن به نظر ميرسد.
به هر حال در اين شرايط نبايد دوباره مقولهاي به نام پرسپوليس و هوادارانش را فراموش كرد. در اين درگيريها و اختلافها پرسپوليس غريبهاي بود كه قرباني ميشد و آيا براي جلوگيري از قرباني شدن دوباره آن، اين انتخاب ميتواند كارآمد باشد؟ آيا فكر هواداران شده است؟ آيا "منيتي " كه هر دو طرف درگيري داشتند به پايان خواهد رسيد؟ آيا هوادار پرسپوليس ميتواند رنگ آرامش را ببيند؟ شايد هوادار پرسپوليس راي كميته فني را بپذيرد اما پذيرفتن تعامل دايي و كاشاني با توجه به اتفاقات رخ داده سخت به نظر ميرسد.
در حاشیه انتخاب مجدد علی دایی به عنوان سرمربی پرسپولیس؛ خنده به ریش مردم!
سایت گل – دقایقی پیش علی دایی مجددا عنوان سرمربیگری پرسپولیس را در انتخابی شگفتانگیز به دست آورد. دایی که تنها مربی غایب در جلسه کمیته فنی بود و البته روز گذشته هم علیه مدیریت پرسپولیس مصاحبه مجددی انجام داده بود، بهنظر کمترین شانس را برای ادامه همکاری با پرسپولیس داشت، اما از حرفهای شب گذشته بیژن ذوالفقارنسب در گفتوگو با مازیار ناظمی مجری برنامه تهران 20، میشد حدس زد که دایی به پرسپولیس بازخواهد گشت. چه، دکتر بیژن و محمد زادمهر دو عضو کمیته فنی رابطه بسیار خوبی با دایی دارند و این مساله کفه را به سود این مربی سنگین میکرد. اما نکته مهم چیزی در ورای این انتخاب است. در ورای اینکه آیا دایی انتخاب مناسبی برای پرسپولیس است (که با قاطعیت نمیشود گفت هست)
نکته مهم این است که علی دایی و حبیب کاشانی پس از حدود دو ماه تنش و سپس عقدهگشایی در برنامه نود، فیلم هندی وعده داده شده را به سرانجام رساندند. فیلمی که سکانس پایانی آن، در لابهلای گلها و بوتهها رخ میدهد و بیننده بیچاره را به صلح و صفا و صمیمیت و خوشبختی دعوت میکند.
اولین واکنش کاربران سایت گل به این انتخاب شگفتزدگی است. آنها با خود فکر میکنند که چگونه ممکن است دوباره دوگانه دایی – کاشانی را کنار هم ببینند. دو چهرهای که پرده فیمابین خود را دریده و جایی برای همنشینی باقی نگذاشته اند. آیا علی دایی و کاشانی در سال آینده میتوانند همکاری مثبتی با یکدیگر داشته باشند؟
به هرحال علی دایی از حالا یک سال دیگر سرمربی پرسپولیس است و حمید استیلی یکبار دیگر گزینه ناکام سرمربیگری. به نظر شما چگونه فصلی در پیش است.
گفتوگو با مردي كه بار ديگر از مربيگري پرسپوليس محروم شد
استيلي: گمانهزنيها درست نبود و دايي انتخاب شد
خبرگزاري فارس: حميد استيلي گفت: گمانهزنيها در مورد انتخاب من درست نبود و در نهايت علي دايي سرمربي شد.
حميد استيلي در گفتوگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس، در مورد انتخاب علي دايي به عنوان سرمربي پرسپوليس گفت: همانطور كه گفتم 3، 4 سال است كه گزينه سرمربيگري پرسپوليس هستم و در اين چند روز نيز همه گمانهزنيها حكايت از سرمربيگري من داشت اما در نهايت كميته فني، دايي را انتخاب كرد و من به ايشان تبريك ميگويم و برايش آرزوي موفقيت ميكنم.
وي در مورد فرصت 12 ساعته باشگاه پرسپوليس به دايي در مورد اعلام همكاري گفت: انشاءالله كه دايي قبول و هر چه زودتر كارش را در پرسپوليس آغاز ميكند تا تيم خوبي براي فصل آينده آماده كند. ايشان 2 سال در پرسپوليس كار كردند.
استيلي در مورد اينكه برنامه او چه نقصي داشته كه كميته فني دايي را انتخاب كرد، عنوان كرد: براي تمام اعضاي كميته فني و نظرات آنها احترام خاصي قائل هستم ولي نميدانم به اين سؤال چه پاسخي بدهم. بهتر است از خود آنها بپرسيد. انتخاب سرمربي از سوي كميته فني باشگاه كار خوبي است كه از سوي باشگاه انجام شده است و افرادي كه در اين كميته بودند شخصيتهاي موجهي هستند و من به نظر آنها احترام ميگذارم.
اين مربي در مورد شايعاتي مبني بر اعلام خبر انتخاب از پيش تعيين شده استيلي براي اينكه در لحظه آخر دايي انتخاب شود گفت: بعيد ميدانم اين موضوع درست باشد. اعضاي كميته فني باتجربهتر از اين صحبتها هستند.
استيلي در مورد اينكه كاشاني از بخشش 700 ميليوني دايي سخن گفته و دستمزد پيشنهادي وي به باشگاه چقدر بوده، به فارس گفت: حداكثر درخواستم سقف قرار داد ليگ برتر بود و من رقمي در حدود 350 ميليون تومان براي دستمزد درخواست كردم.
مربي اسبق پرسپوليس در مورد اينكه دايي و كاشاني ميتوانند با يكديگر همكاري كنند گفت: انشاءالله كه بتوانند همكاري كنند. وقتي دايي برنامهاش را به باشگاه داده معنايش اين است كه ميتوانند همكاري كنند. اميدوارم آنها مسائل گذشته را فراموش كنند و دست در دست هم براي موفقيت تيم مثل گذشته تلاش كنند.
نگاه خوشبینانه به انتخاب دایی:پایان کینه جویی
سایت گل - ببیننده ساده ای دور از هیاهوهای فوتبال به عادت هر هفته پای تلویزیون نشسته و تا پاسی از شب پربیننده ترین برنامه ورزشی صدا و سیما را تماشا می کند تا شاید سر از رمز و راز محبوب ترین تیم آسیا در بیاورد.
حبیب کاشانی در این آخرین 90 لیگ 89-90 مؤکدا اعلام می نماید که گزینه اولی که برای مربیگری پرسپولیس در نظر دارد علی دایی است. اما علی دایی شدیدا هرگونه احتمال همکاری مجدد با ایشان را رد نموده و حتی چنین پیشنهادی را به تمسخر می گیرد. از دیدگاه چشمان خواب آلود، برگ برنده ضیافت کله پاچه در دست علی دایی است و با خود می اندیشد صحبت های کاشانی تنها به این دلیل است که می داند علی آقا به هیچ وجه حاضر به همکاری مجدد با او نیست و لذا او را شانس اول تیم خود می شمارد.
5 گزینه اصلی انتخاب می شوند. مایلی کهن که در همین ورزش آمیخته به سیاست پیر شده از همان ابتدا پا پس می کشد. ابراهیم زاده که بی شک یکی از موفق ترین مربیان ایرانی است سکوت و ارامش ذوب آهن را ترجیح می دهد و در تماسی تلفنی عذر تقصیرات می خواهد و... سه نفر می مانند و یک کمیته فنی، کمیته ای که به نظر می رسد صوری است تا آنچه پیش می آید به حساب حبیب خان ننویسند و هرچه شد مسئولش گروهی باشند که در عکس های با شورت ورزشی شان شکی نیست و به قولی اهل فوتبالند.
قرارداد علی کریمی با تیمی که مربی ندارد مثل توپ صدا می کند. خرید اولی که نفر اول لیست هرسه گزینه خوانده می شود تا شبهه ای پیش نیاید. قلب پرسپولیسی ها تالاپ و تلوپ می کند. ترازو به سمت حمید استیلی سنگین تر است. او که رفیق گلستان و گرمابه حاج حبیب است خود را بر مسند مربیگری پرطرفدارترین تیم آسیا می بیند و وعده آوردن دستیاری (!) در حد کی روش را می دهد.
