به مشکل فنی
- opera mini کلا غیرفعال شده، ورژن جدیدش رو نصب کردم ولی کار نمی کنه
دوستم x8 داره و از امروز کلا برنامه اش از کار افتاده
(شهر مشهد)
Printable View
به مشکل فنی
- opera mini کلا غیرفعال شده، ورژن جدیدش رو نصب کردم ولی کار نمی کنه
دوستم x8 داره و از امروز کلا برنامه اش از کار افتاده
(شهر مشهد)
احتمالا مشکل از سرور های (پ را ک س ی) خود اپرا هست... بله امروز کار نمی کرد...فقط خدا کنه که درست بشه...تا اون موقع می تونید از :نقل قول:
UCBrowser_V7.2.2.54_Android_pf139_Build10081916
استفاده کنید!
[HTML]http://www.ucweb.com/English/UCbrowser/product_choose_browser.html[/HTML]
ممنون
uc هم نرم افزار خوبیه
راستی این کلید تشکرش کجاست؟؟؟؟؟
سلام
میخام این گوشیو بخرم!:20:
ممکنه نکات ضعفی که داره رو برام بگید و اینکه وقت خرید به چه چیزایی توجه کنم... آخرین قیمتش چند بوده ؟
سلام من می خواستم این گوشی بخرم .تو چند صفحه ای که خوندم بعضی می گفتن باطریش داغ میکنه وسریع تموم میشه؟ایا اینها درسته؟در کل گوشی خوبیه؟بهش اعتماد کنم؟یه جا هم خوندم که قیمتش ماه دیگه میاد پایین.ایا صبر کنم؟
ببخشید اینهمه سوال پرسیدم.اخه نمی خوام اشتباه کنم
کیفیت صفحش تو نور خورشید چطوریه؟؟؟؟؟؟؟؟
روشناییش رو که ببری بالا خیلی خوب زیر نور جواب میده.:20:نقل قول:
تو رو خدا یکی جواب بده خیلی گیرمنقل قول:
نه باطری داغ نمی کنه فقط موقع شارژ گرم می شه باطریشنقل قول:
زمان نگه داشتن شارژ هم بستگی به میزان استفاده از سی پی یو و میزان نور صفحه داره
سلام دوستان
آقا من این گوشی رو می خواهم بخرم ولی امروز رفتم علائدین فروشنده ها می گن اولاً با وجود اینکه می شه توی اندروید 2.2 روی حافظه SD برنامه ها را نصب کرد ولی بخش زیادیش (اندروید ها نه جاوا ها) روی حافظه داخلیش می مونه که باعث می شه سه چهار تا برنامه پرحجم بیشتر نشه روش نصب کرد! ثانیاً می گفت که GPS هم چون حافظه داخلی کمی داره نمیشه نقشه مثلا تهران را به صورت آفلاین داشت و استفاده کرد و "فقط" باید آنلاین بود!
می خواستم بدونم چنین چیزی صحت داره یا نه؟ (چون من استفاده ام از گوشی بیشتر دیکشنری و برنامه و GPS هست)
این مشکلاتی که گفتی نیست.
برنامه های کمی هستن که حتما مجبور میشی روی مموری خوده گوشی نصب کنی اکثرا رو SD نصب میشن،
نقشه آفلاین gps هم محدود نیست هرچی خاستی میشه!
