سلام
مدل KDL_EX520 را از بانه به قیمت یک میلیون و نود هزار تومان خریدم.
سلام
مدل KDL_EX520 را از بانه به قیمت یک میلیون و نود هزار تومان خریدم.
نسخه نرم افزارش این هست:
PKG3.209GAA-0104
آیا این نسخه جدید است؟
لینکی که برای آپدیت گذاشتید را رفتم ولی متوجه نشدم کجا باید فایل را دریافت کنم. اگه ممکنه خودتان فایل را برای دانلود من و دوستان دیگر بگذارید.
کد:http://tv.update.sony.net/swdl/ond/2011/as/main/F18414700_PS040741/sony_tvupdate_2011_3407_gaa_auth.zip
اقای..hovo عزیز من NX720 رو از قسمت استرالیا سایت سونی اپدیت کردم چند گزینه به TV اضافه شد. در قسمت منو USB چند تا عکس با کیفیت بسیار بالا اومده که کنارش یک نقشه مکان نما گوگل اومده وقتی TV به نت وصل باشه مکان عکس نشون میده. و یک گزینه دیگه اینه که تمام کارهای TV به صورت بسیار زیبایی در پایین صحفه نمایش داده میشه . (البته با فعال سازی در منو) واما در قسمت ابزارهای شبکه یک گزینه اومده که الان واسه اینکه تو محل کارم هستم نمیتونم به اسمش دسترسی داشته باشم. ولی واسه ارتباط با لب تاب یا گوشیهایی که وایرلس دارن باید باشه. چون وقتی فعالش میکنم. لب تاب فورا TV رو شناسایی میکنه (در قسمت وایرلس لب تاب) اما وقتی میخوام TV رو بهش معرفی (کانکت بکنم) پسورد میخواد دقیقا مثل ارتباط با مودم وایرلس. حالا میخوام بدونم پسورد یا کلمه عبور TV رو از کجا باید فهمید چی هست؟؟؟برنامه REMOTE KEYBOARD رو هم دانلود کردم اما ظاهرا تا اول به Tv کانکت نشم این برنامه در قسمت سرچ چیزی پیدا نمیکنه. مشکل همون نداشتن پسورده .
پسورد دیفالت سونی همون 1234نقل قول:
البته اگه پسورد خود تی وی رو عوض کردی خوب باید فکر کنی چی گذاشتی
(منظورم همون پین کدی هست که موقع تعویض کشور باید بهش بدید ریست فکتوری)
اون عکسها رو من همین حالا دارم با آبدیت آسیا یکیش هم نصفه و نیمه پانورما هست البته بدون زوم
راستی میشه در مورد آبدیت به استرالیا و مزایاش بیشتر بگی
مثلا دیجیتال بهتر شده با بدتر
امکان گاید هست یا نه
زیر نویس کار میکنه یا نه
دکمه کنترل صدا زبان کار می کنه یا نه
کلا به غیر از افکتهای گرافیکی چیز دیگه ای هست؟
میشه یه سری عکس بگیری بزاری ببینیم
راستی میشه دوباره آبدیت کرد به آسیا؟
الان بدون اتصال دستگاه به تی یو من 9 تا منو دارم شما چند تا؟ البته من 520ex ساده است
سلام
کیفیت نمایش فیلمهای دانلود شده از این سایت:
فوق العاده بالاست ! آیا کیفیت پائین نمایش تصویر ارتباط خیلی نزدیک به نوع تصویر ارسالی فرستنده ندارد؟ مثلا فوتبال شبکه دیجیتال ما خیلی کیفیتش پائین است نه؟کد:http://www.demo-world.eu/trailers/high-definition-trailers.php
اگر نرم افزار تلویزیون را آپدیت کنیم آیا امان بازگشت به نرم افزار قبل وجود دارد؟ آیا می تونیم از نرم افزار قدیممون یک پشتیبان روی فلش بگیریم که اگه خواستیم نرم افزار را به نرم افزار قدیم برگردانیم؟
با سلام خدمت شما . اقا چندتا سوال داشتم
این تی وی رو خریدم .. تلتکسش از کجا فعال میشه ؟؟ وقتی کسی از تصویر بخواد بره بیرون تصویر خیلی اهسته حرکت میکنه..
