شما باید با گمرک بازرگان تمس بگیرید و با بخش ترانزیتش مشورت کنید تا راهنمایی کنن.نقل قول:
Printable View
شما باید با گمرک بازرگان تمس بگیرید و با بخش ترانزیتش مشورت کنید تا راهنمایی کنن.نقل قول:
valla man fagghat mikham bebinam mishe plak transit greft ba gozar movaghat ya na??ya az mantaghe azad!!!hamin?? man pelak transit begiram az unvar ba karne kharej misham
---------- Post added at 05:58 PM ---------- Previous post was at 05:55 PM ----------
mishe mashino az kuwait pelak transit kard???
نقل قول:
از کویت میشه گذر موقت برای تردد در ایران اورد اما اینکه بتونی با همین پلاک دوباره از کشور بری بیرون
رو اطلاعی ندارم باید خودت از سازمان منطقه آزاد اروند پیگیر باشی.
ye chizi hast be esme crne9 motmaennan midunid chie) man mikham az kuwait carne beshe be iran( mishe plak transit kuwait) bad ba un mishe az ye marze dige kharej shod ....
اگه فاسی تایپ کنید ممنون.نقل قول:
این دیگه مربوط میشه به قوانین کویت اما خوب فکر کنم به عنوان یه توریست میتونید از مرزها
گذر کنید که اونم قوانین خودش رو داره.
این مورد رو فکر کنم از کویت باید پیگیری کنید.
کسی درباره گمرک انزلی خبری نداره؟
کسی نمیدونه؟
سلام دوستان....
ایا امکان کاپیتاژ ماشین به ایران هست؟!! یعنی مثلا من با ماشین خودم از سلیمانیه ی عراق ماشین کاپیتاژ کنم برا ایران؟؟؟؟(فرضا من ساکن سلیمانیه هستم و اقامت و اینا دارم....)....
و اینکه با توجه به اینکه من برای زندگی در ایران محدودیتی ندارم اگر بیام، ماشینم تا کی میتونه با پلاک کاپیتاژ بمونه؟!!!
ایا مدل های امرکیایی با این پلاک اجازه ی ورود دارن؟؟؟؟
امکانش هست.نقل قول:
برای اطلاعات بیشتر باید با گمرک تماس بگیرید تا شرایط تردد رو براتون بگن
یه سوال 40کیلومتری شهرستان ما منطقه ی آزاد جلفا ارس است آیا من می تونم یه خونه اونجا لخرم وماشین خارجی بخرم شرایطش چییه؟
نقل قول:
بله میتونید.
شرایطش هم طبق قوانین مناطق آزاد هست که باید از همونجا بپرسید.
سلام.. لطفا قیمت سوناتا توربو اوپتیما تربو و سپورتیج توربو (نشونش اینه که دوتا اگزوز داره و پشتش نوشته gdi) توی آبادان خرمشهر بمن اطلاع بدید..
sonata se
sportage sx
optima ex
سوناتا فول 2012 ( توربوش رو نمیدونم اما مثل همین نمونه های وارداتی پلاک ملی هستن ) -----53.000.000 تومان
کیا اسپورتیج 49.000.000 تومان
آپتیما 2012 نیمه فول -----44.000.000
آدرس هم اگر خواستید پ خ
قیمتها هم همه تا تاریخ 20 اردیبهشت 91
---------- Post added at 09:44 AM ---------- Previous post was at 09:44 AM ----------
مدل های خاص و توربو رو باید سفارش بدید بیارن یا اینکه خودتون وارد کنید چون رند بازار نیستند .
سلام دوستان
توی سایت پردیس ( بندر انزلی ) قیمت لاگونا کوپه فول رو زده 18.250 حالا اینکه درسته یا نه رو شک دارم یه ذره :دی
ولی میشه اینارو پلاک ملی کرد ؟
اگه بشه حدودا با 105% گمرک و بقیه کاراش چقدر در میاد ؟
سلام به همه دوستان.