علی آقا در آلمان به دیدار بزرگان فوتبال می رود و تلفنی با کمیته فنی حرف می زند و... بالاخره دوشنبه می آید و در کمال تعجب همه گان نام علی دایی از سبد تصمیم کمیته فنی بیرون می آید. علی دایی ای که به اصرار دوستان و اطرافیان (و شاید تنها با این گمان که با انتخاب نشدنش می تواند تیرخلاص را بر پیکر حملاتش بر حبیب خان بزند) دعوت به دادن برنامه را پذیرفته بود حالا سرمربی پرسپولیس می شود تا فیلم هندی 90 تکمیل شود.
علی دایی در اولین اقدام 700ملیون قرارداد خود را می بخشد تا کسی نتواند انگ پولکی بودن را به او بزند و این مبلغ را هدیه به طرفداران تیم می کند تا تیم قوی تر بسته شود و این یعنی پذیرفتن ردای سرمربیگری پرسپولیس برای مربی ای که در دو فصلش حضورش در این تیم، دو جام کسب کرده است. دو جامی که بدون هیچ اما و اگری این تیم را راهی رقابت های آسیایی می نماید.
اما آنچه که حالا برای طرفدار این تیم مهم است این است که اکنون که حبیب کاشانی علی دایی را در کمال صحت عقل به عنوان سرمربیگیری تیمش انتخاب کرده است یعنی توانسته اختلافاتش را کنار بگذارد. و اینکه علی دایی این دعوت را در حالی که می داند حبیب کاشانی مدیریت این تیم را برعهده دارد می پذیرد یعنی از کینه های خود دست برداشته است.
این دو حالا یا باید تمام اختلافات را کنار بگذارند یا هردو تیم پرسپولیس را ترک کنند. طرفداران قطعا تیمی نمی خواهند که سرمربی اش بعد از هربازی بر مدیریت تیم حمله کند.
پنجعلي در گفتوگو با ايسنا:
كميته فني حق بركناري سرمربي را هم دارد
بازيكنان درخواستي دايي ارزانتر از بقيه بودند
بخشش مبلغ قرارداد ربطي به انتخاب او نداشت
عضو كميته فني باشگاه پرسپوليس نظارت اين كميته بر شرايط باشگاه و تيم فوتبال پرسپوليس را مستمر خواند و يادآور شد، كميته حق بركناري سرمربي را هم از طرف مديريت باشگاه دارد.
محمد پنجعلي يكي از اعضاي كميته فني سه نفره باشگاه پرسپوليس براي انتخاب سرمربي فصل آينده تيم فوتبال اين باشگاه بود. او پس از انتخاب دوباره علي دايي در گفتوگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) اظهار كرد: "اعضاي كميته فني پس از ساعتها بررسي، مطالعه و ارزيابي شرايط گزينهها و تيم فوتبال پرسپوليس تصميم به انتخاب دايي در اولويت اول گرفت. فكر كرديم دايي كه سرمربي فصل گذشته پرسپوليس بود، اكنون شناخت بالايي نسبت به شرايط فني اين تيم دارد. او با درك دقيقتر از نقاط ضعف و قوت تيم ميتواند عملكرد بهتري را در فصل آينده داشته باشد."
كاپيتان سال هاي پيش سرخپوشان در پاسخ به اين سوال كه آيا دايي با بخشيدن مبلغ قراردادش به پرسپوليس به اين انتخاب نزديكتر شد، گفت: "چنين نيست. شرايط مربيان را پيش از اقدام دايي هم بررسي كرده بوديم. دايي گزينهاي بود كه جلوي مبلغ پيشنهادياش براي عقد قرارداد چيزي ننوشته بود و در تماسي كه با وي داشتيم، خواستيم تا تكليف اين موضوع را روشن كند. او نيز در اقدامي مبلغ قراردادش را به هواداران پرسپوليس بخشيد. در برابر سرمربيگري پرسپوليس، پول چه معنايي دارد؟ اگر دايي فعاليتش در پرسپوليس را رايگان حساب كرد، حاضرم 100 ميليون تومان هم بدهم، سرمربي پرسپوليس شوم. اين تيم اعتبار و جايگاه ويژهاي در اين مملكت دارد. افراد زيادي در پرسپوليس كار كردهاند و خيليها به اين تيم عشق ميورزند. ميليونها نفر هوادار داريم. به خاطر كار كردن براي اين هواداران پرشور و محترم، پول، طلا و... ارزشي ندارد. پرسپوليس در قلب ما جا دارد."
پنجعلي در پاسخ به اين سوال كه آيا چنين نبود كه تامين فهرست بازيكنان مد نظر دايي هزينهي گزافي را بر دوش بازيكنان پرسپوليس ميگذاشت و او براي نزديكتر شدن به نيمكت پرسپوليس، مبلغ قراردادش را بخشيد تا مشكلي از اين بابت براي جذبش وجود نداشته باشد، به ايسنا گفت: "نه واقعا اين طور نيست. پيش از جلسه امروز با دايي صحبت كردم و از او خواستيم تا ضمن اعلام ليست بازيكنان مد نظرش ليست دومي را هم به باشگاه ارائه دهد كه در صورت عدم تامين خواستههاي او به طور كامل بتوانيم با بازيكناني كه در ليست دوم وي حضور دارند، هم وارد مذاكره شويم."
پنجعلي در ادامه به شوخي گفت: "اتفاقا دايي ارزانتر و ميوه را به نرخ ميدان حساب كرده بود. شايد با حضور وي برخي بازيكنان حاضر شوند، به پرسپوليس تخفيف هم بدهند. هرچند اين روزها اخبار مختلفي از نقل و انتقالات ميشنويم و بعضا نام بازيكناني در ليستها ديده ميشود كه طي اين چند روز خبر پيوستنشان به تيمهاي ديگر منتشر شده است. به هر ترتيب معتقدم امكان جذب بازيكناني كه در ليست اول دايي آمده، وجود دارد. هرچند باشگاه هم منابع مالي مشخص و محدودي دارد و نميتواند هزينههاي بيش از قاعده داشته باشد."
عضو كميته فني باشگاه پرسپوليس در پاسخ به اين سوال كه كيفيت شرطي كه كميته فني براي همكاري دايي و پرسپوليس گذاشته، چگونه است و منظور از همكاري صادقانه و صميمانه طرفين چيست، گفت: "خواستيم تمام مشكلات بين دايي و مديريت باشگاه پرسپوليس حل شود. البته اين شرط تنها مختص دايي نيست. هر كسي در آينده سرمربي پرسپوليس باشد، اين شرط دربارهاش اعمال خواهد شد. به هر حال بايد ابتدا به ساكن آشتي صورت گيرد و اختلافات حل شود تا آنها بتوانند با همكاري هم تيم خوبي را براي فصل آينده آماده كنند و در طول فصل هم همواره با يكديگر همكاري مثبتي داشته باشند."
پنجعلي در پاسخ به اين سوال كه آيا عدم همكاري صادقانه و صميمانه ميان سرمربي تيم پرسپوليس و مديريت اين تيم را كميته فني تشخيص خواهد داد و نظارتي از اين حيث صورت خواهد گرفت، گفت: "انتخاب و اعمال نظر كميته فني درباره شرايط باشگاه و تيم فوتبال پرسپوليس، مختوم به انتخاب سرمربي فصل آينده تيم نيست. كميته فني فعاليتش مستمر خواهد بود و درخواست كرديم، پيشكسوتان و صاحبنظران ديگري از خانواده پرسپوليس به جمع اعضاي كميته اضافه شوند. هرچه تعداد اعضا بيشتر باشد، كار بهتر انجام خواهد شد. بر شرايط تيم پرسپوليس در مقاطع مختلف نظارت دقيق و دائم خواهيم داشت و اگر ضعفي را ببينيم، آن را تذكر ميدهيم. حال اين ضعف مربوط به شرايط فني تيم و يا ابعاد ديگر باشگاه باشد. كميته فني حتي در صورت نتايج و عملكرد ضعيف تيم، حق بركناري سرمربي و انتخاب مربي جديد را از طرف مديريت باشگاه دارد. اين گونه نيست كه ما كار را در آينده رها كنيم."