جدیدترین اپدیتش رو میشه لطف کنید
ایا این تی وی رو میشه تو حالت ویود یا کالیبره کرد برای گرفتن کیفیت بهتر؟؟؟
از مشکلات معمولو طریقه رفع کردنش کسی میتونه یه توضیح کوتاهی بده...
اگر نرم افزار تلویزیون را آپدیت کنیم آیا امان بازگشت به نرم افزار قبل وجود دارد؟ آیا می تونیم از نرم افزار قدیممون یک پشتیبان روی فلش بگیریم که اگه خواستیم نرم افزار را به نرم افزار قدیم برگردانیم؟
پیشاپیش تشکر
من خوزستانم دیجیتال نشده هنوز. زیر نویس رو کلا استفاده ندارم. اره دکمه زبان کار میکنه. یک گزینه واسه اتصال لب تاب به تی وی اضافه شده.عکسم میزارم سر فرصت. اره میشه ابدیت رو برگردوند.نقل قول:
سلام
آیا نوع آنتن آنالوگ و تنظیم جهت آن تاثیری در دریافت شفاف تر شبکه های دیجیتال دارد؟ این سئوال را پرسیدم چون بدون اتصال آنتن آنالوگ شبکه های دیجیتال قابل دریافت نیست .
1- این رو باید از تعمیر کارهای سونی سوال کنید تا حالا که برو بچ این فرم هیچ کدوم همچین کاری نکردن یه سرچی هم زدم تو وب همچین چیزی ندیدم(دلیلش هم واضحه اصلا نیازی نیست و کار اشتباهیه همه سعی میکنن نرم افزار فریمور تی ویشون رو به روز و آبدیت نگه دارن نه مثله شما که هوس کردید دانگرید کنید)نقل قول:
2- میشه بپرسم چرا میخواهید دانگرید کنید؟
1- تلتکس با حالت دیجیتال در کانالهای 2 و 3 فعال است البته اگه زبان رو انگلیسی و کشور رو استرالیا گذاشته باشید در غیر این صورت شاید و شاید فعال نباشه قبلا که نبود من خودم تست کردم.نقل قول:
2-
3-موقع تنظیم دو حال وجود داره کامان یا همیشگی کارنت یا فعلا . موقعی که میخوای در هنگام ویدئو و فقط در همون حالت کالیبره کنی و به کالیبره تی وی دست نزنی شما از کارنت استفاده کنکد:http://tv.update.sony.net/swdl/ond/2011/as/main/F18414700_PS040741/sony_tvupdate_2011_3407_gaa_auth.zip
4-هرتز پایین و کیفیت بد در هنگام فوتبال بارسلونا راه حل کاهش گاما تا حد صفر و بعد افزایش نور و افزایش مشکی عمیق
5- به این سوالتون در بالاتر جواب داده شد
6-خواهش میکنم
در گرفتن سیگنال دو مطلب وجود داره کیفیت و قدرتنقل قول:
عموما قدرت بیاد روی حدودا95 تا 99 باشه اما کیفیت حد اقل از 20 تا 100 این کیفیت هرچی بیشتر باشه شما تصویر با بریده گی و قطعی کمتری خواهید داشت مثلا من با آنتن سیماران با تقویت برق که خود آنتن داشت الان کیفیتم 100 و قدرت 99 هست اصلا قطعی ندارم و پرش هم وجود نداره و تصویر مربع مربع هم نمیشه قبلا با یه آنت معمولی بدون تقویت قدرت روی 95 بود و کیفیت روی 40 کلا از دیدن تصویر سیر میشدیم و در ضمن 8 تا کانال بیشتر نمی گرفت با 9 تا رادیو الان 16 تا تی وی و 11تا رادیو میگیره همه جا همین طوره البته این حداکثره و استان تا استان فرق میکنه
جای آنتن خیلی مهم نیست بین دوستم دیجیتال یا هست یا نیست بین این دوتا چیزی وجود نداره وقتی هست تصویر صاف و عالیه وقتی نیست شطرنجی میشه و میایسته یا قطع میشه و سیاه میشه مثلا فکر کنی آنتن بهتر بگیری تصویر بهتر میشه نه فقط تعداد قطعی و ÷رش و دفعات مربع مربع شدن کمتر میشه تا به صفر برسه تصویر دیجیتال ایران همینه تقریبا 280 تا 340i و نه بیشتر شما فقط آنتن رو بزار روی پشت بام و خیلی هم توی جهتش و تکون دادن سانت به سانت گیرنده فقط توی یکی از شش جهت اصلی و فرعی بزار یعنی همون جهت هایی که همه همسایه هاتون میزارن و دیگه هی دستش نزن و تصورت این نباشه که اگه یه دو تا 10 سانت تکونش بدی تصویر بهتر میشه
