به نظر من اگه برای تی وی میخواهی نگیر هیچ چیزی نداره هرچی که تو تبلیغات تلویزیونی نشون میده دروغه فقط یک چند تا سایت ایرانی باز میکنه که مفقت هم نمیارزهنقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
به نظر من اگه برای تی وی میخواهی نگیر هیچ چیزی نداره هرچی که تو تبلیغات تلویزیونی نشون میده دروغه فقط یک چند تا سایت ایرانی باز میکنه که مفقت هم نمیارزهنقل قول:
پس چرا تا حالا كسي به اين موضوع اشاره نكرده بود كه با اينترنت اين نوع از تلويزيون ها نمي شه به سايت هاي مختلف دسترسي داشت؟ لطفا يكي جواب بده آيا مي شه با مدل 57000 به همه سايت ها رفت. البته منظورم به همه سايت هايي كه ----- نيستن مثل ياهوو گوگل، سايت ها خبري و... و يا اينكه فقط به چند تا سايت محدود و پيش فرض دسترسي دارند؟
تو قسمت براوزر به همه سایتها میتوانید برید بدونه مشکل منظور بنده این بود که به هیچ برنامه ای از فروشگاه ال جی دسترسی ندارید و تمام گزینه های استور ال جی برای این میزنه به زودی
میشه باهاش چیزی دانلود کرد یعنی با اینترنت lw57000 امکان این هست که مثل کامپیوتر چیزی دانلود کنیمنقل قول:
دوستان سلام مجدد
میخواستم بدونم میصرفه برای تلوزیون یه مودم بی سیم بگیرم یا یه مودم معمولی بگیرم برای کامپیوتر ضمنا میخواستم بدونم اینهائی که اینترنت پرسرعت میگیرند تو شب میتونند به صورت رایگان دانلود کنند یا خیر؟
مودم بیسیم خوبه ولی چون مستقیم به تلویزیون وصل نمیشه نیاز به یک دانگل اضافی هست برای تلویزیون و در مورد اینترنت هم باید ببینید که از چه شرکتی میخواهید اینترنت بگیرید که سرویس شبانه داره یانه
چه مودمی باید بگیرم که سرعتش خوب باشه و به درد تی وی بخوره مگه وایرلس که پشت تی وی زده همون مودم بیسیم نیست یا همین مودمهای معمولی ای دی اس ال هم بهش میخورهنقل قول:
همه مودمها حداقل ۱۰۰ برابر اینترنت ما سرعت داره بس فرق زیادی نمیکنه مهم سرعت اینترنت شماست در ضمن پشت تی وی جای وصل کردن دانگل بیسیم داره نه خود بیسیم رانقل قول:
سلام. راستش من بین خرید تلویزیون Cinema 3D و تلویزیون دو بعدی شک دارم. به نظرتون آیا می ارزه؟ با توجه به قیمت، آینده ی تکنولوژی سه بعدی و ...؟؟؟
و چند تا سوال دیگه: تلویزیون های Cinema 3D ، مشکلاتی مثل سر درد و اینا ندارن؟
و اینکه تلویزیون های Cinema 3D ، گیرنده ی دیجیتال تلویزیون / ماه واره توی خودشون دارن یا نه؟
دوستان كسي از امكانات مدل 47LW4500 اطلاعي داره ؟؟
قيمتش تو بانه 1600 هست كه خيلي مناسبه
سلام من یک ماه هست تلوزیون lw57000 گرفتم ولی تاحالا مودم با 6 تا عینک و فیلم سه بعدی وکنترل جادویی را از طریق پست و نمایندگی ارسال نکردند آیا کسی هست که این هدیه های جشنواره را دریافت کرده باشه و یک سوال دیگه من الان یک مودم به کامپیوتر وصله آیا میتونم یک مودم دیگه به تلوزیون وصل کنم با یک خط اینترنت هم برای کامپیوتر هم برای تلوزیون
نقل قول:
دوستانی که با تلوزیونهای سینما سه بعدی به اینترنت وصل شدند و از اینترنتش استفاده کردند چه جوری کانکت شدند من اگر یه مودم ای دی اس ال بگیرم که هم پورت لن داشته باشه هم پورت وایرلس و یه اینترنت 128 راحت میتونم به اینترنت تی وی وصل بشم دوستانی که استفاده میکنند یه کم ما افراد مبتدی رو راهنمائی کنند
روش خاصی نداره دوست عزیز شما از پورت لن مودم ای دی اس ال وصل کن به لن تلویزیون خودش ip هارا میشناسه و اول از همه چک میکنه که ورژن جدید داره یا نه تا براتون نصب کنهنقل قول:
اگر هم دوست داری به صورت وایرلس باشه باید برای تلویزیون یک دانگل بیسیم بخری و پست تی وی یک جاداره که نوشته وای فای بزنی اونجا البته ایران فکر کنم گیر نمیاد
از همه دوستان تشکر .....اگه می تونید کمک کنید
به نظرتون مدل lw 75000 شرکت lg یا پلاسما st 30 پاناسونیک کدوم بهتره ؟
اگه می تونید این دوتا را با هم مقایسه کنید
از همه دوستانی که بدون هیچ چشم داشتی دیگران کمک می کنند تشکر فراوان می کنم
قیمت عینک passive چقدر هست و از کجا ها میشه تهیه کردش؟
این تبلیغ tv که تلویزیون سه بعدی با 10 تا عینک و مودم وفیلم و... میده مدلش چیه؟ قیمتش چنده؟ ارزش خرید داره؟ کیفیتش چطوریه؟ ممنون میشم یه راهنمایی در مورد این نوع بفرمائید
مرسی
یعنی نیازی نیست که من مودم ای دی اس ال وایرلس دار بگیرم با پورت لن هم میتونم به کامپیوتر وصل بشم هم به تی وی ؟ درست فهمیدم؟نقل قول:
باید مودم شما چند تا خروجی لن داشته باشه، که فکر کنم مودم های وایرلس دار چند تا پورت لن داشته باشن.