آقا کسی از دوستان دقیقا میدونه مگان و هیوندای آوانته با پلاک اروند هست یا نه و اگه هست چنده؟
نقل قول:
سلام دوستان
توی سایت پردیس ( بندر انزلی ) قیمت لاگونا کوپه فول رو زده 18.250 حالا اینکه درسته یا نه رو شک دارم یه ذره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی میشه اینارو پلاک ملی کرد ؟
اگه بشه حدودا با 105% گمرک و بقیه کاراش چقدر در میاد ؟
کسی از دوستان آشنایی نداره با مناطق آزاد ؟!؟!؟! :دی
سلام دوستان خسته نباشید
یکی از اشناهام 2 ماه دیگه قراره بیاد ایران تصمیم گرفته که این دفعه با ماشین خودش بیاد ایران
خواستم ببینم چطوری باید پلاک گذر موقت بگیره ؟ هزینش چقدر میشه تقریبا؟
اگه هزینش به مدل ماشینه
ماشینشون mercedes smart هستش 4 نفره
و از دانمارک میخوان بیان
ممنون میشم راهنمایی کنه کسی :40::11:
نقل قول:
شرایط پلاک شدنش طبق ضوابط منطقه آزاد انزلی هست که باید بپرسید .
من فکر میکنم خرید خودرو با پلاک ملی دردسرش کمتر باشه تا خرید خودرو از مناطق آزاد و بعدا پلاک کردنش
نقل قول:
از راه زمینی میخوان بیان؟
اگر اینجوره که تا کشور ترکیه که بیان قوانین مربوط به هر کشور میشه اما برای ورود به ایران و اخذ پلاک گذر مورقت
باید طبق قوانینی که برای ورود خودرو از کشور ترکیه به ایران وجود داره عمل کنن.
هزینش تو گمرک مشخص میشه دوست من اینجا نیمشه تخمین زد
داداش احتمالا نصف راهو با کشتی بیان و ماشینم میخوان دوباره برگردونن فقط واسه مسافرت میخوان با ماشینشون بیان بازم باید گمرک بدن یا فقط هزینه ی پلاک؟نقل قول:
میشه آدرس سایت گمرک انزلی بخشیش که قیمت ماشینهارو زده بدین؟
بفرمایید:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من ساکن انزلی هستم ولی اصلا قیمتا اصلا مسه مناطق ازاد نیستن...
راست میگی.من پارسال قیمتهای کیش و اروند رو دیده بودم خیلی ارزونتر بود.نقل قول:
دوستان کسی نیست در مورد مگان و آوانته اطلاعی داشته باشه؟
نقل قول:
در چه زمینه ای؟ قیمت ؟ اطلاعات فنی ؟ مشخصاتشون ؟
مربوط به کدوم منطقه آزاد میشن؟
در مورد اروند محمد جان.نقل قول:
میخوام ببینم اینا با پلاک اروند وجود دارن؟و اگه هست قیمتاشون جیه؟
رنو مگان و هیوندای اوانته ای که در ایران مونتاز میشن تو مناطق آزاد حضور ندارن و بانقل قول:
پلاک مخصوص این مناطق حضور ندارن
یعنی آپشن های دیگه شون هست یا اینکه انحصارا مگان آوانته پلاک اروند نیستش؟نقل قول:
نقل قول:
اگر حضور داشته باشن مسلما با اون مدل هایی که در کشور مونتاز میشن حتما فرق دارن.
یا مدل های جدیدشون هستن .