در ضمن چیزی به نام آنتن دیجیتال نداریم
آنتن ها همشون آنالوگ هستن که توانایی گرفتن امواج دیجیتال هم دارن و این توانایی بستگی به کیت داخل و داشتن تقویت کننده است البته این مطلب آنتن تجربیه و من اصلا اهل فنت در این مورد نیستم
به محض داشتن تصویر اون تصویر بهترینه (امید وارم تونسته باشم مفهموم رو برسونم)
وامید وارم این توضیح ها مفید بوده باشه
سئوال من به این خاطر است که:
اگر ورژن آپدیتی رو مثلا اشتباه دانلود کرده بودیم ، و مربوط به سری دستگاه ما نبود ، یا در عمل مشکلاتی داشت ، بتونیم به ورژن قبل برگردیم . وگرنه این منطقی نیست که به ورژن قدیم دلبستگی نشون بدیم و در صورت نداشتن مشکل با آپدیت جدید کسی به فکر برگشت به نرم افزار قدیم نمی افتد. چون قاعدتا برنامه جدید ضمن داشتن امکانات برنامه قدیم باید امکانات جدیدتری را هم داشته باشد،راستی با برگشت به تنظیم کارخانه آیا ورژن برنامه هم به ورژن اولیه بر می گردد؟
سئوال دیگه این که : اگه زبان انگلیسی رو انتخاب کرده باشیم و کشور سنگاپور ، آیا با دادن آپدیت مربوط به منطقه خودمان(ایران) مشکلی پیش نمیاد؟
فایل اپدیتی که من دانلود کردم اسمش Copy of 00000201_057f046a.bin است. همین فایل را با فلش به تلویریون بدهم ؟
طبق نوشته سایت سونی بازگشت به ورژن قبل پشتیبانی نمی شود.نقل قول:
من که از خود سایت سونی ورژن خاورمیانه را برداشتم و آپدیت کردم، هیچ تغییری توی منوهاش ندیدم. انگار کاملا این کار الکی بود.کد:http://www.sony-mea.com/support/download/468455/product/kdl-46ex520
شما باید این رو از لینک بالایی که گذاشتم دانلود کنید
sony_tvupdate_2011_3407_gaa_auth.zip
بعد از دانلود اون رو اکسترکت کنید
این فولدر زیری مهمه
این فولدر ایجاد میشه که میریزید داخل فلش
sony_dtv0FA10A01A0A1_00000201
اونی که شما گذاشتید فایل داخل آخرین فولدر هست که اصلا نباید از داخل فولدر sony_dtv0FA10A01A0A1_00000201 در بیاد
در ابدیت منطقه آسیا رو که انتخاب میکنید و اون فایل زیپ رو دانلود میکنید داخل اون فریمور نصب شده شما این کشور ها با این زبانها وجود داره پس استفاده از هر کدوم از اون ها هیچ مشکلی پیش نمیاره
حتی شما میتونید از آبدیت های مناطق دیگه هم استفاده کنید
یعنی میتونید آبدیت استرالیا رو بگیرید از سایت سونی اصلی امریکا یا مثلا آبدیت آفریقا رو بگیرید
موضوع اینه که استاندارد های پخش دیجیتال در هر منطقه از دنیا مخصوص به خودشه
یکی از دوستان توی یکی از سونی های 3d اگه درست یادم باشه استرالیا آبدیت کرده بود و خیلی هم راضی بود البته نگفت از تی وی دیجیتال اینتر نال استفاده میکنه(کار میکنه) یا نه از ریسیور استفاده میکنه..
سلام
فایل آپدیت را از حالت zip خارج کردم و با همون پوشه خودش( طبق نظر استاد ) داخل فلش به تلویزیون وصل کردم ولی نه روی تصویر نه فیلم نه موزیک اون فایل باز نمیشه یعنی یک پوشه خالی رو نشون میده! لطفا راهنمائی بفرمائین.