مودم ما مودم وایرلس ZyXEL هست که 4 تا خروجی لن هم داره.
راستی، میشه جواب پیام خصوصیم رو بدید؟
سپاس!
دوستان سینما سه بعدی 46 اینچ بدونه نیاز به عینک اینجا چنده؟
قیمته 1/800 بانه مناسبه؟
کسی نظری نداره؟
مگه بدون عینک هم به بازار اومده منظورتان چه مدلی هستنقل قول:
تاجایی که بنده جستجو کردم تلویزیون سه بعدی بدونه عینک نیستش تو بازار اگر هم گیر بیاد زیر ۵ میلیون نباید باشه
دوستم رفته بانه بهش گفتم سه بعدی بدونه عینکه الجیو که تی وی هم تبلیغشو میکنه قیمت بگیره اونم قیمت گرفته کره ایش 1/800 اندونزیش 1/600نقل قول:
ال جی بدونه عینک نداره مدل جدید داره که عینکهاش نصبت به سری قدیم خیلی سبک شدهنقل قول:
با سلامنقل قول:
ضمن تشكر خواستم بدونم ميتونيد اين فيلمها رو هم براي ما ارسال كنيد؟ (البته جبران ميكنيم)
قيمت اين عينكها ناچيزه با 6 يا 7 تومن از فروشگاههاي صوتي تصويري معتبر ميتوني تهيه كني.نقل قول:
با سلامنقل قول:
مدلهاي LW57000 و LW65100 اين جوايز را بطور كامل دارند چنانچه همراه آن سينماي خانگي نيز خريداري كنيد براي 42 اينچش 300 تومن ، 47 اينچش 400 تومن و 55 اينچش 700 تومن كارت هديه ميدن.
با سلامنقل قول:
قيمت 42 اينچ مدل 57000 ، 1850000تومن و 42 اينچ 65100 ، 2350000تومن هست ، من مدل 57000 رو تازه خريدم ، كيفيتش حرف نداره .
سلام
از دوستان کسی جوایر جشنواره رو گرفته ؟
6 عدد عینک اضافی + مودم وایرلس+ اینترنت یکساله + کارت هدیه(منظور شارژ شده آن)
سلام.نقل قول:
شما کافیه تو گوگل سرچ کنی " دانلود فیلم سه بعدی" ، کلی فیلم واسه دانلود واست می یاد
ممنون از پاسخ شمانقل قول:
اينو كه ميدونم ، مشكل من اينه كه فعلا دسترسي به اينترنت پرسرعت ندارم.
مدل های مختلف داره.من خودم مدل LW57000 ، 42 اینچ خریدمنقل قول:
مشهد - نمایندگی ال جی - 1،820،000 تومان
البته به علاوه 230،000 تومان سینمای خانگی ( جهت دریافت جایزه 300،000 تومانی )
فعلا 4 تا عینک و یه کنترل جادویی رو هم تحویل دادن
مابقی جوایز رو گفتن با پست ارسال می شه
---------- Post added at 02:21 PM ---------- Previous post was at 02:18 PM ----------
پس باید بخری دیگه!نقل قول:
سلام . دوستان من بتازگی مدل lw65100 رو خریدم زاویه دید خوبی نداره و این مشکل بزرگی هست از کسانی که این مدل رو خریدن میخوام نظر بدن . ممنونم
با سلام
از تمامي عزيزاني كه LW57000 خريدهاند خواهش ميكنم چنانچه به مشكل خاصي برخورد كردهاند بيان كنند يا اگر به امكانات خاصي برخورد كردهاند كه تازگي داشته يا جالب باشد براي استفاده همديگه عنوان كنند. با تشكر
با سلامنقل قول:
بالاخره جوايزتون رسيد يا نه؟ در ضمن تهران ساكنيد يا شهرستان ؟ ميشه زماني كه اين جوايز دستتون رسيد خبرشو بديد؟
با سلامنقل قول:
منظورتون از اينكه زاويه ديد خوبي نداره چيه؟ از چه زاويه اي نگاه ميكنيد؟ تصويرو چطوري ميبينيد ؟
دوست عزیز تابش نور پشت پنل یکنواخت نیست از هر چهار طرف تصویر تار میشود
من کارت هدیه رو موقع نصب گرفتم که دو هفته بعد شارز شد ولی بقیه هنوز نیومدهنقل قول:
سلام دوست عزیز جوایز هنوز به دستم نرسیده زنگ زدم به خدمات ال جی گفت نهایت تا 45 روز باید به دستتون برسه من الان یک ماه هست گرفتم جوایز به دستم رسید خبر میدم در ضمن ساکن تهران هستمنقل قول: