با توجه به این عکس ها یعنی صفحه ی GALAXY S II اینقدر از Sensation بهتره ؟(شفافیت و ...)
Printable View
با توجه به این عکس ها یعنی صفحه ی GALAXY S II اینقدر از Sensation بهتره ؟(شفافیت و ...)
نقل قول:
بله تو رنگ مشکلی LED با LCD قابل مقایسه نیست اصلا!
اما تو تصاویر و عکس ها میشه به صفحه نمایش سنسیشن امید داشت!
به نظرتون GALAXY S II بهتره یا SENSATION ?
کیفیت صفحه و دوربین و تاچ صفصش خیلی برام مهمه ؟
بعد از همه نظر کدوم بهتره ؟
در ضمن روی 2 تاشون برنامه های کپی(کرک شده) میشه ریخت دیگه ؟
هرکدوم نسبت به هم مزیت هایی دارن با توجه به نیازتون انتخاب کنیدنقل قول:
من به شخصه سنسیشن رو انتخاب کردم بدون هیچگونه تردیدی
مقایسه این دو گوشی رو در اینجا ببینید :
http://forum.p30world.com/showthread.php?t=495528
اصلا به گوشی های سامسونگ علاقه ای ندارم . یکی از تعمیرکاران موبایل هم می گفت زیاد قطعات خوبی ندارند ولی hTC و بخصوص آیفون قطعات داخلیشون واقعا خوبه موقع تعمیر همه چی فهمیده میشه.
حالا نه اینکه من میخوام گوشیمو بدم تعمیر نه ولی کلا اچ تی سی خوبه
اون تعمیر کار زیاد چیزی حالیش نبوده ! ( همون آیفون هم قطعات داخلیشو از همین سامسونگ میخره )نقل قول:
یکی از تعمیرکاران موبایل هم می گفت زیاد قطعات خوبی ندارند
ولی این باعث نمیشه که قطعات داخل آیفون عیناً داخل یه گوشی سامسونگ هم باشن :دی
آره کلا به نظر منم اچ تی سی از نظر کیفیت قطعات سرتره ، ولی به جز در مورد بدنه و ظاهر و UI در هیچ موردی از GS2 سرتر نیس...
اپل که رتیناشو از ال جی میخرهنقل قول:
سی پی یو از سامسونگ میخره
نمیدونم کلا همه چیشو داره از اینو اون میخره!!!
فکر کنم اون تعمیر کاره بالاتر از 1100 هنگ میکنه ببینه !
دوستان کسی میدونه کیفیت هندزفری هاش چجوریه؟؟؟
مخصوصا ایزوله بودن!! و بیس صداها:8:
دوستان سلام كيفيت هندزفرى اين گوشى رامن با يك هندزفرى متفرقه آزمايش كردم زمانى كه هندزفرى را به گوشى وصل مى كنيد گزينه اكولايزر
براى شما فعال مى شود كه مى توانيد مثلآ روى جاز يا روى پخش زنده ياروى گزينهاى ديگرقراردهيدوباكيفيت بالائى كه اين گوشى داردبه موزيك
موردعلاقه خودگوش دهيدوازكيفيت بسيارعالى آن لذت ببريد
خب دوست عزیز میشه حالا هندزفری های خودشم 5 دقیقه تست کنی پی لیز؟؟؟ :10::8:نقل قول:
آخه میخوام دیگه خرج اضافه نیوفته!!! :31:
ایزوله بودن چک شود لطفا...
کلا کیفیت هندزفری های اورجینال htc در حد مطلوبیه. همشون مثل همن، حالا شاید کیفیت خروجی هندزفری گوشی متفاوت باشه که اونم با power amp میشه حل کرد. پس میشه گفت کیفیت خود هندزفری خوبه. ولی شما اگه خیلی موزیک بازید می تونید یه ست اینر با کیفیت بخرید.نقل قول:
خب دوست عزیز میشه حالا هندزفری های خودشم 5 دقیقه تست کنی پی لیز؟؟؟
آخه میخوام دیگه خرج اضافه نیوفته!!!
ایزوله بودن چک شود لطفا...