نه نمیشه گفت که آپدیت الکی هست!نقل قول:
من دو ماه پیش خواستم کامپیوتر رو با کابل HDMI وصل کنم به تی وی. هر کاری کردم PC و لپ تاپ Acer تصویر فول اسکرین نمیدادن.کلی هم با تنظیمات گرافیکشون ور رفتم ولی نشد که نشد! در حالیکه همون موقع لپ تاپ Vaio رو که وصل میکردم بطور خودکار تصویر فول اسکرین میشد!
بعد سونی یه آپدیت داد و این مشکل من براحتی حل شد! در حالیکه توی منوی تی وی تغییری در این رابطه ایجاد نشده بود!
سلام
EX520
کشور را سنگاپور و زبان را انگلیسی انتخاب نموده ام ، نام شبکه های دیجیتال آمده است. تله تکس به خوبی روی شبکه های دیجیتال فعال شده است. 44 شبکه تلویزیونی ورادیوئی دارم. البته تعدادی تلویزیونی ها تکراری است. راستی چرا در لیست کشورها اسمی از کشور مالزی که ظاهرا سازنده این ال ای دی است نمیباشد؟ یکبار هم زبان فارسی را انتخاب کردم که حروف بصورت ناپیوسته و از چپ به راست نمایش داده میشد! مشکل فعلی در آپدیت کردن است که توضیح کامل و جامعی در فروم پیدا نکردم. با وصل کردن فلش به ال ای دی ، بصورت اتوماتیک آپدیت نشد . فایل های دیگر را از روی فلش برداشتم و تنها فایل آپدیت روی فلش بود باز هم نشد!
رفتم که از روی یو اس بی فایل را اجرا کنم( همان منوی مولتی مدیا یو اس بی ) هیچکدام از گزینه های عکس یا فیلم یا موزیک نتوانست فایل آپدیت را باز و اجرا کند! پوشه اصلی مشخص است ولی فایل آپدیت را نشان نمی دهد! لطفا راهنمائی بفرمائین.آیا به خاطر این نیست که من نام کشور را سنگاپور انتخاب کرده ام؟چون سنگاپور احتمالا آپدیت از طریق اینترنت به آسانی انجام میشود و نیاز به استفاده از فلش نیست، شاید به همین خاطر گزینه آپدیت از فلش در تنظیم کشور به نام سنگاپور فعال نیست!!!
یک سئوال دیگر: امکان باز کردن فایلهای پی دی اف با دستگاه هست؟ آپدیت ها چند وقت یکبار منتشر می شوند؟
1-دوست خوبم شما درست اکسترکت نکردیننقل قول:
2- فقط و فقط اکسترکت هیر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3- اون وقت این پوشه رو میبینید sony_dtv0FA10A01A0A1_00000201
به داخلش کاری نداشته باشید و از داخلش فایلش رو برندارید فقط و فقط این فولدر رو با محتویات داخلش که باید یک فایل آبدیت با پسوند .bin باشه رو بریزید داخل فلش شما احتمالا یا اون فایل رو مستقیم ریختید داخل فلش یا فولدرsony_tvupdate_2011_3407_gaa_auth رو کپی کردید
در ضمن ما دوستتون هستیم نه ....
---------- Post added at 04:11 PM ---------- Previous post was at 04:07 PM ----------
پدی اف رو
نمی تونی ببینی
از کجا بفهمیم شبکهای استان ما دیجیتال شده یا نه؟ مثل خوزستان
از کجا بفهمیم شبکهای استان ما دیجیتال شده یا نه؟ مثل خوزستان
سلام خدمت دوستان عزیز
در رابطه با همان مشکل زیر نویس وغیره این فایل رو دانلود کنید
شرمنده که دیر شد
اینم خود برنامهکد:http://up98.org/upload/server1/01/t/na2ziett211fc6020iwl.pdf
کد:http://s2.farashare.com/users/531/soft/media_convertor/Ultra_Video_Converter_4.6.0526_incl_serial-%5Bp30download.com%5D.zip
پسورد
www.-----------.com
نقل قول:دوستان پشت کنترل شما چی نوشته ؟کد:قطعات ساخت مالزی ومونتاژ برای ایران یا مالزی .
