ونگر: تنها بلا و تیره روزی وجود ندارد
صحبت های آرسن ونگر بعد از دیدار مقابل لیورپول.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مصاحبه آرسن ونگر بعد از دیدار با لیورپول.
در مورد اینکه آیا احساس می کنید زیر فشار هستید...
من همیشه این احساس را دارم که زیر فشار هستم اما نه بیشتر از حد معمول.
در مورد تاسف پیش امده ...
بله، احساس می کنم نتیجه برایمان بسیار سنگین بود. تصمیم به اخراج و همچنین گل آفساید تصمیمات سرنوشت ساز این بازی بود.
در مورد بی تجربگی...
فکر می کنم فریمپونگ قربانی عدم تجربه، اشتیاق و احساسات خود شد. او شایسته کارت زرد دوم بود، او نباید وارد آن چالش می شد.
در مورد شعارهای هواداران ...
فکر می کنم هدف این است که تیم خوب و بازیکنان خوب داشته باشید. می توانید پول خرج کنید و تیم بدی داشته باشید. شما می خواهید هواداران خوشحال باشند و وقتی بازی خود را پیروز نمی شوید می توانید درک کنید که انها راضی نیستند. اما فکر می کنم ما امروز 8 بازیکن خارج از ترکبب داشتیم و همچنان عملکرد خوبی ارائه دادیم.. بنابراین همه چیز تنها بلا و تیره روزی ما نیست، نکات مثبتی هم در بازی امروز وجود داشت.
در مورد غایبین...
ما محرومین و مصدومینی داشتیم. ما چندین بازیکن اسیب دیده داشتیم، چرا؟ من دکتر نیستم. فکر نمی کنم پر تعداد بوده باشیم، در ابتدای فصل ما برنامه ای سنگین در مقایسه با دیگر تیم ها داریم زیرا چهارشنبه در دور انتخابی اروپا بازی می کنیم، این هم تاثیرگزار است. وقتی تیم کاملا اماده نیست ما باید 5 بازی انجام دهیم.
در مورد دوره ای حیاتی برای باشگاه...
این تاثیر بزرگی خواهد گذاشت، خصوصا چهارشنبه شب، آن بازی بسیار مهمی برای ماست. بعد از ان در مقابل منچستر یونایتد بازی می کنیم اما ما با تمام حریفان بزرگ ابتدا خارج از خانه بازی می کنیم، بجر لیورپول. بخش دوم فصل با همه انها در خانه بازی می کنیم.
در مورد وظیفه شما در حال حاضر...
در حال حاضر برایمان مهم است که بازیکنان را به خود بیاوریم زیرا آنها امروز بسیار دلسرد و نا امید هستند. ما نیاز داریم برای عملکرد و نگرش امروز آنها به انها اعتبار دهیم، در بازی نتیجه بسیار سنگین بود که اینگونه شکست بخوریم.
در مورد آینده سمیر نصری...
نمی دانم چه اتفاقی خواهد افتاد. همیشه گفته ام که سعی می کنم سمیر نصری را نگه دارم و هرگز ذهن خود را در این زمینه تغییر نمی دهم زیرا امروز او را بازی دادم که برای همه تعجب اور بود. او عاشق این باشگاه است، او می خواهد برای ما بازی کند، اگر تصمیم بگیریم او را بفروشیم این کار را خواهیم کرد و باید پای این مساله باستیم. در این لحظه بسیار خوشحالم که او در اینجاست. نمی دانم ایا چهارشنبه بازی خواهد کرد یا نه، ما تنها باید بازی کنیم.
در مورد پتانسیل خرید های جدید ...
می دانید ما این مساله را در نظر داریم اما تلاش می کنیم که کارهای درست را برای این باشگاه انجام دهیم. فکر می کنم کوسیلنی و ورمالن زوج فوق العاده ای در دفاع مرکزی هستند اما این بسیار دشوار است زیرا اگر دفاع وسط دیگری بخرید و بعد یک نفر مصدوم شود باید یکی دیگر را بخرم. شما نمی توانید هر وقت یک بازیکن مصدوم می شود این کار را انجام دهید.
در مورد آینده شما...
هیچ شانسی وجود ندارد که در این شرایط از اینجا بروم. سعی می کنم که بهترین توان خود را برای باشگاه به کار گیرم. ما در شرایطی زندگی می کنیم که هر شکست بدون شک یک رسوایی و ویرانی است. ما در ابتدای فصل هستیم و ما بسیار دلسرد هستیم که بازی را شکست خوردیم اما ما در ابتدای فصل هستیم.
منبع :
gunnerstrust.com