در بهار سال 2000، براك لزنر داشنجوي تازه وارد دانشگاه مينه سوتا بود ،فقط دو هفته و خرده اي از پايان كار او در مسابقات كشتي ان سي اي اي مي گذشت.
اينروزها لزنر 30 ساله كه براي مبارزه با قهرمان سابق مسابقات قهرماني سنگين وزن يو اف سي (فرانك مير) تمرين مي كند بعنوان تبليغاتي ترين مسابقه ابتدايي در تاريخ يو اف سي ، خود را در موقعيتي مشابه با قبل مي بيند.
كسي كه قبلاً در مسابقات كشتي كچ حرفه اي لقب (چيز بزرگ بعدي) معروف بود با يك برد كمتر از 69 ثانيه تبديل به يك علامت سؤال بزرگ شده و در استخر عميقي كه عمق آن مملو از كوسه است پرتاب گرديده است.
اگرچه او مي خواهد از چيزي كه هست فراتر ديده شود ، اما دليل اينكه او در مسابقه اصلي دوم فوريه در لاس وگاس مبلغ يكساني را دريافت مي كند ، شهرت او بخاطر قهرماني سابق او در دبليو دبليو اي مي باشد.
برگ برنده او حول اين محور مي گردد كه مردم خريدار تازگي مبارزه يك قهرمان سابق دبليو دبليو اي با يك قهرمان سابق يو اف سي مي باشد. ايده اصلي اين است كه تماشاگران يو اف سي مي خواهند ببينند كه كشتي گير نمايشي شكست مي خورد ، و براي تماشاگران كشتي كچ ، آنهايي كخ مبارزه برايشان بسيار مهم است ، اين كنجكاوي مطرح است كه ببينند يكي از سرسخت ترين آدمهايشان در اين سالها چه كاري مي تواند انجام دهد.
لزنر مي داند كه نقش او دشمني كردن با هواداران يو اف سي مي باشد، همان كاري كه در تبليعات با ادعاي توانايي تسليم نمودن مير انجام داد.لزنر چند ماه پيش هنگام عقد قرارداد با يو اف سي عنوان نمود كه وقتي موقع ترويج يك مبارزه فرا برسد او كارش را خوب بلد است.
(من هشت هفته را پشت سر گذاشته ام (مثل همين هفته اخير) و من براي دوم فوريه بسيار هيجان زده هستم ، من همه چيز را بر سر برد و باخت قرار داده ام .فرانك مير چنين فشاري را تحمل نمي كند.)....
قسمتي از ترجمه متن خبر سايت ياهو