گارانتی بازرگانی ایران و انحصاری هست
EX520
نقل قول:
کد:http://ostaniha.com/
گزینه تنظیم دیجیتال را انتخاب کن و سرچ کن و بگذار تا آخر جستجو کند. اصفهان 44 تا تی وی و رادیو پیدا می کند.نقل قول:
در ضمن آنتن آنالوگ حتما باید وصل باشد.
اینترنت وایرلس دارم
با کابل به پشت تی وی وصلش کردم
خودش تنظیمات را شناخت
و تونستم خیلی راحت آپدیتش کنم.
ولی نتونستم با یو اس بی وایرلس آداپتور با اکسس پوینتم بدون نیاز به وصل کردن کابل ارتباط برقرار کنم. در ضمن کار کردن با اینترنتش بدون صفحه کلید مشکله. کسی راه حلی براش داره؟
چه نوع وایرلستی استفاده میکنی انتن نانو استیشن داری؟یا adsl وایرلس داری؟ بگو تا راهنماییت کنم.نقل قول:
سلام ،اشتراک وایرلس با دستگاه نانو استیشن از isp دارم که با اکسس پوینت tenda مدل+ W311R , استفاده از WIRELESS USB ADAPTOR Lمارک TENDA.نقل قول:
مشکل این بود که تی وی من( EX520 ) D) نتونست یو اس بی آداپتور که زده بودم به پورت یو اس بی تی وی را شناسائی کند و لذا از طریق وایرلس تی وی با این فلش نشد به اینترنت خودم متصل بشم . ولی با استفاده از پورت شبکه پشت تی وی و اتصال کابل اینترنت ( اتصال ازطریق تنظیم گزینه دیگر به جز وایرلس تی وی) به اینترنت متصل شدم ولی بد جوری این کابل دست و پاگیر بود.
فقط وایرلس خود سونی رو میشناسهنقل قول:
توی سایت خود سونی هم زده هیچ گونه برند دیگه ای رو نمیشناسه و قبول نمیکنه
فکر کنم تو فروشگاههای بانه زده بود 45 تومن
یادم نیست کدومشون بودن
این مدل رو من خریدم و راضی هستم .
بعضی ها که یگن حرکت رفرش ریتش 50 هرتزه و کم میاره
یا تعصب دارن و یا چیزی از تی وی نمیدونن و یا اصلا این تی وی رو ندارن
اصلا به این حرف ها گوش نکنید . من دل رو زدم به دریا و خریدم . فوتبال لالیگا بوندس لیگا و ... هر چی نگاه میکنم متوجه کندی حرکت نمیشم حتی از فاصله 1 متری
............
خودتون بهتره برید تو نمایندگی نگاه کنید و گول حرف احمقانه بعضی ها رو نخورید.
سلام
آیا میدانستید که شبکه IFILM هم زمان با ارسال یک تصویر ،دو صدا ارسال میکنه که شما میتونید با زدن کلید AUDIO روی کنترل EX520
صدا یا همان زبان را از فارسی به عربی تغییر دهید (البته نه بلعکس ) واین امکان روی گیرنده های دیجیتال هم وجود دارد .
[QUOTE=AMIR MOHAMMAD . M;6527059]سلام
آیا میدانستید که شبکه IFILM هم زمان با ارسال یک تصویر ،دو صدا ارسال میکنه که شما میتونید با زدن کلید AUDIO روی کنترل EX520
صدا یا همان زبان را از فرسی به عربی تغییر دهید (البته نه بلعکس ) واین امکان روی گیرنده های دیجیتال هم وجود دارد .[/QUOTE
ا
این هم از مهجزات سونی هست:27::27:- بنده خدا این هم روی رسبور های معمولی هم نداره
[QUOTE=CAPITAN MAC;6527256]روی تلویزیون سامسونگ هم این امکان هست.نقل قول:
سلام
بچه ها اخر دیگه سونی 40ex520 گرفتم فقط یک چیزی فروشنده هم اشنا بود گفت یک سالی هست همه ایران تولید میکنه مونتاژ دیگه .