خیالت راحت مشکلی از بابت نرم افزارا با این گوشی نداری ... :46:
از دوستان کسانی که این گوشی را تهیه کردن برنامه های جاوا در این گوشی راحت اجرا میکنه ؟
برنامه با پسوند jar را باید با واسطه اجرا بشن یا نه مستقیم هم می شود در گوشی نصب کرد ؟
سلام به دوستان.دیروز کل شهرمون رو زیر و رو کردم یکی پیدا نکردم.سامسونگ بالای 200 اصلا نمی یارن.میگن فروش نداره؟اخه چرا؟
شاید امدم تهران بهتر از کجا گوشی بخرم؟
چند سال پیش یه گوشی از علاالدین گرفتم واسه هفت پشتم بسته.یه جای مطمئن پیشنهاد می کنید؟
راستی چرا میگن فروشش کمه؟اینطور که معلومه سامسونگ گوشی های خوبی میزنه؟
از برنامه های جاوا پشتیبانی میکنهنقل قول:
اما با نرم افزارهای آندرویدی عمرا سراغ جاوا بری..مگه برای همراه بانک که اون هم به سادگی میتونید استفاده کنید
شما چرا میخوای بری تهران دوست من؟ خرید اینترنتی خیلی به صرفه تر هستنقل قول:
اینجا میتونی با فروشگاه هایی که این گوشی رو دارن تماس بگیری پول واریز کنی برات پست میکنن
البته من از فروشگاه موبایل قرمز و نمایندگی مایکروتل خرید داشتم
فروشگاه دی جی کالا و گوشی شاپ و بازارموبایل هم هستند که سرچ کنید میتونید پیدا کنید. البته این گوشی خیلی کم یاب شده تازگی ها
[HTML]http://www.mobile.ir/phones/shops-36326-samsung-galaxy-gio-s5660.aspx[/HTML]
خانواده ام نمی زارن از اینترنت بخرم.اخه یه بار از اینترنت خرید کردن بدجوری ضرر دیدم .نمی تونم بهشوننقل قول:
اعتماد کنم
میشه به اونا اعتماد کرد؟وسایل گوشی رو عوض نمیکنن؟
دوستان بی زحمت این 2.3 فارسی که اومد همینجا خبر بدید که سریع اقدام کنیم! :دی
من که هر کاری کردم نتونستم جاوا روش نصب کنم . شمتا چطور جاوا روش می نصبید ؟نقل قول:
برای من که مشکلی به وجود نیومده تا حالانقل قول:
شما هم خود دانی
یکی از دوستان همین انجمن که کرمانشاهی هستند برای یکی دو نفر این گوشی رو خرید و براشون فرستاده
میتونید از ایشون بخواید براتون از کرمانشاه بخرن گوشی رو.
بهتره هر جور صلاح میدونی اقدام کنی
نقل قول:
کافیه اینجا رو یه نگاهی بندازید
[HTML]http://mobilestan.net/showthread.php?t=103614[/HTML]
سلامنقل قول:
شما این روشها را امتحان کردید ؟ من قبلاً امتحان کردم . در روش اولی که سرعت سایت خیلی خیلی کمه و بیشتر وقتها هم وسط کار قطع میشه . با صد بار تکرار ، همراه بانک ملی رو تبدیل کردم ولی نرم افزار تبدیل شده درست کار نمی کنه .
نرم افزار دوم هم که رو گوشی نصب میشه ولی موقع اجرا ارور میده و بسته میشه .
هیچ راهی وجود نداره در صفحه کلید swype بین زبانهای مختلف سریعتر جابجا بشیم ؟؟؟؟
در ضمن این swype رو چطوری غیرفعال میشه؟
من نیازی به فایل های جاوا ندارم.نقل قول:
برای کارهای بانکی هم حساب اینترنتی دارم و مستقیم از خود سایت بانک استفاده میکنم
البته توصیه میکنم از نرم افزارهای بانکی که تبدیل به فایل apk شدن و در سایت ها برای دانلود گذاشته شده استفاده نکنید چون از لحاظ امنیتی خطرناک هستند.
در آن واحد فقط از یک زبان در صفحه کلید swype پشتیبانی میشه . راه دیگه یی ندارید جز اینکه برید توی تنظیمات و به یک زبان دیگه سویچ کنیدنقل قول:
برای غیر فعال کردن هم کافیه انگشتتون رو روی صفحه یی که تایپ میکنید نگه دارید و در حالت ورودی نوع صفحه کلید رو انتخاب کنید
بهترین صفحه کلید به نظر من smart keybord pro هستش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک دانلود
[HTML]http://www.p30mob.com/forum/attachment.php?attachmentid=94660&d=1306790166[/HTML]
مشکل من با باتری این گوشی به کمک این 3 تا برنامه حل شد، الان تقریبا هر 2 روز شارژ میکنم
1.استفاده از یک Task Manager قوی در کنار Task Manager خود گوشی, که من Advanced Task Killer رو به شما پیشنهاد می کنم که براتون Attach کردم. این برنامه یه تنظیماتی داره که در زیر آوردم .