البته شرمنده. تو این تاپیک جاش نیست!!! ولی نمی دونم کجا باید برم بپرسم :31:نقل قول:
حدود قیمت یه ست با کیفیت چنده؟؟؟
دوستان که گوشی رو دارن کم لطفی نکنید ریویو بدین
تکنولوژی صفحه نمایش S-LCD ابداع مشترک سامسونگ و سونی هست و در کره ساخته میشه پنلاش .
50 درصد سهام واس سامسونگ هست 50 درصد دیگر هم متعلق به سونی.
اطلاعات بیشتر
کد:http://en.wikipedia.org/wiki/S-LCD
چه منبع موثقی wikipedia:31: خودم الان میتونم برم تو ویکیپدیا متنشو عوض کنم :27:
ولی این موضوع s-lcd که سهامش ماله کیه و کی میسازه رو رو همه میدونم بارها اعلام شده
دقیقا به همین دلیل که شما الان می تونی بری و متنشو عوض کنی معتبر هست این مطلب !!!! چون اگر نباشه سریع کسانی که مطلع هستن از درستش تصحیحش می کنن ...نقل قول:
من حق دارم قانع نشم( یاد عادل بخیر:46: ) ؟ بیخیال بابا ادامه ندیم بهتره اسپم کدش نکنیم :31:نقل قول:
کسی قیمت جدید نداره ؟
695000 گوشی بازار
کسی قیمت جدید از یاس نداره؟؟:19:
تو بازار 670 هم گیر میاد...
این گوشی ویدئو های 1080 mkv رو راحت پخش میکنه؟
سلام به همگی دوستان
ما هر چی شیرازو زیرو رو کردیم کسی این گوشی رو نداشت
دوستان گل اگه کسی میدونه الان شیراز کجا دارن یه پیغام به ما بده
ایشالا تا گیرم بیاد و بخرم یه ریویو توپ میذارم
ممنون:10:
دو سه وزی نبودم ولی وقتی اومدم دیدم قیمت این گوشی شدید و یوهویی کشیده پایین! سابقه نداشته
علت خاصی که نداره نه؟ خدای نکرده!
یه گوشی وقتی راحت وارد بشه قیمتش پایین میاد... این هم توی وارداتش مشکلی نداشتن و رفتن دبی راحت خریدن ورداشتن اومدن ، قیمت پایین اومده...
گوشی شاپ هم داره 675 میده پس احتمالا تو بازار پایین تر هم هست
دوستانی که دارن لطفا بگن mkv های 1080 رو راحت نشون میده؟
من 7 روزه این گوشی گالاکسی 2 رو از دیجی کالا گرفتم .
زود ازش خسته شدم . اینترفیسش مثل اسباب بازی هستش ! بر عکس چیز هایی که انجمن ها میگن اونقدر ها هم داغ نمیشه !!
کیفیت صفحه نمایشش عالیه و روشناییش هم به اندازه کافیه .............
ابعادش یکم بزرگه ....
دوربین عکاسیش اصلا جالب نیست عکساش راضی کننده نیست.
منوش خسته کنندس .....بعضی از بازی ها روش جواب نمیده فقط اینا رو تونستم نصب کنم :
پرندگان خشمگین
فروت نینجا
pes 2010
nova
Tom Clancy's H.A.W.X.
Asphalt 5
اینا روش جواب نمیده یا صفحه سفید میشه یا بعد از دمو میپره بیرون :
nova 2
Splinter Cell Conviction
fifa 10
brothers in arms2
modern commbat 2
Gangstar: West Coast Hustle HD
Asphalt 6
lets golf
در صورتی که دوستم سنسیشن داره تونسته این بازی ها رو بالا بیاره و اجرا کنه البته سنسیشن هم تو بعضی بازی ها مثل اواتار مشکل داره و بعد از دمو میپره بیرون
سنسیشن تونسته اینا رو اجرا کنه :
Asphalt 6
brothers in arms2
lets golf
om Clancy's H.A.W.X.
Gangstar
modern commbat 2
pes 10
lets golf
fifa 10
پرندگان خشمگین
فروت نینجا
Splinter Cell Conviction
خلاصه من که پشیمونم. هر کی سنسیشن داره حاضرم بدون سر با گالاکسی 2 تعو یض بزنم و یا گالاکسی 2 رو میفروشم .