یکی گفت سریال ببین با 7 شروع بشه ایرانه با 9 مالزی . برای منم با 9 شروع میشد ولی بارکدش زدم با برنامه میزنه ژابن؟؟؟؟؟
فروشنده های دیگه میگفتن مالزی و ... ولی این بهتر بود و یکم اشنا بود راستش گفت همه ایرانه مونتاژش حالا نمیدونم چی شد برای من ساخته کجایه؟
هنوز وقت نشده باز کنم میشه بگید داخلش بایه جدا هست و باید نصب کنم میشه یک اموزشی بزارید با عکسم بود مرسی
22 اینچ مانیتور گرفته بودم گرفتاری داشت نصب بایش یک چیزی هم که قابش عرضش کم شده مراقب نباشیم موقع بیرون اوردن ار جعبه led سوراخ شده فکر کنم
یک چیزی دست به صفحش بخوره مشکلی داره؟
انتخاب شبکه هم توضیح میدید دیجیتال حتما باید انتن دیجیتال بخرم تا کیفیت خوب بده؟
انشا... که سالمه فقط چطور بفهمم بیکسلاش سالمه یک فیلم hd بزارم و ریزوم کنم تصویر ببینم. شبکه های ما که تصویرشون داغونه برای شما ها همه سالم بود .
اگه نکته ای داره موقع نصبش کمکم کنید موقع بیرون اوردن هم از جعبه از بالا خوبه ؟بالا دو طرفش بگیرم مشکل نداره. llcd ها قدیم خوب بود عرضش که کلفت بود
کلا امکانات خاصی نداشت با cx دیگه خونه گفتن این بگیریم باندش خوبه و ..... راضی کننده هست ایرانم مونتاژ کنه که سوادش ندارن از خارج وارد میشه اینجا سرهم میکنند کیفیتش خوبه شما ها هم تو این یک سال خریدید بارکد که میگه ژابن نگرفتم ججریان چیه. برای بانه کسی بخره اونم گارانتی میکنن که نمیشه فهمید بانه هست یا نه گارانتی نمیکنند این فروشنده های .... ؟ گارانتی هم کنارش داره جعبش. کارگرا هم خارجی باشن بهتره تا خودی . شرکت بازرگانی چرا مونتاژ میکنه اخه گارانتیش که بدرد نمیخوره چه برسه به .......
مرسی که خوندید ببخشید زیاد شد
مبارکه
برای پیکسل توی فتو شاپ سه تا عکس با رنگ اصلی رو توی سایز فول درست کن یک پارچه وهر کدوم از سه تا رنگ رو بریز توی یک صفحه و عکس jpg ذخیره کن روی فلش بزن به تی وی توی قسمت عکس بازشون کن تا مطمئن بشی پیکسلهات سالمن
قرمز زرد آبی
می تونی مشکی سفید و سبز رو هم امتحان کنی
فقط 1920 ×1080 باشه که فول پر کنه
آبدیتش کن
بعد کالیبره کن
برای آنت اول همین آنتن رو بزن اگه قدرت و کیفیتت زیر 70 80 بود و 16 تا کانال و 111 تا رادیو کمتر گرفتی حتما باید آنتن بخری
چیزی هم به عنوان آنتن دیجیتال وجود نداره همه آنالوگ هستن که با یه تقویت کننده و کیت داخلی بهتر می تونن شبکه های دیجیتال رو هم بگیرن
گاما رو تا آخر بیار پایین حتما تصویر بهتری داره و یکم صفحه رو روشن تر کن
مرسی از توضیحت میشه وقت کردی اون عکس برام درست کنید بلد نیستم و برنامه نصب کردم
سفید و سبز هم درست کردی مرسی.
با انتن معمولی دیجیتال گرفتم خوب نشون میده ولی رو شبکه استان یک لحظه هایی گیر کرد و مثل ماهواره گفتم اون انتن بهتره شاید با انتن که کیت داره بوستر هست هم گاهی تصویر قطع یا تیک تیک میشه؟
الان دیگه رو همون شبکه خوب میگیره نمیدونم از چی بود.وصل کردم رنگش خوبه حالا تست کنم بیسکل بهتره.