سلام
ببخشید من خیلی از صفحات این تاپیک رو خوندم اما دقیقا متوجه نشدم
1- در صورت خرید ماشین از منطقه آزاد شرایط و هزینه های پلاک ملی چقدر هست؟
2-قیمت منطقه آزاد با بازار های جهانی برابره دیگه؟! (:دی)
3- حداکثر دفعاتی که میشه تمدید کرد پلاک گذر موقت رو چقدر هست؟
4- با پلاک منطقه آزاد چه مدت و تا چه مسافتی خارج منطقه میشه رانندگی کرد؟
مرسی
سلامنقل قول:
جواب 1 - خیلی (یعنی حدود دوبرابر قیمت منطقه ازاد)
2 - اره برابره
3 - هر سال یک ماه
4 - یک ماه میتونی توی سال و توی همه جای ایران رانندگی کنی در ضمن باید چک و سفته معادل 2 برابر قیمت خودرو گرو بزاری.
من حرفم اینه که اگه 100% مالبات بگیرن برای پلاک ملی و از اونجایی که احتمال زیاد با 20 میلیون میشه یه ماشین مناسب اونجا پیدا کرد ( نو یا کم کارکرد) آیا وارد کردن این ماشین به خرید ماشین های 40 میلیونی(که هیچ کدوم 40 نمی ارزند) داخل نمی ارزه؟نقل قول:
دردسر خاصی داره؟
تعرفه ها چه جوریه دقیقا؟
چرا ملت این کار رو نمی کنن؟
آقا ماشین باید صفر باشه و 2012.وگرنه نمیذارن بیاری.اگه اینطوری بود که همه اینکارو میکردن میرفتن یه کمری میخریدن 7 تومن میاوردن حالشو میبردن.نقل قول:
دردسر خاص اینه که در راستای حمایت از تولید ملی و هزار کوفت دیگه اینقدر اذیتت میکنن که یا از ماشین های تولید داخل بخری یا اگه بودجه بیشتری داری یه پولی تو جیب این دلال ها بره.
آقا 107% تا جایی که من خبر دارم گمرک میشه (ماشین صفر) و یه خرده هم پول پلاک اینا.(2-3 تومن)
خیر اینطور نیست! همه کارها با 35 تا 45 هزار تومن انجام میشه و پلاک گذر موقت واسه 45 روز صادر میشه.نقل قول:
ماشین تا سه مدل پایین تر هم مجاز به واردات به مناطق آزاد هست فقط ماشینی که یک مدل پایین تر باشه عوارض بیشتری نسبت به ماشین صفر کیلومتر بهش تعلق میگیره به همین ترتیب واسه مدل های پایین تر عوارض گمرک بیشتر میشهنقل قول:
واسه ماشین صفر کیلومتر هزینه ی گمرک 20% هست
من هم باشما موافقم.اتفاقا دوست بابام 3 روز پیش اومده بود گرگان با یه Ford Edge که میگفت 56 گرفته.حالا اون گفت 160 تومن سفته گذاشته.نقل قول:
عزیزم اینی که شما میگی احتمالا واسه منطقه آزاد هست که تا جایی که من میدونم واسه منطقه آزاد هم نیست!نقل قول:
این دوستمون منظورش اینه که ماشین از منطقه آزاد بخره بیاره تو شهر خودشون استفاده کنه.
واسه منطقه آزاد هم هیچ پول اضافه ای مبنی بر گمرک و اینا گرفته نمیشه.پولهایی که میگیرن واسه پلاک و کارت ماشین ایرانی و ... هستش.
بله منظور من پلاک ملی داخل ایران بودنقل قول:
اما شنیدم (از تلویزیون) که واردات ماشین تا 3 سال کارکرده آزاد شده ، الان اگه یه کمری یا ... رو بشه اونجا به قیمت مناسب کم کاردش رو آورد و با 100 % (یا شنیدم حتی کمتر) قیمت گمرک بدیم بازم از داخل ارزون تر میشه ، پس چرا این کار رو نمی کنن (نمی کنیم؟)
منتظرم
اگر منظور خرید ماشین از کشورهای حوزه ی خلیج فارس باشه بله باید دو برابر قیمت خودرو چک به گمرک بدین اما قبلش باید شش ماه توی اون کشوری که ماشینو ازش میخرید ساکن باشید تا فدراسیون اتومبیلرانی کشور مبدأ اجازه ی خروج ماشین رو صادر کنه از اون کشور یا اینکه ماشین رو به نام یه نفر دیگه که اونجا ساکن باشه وارد کنید که البته اون شخص باید ایران هم بیاد تا گمرک ماشین رو ترخیص کنهنقل قول:
اما منطقه آزاد : دوسته عزیز مناطق آزاد هم عوارض گمرک دریافت میکنن! خودم ساکن خرمشهر هستم و با قوانین کاملأ آشنایی دارم. ماشین تا سه مدل پایین تر هم میتونه پلاک بشه یعنی الان که سال 2012 هست تا مدل 2009 هم ماشین وارد میشه که عوارض گمرک واسه ماشین مدل 2012 20% ، 2011 23% ، 2010 26% و 2009 29% هست که برای دریافت پلاک گذر موقت برای ماشین های پلاک منطقه آزاد این مدارک لازمه : اصل پروانه ورود موقت دارای اعتبار ( تمدید ) به همراه 2 برگ تصویر آن ، اصل شناسنامه مالكیت خودرو به همراه تصویر آن ، اصل كارت خودرو به همراه تصویر آن ، اصل بیمه شخص ثالث به همراه تصویر آن ، اصل وكالتنامه وكیل به همراه 2 برگ تصویر آن ، اصل كارت ملی و یا مدرك شناسایی معتبر مالك خودرو و یا وكیل قانونی به همراه تصویر آن و اصل فیش های واریزی به همراه تصویر آن
برای مرخصی گرفتن یا به عبارت دیگر دریافت پلاک گذر موقت برای ماشین های پلاک منطقه آزاد مبلغ 45 هزار تومن به حساب گمرک و بیمه واریز میشه
برای خرید ماشین از منطقه آزاد و تبدیل اون به پلاک ملی (دائمی) باید تمام قوانین مربوط به واردات خودرو گمرک ایران رعایت بشه به طور مثال ماشین نمایندگی داشته باشه ، ساخت آمریکا نباشه و ... پس نمیشه مثلأ فورد ماستنگ از آبادان ، خرمشهر ، کیش و قشم خرید و پلاک ملی کرد! نهایتش میشه هیوندای و کیا و تویوتا پلاک ملی کرد که در این صورت واردات شخصی حساب میشه و در صورت خرابی ماشین یا هر اتفاق دیگری نمایندگی مسئولیتی نداره و هزینه ی هنگفتی بابت تعمیر باید پرداخت کرد.
1=مثلا برای آوردن دائمی یه تویوتا کمری یا هیوندای سوناتا یا مزدا 3 یا خودرو های مشابه ( کارکده یا صفر جوری که تموم شده حدود 40000 در بیاد) ، چه شرایطی لازم هست؟نقل قول:
2=شخص معمولی هم می تونه بیاره ؟ با چه هزینه هایی؟
دوست عزیز واردات خودرو توسط اشخاص معمولی هم میتونه انجام بشه به شرطی که شخص وارد کننده دارای کارت بازرگانی باشه.نقل قول:
وارد کردن ماشین مستلزم رعایت این 4 شرطی هست که میگم : نو بودن خودرو، داشتن نمایندگان خدمات پس از فروش، شرایط بهینهسازی مصرف سوخت، استانداردهای 51 گانه و اعلامی از سوی محیط زیست کشور و رعایت اون از سوی واردکننده.
البته ناگفته نماند که اگر پارتی گردن کلفتی داشته باشی این قوانین زیاد هم نباید آزرده خاطرتون کنه!!! چون قبلأ ماشینهایی مثل شورلت کوروت ، هامر و کرایسلر 300 پلاک شده و با قیمت های نجومی فروخته شدن برای مثال هامر 800 میلیون قیمت گذاری شده بود توی یکی از نمایشگاه های تهران در حالی که توی منطقه آزاد قیمتش 30 میلیونه!!!