بعد از اینکه برنامه رو Install کردید, اون رو اجرا کنید و بعد دکمه Menu رو بزنید و وارد Setting شده تیک Auto Start رو بذارید, تیک Show Notification رو بردارید, Auto Kill Level رو روی Crazy بذارید, Auto Kill Frequency رو روی When Screen Off بذارید. حالا تو برنامه Check Mark تمام برنامه ها غیر از خود برنامه رو بذارید و بعد دکمه KILL رو بزنید. حالا هر موقع که نور صفحه خاموش شد برنامه تمام برنامه هایی رو که باز هست رو به طور اتوماتیک Kill Process می کنه
کد:http://hotfile.com/dl/121263059/d5b5786/Aadvanced_Task_Killer.rar.html
JuiceDefender - battery saver v3.5.6 بهینه کردن مصرف شارژ باطری
یکی از بهترین و محبوب ترین برنامه ها در زمینه بهینه کردن مصرف شارژ باطری هستش که دارای طرفداران زیادی هستش
قابلیتھا
دارای بودن 5 پروفایل مختلف برای مصارف گوناگون
ریکاوری CPU زمانی که گوشی غیرفعاله
کنترل خودکار وایرلس گوشی
کنترل نور صفحه
ثبت عملیات که در گوشی انجام میشود
ابتدا UltimateJuice را نصب نموده سپس برنامه را نصب نمایید و نیاز به اتصال به اینترنت برای چک کردن لاینس داره
کد:http://hotfile.com/dl/121263451/6721911/JuiceDefender_v3.5.6.rar.html
widgets brightness level ويجت تنظيم نور صفحه اندرويد
اين برنامه در واقع يه ويجت زيبا براي تنظيم خيلي سريع نور صفحه گوشي هست كه باعث ميشه تا حد چشمگيري عمر باتري گوشي افزايش پيدا كنه ميشه گفت اين برنامه براي اونايي كه زياد در حال گردش هستند ضروري به نظر مياد
كارايي و سهولت استفاده تو تصوير كاملا واضح و نمايانه
کد:http://hotfile.com/dl/121263648/9ac2173/widgets_brightnessl_evel.apk.html
کسی جدیدا سیمکارتشو عوض کرده بفهمیم چقدر تو مصرف باتری تاثیر داره؟
سلام دوستان
امتیاز این گوشی با تست Quadrant Advanced چقدر هست؟ اگه عکس از صفحه نتیجه تست باشه عالی میشه!
طبق گفته شما این گوشی رو باید هر روز شارژ کرد دیگه.گوشی که هر روز باید شارژ شه چه بدرد میخوره!!!نقل قول:
سلام به دوستان زحمت كش من مي خوام gio بخرم ومن تهران هم هستم ميتونيد من بايد چي كار كنم ؟؟ اگر ميتونيد با جزييات بگيد نام فروشگاه هم بگيد خوشحال ميشم از تجربيات شما استفاده كنم راستي در مورد مموري 2 گيگ از هر جا gio بخريم همراه موبايل هست ديگه؟؟؟؟
دوست مننقل قول:
دوران 1100 نوکیا گذشته و گوشی های موبایل فقط برای تماس نیستند
آندروید با اپلیکیشن ها و بازی های گرافیکی فوق العاده یی که داره وسوسه ی بیشتری از مکالمه و اس ام اس رو ایجاد میکنه. به احتمال زیاد شما تا حالا با گوشی آندرویدی کار نکردید. حتی 1 ساعت لذت کار با آندروید ارزش 1 بار شارژ رو هم داره (به حساب اغراق بذارید) :goatee:
گوشی های آندرویدی به علت مولتی تسکینگ بودن مصرف باتریشون بالاست. و معضل تمام گوشی های اندرویدی از گالکسی اس تا اینکردیبل و اپتیموس ال جی هست. (ایفون 4 بهترین باطری رو داره در بین گوشی های هوشمند)
البته این که دوستمون فرمودند 2 روز شارژ میکنن احتمالا در این دو روز از تمامی امکانات گوشیشون استفاده میکنند. این گوشی با یک بار شارژ میتونید طبق گفته سامسونگ و بررسی های انجام شده تا 10 ساعت مکالمه رو باهاش داشته باشی
در استفاده ی عادی من تا 3 روز شارژ نمیکنم گوشیم رو. البته با آپدیت به جینجربرد شارژ گوشی تا حدودی بهتر میشه
فکر نکنم تاثیر چندانی در مصرف باطری داشته باشند. چون 3G هنوز وارد ایران نشده و همه 2G هستن.نقل قول:
خدمت شما :نقل قول:
تست سرعت RMS
مقدار KB RMS:ا 2097151
سرعت ذخیره اطلاعات RMS: ا210 kb/s
سرعت خواندن اطلاعات RMS:ا 329 kb/s
تست سرعت محاسبه شمارش اعداد Fibonacci زمانیکه پردازنده 100 درصد بارگذاری شده است
1 - محاسبه 16000 عدد در کمتر از یک ثانیه
2 - محاسبه 32000 عدد در یک ثانیه
3 - محاسبه 64000 عدد در 2 ثانیه
4 - محاسبه 128000 عدد در 4 ثانیه
5 - محاسبه 256000 عدد در 9 ثانیه
6 - محاسبه 512000 عدد در 18 ثانیه
7 - محاسبه 1024000 هزار عدد در 36 ثانیه
8 - هماهنگی میان اجزا محاسبه 2048000 عدد
CPU
GPU
پیشنهاد میکنم از نمایندگی اصلی خریداری کنید. آدرسش هم رو به روی پارک ملت نمایندگی ماکروتل . سرچ کنی توی اینترنت شماره تلفن رو هم پیدا میکنی.نقل قول:
نوشته شده توسط mehrdad khar khoon [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این گوشی با دو بسته بندی ارائه شده
برای اروپا که هندزفری و مموری نداره
برای آسیا که هندزفری و مموری 2 گیگ همراشه و فارسی رو پشتیبانی میکنه
یه نفر توضیح بده بنچ مارک یعنی چی.من تاحالا از گوشی هوشمند استفاده نکردم میخوام بدونم بنچ مارک چیه.