انتن جدا میدن چنده؟ مارک خاصی داره
ابدیت و کالیبره چطوره؟
کالیبره تنظیمات تصویره رنگ و روشنایی و صفحه و تصویرو اینها
آبدیت همین تاپیک رو بخون کامل
کلا تاپیک ما خوبه و چیز های مفید توش زیاده
سلام مرسی از توضیحت یک زحمت دیگم دارم ببخشا
یک چیزی به برق زدم اول خودش رفت رو stand by چراغ قرمز میگم نباید اول با خود تل روشنش کنیم از رو کنارش؟؟تو دفترچه نوشته اخه؟
کل روز باید رو چراغ قرمز باشه مشکل نداره بعدش این دکمه کنار تلویزیون رو خودش همون کار کنترل میکنه مثلا اون دکمه باورش رو خودش بزنی کلا خاموش میکنه shut down بعد بزنیم دیگه با کنترل روشن نمیشه ؟ یا اینکه دکمه رو خودشم مثل کنترل میمونه برای روشن خاموشه نه shut down کلی. شبا دیگه از برق بکشم اخه چراغ قرمز standby هس یا اون دکمه رو خوه تل کلا خاموشش میکنه
برای من که بار اول تا زدم برق چراغ قرمز روشن شد یعنی قبل روشن کرده بودنش؟؟؟ اما اول یکسرس تنظیمات کرد خوده تل 40 sec رستارت و ... میخام بدونم تو مغازش کار نکرده باشه ؟ جلوی ما از انبارش داد ولی
ولی lcd قبل سونی هم اینطوری بود میزدیم برق میرفت رو قرمز ولی از خودش روشنش نکرده بودم.
ببخش اخر ببرسم که برای خودتم اولین بار برق زدی رفت رو چراغ قرمز با کنترل روشن شد یا نه اول باور بقل تل را زدی تا روشن شد؟
اینم دوباره بگم دکمه باور سمت راست تل بقلش مثل کاره کنترل میکنه یا بزنیم کلا خاموش میکنه تل که با کنترل دیگه کار نمیکنه تل؟
شب هم میخایم خاموش کنیم رو چراغ قرمزه محافظ بزنیم خاموش بشه مشکل نداره؟ یا اگه دکمه کنارش کلا خاموش میکنه اول اونو بزنیم بعد محافظ خاموش کنم؟
دیشب که جراغ قرمز استند بای بود محافظ خاموش کردم مشکل داشت کارم بد بود؟؟
میشه عکس با فتو برا درست کنید تا تست کنم
سلام
قصد دارم از اینترنت تی وی ام( ex520) راحتتر استفاده کنم . ولی با توجه به نبود موس و صفحه کلید خیلی مشکله . یکجائی در همین فروم خوندم که آپدیت جدید تی وی کیبورد سونی را ساپورت میکند. آیا منظور همان کی بورد وایرلس مدل سونی است؟ هر مدل کی بورد سونی یا فرقی ندارد؟ خوب برای موس چی ؟ راستی من از یوس بی غیر از برند سونی استفاده کردم ولی نتونست به صورت وایر لس من رو به اینترنت پر سرعتم وصل کند . چون تی وی برند سونی رو میشناسه. آیا مدل خاصی از یو اس بی وایرلس مارک سونی هست یا هر مدل با برند سونی را میشناسد؟
---------- Post added at 12:56 PM ---------- Previous post was at 12:51 PM ----------
برای راه اندازی و استفاده از سرویس DLNA
تلویزیون EX520 چه سخت افزار یا ملزوماتی لازم است؟ از بس که فایل با یو اس بی بین کامپیوتر و فلش و تی وی رد و بدل کردیم خسته شدیم . ما که پول این امکان را پرداخته ایم و این آپشن روی تلویزیون ما است چرا نباید بتونیم از اون استفاده کنیم. لطفا اگر تجربیاتی در این خصوص دارین راهنمائی بفرمائید.:41:
نقل قول:
من الان یه گیرنده دنای هم دارم که این قابلیت رو داره و روی گیرنده های دوست و آشنا هم همچین
چیزی دقیقا وجود داره .:27::27::27::27:
دوستان، این تصویر در تصویرش چطوری همزمان برای دو تا شبکه داخلی کار میکنه؟ من اول ها که خریده بودم تونستم این کار رو انجام بدم (نمیدونم چکارش کردم) ولی الان هر کاری می کنم فقط بین شبکه داخلی و ویدئو کار میکنه