پنجعلي در پاسخ به اين سوال كه آيا به عنوان يكي از اعضاي كميته فني از عملكرد بازيكنان خارجي فصل گذشته پرسپوليس رضايت داشتيد و در اين باره توصيهاي به سرمربي آينده تيم كردهايد، گفت: "اصولا با حضور بازيكن و مربي خارجي در فوتبال ايران مخالف هستم. بايد ببينيم بازيكنان و مربيان خارجي غالبا چه فايدههايي براي پيشرفت اين فوتبال داشتهاند. اصلا چرا بحث آوردن مدير خارجي را نميكنيم؟ فكر ميكنم درد فوتبال ما و حل شدن مشكلات آن استفاده هر چه بيشتر از بازيكنان يا مربيان خارجي نيست. مشكل فوتبال ما مديريت است. اگر نگاهي به نتايج تيمهاي ملي كشورمان در ردههاي سني مختلف بكنيم، ميبينيم آنها ناكام بودهاند. حتي با مربي خارجي هم موفقيتهاي چشمگيري پيدا نكرديم."
يكبار ديگر اطلاعيه كميته فني را بخوانيد
زادمهر: با هر سه گزينه مربيگري پرسپوليس كار كرده بودم
خبرگزاري فارس: عضو كميته فني باشگاه پرسپوليس گفت: من با هر سه گزينه سرمربيگري پرسپوليس كار كرده بودم و در نهايت نظر جمع انتخاب دايي بود.
محمد زادمهر در گفتوگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس در مورد علت انتخاب علي دايي اظهار داشت: من با هر سه گزينه مربيگري پرسپوليس كار كرده بودم. با دايي در سايپا، با استيلي در استيل آذين و با درخشان در تيم ملي و در نهايت نظر جمع بر اين بود كه دايي انتخاب شود و ما صلاح باشگاه را در نظر گرفتيم.
وي ادامه داد: كميته فني باشگاه مستقل بود و در آزادي كامل دايي را انتخاب كرد. برخي ميگفتند ديكتهاي تحميل شده را اجرا ميكنيم اما كميته فني به وظيفه خود عمل كرد. اين اولين بار است كه باشگاهي بر اساس نظر كميته فني، سرمربي را انتخاب ميكند و اين مسايل را بايد به فال نيك گرفت.
زادمهر در مورد اتفاقات رخ داده بين كاشاني و دايي و اختلافهاي اين دو نفر گفت: هر انتخابي صورت ميگرفت حرف و حديث داشت. بهتر است يكبار ديگر اطلاعيه كميته فني را در مورد انتخاب دايي بخوانيد.
هنوز که چیزی معلوم نیست !!
تو سایتا زده دایی 12 ساعت وقت داره تا بیاد و قبول کنه اگه نیاد ، استیلی میشه سر مربی
حتما میخواستن استیلی رو سرمربی کنن ، اینجوری دارن مردم رو گول میزنن که بعدا بگن دایی خودش نخواست !!!
این راه که اینا میرن به جایی میره که عرب نی انداخت!!!!
مطمئن هستم کار اینا به نیم فصل نمیکشه....بدبختیش برا هوادار بیچاره میمونه.....
پس از تصمیمات کمبته فنی؛
دایی شروط باشگاه پرسپولیس را دریافت کرد/ در انتظار پاسخ نهایی!
سرمربی مشروط تیم فوتبال پرسپولیس عصر دوشنبه از طریق نماینده تام الاختیارش در جریان تصمیمات کمیته فنی این باشگاه قرار گرفت و اعلام کرده است بزودی تصمیم نهاییاش در مورد همکاری با حبیب کاشانی و یا رد کردن این پیشنهاد را اعلام خواهد کرد.
به گزارش خبرنگار مهر، کمیته سه نفره فنی باشگاه پرسپولیس پس از نشست طولانی روز دوشنبه خود علی دایی را به عنوان سرمربی فصل آینده سرخپوشان معرفی کرد اما شرایطی را برای نهایی شدن حضور وی بر روی نیمکت پرسپولیس اعلام کرد. در متن اطلاعیه کمیته فنی پرسپولیس آمده است:
« اینجانبان بیژن ذوالفقار نسب، محمد پنجعلی و محمدرضا زادمهر اعضای کمیته فنی باشگاه پرسپولیس با توجه به آزادی عمل و اخلاق و رفتار ورزشی و دغدغه نسبت به تیم محبوبمان پرسپولیس پس از ساعت ها مطالعه دقیق برنامه های ارائه شده کاندیداها و همچنین ملاقات حضوری با آقایان استیلی، درخشان و نماینده تام الاختیار آقای دایی و همچنین تماس تلفنی با آقای علی دایی در خارج از کشور با توجه به شرایط بسیار حساس روزهای آغازین فصل نقل و انتقالات پیشنهاد می نمائیم که آقای علی دایی به عنوان سرمربی سال آینده پرسپولیس مشروط به اعلام همکاری کامل در چارچوب قوانین باشگاه با شخص آقای کاشانی سرپرست محترم باشگاه پرسپولیس معرفی می نمائیم.
همکاری صادقانه، صمیمانه، همه جانبه این دو نفر در اداره موفقیت آمیز باشگاه را بسیار الزامی می دانیم و در صورت عدم همکاری آقایان کاشانی و دایی با احترام کامل به آقای حمید درخشان، آقای حمید استیلی را به عنوان گزینه دوم این کمیته معرفی می نمائیم.»
پس از این اتفاق نماینده تام الاختیار دایی تصمیمات کمیته فنی را به اطلاع وی رساند و دایی نیز اعلام کرد در مدت تعیین شده پاسخ نهایی اش را اعلام خواهد کرد. اعضای کمیته فنی پرسپولیس برای اعلام نظر سرمربی پرسپولیس 12 ساعت را مشخص کرده اند که به نظر می رسد تا زمان مشخص شدن سرنوشت وزیر ورزش و جوانان( صبح روز سه شنبه) طول خواهد کشید!
تریلوژی ناکامی های استیلی در رسیدن به نیمکت پرسپولیس
سایت گل- علی دایی مجدداً به عنوان سرمربی پرسپولیس انتخاب شد که این به معنای ناکامی مجدد استیلی در رسیدن به نیکمت پرسپولیس بود. این سومین باری است که حمید استیلی در آستانه نشستن بر نیمکت پرسپولیس از آن دور می شود!
استیلی در 5 سال اخیر و به خصوص در سال هایی که حبیب کاشانی مدیریت باشگاه را بر عهده داشته است، یکی از گزینه های همیشگی مربیگری این تیم بوده است. نام او در سال های اخیر بارها برای هدایت پرسپولیس مطرح شده است، اما او هیچوقت به آرزوی مربیگری در پرسپولیس نرسیده است.
اولین بار در تابستان 86 بود که بعد از حضور کاشانی در پرسپولیس، نام استیلی به عنوان سرمربی پرسپولیس مطرح شد. استیلی که حدود 9 ماه قبل توسط دنیزلی از تیم اخراج شده بود، با حضور کاشانی در راس باشگاه پرسپولیس به عنوان یکی از مربیان تیم به جمع سرخپوشان بازگشت.