اتفاقا الان یه دونه 1100 هم دارم.هفته ای یه بار هم شارژش نمی کنم.نقل قول:
---------- Post added at 06:08 PM ---------- Previous post was at 06:07 PM ----------
یه سوالی داشتم.با اینکه دوربین و صفحه ی fit از gio بهتره ولی همه میگن gio بهتره؟
سلام درسته دوربین fit بهتر هستنقل قول:
اما پردازنده gio 800 مگاهرتز هست
رم جیو 2حدود 280 مگ در دسترس هست(مال فیت اگه اشتباه نکنم 160 تا باشه)
جیو پردازنده گرافیکی داره که فیت نداره
همه ی اینا که گفتم جیو رو در سرعت برنامه ها و بازیها بهتر از فیت میکنه
ضمنا صفحه ی فیت رزولوشنش 240*320 هست
اما جیو 320*480 هست که در صفحه نمایش هم برتری کامل از آن جیو هست
سلام
من گوشیم رو روت کردم . هر وقت به کامپیوتر وصلش می کنم پیغام آپدیت میده . می تونم از طریق کیر آپدیتش کنم یا باید اول آنروتش کنم ؟
نیازی به آنروت نیست برای آپدیتنقل قول:
من هم با kies آپدیت کردم
به این نسخه
سلام منم حدوده دوهففتس این گوشیرو خریدم به نظر من تنها ایراده بسیار بسیار بزرگ این گوشی اینه که اولا هندفری روی گوشی اشغآله و ورودی هندز فریش مثل گوشیهای قدیمی 2خار داره ولی اگه دقت کنید همه گوشیهای جدید و هندزفریهاشون 3خار دارن گوشی قبلی من x6بود با هندز فری عالی موقع فروش گوشی هندزفریمو ندادم ولی روی گالاکسی جیو کار نمیکنه فکر نمیکنم تبدیل یا رابطی باشه که هندزفریهاییی که 3خاردارنو تبدیل کنن که بشه رو این کوشی استفاده کرد و فکر میکنم تا زمانی که این گوشیرو دارم نمیتونم اهنگ گوش کنم
خیلی ممنون میشم اگه کسی منو راهنمایی کنه
سلام
چرا برنامه adobe air روی جیو نصب نمیشه؟
کسی نیست به سوال من پاسخ بده؟
280 مگ در دستترس یعنی چی؟نقل قول:
سلام دوستان من میخوام این گوشی رو بخرم . ارزش خرید داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
1.بازی و نرم افزار خوب روش جواب میده مثل pes 2011 . angri brids و نیازی به روت کردن داره ؟؟؟؟؟؟؟؟
2. کیفیت تاچش چجوره مثل c7 میشه یا آیپد .
3. کیفیت باتریش چطوره خوب جواب میده .
4. میخوام گوشی خوبی بگیرم که فردا پشیمون نشم ............ارزش داره ..........250 یشتر پول ندارم
5. آیا سیستمش که اندرویده رو بازی و نرم افزار خوب جواب میده ؟؟؟؟؟؟؟ و gps بدون اینترنت کار میکنه ؟؟؟؟؟؟
6. ممنون
رم ایم گوشی حدودا باید 384 مگابایت باشه که مقداریش ثرف سیستم عانل و اینا میشهنقل قول:
میمونه 280 مگابایت خالص برای استفاده نرم افزار های دیگه