(میدونید که قیمت گالاکسی بالاتره )
اگه زیاد به بازی و دوربین عکاسی و اینترفیس اهمیت نمیدید حتما راضی تون میکنه مخصوصا صفحه نمایش فوق العاده
دوستان یکی از اعضا بهم پیام داده بود در مورد این گوشی میخواستم بدونم نظر شما چیه.
متن پیام ایشون اینه
نقل قول:
صدای اسپیکراش زیاد بلند نیست ولی تو حالت srs کیفیت خوبی داره
باطری من تو 5 روزی که دستم بود زیاد راضی کننده نبود و با مصرف متوسط هر روز باید شارژ بشه
کیفیت ال سی دی از دیزایر اچ دی خیلی بهتره و رنگها رو بهتر نشون میده مخصوصا که رزولوشن بالاش باعث میشه تو زوم کردن عکسها خوب عمل کنه و از کیفیت عکس کاسته نشه
سخت افزارش با اینکه سی پی یوی دوال کور و آدرنوی 220 با 768 مگ رم داره فوق العاده از جی اس2 ضعیف تره من جفتشو همزمان داشتم .. مثلا تو اجرای بازی سامورایی 2 جی اس وارد بازی شد و شروع به بازی کردم ولی سنسیشن هنوز تو لودینگ مونده بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بنچمارک Quadrant هم 2245 می گیره .. با جی اس 2 تا 3936 هم گرفتم
ولی انصافا ساختار بدنه فوق العاده ای داره خیلی هم شیک و با کلاس هست
این تجربه 5 روزه من بود امیدوارم به دردت بخوره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا این گوشی اینقدر افت قیمت کرد با تک هسته ها یکی شد
صفحه galaxy s 2 خیلی برتری داره یا مال sansation مشکل داره؟
کسایی که کار کردن وای فاش مشکل داره؟
سنسیشن صفحه خوبی داره اما اصلا به سوپر امولد پلاس گلکسی اس 2 نمیرسه...
مشکل اینجاست که مردم نمیتونن هر روز گوشی عوض کنن :27:نقل قول:
الان گوشیهای 200 - 300 تومنی آندروید فروششون غوغا کرده و سونی این وسط داره کلی سود میکنه
اگه حرف یر قیمت که galaxy قیمتش بیشتره نه
میخوام بدونم تبلیغ باعث شده بازاره galaxy این قدر داغ باشه یا حرف آخر sensation مشکل داره یا اون کیفت رو نداره که قیمتش اومده تو رنج تک هسته ها
اصلا چرا قیمت تک هسته ها پایین نیامده ایا قیمت جهانی هم تغییر نکرده؟
سلام
اون دوستمون که اینجا این گوشی رو داشت و بعد از چک کردن نوع ال سیدیش رو مشخص کرد کی بود؟؟؟
سریال گوشیت 3 رقم آخرش چنده؟
با این حرفهای ضد و نقیضی که در مورد این گوشی شنفته میشه همچنین مسائل مربوط به قیمت و مشابهات پاک کلافه شدم و واسه خرید دودلم. گرچه می دونم الان نباید خرید یکم باید صبر کرد ولی می ترسم تایوانی هاش تموم شه و چینی بیاد.
امکان داره بجای تایوانیاش چینی بیاد؟
نقل قول:
خوب طبیعی هست اول گوشی تایوانی هست اما بعد از یه مدت که بگذره چینی میاد تو بازار البته چینی هم دقیقا همون قطعات تایوانی هستش فقط تو چین منتاژ میشه و کیفیت محصول دقیقا یکیه اگه الان پولشو داری بخر خودتو خلاص کن تنها ضعفی که به این گوشی گرفتن انتن دهی بود که برای شبکه ما مشکلی نداره بچه هایی که گرفتن همه گفتن که نه انتن gsm مشکل نداره نه wi fi گوشی رو به هر حالتی بگیری دستتم هرجاش بذاری سیگنال مشکلی نداره
سلام دوستان
sensation قابلیت MHL داره ؟؟؟؟(یعنی فلش و HDMI بهش وصل میشه.)
فقط HDMI دارهنقل قول:
کسی اینجا داره این گوشی رو ؟
1080 رو راحت پخش میکنه؟؟؟؟؟
hdmi که نداره.
باید تبدیل براش بگیری تا خروجی hdmi داشته باشی
(MHL TV-out (requires MHL-to-HDMI adapter