دوستی قدیمی استیلی و کاشانی باعث شد که همگان به این نکته اذعان کنند که دیگر نفر اول کادر فنی پرسپولیس حمید استیلی خواهد بود. استیلی تمرینات پرسپولیس را آغاز کرد و لیست بازیکنان جدید را نیز به باشگاه ارائه داد و کاشانی نیز یک به یک با این بازیکنان قرارداد بست. باشگاه همچنان از اعلام نام سرمربی خوداری می کرد تا اینکه نام افشین قطبی که در آن زمان عضو کادر فنی تیم ملی کره جنوبی بود، مطرح شد. قطبی چند روز قبل از آغاز فصل وارد تهران شد و پرسپولیس وی را به عنوان سرمربی معرفی کرد. استیلی بعدها در مصاحبه های مختلف اعلام کرد که قطبی پیشنهاد خودش به باشگاه بوده و قرار بود که دستیار وی شود، اما در فاصله چند روز تا آغاز فصل همه چیز عوض شده بود و استیلی یک فصل را به عنوان دستیار در کنار قطبی سپری کرد.
***یک سال بعد دوباره در خرداد ماه 87 بود که بعد از جدایی قطبی نام استیلی به عنوان سرمربی مطرح شد. این بار دیگر همه چیز آماده بود و مقدمات کار نیز آماده شده بود، اما اختلافات حبیب کاشانی با محمد علی آبادی رئیس وقت سازمان تربیت بدنی منجر به استعفای کاشانی شد و داریوش مصطفوی مدیریت باشگاه را بر عهده گرفت. مصطفوی نیز در اولین اقدام قطبی را راضی به بازگشت کرد و بازگشت قطبی با جدایی استیلی همراه شد. پیروانی دستیار قطبی شد و استیلی برای دومین بار در آستانه نشستن روی نیمکت سرخ ها از ان دور شد.
***بعد از اتقافات دو ماه اخیر و مصاحبه های تند علی دایی علیه مدیریت حبیب کاشانی و همچنین صحبتهای طرفین در برنامه نود به نظر می رسید که علی دایی شانسی برای حضور بر نیمکت پرسپولیس در فصل آینده ندارد و نام حمید استیلی دوباره برای مربیگری مطرح شد. اما این بار هم در دقیقه 90 همه چیز تغییر کرد و علی دایی برنامه به باشگاه داد و کمیته فنی نیز دایی را اتخاب کرد و استیلی دوباره از پرسپولیس دور شد. البته نام استیلی در میانه فصل گذشته و بعد از باختهای متوالی که منجر به استعفای دایی شد، دوباره به عنوان جانشین دایی مطرح شده بود. اما با بازگشت دایی همه چیز به بایگانی سپرده شد.
در صورتی که حمید استیلی این فصل در تیمی مشغول به کار نشود، نام او در فصل جدید و به خصوص در روزهایی که پرسپولیس نتایج خوبی نگیرد، دوباره به عنوان آلترناتیو دایی مطرح خواهد شد. باید دید که حمید استیلی چه زمانی به آرزوی مربیگری در پرسپولیس خواهد رسید.
منبع : بخش فارسی سایت گل
فعلا ترجیح میدم راجع به قضیه دایی و انتخاب مجددش سکوت کنم؛
فکر کنم اینطوری بهتر باشه؛
چون احساس می کنم یه جورایی دارن هممونو فیلم می کنن...
.................................................. ....................................
الان چشمم افتاده به مصاحبه این آقا، فتح الله زاده؛ حرفای جالبی زده:
بدجوری منتظرم که لیگ شروع بشه و کریمی تو زمین، جواب همچین حرفایی رو بده...نقل قول:
* در چند روزی که شما نبودید، به غیر از حضور علی کریمی در پرسپولیس خبر چندانی از فصل نقل و انتقالات نبود و به اصطلاح شما «بمبی» ترکانده نشد.
فکر میکنم کرار به اندازه شش، هفت بمب ارزش داشت و حضور او در استقلال با هیچ بازیکنی قابل قیاس نیست.
* یعنی شما میگویید، حضور کرار در استقلال مهمتر از حضور علی کریمی در پرسپولیس است؟
من با تمام احترامی که برای علی کریمی قائلم، اما این دو بازیکن اصلا با هم قابل قیاس نیستند. کرار بازیکنی است که به لحاظ فنی شرایط بسیار خوبی دارد. من برای کریمی احترام قائلم و خودش را هم خیلی دوست دارم. او سالهای سال برای تیم ملی بازی کرده و بازیکنی قدیمی است. این را هم قبول دارم که کریمی محبوبتر است، اما کرار به لحاظ فنی خیلی بالاتر از کریمی است.
متاسفانه بدترين گزينه ممكن رو انتخاب كردن!(نظر شخصي)
يه سال ديگه بايد حرص نتيجه نگرفتن و بردهاي ناپلئوني پرسپوليس رو بخوريم . . .!
دو جور میشه برداشت کرد از گستاخی فتح الله زاده که هیچی از فوتبال بارش نیست و میگفت گل افساید استقلال آفساید نبود ه چیزی که همه دیدننقل قول:
یا هدفش گفتن پیشاپیش دروغ 13 بوده
یا جک سال
حالت سومی وجود نداره و گرنه جنازه کریمی تو زمین کرار که سهله نیمی از استقلال رو زمین گیر میکنه ... اینو بازی دربی برگشت سال 87 نشون داد که جادوگر علارقم یک ماه مصدومیت وبدون یک جلسه تمرین استقلال رو بهم ریخت و مانع باخت پرسپولیس شد....
سه سناريو براي بازی دايي- كاشاني :بياييد ماهي قرمز باشيم!
سايت گل- خبر انتخاب مجدد علي دايي به عنوان مربي پرسپوليس، شگفت انگيز بود و براي طيفي از دوستداران پرسپوليس خوشحال كننده. اما در پس پرده نمايشي كه از ظهر يكشنبه با جلسه «كميته فني» آغاز شد، هنوز رازهايي نهفته است. از ميان سه گزينه مربيگري، دايي تنها كسي بود كه ترجيح داد نماينده اش را به اين جلسه روانه كند اما كميته اي كه يك شبه تشكيل شد، برنامه هاي او را كارآمدتر تشخيص داد تا اثبات شود در فوتبال ايران، هيچ چيز غير ممكن نيست. در ماجرايي كه مي توان آن را شطرنج «كاشاني- دايي» تعبير كرد، سه سناريو محتمل است.
سناريوي اول: اطمينان دايي از رفتن كاشاني
تقريباً در دو ماه اخير علي دايي از هيچ فرصتي دريغ نكرده و هر وقت ميكروفون جلوي روي او بوده، حبيب كاشاني را به باد انتقاد گرفته است. او بعد از انتقادهاي سريالي در پايان هر بازي، در برنامه 90 «شاه بيت» غزل را خواند و چند راز مگو هم از سرپرست پرسپوليس فاش كرد. از توصيه كاشاني براي «زمين خوردن قطبي» گرفته تا لابي براي بركناري دكتر شريفي از كميته انضباطي.
دايي كه حتي در پشت صحنه برنامه 90 با كاشاني روبرو نشده بود، آشكارا موضوع درگيري اش با ليدرهارا به مدير پرسپوليس نسبت داد و با مطرح كردن مسائل «ناموسي» از قول يك ليدر گفت: «كاشاني گفته بود به خودش فحش بدهيد نه زن و بچه اش!».
علي دايي در همان برنامه به صراحت گفت كه هيچ برنامه اي براي فصل آينده تحويل سرپرست پرسپوليس نمي دهد. اما به فاصله 24 ساعت ورق برگشت، و شهريار در تغيير موضعي آشكار اظهار كرد برنامه هاي خود را به باشگاه پرسپوليس ارائه مي كند. دايي براي اينكه كاشاني را در موقعيت استيصال قرار دهد، اعلام كرد براي فصل آينده، هيچ دستمزدي هم نمي خواهد و اين يعني حداقل 500 ميليون صرفه جويي در هزينه هاي باشگاه.
فرض محتمل آن است كه در 24 ساعت طلايي بعد از برنامه 90، دايي به هر نحوي اطمينان حاصل كرده كه دوران ماموريت حبيب كاشاني در پرسپوليس به زودي به پايان مي رسد.
سناريوي دوم: دايي مربي موقت است!
دايي در گفت و گو با عادل فردوسي پور، يكي دو بار به مهارت هاي كاشاني در عرصه سياست اشاره كرد و گفت: من سياست بلد نيستم ولي آقايان بلدند.... اين دقيقاً نقطه قوت مردي است كه از كانال سياست به فوتبال آمده و هيچ وقت هم منكر آن نبوده است. كاشاني همانقدر كه در مسائل فني فوتبال بي ادعا است، در بخش «مديريت» مدعي است و هيچ بعيد نيست اين ماجرا را به گونه اي فيصله دهد كه فصل آغاز شود و علي دايي مربي پرسپوليس نباشد.
خيلي از كارشناسان معتقدند كتاب «انتخاب مربي» در پرسپوليس هنوز به صفحات پاياني نرسيده و شايد در روزهاي آينده خبرهايي تازه اي در اين خصوص بشنويم. اين ظن وقتي تقويت مي شود كه مي بينيم، كاشاني بلافاصله پس از خبر انتخاب دايي، مي گويد: او 12 ساعت فرصت دارد كه نظر خود را اعلام كند. آيا اين ضرب الاجل تعيين كردن ها شما را به ياد ماجراي «واعظ- قلعه نويي» نمي اندازد؟
سناريوي سوم: فيلم هندي
در فوتبالي كه به شدت به لحاظ اخلاقي سقوط كرده، هيچ چيز بعيد نيست. بعيد نيست كه چند صباح ديگر ماجراي اختلاف دايي و كاشاني به سبك فيلم هاي هندي با يك مراسم آشتي كنان فيصله پيدا كند و همه آنچه كه پيش چشم ميليون ها بيننده تلويزيوني اتفاق افتاد، به بوته فراموشي سپرده شود.
مي گويند «حافظه» ماهي قرمزي كه هرسال سر سفره هفت سين عيد مي گذاريم، فقط 2 ثانيه است. دنيا براي ماهي قرمز، هر 2 ثانيه يك بار «نو» مي شود و فراموش مي كند قبل از آن چه بر سرش آمده. در اين فوتبال، شايد مجبور شويم ماهي قرمز باشيم.
یادداشت ویژه : حبیب شطرنجباز و علی گلادیاتور؛ راند آخر؟
سایت گل - علی دایی، لااقل در فضای مجازی، توسط کاربران، فردی معرفی میشود صادق و رک؛ بدون بر هم زدن این تصویر، بدون به میان کشیدن تناقضات بیشمار رفتاریگفتاری او، با احترام به آرای عمومی، این تصویر را با آغوش باز میپذیریم.
حبیب کاشانی هم در میان همین جمعیت، فردی شناخته شده است که حرف و عملش با هم یکی نیست و در محترمانهترین عنوان، سیاستباز است. حالا این دو نفر، با دو تصویر متفاوت در نگاه عام، بار دیگر به رسیدهاند؛ که رو در رو بودن یا کنار آمدنشان را به رای همان جمعیت مجازی صاحب رای واگذار میکنیم.
علی دایی سرمربی پرسپولیس شد. حتی گرفتن سه جام در فصل پیشرو، حتی به حقیقت پیوستن بخشیدن دستمزدش، چیزی از بازنده بودن دایی در نبرد با حاج حبیب کم نمیکند. اگر بعد از فرصت 12 ساعته، دایی مسئولیت نیمکت پرسپولیس را قبول کند، تمام کسانی که حافظهشان به قدر 2هفته قدرت دارد، فلاشبک میزنند و دو مرد را در برنامه نود به یاد میآورند؛ حاج حبیب را که در میان طعنه و تمسخر فردوسیپور، دایی را گزینهی اول پرسپولیس معرفی میکرد و شهریار را که با همان صداقت فرضی، محکم و باصلابت، هرگونه همکاری با کاشانی را منتفی میدانست.
حالا بعد از گذشت دو هفته، در زمان حال، باز هرکس در جای سابق خود قرار دارد؟ کاشانی کسی خواهد بود که سر حرفش ایستاده و دایی را با تمام ترشروییها و بداخلاقیها و گارد گرفتنهایش در سمتش ابقا کرده و دایی کسیست که حرف قاطع خودش را نقض کرده و دوباره به مدیری دست دوستی داده که اعتقاد دارد برای از میان برداشتن او، دست به هر کاری زده است.
قسمت دوم ماجرا وقتی رقم خواهد خورد که بعد از 12ساعت وعده شده، علی دایی این سمت اهدایی را پس بزند و جایش را به گزینهی دوم یعنی حمید استیلی بدهد. در چنین حالتی، دیگر چه کسی شک خواهد کرد که حاج حبیب با تاس رقیب یک جفت شش ارزشمند به دست آورده؛ هم فرد مورد علاقهاش سرمربی شده است و هم تمام حرفهای دایی و دیگران را مبنی بر انتخاب زودهنگام استیلی باطل کرده است و با زبان بیزبانی علی دایی را فردی دروغگو و اتهامزن معرفی میکند که حرفها و ادعاهایش پایه و اساس ندارد. و این شطرنج حاج حبیب است با مردی که مثل یک گلایاتور بیشتر از مغزش، با زور بازو- در اینجا قدرت زبان- کارهایش را پیش میبرد. همانطور که بار پیش، بعد از ادعای لابی کردن مربیان مختلف برای سرمربیگری تیمملی، خودش سرمربی شد و آن بازی را پذیرفت و لابی با خدا را تبدیل به لطیفهی فوتبالیها کرد و آخر هم خیلی راحت، در میان هیاهوی صدهزار صدای خشمگین، برای مدت 8 ماه به کنج انزوا خزید.
این میان دوباره، گوشت قربانی پرسپولیس و هوادارانش خواهند بود که گیر کرده میان بازی دو قطب و جناح، خون دل خواهند خورد و تاوان پس خواهند داد تا یکی پائین بیاید و دیگری بالا برود.
پروين: از بين كاشاني و دايي يك نفر بايد از پرسپوليس برود
سرمربي اسبق تيم فوتبال پرسپوليس گفت: با توجه به اختلافات ميان سرپرست و سرمربي پرسپوليس در فصل گذشته، ادامه همکاري آنها به صلاح اين تيم نيست و يکي از آنها بايد از اين باشگاه برود.
''علي پروين'' روز دوشنبه پس از انتخاب علي دايي به عنوان سرمربي فصل آينده پرسپوليس اظهار داشت: شرطي که باشگاه پرسپوليس براي علي دايي براي قطعي شدن سرمربيگري اش گذاشته است به صلاح اين باشگاه نيست و لطمه اين اختلافات به فوتبال ايران مي خورد.
وي تاکيد کرد: گذشتن از نام علي دايي با توجه به اينکه در دو سال گذشته اين تيم را قهرمان کرده است دشوار بود، من به اين تصميم احترام مي گذارم اما اينکه از حميد استيلي و حميد درخشان براي هدايت اين تيم برنامه بگيرند و با آنها قرارداد نبندند براي آنها خوب نيست.
پروين در خصوص اعضاي کميته فني باشگاه پرسپوليس گفت: هر سه عضو اين کميته بازيکنان قديمي پرسپوليس و تيم ملي بوده اند و انتخاب آنها تشخيص حبيب کاشاني بوده است.
گفتني است بعداز ظهر امروز کميته فني باشگاه پرسپوليس علي دايي را به عنوان سرمربي فصل آينده تيم فوتبال اين باشگاه انتخاب کرد اما مشروط به اينکه تا 12 ساعت بعد اعلام کند که مديريت حبيب کاشاني بر پرسپوليس را قبول دارد و حاضر است با او به طور کامل تعامل کند، در غير اين صورت حميد استيلي به عنوان سرمربي اين تيم انتخاب مي شود.
فقط میتونم بگم اینحا ایرانهنقل قول:
جایی که همه چیطزش با تمام نیا فرق داره
اصلاً تعجب نکینید ..اینجا ایران است ...همه چیز ممکن وهمه چیز غیر ممکن هست!!!
اینجا ایران است
دستیاری که استیلی می گفت از کروش سرشناس تر است
می خواست مربی دایی در بایرن را برای دستیاری بیاورد
حمید استیلی قصد داشت در صورت حضور در پرسپولیس از میشاییل هنکه که مربیعلی دایی در بایرن بوده به عنوان دستیارش استفاده کند.
به گزارش خبرآنلاین ؛ استیلی در بخشی از گفت و گویش با ما در این باره گفت:«اولاً باید بگویم من نگفتم یک دستیار سرشناستر از کروش میآورم اما برای آوردن مربی با گزینهای به توافق رسیده بودیم که از نظر اسمی و جایگاهی شرایطی مشابه با کروش داشت.
گزینه ما میشل هنکه بود. دستیار اوتمار هیتسفلد در بایرن مونیخ که در تمام موفقیتهایش در کنار او بود. او کم کسی برای خودش نیست. من از طریق یک ایجنت با این مربی به توافق رسیده بودم. درباره مسائل مالی، حرفی با او نزده بودم. بحثش اما چیز عجیب و غریبی نبود که عملی نشود.»
فيلم هندي دايي و كاشاني ، تكميل نشد!
من نمي فهمم چه معني داره كه دايي به باشگاهي كه اعتقاد داره مديرش غيرقانونيه ، برنامه ميده و بعد تعيين تكليف مي كنه كه مديرعامل قانوني بياد؟
عقل و منطق حكم ميكنه كه وقتي مدير فعلي باشگاه رو قبول نداره ،انصراف بده ،نه اينكه با دادن مسخره ترين پيشنهاد (مجاني كار كردن) مردمو گول بزنه
پاسخ کتبی دایی ساعت 4:07 بامداد تحویل باشگاه شد/ دایی شرط کمیته فنی را نپذیرفت
علی دایی در پاسخ به صورتجلسه نهایی کمیته فنی تیم فوتبال باشگاه پرسپولیس که از وی خواسته بود پاسخ خود را درباره همکاری با حبیب کاشانی، سرپرست باشگاه پرسپولیس بیان کند، شرط کمیته فنی برای قبول سرمربیگری پرسپولیس را نپذیرفت و اعلام کرد تنها با مدیرعامل منتخب هیات مدیره قانونی باشگاه همکاری خواهد کرد.
به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، کمیته فنی باشگاه پرسپولیس روز گذشته علی دایی را به عنوان سرمربی پرسپولیس برگزید، مشروط به اعلام همکاری کامل در چهارچوب قوانین باشگاه با حبیب کاشانی، سرپرست باشگاه و از او خواست ظرف 12 ساعت پاسخ خود را به باشگاه اعلام کند.
به همین جهت تنی چند از کارکنان باشگاه پرسپولیس شب گذشته با حضور در باشگاه، آماده دریافت پاسخ دایی شدند و در نهایت ساعت 4:07 بامداد پاسخ وی از سوی نماینده تام الاختیارش با همراهی برادر دایی، به باشگاه تحویل شد.
این در حالی بود که یکی از دوربین های تلویزیونی نیز برای پوشش خبر، در محل حضور داشت.
متن کامل پاسخ کتبی علی دایی به شرح زیر است:
بسمه تعالی
باشگاه محترم فرهنگی ورزشی پیروزی (پرسپولیس)
با سلام و احترام؛
پیرو ابلاغ غیر رسمی صورت جلسه نهایی کمیته محترم فنی باشگاه پرسپولیس به تاریخ 1390/3/30، که منضم به نامه باشگاه نبوده است. ضمن تشکر از حسن نیت و اعتماد کمیته محترم فنی به اینجانب بدون شک حمایت های هواداران شریف و محبوب تیم مردمی و پر افتخار پرسپولیس موثر واقع شده و این فرصت مجدد را برایم فراهم کرده است تا بتوانم به احساسات پاک میلیون ها هوادار پرشور تیم محبوبم خدمت کنم.
در این راستا به اعضای محترم کمیته فنی که در ابلاغیه قید نموده اند که در چهارچوب قوانین باشگاه فعالیت کنم. همانطور که در کنفرانس تلفنی به اعضای محترم جلسه عرض کردم، تاکید می نمایم طبق مقررات و ضوابط حاکم بر هر باشگاه حرفه ای این تعامل، فعالیت و همکاری باید به صورت کاملا طرفینی صورت پذیرد. که در این دوره فعالیت نیز در چهارچوب قوانین باشگاه عزیز پرسپولیس با معرفی مدیرعامل محترم باشگاه که از سوی هیات مدیره محترم برخوردار از وجاهت قانونی و قوانین جاری خواهد بود همکاری صمیمانه، صادقانه و همه جانبه با آن مقام محترم را خواهم داشت.
توفیق و عزت همه خادمان عرصه پاک و مهم ورزش کشور عزیزم را از خدای بزرگ مسئلت می نمایم.
با تشکر
علی دایی
از طرف بهمن دهقان
نماینده تام الاختیار
منبع
کد:http://fc-perspolis.com/4234/%D9%BE%D8%A7%D8%B3%D8%AE_%DA%A9%D8%AA%D8%A8%DB%8C_%D8%AF%D8%A7%DB%8C%DB%8C_%D8%B3%D8%A7%D8%B9%D8%AA_4:07_%D8%A8%D8%A7%D9%85%D8%AF%D8%A7%D8%AF_%D8%AA%D8%AD%D9%88%DB%8C%D9%84_%D8%A8%D8%A7%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87_%D8%B4%D8%AF/_%D8%AF%D8%A7%DB%8C%DB%8C_%D8%B4%D8%B1%D8%B7_%DA%A9%D9%85%DB%8C%D8%AA%D9%87_%D9%81%D9%86%DB%8C_%D8%B1%D8%A7_%D9%86%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D9%81%D8%AA/#More
البته بعید نیست دایی بتونه کاشانی رو هم برداره !!!
پس از رد پيشنهاد کميته فني از سوي علي دايي و طبق اعلام قبلي اين کميته، حميد استيلي را بايد سرمربي جديد سرخپوشان دانست.
آينده اين تيم انتخاب کرد به شرط آنکه وي با کاشاني همکاري کند. دايي اما بامداد امروز در نامهاي پيشنهاد کميته فني را رد و اعلام کرد تنها با هيئت مديره و مديرعامل منتخب کار ميکند.
با توجه به اينکه دايي پيشنهاد کميته فني را رد کرده و با توجه به اين نکته که کميته فني روز گذشته اعلام کرده بود در صورت پاسخ منفي دايي، حميد استيلي سرمربي خواهد شد، بايد استيلي را سرمربي جديد پرسپوليس دانست. البته کميته فني هنوز نظر رسمي خود را اعلام نکرده و طبق اعلام محمد پنجعلي اين کميته امروز در اين باره جلسه دارد.
استيلي را بايد سرمربي پرسپوليس دانست مگر اينکه اتفاقاتي نظير اينکه خودش نخواهد، رخ دهد.
ورزش سه
هنوز چیزی قطعی نشده .
به نظر من دایی حرف غیر منطقی نزده ! باشگاه باید هیئت مدیره داشته باشه و هیئت مدیره هم مدیر عامل انتخاب کنه . یعنی از الان کاشانی مدیر عامل هست در حالی که هیئت مدیره ای وجود نداره ؟!؟!
هنوز کمیته فنی صحبتی در مورد این موضوع نکرده و تا اون موقع استیلی اسما سر مربی هست نه رسما !
نماينده تامالاختيار دايي در گفتوگو با فارس:
كميته فني نامه دايي را دوباره بخواند؛ باشگاه شتابزده عمل كرد
خبرگزاري فارس: نماينده تامالاختيار علي دايي با بيان اينكه باشگاه پرسپوليس شتابزده عمل كرده، گفت: اعضاي كميته فني بايد يك بار ديگر نامه دايي را بخوانند.
بهمن دهقان نماينده تامالاختيار علي دايي در گفتوگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس، در خصوص نامه علي دايي به باشگاه پرسپوليس عنوان كرد: با توجه به اينكه شرايط خاصي براي دايي مهيا شد تا نظرش را به باشگاه ارائه دهد به دليل قولي كه داده بود به سختي اين كار را انجام داد و صبح زود نظر او به باشگاه اعلام شد اما اينكه آقايان اعلام كردند كه دايي به درخواست كميته فني جواب رد داده، اين طور نيست.
وي افزود: بهتر است آقايان نامه علي دايي را يك بار ديگر بخوانند. دايي به صراحت عنوان كرد در صورتي كه هيئت مديره انتخاب شود و اعضاي هيئت مديره هر مديرعاملي را انتخاب كردند با كمال ميل حاضر است با باشگاه همكاري كند. او اعلام نكرده كه با فرد خاصي كار نميكند. بهتر است در جملات دايي دقت كنند.
نماينده تام الاختيار علي دايي خاطرنشان كرد: اعضاي كميته فني بايد يك بار ديگر نامه دايي را بخوانند. دايي به دنبال يك هيئت مديره قوي است تا در طول فصل كه قرار است در 3 جام معتبر شركت كنند پشتوانه قوي داشته باشد.
دهقان با اشاره به اينكه وظيفه كميته فني ابلاغ نظر به مسئول باشگاه است، اظهار داشت: كميته فني بازوي مشورتي باشگاه است، سؤال اينجاست كه چرا به جاي اعلام نظر كميته فني به سرپرست باشگاه، صورت جلسه كميته فني مستقيم به دست من داده ميشود و از من امضا ميگيرند و ميگويند تا ساعت 6 صبح علي دايي بايد به اين پيشنهاد جواب دهد. آيا اين تصميم فني است؟
وي اضافه كرد: اين موضوع نشان ميدهد كميته فني در حال انجام وظايف مديريتي است. اين نامه ابتدا بايد به تاييد سرپرست باشگاه ميرسيد و سپس به من ابلاغ ميشد. ما اين را يك ابلاغ غيررسمي ميدانيم. مشخص است كه باشگاه در اين زمينه شتاب زده عمل كرده است.
ذوالفقارنسب در گفتوگو با فارس:
گفتيم كه اگر دايي قبول نكند، استيلي سرمربي ميشود
خبرگزاري فارس: عضو كميته فني باشگاه پرسپوليس گفت: در صورتجلسه گفتيم اگر دايي هدايت پرسپوليس را قبول نكرد گزينه دوم كه حميد استيلي است، سرمربي ميشود.
بيژن ذوالفقارنسب در گفت و گو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس در مورد اينكه آيا بايد حميد استيلي را به عنوان سرمربي جديد پرسپوليس معرفي كرد يا خير اظهار داشت: روز گذشته صورتجلسه اي را تنظيم و از بين سه گزينه، دايي را بنا بر استدلال هاي كميته فني به عنوان سرمربي انتخاب كرديم. با توجه به يكسري مسائل بين علي دايي و كاشاني، گفتيم بايد اين اختلاف نظرها برطرف شود. دايي بايد اعلام مي كرد كه در چارچوب قوانين باشگاه همكاري مي كند. اين به نفع باشگاه است.
وي افزود: اگر تفاهم نباشد مشكل به وجود مي آيد. اين مشكلي نيست كه به سادگي بتوان از آن گذشت. در صورتجلسه ديروز گفتيم اگر دايي هدايت پرسپوليس را قبول نكرد گزينه دوم كه حميد استيلي است، سرمربي مي شود.
عضو كميته فني باشگاه پرسپوليس در پاسخ به اين سوال كه وقتي از اختلاف دايي و كاشاني مطلع بودند چرا دايي را به عنوان سرمربي انتخاب كردند، گفت: دايي وقتي برنامه مي دهد يعني شرايط باشگاه را قبول دارد و مي خواهد كار كند. دايي اگر نمي خواست با پرسپوليس كار كند از همان اول حاضر نمي شد برنامه بدهد و اگر منتظر شويم كه هيئت مديره انتخاب شود شايد ماه ها زمان ببرد و كار عقب مي افتاد.
ذوالفقارنسب با رد اين موضوع كه فرصت 12 ساعته به دايي ربطي به انتخاب وزير وزارت ورزش در امروز ندارد، تاكيد كرد: ما كاري به اين مسائل نداشتيم. باشگاه بايد در نقل و انتقالات به فكر جذب بازيكن باشد و از روي ليست سه مربي كه برنامه داده است مشغول يارگيري است. اگر دير شود همه گزينه هاي خوب جذب تيم هاي ديگر مي شوند. دايي خارج از كشور است و مجبور بوديم كه از او بخواهيم زودتر پاسخش را بدهد.
وي در مورد اينكه آيا براي بازگشت دايي رايزني مي شود يا خير عنوان كرد: هر رايزني كه منتهي به ازبين رفتن اين مشكل شود حاضرم انجام دهم اما دايي نظر خود را گفته است.
عضو كميته فني در اين خصوص كه آيا استيلي كه گزينه دوم كميته فني شايسته سرمربيگري است، گفت: همه گزينه هاي مورد نظر شايسته هستند. استيلي چون ايران است 12 ساعت فرصت نمي خواهد.
پنجعلي در گفتوگو با فارس:
استيلي بايد به عنوان سرمربي پرسپوليس معرفي شود
خبرگزاري فارس: عضو كميته فني باشگاه پرسپوليس گفت: طبق تصميمي كه كميته فني روز گذشته گرفته استيلي بايد به عنوان سرمربي جديد معرفي شود.
محمد پنجعلي در گفتوگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس، در خصوص اينكه با رد پيشنهاد كميته فني از سوي علي دايي چه كسي به عنوان سرمربي انتخاب ميشود، اظهار داشت: طبق همان تصميمي كه كميته فني ديروز گرفته استيلي بايد به عنوان سرمربي جديد معرفي شود چون اين تيم نميتواند بدون مربي بماند. البته اكنون در باشگاه جلسه داريم و به احتمال زياد با علي دايي صحبت ميكنيم تا دليل رد پيشنهادش را بدانيم.
عضو كميته فني باشگاه پرسپوليس در پاسخ به اين سؤال كه چرا با وجودي كه ميدانستند علي دايي و حبيب كاشاني نميتوانند با هم كار كنند، بار ديگر بر انتخاب دايي تاكيد كردند، گفت: تفكر ما اين بود كه اين دو اگر در يك اتاق بنشينند و صحبتهايشان را انجام دهند مشكل حل ميشود. ما به لحاظ تجربي اين اعتقاد را داشتيم. خيلي از دعواها نهايتا منجر به آشتي ميشود. روي شناختي كه از هر دو عزيز داشتيم، به اين نتيجه رسيديم و گفتيم يك ريش سفيدي هم پيدا شود تا اين دو را به هم آشتي دهد. وقت كمي هم در اختيار بود.
پنجعلي درباره اين شائبه كه به دليل انتخاب وزير ورزش به علي دايي فقط 12 ساعت زمان داده شد تا به پيشنهاد كميته فني پاسخ بدهد، گفت: اصلا چنين چيزي نيست. من خودم نميدانستم كه امروز قرار است وزير ورزش معرفي شود و به اين چيزها فكر نميكردم. اگر 12 ساعت فرصت داديم به اين دليل بود كه مدام با دايي در تماس بوديم و نميخواستيم حاشيه بيشتري وارد شود.
عضو كميته فني پرسپوليس درباره اينكه با وجودي كه دايي بيش از انتخاب سرمربي تيم مبلغ قرارداد خود را بخشيد تا نشان دهد دوست دارد در پرسپوليس كار كند چرا كميته فني بار ديگر به دنبال نظر وي نسبت به اين پيشنهاد بود، اظهار داشت: ما ميخواستيم دايي پاسخ صريحتر و شفافتري به ما بدهد. ميدانستيم همه منتظر نهايي شدن اين تصميم هستند. انتخاب ما كاملا ارزيابي شده است و بين گزينهها علي دايي را در اين شرايط اصلحتر ديديم. قلبا دوست داشتيم كه ايشان باشند. دنبال سياسي كاري نبوديم و منافع باشگاه را در نظر گرفتيم.
پنجعلي خاطرنشان كرد: آقاي كاشاني كوچكترين نظري در مورد گزينهها ندادند و وقتي متوجه شدند انتخاب كميته فني علي دايي است، گفت خيلي خوشحالم چرا كه ابهاماتي وجود داشت كه با اين انتخاب برطرف ميشود.
روزنامه جوان: مدیریت حبیب کاشانی ضعیف است
او دنبال کارهایی است که موجه جلوه کند
روزنامه جوان نوشت:
کاشانی، این روزها به جای جذب سرمربی و بازیکن و برطرف کردن نقاط ضعف پرسپولیس مثل همیشه در حال کارهایی است که وجهه او را موجه نشان داده و نزد هواداران تیم محبوبش کردهاند! اعلام نام دایی به عنوان گزینه مربیگری در پرسپولیس از سوی کاشانی، آن هم در شرایطی که همه میدانستند در لیگ دهم، کاشانی هرگز پشت دایی نبود، فقط و فقط به این دلیل است که سرپرست موقت آدم بده این بازی نشود و حال برای جبران این وقت گرانبهایی که تلف شده، جذب علی کریمی، یعنی به دست آوردن دل هواداران پرسپولیس، هوادارانی که بعد از اتفاقات سال گذشته، دیگر چشم دیدن کاشانی را نداشتند! کاشانی برای رسیدن به خواستههایش از استفاده ابزاری از علی کریمی و نام او نیز نگذشت، در حالی که کریمی اگر بهترین بازیکن دنیا هم باشد، نمیتواند به تنهایی برای تیمی که باید 16 بازیکن جذب کند کمکی کند.
یکی دیگر از دلایل جذب کریمی در تنگنا قرار دادن دایی است، چرا که کریمی و دایی رابطه چندان جالبی با هم ندارند. از طرف دیگر کاشانی که مدعی بود اولویت پرسپولیس با دایی است، حتی اگر منجر به جدایی او از سرخپوشان باشد، وقتی دید تیرش با جذب کریمی به سنگ خورده و دایی عکسالعملی درباره این خرید از خود نشان نداده است، سراغ مایلی کهن رفت؛ کسی که خاطره دعواها و دادگاههای او و دایی هنوز از خاطراتمان پاک نشده و همه میدانند آب این دو در یک جوی نمیرود. کاشانی اما خیلی در هول و ولا و تب و تاب جذب بازیکن نیست و گویا قصد دارد ابتدا سرمربی تیم را معرفی کند. در دید اول این فکر مثبت است و منطقی چرا که تیم را باید سرمربی ببندد. اما نه زمانی که 9 روز از فصل نقل و انتقالات برای این تیم به بطالت گذشته و تمام بازیکنان برتر لیگ را تیمهای دیگر روی دست بردهاند و هرچه مانده ته بار است!
و تمام این مسائل و مشکلات، به مدیریت ضعیف کاشانی برمیگردد. اینکه زمانی که پرسپولیس در کوران بازیها بود، با بازیکنانش برای تمدید قرارداد،تماس گرفته میشود حال که طبق قانون تعریف شده لیگ زمان جذب بازیکن است. همه دست روی دست گذاشتهاند! 9 روز از فصل نقل و انتقالات میگذرد و پرسپولیس تنها 9 بازیکن دارد و یک بازیکن جذب کرده است. آن یک بازیکن هم البته اگر جنبه تبلیغاتی برای کاشانی نداشت، حتماً امروز نامش در لیست این تیم نبود.
پرسپولیس یک فصل با تمام بازیهای کاشانی سوخت و ساخت. کاشانی که از ابتدا سیاسی نبود و شاید هم به راستی به عشق ورزش و مردم آمده بود، اما نتیجه آن چیزی جز ناکامی نبود و اگر همان تلاش دایی هم نبود، الان این تیم جام بازیهای حذفی را هم نداشت. تصور کنید این مدیر سیاسی، قرار است چه تدبیری برای بحرانهای این تیم در لیگ یازدهم کند. بحرانهایی که بیشک بخش اعظم آن به عدم موفقیت پرسپولیس در فصل نقل و انتقالات و تفکرات اشتباه مدیری که از نیمه راه به بیراهه زد برمیگردد.
منبع:
************************************************** *****************کد:http://www.khabaronline.ir/news-158515.aspx
...و شطرنج دایی و کاشانی به اینجا رسید:بازی تمام؟
سایت گل-رگ های گردن دایی متورم بود. او از «بیژن فلانی» می گفت که دارد به نمایندگی از«گادفادر»تیم می بندد. آدرس کمپ های آلمان واسپانیا را می داد و با ذهنیتی عجیب آینده را معلوم ومشخص می دانست.
برنامه 90 می توانست تقابل نهایی دایی وکاشانی باشد. شهریار هرچه را در خفا وآشکار دیده وشنیده بود بر زبان آورد. کاشانی هم کم دلیل وبرهان نیاورد. فردایش خیلی ها شهریار را برنده این دوئل دانستند. دوئلی که سرپرست باشگاه در آن از دایی به عنوان یکی از 5گزینه هدایت پرسپولیس نام برده و حتی او را در اولویت اول قرار داد وسرمربی سرخ ها به این ایده پوزخند زد!
باور کردنی نبود!فردای همان روز دایی به پرسپولیس برنامه داد.در آن برنامه همه چیز نوشته شده بود الا این که بنویسد « من با کاشانی کار نمی کنم». شهریار پیرو حرف کاشانی در برنامه 90 برنامه داد واین معنایی جز پذیرش مدیریت کاشانی نداشت. خیلی ها گفتند ونوشتند که این بازی هوشمندانه سرمربی پرسپولیس است.او می خواهد ثابت کند که انتخاب از قبل صورت گرفته است.
کاشانی گفت: کمیته فنی تصمیم می گیرد وباز گفته شد کمیته فنی ناپیدا سرپوشی است برتصمیمی که از قبل اتخاذ شده است.هویت کمینه فنی اما معلوم بود. کاشانی نمی خواست حتی یک لحظه با این توپ در زمین خودش بازی کند.
سه تن از خوشنامان اردوگاه سرخ به عنوان کمیته فنی به بررسی برنامه ها پرداختند ونام دایی از گردونه خارج شد. تا اینجای کار آیا کسی می تواند ادعا کند ماجرای «بیژن فلانی» صحت داشت وکمپ های اسپانیا وآلمان را سرمربی از قبل تعیین شده رزرو کرده است؟ مذاکره با بازیکنان چطور؟ نه؛ این ادعاها دیگر حتی با وجود صحت آن هم قابل قبول نیست. شهریارهم تا آخر بازی آمد. بازی معلومی که عاقبتش در هر صورت باخت او بود. اگر برمی گشت یعنی همه حرفهایش در برنامه 90 وقبل از آن کشک! وحالا که برنگشته باید توضیح بدهد تو که بر اساس خواست کاشانی لیست داده بودی چگونه یادت رفت که او قرار است مدیر مافوق تو باشد؟
اگر بنا بر عدم همکاری با کاشانی بود دایی از همان ابتدا نباید برنامه می داد چون همین فرد از او برنامه خواسته بود وبرنامه دادن یعنی قبول مشروعیت .آفای دایی کاش همان ابتدا در بند اول برنامه ات می نوشتی«اعتبار این برنامه به عدم حضور کاشانی در راس باشگاه است ودر غیر اینصورت هیچ اعتباری ندارد»ننوشتی. نوشتی؟شاید هم پشت برگه نوشته بودی!
...خب ، حالا شطرنج به اینجا رسیده .آیا بازی تمام شد؟
خدایا حق رو به حق داره بده .... بازم نماینده دایی داره مشکل جلو پا کمیته فنی میزاره تا نزاره استیلی مربی شه
حکایت خواستن خدا و خرما با هم به همین میگن...
اره حرفش غیر منطقی نیست... اما نمیدونم این منطق چرا شامل حال خود دایی نمیشه ؟؟نقل قول:
مگه دایی با همین سیستم انتخاب نشد (نبود هیات مدیره) والبته دوستی با کاشانی!!